‘Dione’  

Deel 3, Episode 6
1 Mei 2018 (deel 1)

20.15 uur… ‘Sjakie, wat vond jij van mijn nieuw speeltje?’ ‘Heerlijk Meesteres…. ‘En?? ‘En ook zeer pijnlijk… ‘Hahahahaha… Hij staat daar..’ ‘Het leek wel of…….  Maar voor ik verder ga, het volgende: op de een of andere manier moest ik tijdens de bovenstaande dialoog denken aan de Griekse god Zeus?! Toen ik thuis kwam zocht ik meteen informatie over hem op internet, al lezend deed ik een onverwachte ontdekking. Voor diegene die niet weten wie Zeus was, bij deze een korte geschiedenisles….  ZEUS De oppergod van de oude Grieken, volgens de Griekse mythologie. Heerser over hemel en aarde, vader van de goden en de mensen. Hij was de zoon van Cronus en Rhea en werd geboren in de Diktaeische grot op Kreta. Hij versloeg de Titanen en stootte Cronus van de troon. Hij woonde op de berg Olympos in Thessalië. Hij was gehuwd met Hera en zijn lievelingsdochter was Athene, die uit zijn hoofd werd geboren. Zeus was de hemelgod, de beschermer van recht en moraal, van staat, huis en hof en van de gast. Bij de Romeinen werd Zeus Jupiter genoemd.

Zeus werd als baby gezoogd door de magische geit Amalthea op Kreta. Nadat Zeus, eenmaal volwassen, de Titanen en Giganten had verslagen, kreeg hij de absolute macht en werd hij de heerser over alles. Hij was de God van het licht en de donder en bliksem en hij toonde die macht met zijn karakteristieke attributen: de bliksemschicht, de scepter, de adelaar en de Aegis; het vel van de geit Amalthea, een ondoordringbaar schild. Met deze attributen was Zeus de handhaver van de maatschappelijke orde en hoofd van de vorstelijke macht. Hij oefende deze macht niet alleen uit over de mensen, maar ook over alle Goden. Uit zijn verbintenis met Hera (zijn vrouw en zuster) werden Ares, Ilythyie en Hebe geboren. Maar uit de vele liefdesverhoudingen van Zeus met andere godinnen en sterfelijke vrouwen, kwamen vele andere goden, halfgoden en helden uit de Griekse mythologie voort. Zeus kreeg met Leto de tweeling Apollo en Artemis. Bij Dione verwekte hij de godin van de liefde: Aphrodite. Uit een verhouding met zijn andere zus Demeter werd Persephone geboren. Bij Leda verwekte hij de tweeling Castor en Pollux en hun zusje Helena, die een grote rol speelde in de Trojaanse oorlog. De zoon van Zeus: Herakles werd op aarde geboren. Zeus verleidde prinses Alkmene tijdens de afwezigheid van haar echtgenoot, door zich als haar echtgenoot Amphitryon te vermommen, waarna zij een tweeling kreeg: Herakles, de zoon van Zeus en Alkmene en Iphikles, de zoon van Amphitryon en Alkmene. (Bron: De Griekse Gids, www.grieksegids.nl/mythologie/zeus.php

Als U dit stukje tekst goed heeft gelezen, valt U in ieder geval een aantal vetgedrukt woorden op. Toch met afstand het meeste valt mij Dione op. Een simpele maar snelle zoektocht op internet leverde precies op wat ik al dacht toen ik die naam voor de eerste keer las. De naam Denise stamt af van Dione…..

  • Dione is een voornaam en afkomstig van Theia, een koningin uit de Griekse mythologie. Haar naam kan worden vertaald als “koningin van het licht” of “Hemelkoningin”. Een variant van de naam is Dionne. Ook afleiding van Dionysos, naam van de Griekse god van de wijn. (Bron: Wikipedia)
  • Denise is een meisjesnaam. Het is de vrouwelijke variant van de jongensnaam Dennis. Deze is afgeleid van Dionysos, de Griekse god van de wijn. Onder meer de volgende namen zijn varianten of afgeleiden van Denise: Deniese, Dionisia, Dionne, Dionysia, Niza. (Bron: Wikipedia)

….. een van de geliefde van Zeus en moeder van Aphrodite, godin van de liefde en de schoonheid. Of dit toeval is, is voor mij geen vraag…………..Verder ook helemaal niet relevant. Maar mijn goddelijke adoratie voor Haar is dus niet helemaal gebaseerd op louter toeval hahahahaha…

Awards (deel 1)
Een paar maanden geleden, ja toen pas… naast dat ik dus erg onhandig ben. Een detail dat Mrs. Denise absoluut niet schroomt om te benadrukken, dus wel… twee keer nee is dus ja…. Zij spreekt op dergelijke momenten zoals ik placht te schrijven, vetgedrukt en onderstreept met een stuk of 3 uitroeptekens er achteraan. Om maar te zwijgen over haar bijbehorende gezichtsuitdrukking.  ‘Wat ben jij toch onhandig!!! Daar is dus waarlijk geen woord aan gelogen. Maar niet alleen met mijn handen maar ook met computers. Onhandig maakt ook onzeker, onzeker zorgt ervoor dat mijn vertrouwen op dit gebied erg laag is. Het gebrek aan vertrouwen compenseer ik weer door mij er zoveel mogelijk van afzijdig te houden… van computers en alle andere zaken in het digitale bestaan. Nou ja, niet alles, maar het meeste wat meer dan 3 enters vraagt…. Waar was ik…..?? Een paar maanden geleden dus besloot ik om een twitter account aan te maken. Niet om zelf te twitteren… ‘Retweet??’ het zal wel?? Nee, dat boeit mij totaal niet, nee om Mrs. Denise te kunnen volgen. Aangezien mijn te logge lichaam diverse malen gefigureerd heeft in filmpjes en foto’s op dit medium.   Nu wordt er wel eens beweerd dat sommige Dames bewust vriendinnen zoeken die er fysiek minder leuk uitzien, minder sexy, dikker… you get the point….I suppose. Laat ik één ding dan maar zelf meteen ontkrachten: NEE… Mrs. Denise heeft mijn misvormt lichaam niet nodig om beter te stralen. Een goede fotoreportage kan haar nog meer laten schitteren, zoals U verder in deze column kunt lezen. Ook dit is eigenlijk overbodige informatie, iedereen die regelmatig de site van DP bezoekt, begrijpt precies wat ik bedoel. Diegene die dat niet begrijpen, kunnen wellicht beter een afspraak maken bij de plaatselijk opticien of, in nog extremere gevallen de oogarts…… Over smaak valt niet te twisten?? Nee, maar Dark Chocolate 80% cacao blijft Dark chocolate.. en als men het dan nog niet heeft begrepen , zijn ze waarschijnlijk ‘vanille’…  Maar dat is niet waar dit stuk overgaat… Ik werd via twitter getriggerd door ‘The Kinky Awards 2018’. Nog voordat ik kon reageren om Haar… Mrs. Denise te nomineren, stond ze al tussen de lijst van genomineerde. Ergens begrijp ik die lijst niet helemaal…. Bij de meeste nominaties, wordt na verloop van tijd een ‘shortlist’ bekend gemaakt, nu stond er – let wel ik schrijf dit stukje begin mei, publicatie is waarschijnlijk pas in juni – een hele lijst aan Dames. Ik kan uiteraard het merendeel niet beoordelen omdat ik hun ‘werk’ niet ken. Welke criteria The Kinky Web hanteert kan ik uiteraard ook niet beoordelen. Wel stond er op de site, dat een nominatie moet worden onderbouwt.. Juist, dat laatste maakt het verschil. Een onderbouwing als …. Zij is mijn Meesteres, zij begrijpt mij en mijn lichaam goed en ik voel me happy is toch wel wat karig…

Beste,
Bij deze nomineer ik graag Mrs. Denise. Er zijn uiteraard vele goede Meesteressen. Voor mij springt er echter één ver bovenuit, zonder andere Dames te kort te willen doen.
Het is niet alleen het geweldige spel wat zij keer op keer neerzet, of haar inlevingsvermogen, waarbij ze nagenoeg perfect de grens van inmiddels talloze slaven aanvoelt. Daarbij vele grenzen heeft verlegd. Of de Awards die zij reeds gewonnen heeft. Of de vele aspecten van het spel, die zij naadloos beheerst. Zowel vaktechnisch (incl. Medical), als Verbaal en creatief. Iedere sessie is weer een verrassing, een beleving. Zij beheerst simpelweg alle aspecten van het spel.
Waar zij zich daarnaast onderscheid is dat zij belangeloos vele jonge Meesteressen onder haar hoede heeft genomen, gestimuleerd en opgeleid, tot goede en vakbekwame Meesteressen die een veilig SM spel neer kunnen zetten. Zij is absoluut een op en top voorbeeld voor vele Dames in dit vakjargon.
Meesteres Denise speelt geen spel. Haar rol als Domina zit in Haar bloed, zonder daarbij het respect voor haar slaafjes te verliezen. Ik ken haar al jaren, het zou een zeer verdiende kroon op het werk zijn..
Groet ‘Sjakie’   

1 Mei 2018 (deel 2)
Het was vandaag letterlijk de goden verzoeken… Wat een geweldige woordspeling. Al tijdens de sessie, aan het einde, had ik deze in mijn kop. Zeus is een god, waar ik zojuist kennis mee had gemaakt. Uiteraard begrijpt U er nu nog geen ruk van. Maar het is ‘all-in the name’. Laat ik U op weg helpen. In dit geval letterlijk op de weg. Onder aan mijn vorige verhaal De Limbodanser heeft U mijn gedicht Rituelen kunnen lezen. Ja, ik ben van de Rituelen… Klokslag aanbellen is daar één van…  Ik was op tijd aangereden en het vlotte zoals het hoort te vlotte in het verkeer. Ik zag op mijn navigatie – niet dat ik die qua route nodig heb – de verwachte aankomst tijd steeds verder bijstellen… tot aan 18.51 uur.. Top dacht ik, zo meteen de parallelweg op, afslag Aalst een paar vervelende of mogelijk vervelende verkeerslichten. De eerste in Aalst zelf en de eerste in Valkenswaard kunnen wat tijd kosten. Normaliter die eerste, maar tijd heb ik genoeg…..  In mijn gedachte was ik al met mijn ritueel bezig…. Het was wat drukker in Aalst, dat kosten me circa 2 minuten, maar doorgaans is dat letterlijk en figuurlijk de ‘bottleneck’… Doorgaans….. Nu begon de ellende na Aalst.. Halverwege dat stukkie voelde ik al dat het helemaal fout ging. Gigantisch fout. Goed het zal geen rampwezen…., maar wel voor mij.. Al wachtend pakte ik de telefoon en Appte snel naar Mrs. Denise: ‘Druk voor Valkenswaard’ begeleid met een emoticon in diep shit… ‘Ja en?’ ‘Wordt moeilijk.’ ‘Ja dus?’ ‘Kijken of ik het haal… Ben er bijna… qua afstand.. Ben al 8 minuten aan het rijden tussen Aalst en Valkenswaard…… Ben te laat…. Sta voor het stoplicht…’  Ik kwam circa 3 minuten te laat… Daar ga ik dan met al mijn ‘Rituelen’. Dit is gewoon ongelofelijk KUT.. hahaha… De eerste keer in 26 sessies en ja, ik heb wat keren liggen te stressen, maar deze keer totaal niet…Blijft wel gewoon kut.  Snel liep ik naar de voordeur om aan te bellen. De deur werd opengemaakt door de Dame die mij moeiteloos met meer dan 20 – 0 heeft verslagen met worstelen….. Er zijn inmiddels meerdere Dames die ik meermalen heb gezien maar ook heb gesproken. Ik ben voor de meeste niet echt meer een onbekende. Als ik Mrs. Zascha zie, straal ik altijd even op. Gewoon omdat het zo een verdomt leuke vrouw is. We begrijpen elkaar en hoe vaak ze ook mij belangeloos vernedert, ik proef altijd respect van haar. Bedankt voor alles tot nu toe, dikke kus.  ‘Te laat Sjakie?’ Ja dat is dus het spek op de kat binden…… hahahaha ‘Ja…’. probeerde ik het nog, maar ik was nu nog kanslozer als tijdens onze worstelpartijtjes.  ‘Smoesjes’ En als een Meesteres dat zegt kun je als slaaf maar het beste zwijgen, je verlies pakken en je wonden likken. ‘Ik zal zeggen tegen Denise dat je er bent. Zorg maar dat je klaar zit, ze zal namelijk ‘not amused’ zijn. Snel zat ik naakt in mijn slavenhouding klaar voor haar.

Deel 10 Nieuwe leven (zie deel 9 in De Limbodanser)
Hank was de tijd volledig kwijt, zijn kooi stond naast een aantal andere kooien met verkochte slaven. Toen plotseling zijn kooi werd geopend. Het was wederom die jonge Amazone die hem eruit ‘blafte’ Ze was streng, trok stevig aan de ketting. ‘Je nieuwe eigenaresse wacht op je.’ Hank kreeg een zak over zijn hoofd getrokken en kon niets zien. Even later voelde hij een ietwat koude hand onder zijn ballen krabbe. Wat zijn lid meteen deed steigeren.  ‘Doe zijn kap af’ hoorde hij haar plots zeggen, met voor hem een vreemd accent.  De kap ging af en voor even keek Hank haar recht in de ogen aan. Voordat hij kon reageren voelde hij de zweep van de jonge Amazone op zijn rug uiteen spatte.  ‘Naar beneden kijken SLAAF’ Zei ze bits.. ‘Hello slave boy, My name is Lady Carmen or for you Mistress Carmen.
Hank was onder de indruk van haar schoonheid.  ‘Sluit hem maar op in de kooi op mijn kamer.’ ‘As you wish my lady’ antwoorde de jonge Amazone. Lady Carmen pakte een eigen ketting en bevestigde deze aan de kuisheidgordel. De jonge Amazone begreep haar hint en sleurde Hank, nadat ze de zwarte kap had afgezet, met behulp van een ‘Cock Leash’ richting haar kamer. ‘Oooh, zet hem maar vast aan het kruis.’ ‘Your welcome My Lady.’ Zei ze met pretoogjes.  Hank werd door de amper 1,60 grote Claudia vast gezet aan het kruis. Ze keek hem aan en ging vlak voor hem staan. Zo verleidelijk mogelijk. Ze opende haar bloesje langzaam.  Het gaf Hank in kijk op haar prachtige borsten. Met haar linkerhand streelde ze haar kutje zachtjes over haar kleren heen. Terwijl haar  rechterhand richting haar mond ging. Ze sabbelde op haar wijsvinger en begon kreunend tegen Hank te praten. Ze kuste hem in de nek, beet zachtjes in zijn oorlel. ‘Oooh Hank…. Hank je maakt me zo geil, Ik heb een kletsnat poesje.. Haar rechterhand gleed rustig van haar mond naar haar borsten. Haar linker ging nu in haar slipje. Langzaam reed ze tegen hem op. Ook Hank werd berengeil. Zijn lul stond strak in zijn kooi, het deed gewoon pijn.   Ze schoof de vingers van haar linkerhand een voor een in zijn mond. Hank werd geiler en geiler. Haar lippen gingen naar zijn mond. Net voordat ze wilde gaan kussen, kneep ze vol in zijn ballen.  ‘Wie denk je dat je wel niet bent vieze gore vuile slet!!!’  Hij stond vast aan een Andreas kruis, toen de deur openging. Lady Carmen negeerde hem volledig. Tot dat ze vrij plotseling voor hem stond en zijn kuisheidgordel afdeed. Daarna pakte ze een klein rijzweepje bij de hand. ‘Zo slaaf, tell me your name.’ ‘Ehhhe hheehh Hank…’ zei hij aarzelend. ‘Realiseer je zeer goed, dat jij de rest van je miserabele leven een slaaf bent vergeet je naam want voor mij ben je niet meer dan een slaaf. MIJN SLAAF. Kleding zal jij nooit meer dragen op een kuisheidgordel na. Praten is strikt zonder toestemming verboden en wordt zwaar bestraft Slaaf. Daarop pakte zij zijn lul vast. ‘Mijn lul, slaaf. Alleen ik bepaal hoe en wanneer je klaar mag komen.. Of helemaal niet. Ik maak je nu los, als je niet binnen 2 seconde op je knieën zit. Hank volgde haar bevel snel op, maar kennelijk niet snel genoeg. Meteen werd hij hardhandig geslagen. Snel schreeuwde hij het uit van de pijn. Striemen vormde op zijn rug en billen. Lady Carmen sleurde hem mee aan zijn collar en sloot hem op in een schandblok wat recht voor het bed was geplaatst.   ‘Zo slaaf, dit was nog helemaal niets. Als het moet sla ik je dood. Op ontsnappen staat de doodstraf.’ BEGREPEN!!’ ‘ja…’ ‘Ja wat…..???  ze wachtte niet op antwoord en liet de zweep weer spreken… petsss  ‘Yes Mistress Carmen’ ‘Goed.’ Voor zijn ogen trok zij haar schoenen uit, rok en colbert. Binnen de kortste keren stond deze schoonheid, die zeker niet onderdoet voor pak en beet Selma Hayak, in haar lingerie. Hank zag haar mooie rondingen nu nog beter. Ze liep achter hem langs en trok haar slipje uit. Hank voelde hoe de fluwelen stof tegen zijn pik werd gewreven. Vervolgens wreef ze haar slip tegen zijn neus aan. ‘In ademen geile slet..’ Terwijl ze dat deed, kneep ze met haar andere hand in zijn ballen. ‘Muil open slaaf’  Daarop propte ze haar slip in zijn mond. Ze bond een doek voor zijn mond. Hierdoor kon hij onmogelijk de slip uitspugen. Daarna trok ze een zwarte kap over zijn hoofd heen. ‘Slaaf… Ik ben nu helemaal naakt hahaha. Ze liep vlak voor en achter hem langs. Hank kon haar lichaamswarmte ruiken.  ‘Zou jij mij naakt willen zien?’ ‘…………..’ ‘Kom op, of moet ik je weer afrossen?’ ‘Ja Mistress Carmen.’ ‘Ja, en me neuken ook hè? Wen er maar aan, jij zult mij nooit naakt zien hahahahaha… Hank zou de rest van de nacht staand in schandpaal doorbrengen, wetende dat vlak voor hem een prachtige vrouw naakt lag te slapen.. Zijn Meesteres.

1 Mei 2018 (deel 3)
‘Je begrijpt toch wel dat dit allemaal van je eigen tijd afgaat?’ Viel ze meteen met de deur in huis.  ‘Ja Meesteres’ Laat ik bij deze wel even duidelijk maken, dat dit een Mindfuck is, het hoort bij het spel, ons spel. In praktijk heeft dit dus geen invloed op de afgesproken tijd. Waarvan bij deze dus akte. ‘Moet je thuis maar eerder gaan..’ ‘Ja sorry Meesteres’ ‘SORRY!!!’ Ja, die was al een tijd geleden. Voor alle slaven en vooral ook toekomstige slaven van Mrs. Denise, ze heeft een gruwelijke hekel aan het woord SORRY. (lees ook mijn verhaal Kicken, posted op 26 november 2016.)  ‘Schiet op, wat heb je bij?’ Daarbij mij aankijkend alsof ik een breedbekkikker ben hahahaha. Ik begon met mijn gedicht ‘Nostalgie’ (zie De Limbodanser onderaan) Dit was nog allemaal leuk, maar de volgende… Ja, dat was Rituelen dus.. ‘Meesteres, het is alsof ik de goden heb verzocht!! Juist vandaag, nu ik een gedicht over Rituelen voor draag kom ik te laat.’ ‘Eerder vertrekken Sjakie’ Wat moet ik daar tegen inbrengen. ‘Heb je lang over dat gedicht gedaan?’  ‘Dit gedicht had ik sneller geschreven dan vandaag rijden van Aalst naar Valkenswaard!’ Er was niet eens een woord aan gelogen. Nadat ze haar presentjes had opgeborgen, waaronder een aantal lekkernijen voor ‘haar’ snoep pot. Kwam ze terug in de bar. ‘Volg mij… snel…’ ‘Mag ik lopen Meesteres?’ We gingen weer naar de kelder. ‘Doe alles wat je normaal ook doet en wacht.’ Dat was een heel omvattende vraag… die binnendruppelde. Snel realiseerde ik mij: moet ik nu naar het douchen kloppen of niet. Ze had het niet expliciet gezegd. Daar was ik tijdens een van de voorgaande sessies behoorlijk mee in de mist gegaan (Lees De Humbler) ‘Meesteres….’ Haastte ik mij te zeggen…. ‘Dadelijk’ Hoorde ik Haar in de verte zeggen. Amper onder de douche kwam ze terug. ‘Wat is er Sjakie?’ ‘Meesteres moet ik zo dadelijk kloppen of niet?’ ‘Mag jij een vraag stellen??’ Was Haar veel zeggende antwoord. Ik wist dat – als zij het wil – ik het altijd fout doe, dat is het lot van ons slaven nu eenmaal, maar laat ik verstandig zijn en de Goden niet nogmaals verzoeken vandaag. Op dat laatste zou ik echter sneller terugkomen dan ik zelf kon vermoeden. Een paar minuten later zat ik naakt in slavenhouding achter de deur te wachten…

Compliment
Kanonnen Zeg, Jeeeeemiggg Wow… Natuurlijk, ik wist het en ik wist dat er in het verleden ook geweldig strakke waren gemaakt…. Maar dat was pak en beet 14 jaar geleden!!!! Een paar maanden terug vertelde ze het al… Ze, is uiteraard Mrs. Denise, soms spreken we nog over het verleden, een tijdje geleden vertelde ze dat die ene fotograaf haar had benadert om opnieuw foto’s te maken van Haar. Daar bleef het toen voorlopig bij. In een grijs verleden hingen een aantal van die uitvergrote foto’s in Passion. Toen ik daar nog met Missy kwam, keek ik regelmatig met weemoed naar die foto’s. Niet dat ik niet gelukkig was met Missy, in tegendeel. Maar zij bleef hoe dan ook mijn eerste Meesteres.   Het was half april, zoals U heeft kunnen lezen in deze column doe ik bijna niets met twitter. Alleen heb ik een twitter account om Mrs. Denise te volgen en daarnaast volg ik ook uit solidariteit en omdat ik het gewoon ontzettend leuke jonge Dames vindt: Mrs. Zascha en Nina / Rose… Lachen toch…!! niet dan?? Ja… Potverdomme ik lijk wel Van der Gijp Hahahaha… Op twitter kwam ik die eerste foto tegen op zaterdagavond. Ik kon het niet laten en stuurde meteen een APP:  ‘WOW wat een foto…. Kwijl, kwijl, kwijl… Echt mooi en strak zeg..’ Afgesloten met die voor iedereen bekende duimpjes omhoog. ‘Haha OK Thanks’ Was haar reactie binnen een minuut. ‘Doet me denken aan die foto’s van toen.’ ‘Zelfde fotograaf hè.’ ‘Is echt te zien, ook hetzelfde model’ Ik kon het niet laten om Smurf’s avond wat op te vrolijken, en maakte een foto van de foto en appte deze door, met de zeer veel zeggende tekst: ‘Om jouw op te geilen!! Alvorens ik in ga op Smurfs reactie – los van alle ongein – hebben wij (Smurf en ik) veel respect voor deze vrouw. ‘Godskolere wat een lekker wijf! Ga gelijk de Dyson uitproberen die hier naast mijn bed hangt.’ ‘Ouwe zuiger!!’ Appte ik naar Smurf. ‘Wat!? ouwe zuiger….’ Appte hij terug. ‘Hij is spiksplinter nieuw….’ Hahahahahahahahaha..  Het gaat mij helemaal niet om deze ongein… Natuurlijk is het wel een compliment voor Mrs. Denise. Wat mij echter mateloos integreert aan deze foto’s, evenals die foto’s van vroeger, is de macht en kracht die zij hier op uitstraalt. Als een onverwoestbare Amazone krijgster, een vrouw die mannen moeiteloos in Haar greep houdt, die ze vermorzeld. Ik wil maar één ding. Aan haar voeten liggen, haar slaaf en gevangene zijn, aan de ketting liggen……. Deze fotograaf verstaat de kunst om al haar schoonheid vast te leggen… Bij deze ook een groot compliment voor de fotograaf.      

1 Mei 2018 (deel 4)
Meermalen heb ik geschreven dat ik me graag laat verrassen door Mrs. Denise. In mijn wens schreef ik een kort gedichtje wat ik toch graag even wil delen:  Ieder keer na  deze dag toeleven. Om mij aan U over te geven.  Gewoon alles laten staan. Om naar U toe te mogen gaan.  Zo een heerlijk en machtig gevoel. Dat zorgt nu voor die grijns op mijn smoel.  ‘Sjakie kruip naar mij toe’ beval ze vanuit de tweede kelderkamer. Ze was bezig bij de veredelde massagetafel. ‘Ik krijg € 5,00 van jouw.’ Zei ze zo ‘out of the blue. Ik begreep er werkelijk niets van.. Mijn lichaamstaal sprak in vraagtekens. ‘Ja, € 5,00 voor het feit dat je sorry hebt gezegd.’ Dit was echt nieuw voor mij, maar vanuit mijn positie is een discussie aangaan met mijn Meesteres niet bepaald handig. ‘Kijk eens wie daar is.’ ‘Goede avond Mrs. Zascha.’ ‘Ja Sjakie, je was te laat hè?? En dan dat smoesje van jouw!! Zei ze nee schuddend er achter aan. Daarna verliet deze blonde schone de kelder. Mrs. Denise was met iets van een zak bezig. Ik had wel een vermoede wat het was. ‘Ga op de tafel zitten en kruip er rustig in.’ Het was het type zak wat gebruikt wordt voor een zogenaamde ‘total enclosure’ Rustig wormde ik mij erin. Ergens was ik bang voor dit element. In mezelf begon ik al met het oefenen van rustig ademhalen. Paniek is het laatste wat je moet hebben. Nadat ik er volledig in zat, inclusief een, hoe zal ik het omschrijven…….groot lekdoekje. Dat had zij even daarvoor gepakt van een tafeltje waarop ook de Pampers liggen. ‘Zodat die ‘snotneus’ van jouw niet kan druipen.’ Daarna pakte ze het bijbehorende masker met een groot gat ter hoogte van de mond. Vakkundig ging deze over mijn hoofd heen. Wat ik niet kon zien was dat er aan de binnenkant een soort van kort pijpje zat wat in mijn mond ging. Dit maakte praten erg moeilijk. ‘Gaat het Sjakie.’ Vroeg mijn – niet spottend bedoelde – lieve Meesteres uit veiligheid. ‘Jaww Mmmres.’ ‘Kun jij niet normaal praten…!’  Hierna werd de zak langzaam strak dichtgetrokken met touw. Voorzichtig snoerde zij mij vast als een schoenveter die een schoen vast maakt. Vrijwel meteen raakte ik opgewonden. Mijn lid zat voor mij helaas in de zak. Gelukkig duurde dat niet al te lang. Ze opende de zak en greep tot mijn vergenoegen stevig om mijn ballen heen en bond deze af. Vervolgens deed ze er een handboei omheen. Tenminste dat meende ik te voelen. Meer als: ‘Die eigenwijze bal van jouw gaat er weer van tussen uit… en Sjakie, gaat het nog’ een paar keer, werd er niet gezegd.. Zelf voelde ik mij langzaam weg zwijmelen, of beter gezegd wegduiken…Ondergaan in subspace… Nadat mijn Periscoop….ehh ik zal zelf wel weer periscoopje schrijven… Wrijf het er maar weer in!!! Hahaha… werd vrijgelaten… leek ik in die zwarte zak op een ‘Submarine’ Compleet afgesloten geraakte ik snel in een goddelijke trance.

Op zoek naar mijn Horizon (deel 6)
Deel 5 zie Zoete Druiven Rust is het woord, rust in het hoofd. Dat geldt niet alleen voor mij, maar ook zeker voor mijn kinderen. Op een project na ben ik voorlopig vrijgesteld van ‘werken’. Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik mij nog geen dag verveeld heb. Nu pas kom ik erachter hoe druk ik het eigenlijk wel niet heb. Of beter gezegd, wat een doorsnee huisvrouw allemaal moet doen. Ik deed dat er gewoon bij.  Steeds meer verwonder ik mij hoe onze maatschappij de hoeksteen van de samenleving steeds verder als een citroen uitperst. Een veilige thuis situatie wordt door onze eigen regering en maatschappij weg bezuinigd. In een wereld waar het alleen draait om meer, meer en nog eens meer. Een keer op vakantie is niet genoeg, om maar te zwijgen van alle audio apparatuur die een gemiddeld huishouden in huis heeft. We spreken er schande van dat er huishoudens in Nederland zijn die onder het bestaansminimum moeten leven. Voedselbanken floreren. Ik vraag me daarbij – wellicht ten onrechte af – of ook bij die gezinnen 4 TV’s in huis staan, en 4 of 5 GSM’s. Ik weet het niet. Is ook niet mijn probleem.  Ik kom steeds meer tot het besef dat ik al meer dan 2,5 jaar, excl. de ziekte periode voordat we wisten wat Missy werkelijk onder de leden had, niet meer normaal heb kunnen functioneren. Afgelopen jaar ben ik gevlucht voor mij zelf en mijn kinderen in een project. De waarheid heeft mij harder ingehaald dan de hardste zweepslag die ik ooit in ontvangst heb mogen nemen. Dat laatste is uiteraard spreekwoordelijk. SM is in deze periode zeer belangrijk geweest, soms zelfs te belangrijk. Prachtige sessies met Mrs. Denise zorgde en zorgen voor een heerlijke uitlaatklep, helaas heeft dit ‘medicijn’ ook een bijwerking.. Het duwt mijn geest ook weer vol, weliswaar met mooie gedachtes, daarbij leg ik mijzelf de verplichting op tot het schrijven van dit alles.  Ik loop al een paar maanden bij een psycholoog, ik lieg of verzwijg daarbij niet mijn geaardheid. Hoewel ik uiteraard niet inhoudelijk ga berichten over deze andere ‘sessies’ is de vraag wel geopperd: is SM aangeboren?? Maakt dat wat uit dan? Dat ligt eraan van welke kant dit wordt bekeken. Ondanks dat ik dus veelal thuis ben, druk met huishouden, kinderen naar school, dokter, zwemles, vriendjes en vriendinnetjes, heb ik wel heel hard gewerkt aan de hoeksteen van mijn gezin. Gelukkig ben ik in de situatie dat ik daar aan kan werken, versterking aan het thuisfront is onderweg, maar toch ben ik bang voor de toekomst.  Niet bang voor alles wat met BDSM te maken heeft, zowel in Nederland als Duitsland. Jazeker ook mijn Duitse SM vrienden. Wel bang voor het opnieuw aanhaken op mijn eigen vakgebied. Daar zie ik, hoe dichter ik erbij kom, hoe meer tegen op. Dat is echt een rare gewaarwording. Ik ben op zoek naar mijn Horizon, maar ik heb het gevoel dat ik continue de verkeerde kant op kijk. Het maakt niet uit waar ik heen ga, alleen maar windtegen….of leiden allen wegen naar Eindhovenseweg 150?   Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om over gevoelens waar ogenschijnlijk voor de buitenwereld een taboe op rust, te kunnen delen. Naar buiten treden met deze gevoelens, wil absoluut niet zeggen dat het groot in de krant moet staan. Met gelijkgestemde praten is erg zinvol.  Voor iedereen die er nog niet over kan / wil praten. Je bent echt niet de enige..  Ooit was ik ook zo onzeker, durfde ik uit schaamte niet eens te vertellen dat ik graag zou worstelen met een vrouw.. en verliezen ook nog. Dat heeft bijna één jaar geduurd!! Mrs. Denise gaat met veel respect om met U en mijn wensen en fantasieën.. Ja, ik ben diep vernedert in het bijzijn van vele Dames. Ze hebben mij gekleineerd tot op het bot, er is echter nooit één moment geweest dat er geen respect voor mij was.      

1 Mei 2018 (deel 5)
In gedachte mijmerde ik weg, genoot ik van mijn machteloze positie. Ik had geen notie van tijd meer, er spookte letterlijk en figuurlijk van alles door mijn hoofd heen. Ik had de laatste maanden niet bepaald stilgezeten en vele nieuwe mensen in het wereldje kennen geleerd, maar er is waarlijk maar één Mrs. Denise. Ik moest terugdenken wat ze eerder die avond antwoorde op mijn vraag. ‘Meesteres moet ik zo dadelijk kloppen of niet?’ ‘Mag jij een vraag stellen??’ Een tijdje terug ben ik aan een nieuw verhaal begonnen. Bijna letterlijk kwam Haar antwoord in een van de dialogen voor. Zo typisch, als ik schrijf zie ik bepaalde dialogen op mijn netvlies branden. De meewarig en afkeurende blik van Mrs. Denise, de typische lach van Mrs. Zascha. De pretoogjes van Mrs. Nina…, Het zo lieve gezicht van Rose… Zonder de overige Dames te kort te doen uiteraard.. Het is gewoon leuk om over te schrijven.  Even later hoorde ik de takel ratelen. Instinctief wist ik precies wat ging gebeuren. Ik voelde dat ze de bondagetafel verschoof. Dat kon alleen maar betekenen dat ik………. Ja, de boeien om mijn ballen werden bevestigd aan de takel. Tenminste ik voelde dat mijn lichaam opgetild worden aan mijn ballen….. Zo ongelofelijk geil….   Het waren voor mijn gevoel maar een paar centimeters, maar doordat ik nog enigszins ondersteuning had van mijn armen, voelde deze ‘gespannen’ situatie hemels aan. Even later ratelde de ketting opnieuw. Ook nu weer een paar centimeter. Het kon de pret absoluut niet drukken.  Mrs. Denise liet mij – voor mijn gevoel tenminste – even alleen… Ik sloot mijn ogen en zag in mijn gedachte Mrs. Denise, evenals die heerlijke herinneringen die ik al heb mogen beleven in deze ruimte. Niet in de laatste plaats op deze Bondagetafel.

Ongeveer een jaar geleden had ze de neukmachine op mij uitgetest om mij te trainen als pijpslaaf. Of die keer dat ik helemaal ingewikkeld lag in folie en Mrs. Denise sounds in mijn penis in bracht…. Of toen zij op mijn gezicht ging zitten. Een foto wordt er niet slechter van als mijn gezicht onherkenbaar ‘huist’ onder haar billen en uiteraard niet te vergeten de Humbler nog vrij recentelijk.  Ik werd er alleen maar meer opgewonden van, mijn ‘periscoopje’ kwam langzaam boven het water uit. Ja, ik weet het…. het was laagwater…hahahaha.. De Dames kunnen veel over mij zeggen, maar niet dat ik een gebrek aan zelfkennis heb. Na een tijdje hoorde ik een Dame voorbij komen, ze liet de takel weer zakken en bevrijdde mijn ballen van de takel en boeien. De Dame zij niets, en aangezien ik een masker op had zonder neus en ooggaten, kon ik ook niets zien of ruiken. Gezien de vakkundigheid moest het wel haast Mrs. Denise zijn.  Plotseling voelde ik iets trillen op mijn penis. Het gevoel van de Terminator, ten minste daar leek het verdraaid veel op.. afgewisseld met een wel haast snijdend gevoel… AUW… Wat was dat?? Dat kende ik niet………. De pijn werd afgewisseld met een intens genot, alleen de pijn leek keer op keer toe te nemen. Mijn periscoop vond het maar niets en trok zichzelf voor de verandering maar weer eens in. ‘Ik hoor je niet Sjakie.’ ‘Snel begon ik opnieuw te kreunen… Opnieuw, want door de pijnlijke massage lag ik letterlijk al te kreunen. ‘Schiet maar op Sjakie, ik heb het verhaal al bijna uit, zorg maar dat je klaarkomt..’ Juist opdat moment voelde ik weer die snijdende pijn in mijn ballen… Ik kermde het uit van de pijn… Langzaam begon ze af te tellen, door het masker kon ik het echter niet goed horen… 1…. 0…  ‘Goed Sjakie… tijd is om?’ Ze maakte mij behoedzaam los.

Nadat ik voorzichtig uit de zak was gekropen. Zat ik voor even op de rand van de bondagetafel. Een kort oogcontact zij meer dan 1000 woorden. Snel ging ik op mijn knieën voor haar zitten… ‘Dat is beter…… Zul jij mij niet bedanken??’ Nog sneller kuste ik Haar laarzen. ‘Zoals je ziet, heb ik nog het een en ander op te ruimen.’ Ze was bezig met het touw te ontknopen. ‘Zolang ik daarmee bezig ben, heb jij tijd om klaar te komen.’ Daarbij legde ze de grote ‘lekdoek’ dwars over de bondage tafel heen. ‘Alles wat je er langs spuit laat ik jouw op lekken, BEGREPEN?’ ‘Ja Meesteres..’ Haar commando was niet aan dovemans oren gericht. Ik stond naast mijn machtige Meesteres met haar goddelijke naam. Ik zag Haar enerzijds in mijn ooghoeken en anderzijds in de spiegel. Mijn leger zaadcellen had honger als een roedel wolven die dagen niet hadden gegeten… ‘Meesteres’ vroeg ik toch voor de zekerheid…. ‘Meesteres mag ik klaarkomen.’ Ze antwoorde in lichaamstaal, net zo goed als ik antwoorde als reactie op Haar lichaam… Heftig schokkend kwam ik heerlijk klaar. Hierna bedankte ik Mrs. Denise opnieuw…  ‘Sjakie, wat vond jij van mijn nieuw speeltje?’ ‘Heerlijk Meesteres…. ‘En?? ‘En ook zeer pijnlijk… ‘Hahahahaha… Hij staat daar..’ ‘Het leek wel of het in mijn ballen sneed.. Wat is het? ‘Dit is de Zeus’ Zij Mrs. Denise trots en enthousiast.   ‘Het lijkt wel qua gevoel een Terminator.’ ‘Klopt en daarnaast geeft het stroom af.’ ‘Ik had al zo een vermoede, ik wist wel dat het geen Violet Wand was.’  De vorm van de Zeus heeft wel iets weg van een scepter, oprecht kan ik schrijven dat de Zeus een goddelijk attribuut is:  Hij was de God van het licht en de donder en bliksem en hij toonde die macht met zijn karakteristieke attributen: de bliksemschicht, de scepter, de adelaar en de Aegis; het vel van de geit Amalthea, een ondoordringbaar schild. Met deze attributen was Zeus de handhaver……….  Mijn ‘Dione’ heerst in deze wereld over alle attributen en zwaait met de scepter….. of hij nou Zeus heet of niet, daar is geen ontkomen aan…  …………….wordt vervolgd                       

Top