Down the rabbit hole met Meesteres Nina


Een eerste bezoek.
Vandaag was het zover, een eerste bezoek aan Domination Palace.Ik had voordien al enkele berichten met hun uitgewisseld over de sessie maar natuurlijk is een eerste keer ergens binnenstappen altijd spannend, zou de klik er wel zijn…. Nadien is duidelijk dat ik me geen zorgen hoefde te maken.Ik werd vriendelijk ontvangen door Mrs Gia en even later kwam Mrs Nina met een brede glimlach de bar in voor het intake gesprek. We namen rustig alles door en dan was het tijd om naar boven te gaan.Na het douchen begonnen we op zolder en aan de pretogen te zien had Mrs Nina er echt wel zin in. Ik werd vakkundig in een bodybag op het bed gesnoerd, maar niet voor enkele wanten rond mijn handen werden toegevoegd (ik zou maar eens moeten proberen te ontsnappen).Mijn hoofd werd voorzien van een lederen masker en nadat Mrs Nina ook mijn gehoor weg nam werd alles donker. Ik kon geen kant meer op, enkel mijn hoofd misschien nog een beetje links en rechts draaien, verder niets. Ik meende Mrs. Nina nog een beetje te horen grinniken als ze me achterliet. Ik genoot van de bondage en kwam helemaal tot rust, de tijd vloog en stond tegelijk ook stil.Na een poos was het tijd om aan de volgende opsluiting te beginnen. Mrs Nina nam me mee naar de medische kamer. Ze was ondertussen ook van outfit gewisseld en had zeer leuke zachte kniekousen aangetrokken. Ik moet toegeven, het was een hele attente toevoeging daar ik mijn voorliefde hiervoor enkel terloops had vermeld in ons gesprek.Mrs Nina lachte me teasend toe terwijl ze de dwangbuis strak aansnoerde en mijn aandacht trok op een heleboel windels die klaar lagen om gebruikt te worden.Ik mocht plaatsnemen op een stoel en beetje bij beetje werd mijn vrijheid weggenomen, windels hielden mijn benen tegen de stoel, riemen fixeerden mijn polsen en lichaam. Nadat Mrs Nina een ingenieuze touwknevel had aangebracht werd mijn hoofd helemaal ingewikkeld met verschillende windels. Beetje bij beetje werd de druk rond mijn hoofd intenser en werden mijn zintuigen weggenomen.Mrs Nina vond dat ik toch wat te veel beweegruimte had en na de toevoeging van enkele lagen folie en tape kon ik wederom geen kant meer op.Ik was een anonieme mummie en die mocht best gezien worden vond Mrs Nina dus liet ze de deur lekker open staan. Door de hoofdtelefoon werden veel geluiden gedempt maar toch hoorde ik geregeld mensen voorbijkomen. Ik genoot want anoniem vastgebonden worden als deel van het decor is echt wel een serieuse turn-on voor me. Werd ik bekeken, of net niet, het waren leuke gedachten die mijn fantasie lieten tekeergaan. Zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft.Voor het laatste deel van de halve dag verhuisden we terug naar de zolder waar ik tussen twee palen gefixeerd werd. Mrs Nina begon wederom teasend te glimlachen terwijl ze de folie nam en als het ware een menselijke sandwich van me maakte.Ze nam er ook de elektro bij en ging breed glimlachend aan het plagen….Na de sessie was er even tijd om na te praten en terug tot rust te komen.Wat neem ik mee van de vandaag…. het was een geweldig leuk eerste bezoek.Mrs Nina luisterde heel nauwkeurig naar wat ik had aangegeven en wist heel snel hoe ze hiermee in mijn mijn hoofd kon kruipen.Ik vertrok met een heel goed gevoel en kijk dan ook al uit naar mijn volgend bezoek bij Mrs Nina, deeper down the rabbit hole…P
Top