Dp 4-ever!

Bijna 5 jaar geleden stapte ik voor het eerst over de drempel van de Eindhovense weg 150. Niet wetend wat me te wachten stond.. Ja een halve dagsessie met een zekere meesteres Manja..

Het bleek een schot in de roos. Sinds dien is mijn leven (ik kan echt niet anders zeggen) toch wel een stukje mooier geworden. Binnen een maand stond ik er weer voor weer een geweldige sessie.

Het is echt niet altijd makkelijk om in mijn vanille leventje tijd en ruimte te creëren om er even “van tussen” te gaan. Vandaar dat ik 3 of als ik geluk heb 4 keer per jaar kan aanbellen bij DP.

En ja soms kom je jezelf ook wel eens tegen in die tijd, alles moet kloppen om er een top sessie van te maken. Want zoals meesteres Zascha ooit zei “it takes two to tango” ? Soms niet helemaal vrij in m’n hoofd of niet helemaal lekker gepland. Dat heeft allemaal invloed op de sessie weet ik uit ervaring.

En er is één ding waar je altijd op kan rekenen bij DP en dat zijn de professionele dames. In de afgelopen bijna 5 jaar kan ik met trots zeggen dat ik me door verschillende dames heb laten domineren. Dat is trouwens iets waar ik altijd open over ben geweest. De locatie staat voor mij vast dat is Domination Palace. De dames zijn voor mij stuk voor stuk godinnen.

Nee ik heb geen vaste meesteres. Wel een vast huis, waar ik me een soort van thuis voel en kamers vol met herinneringen.

In de afgelopen 5 jaar zijn er meesteressen gekomen en gegaan, van sommige weet ik de reden van sommige niet.
Maar Meesteres Fay doet me dan toch net wat meer. De laatste keer dat ik bij DP was hingen haar foto’s er nog. Ik hoop dat het goed met haar gaat, en wie weet tot ziens!

Slaaf N.

Top