Dromen om te beleven, beleven door te doen

Een dag voor, of nee misschien is het wel een dag na, mijn bezoek aan DP had ik de smaak te pakken en als je dan je doelen vooruit blijft schuiven gebeurt er nog niks. En zo stond ik deze ochtend op en bedacht ik mij dat ik graag nog eens naar Nina in Valkenswaard wil gaan want ik wou natuurlijk wel voorkomen dat ik straks na m’n vakantie er spijt van zou krijgen dat ik niet ben gegaan, net of de vakantie dan maar voor 99% voltooid zou zijn. Ik nam ondertussen eerst een kop koffie en pakte m’n yoghurt uit de koeling want het was immers nog maar 09.45 en om 10.00 zou je moeten kunnen bellen met Domination Palace. Het is net 10.00 geweest en ik besluit te bellen en als snel neemt iemand daar de telefoon op, en je weet dan nooit wie het is maar dat maakt ook niks uit. Dus ik vertelde dat ik afgelopen dinsdag bij Nina enorm heb genoten en aangezien ze er vandaag ook weer is hoopte ik dat ze nog tijd heeft voor een sessie. Aan de andere kant van de telefoon nam de telefonist(e) een kijkje in de agenda en kwam al snel met geweldig nieuws terug ‘kan je hier om 14.30 zijn?’, dat kan zeker hoor, ‘hartstikke mooi en je naam is Mark zei je, is dat met een C of K?’, ik antwoorde dus ‘met een K’. Het einde van het gesprek naderde en er werd nog gevraagd of er iets aan Nina doorgegeven moest worden, enkel het antwoord was dat ik het niet zou weten maar dat ik ‘de tas mee zal nemen’. ‘Helemaal goed dan zien we je vanmiddag’. Het is een paar minuten over tien en ik sprong even een gat in de lucht want ik was weer even de gelukkigste man.

Het is nog verre van tijd om in de auto te stappen dus maar even gekeken of er nog wat op de televisie was, in de ochtend is dat niet zo heel veel bijzonders dus ik hield het al gauw voor gezien. Tijd om even de laptop op starten en ik ging naar de website van Nina toe want ik had wellicht wat dingetjes om toe te voegen aan het lijstje van de do’s en dat maakt dat je zo weer wat opties erbij hebt, van een aantal dingen wist ik niet wat het was en besloot het maar gewoon te vragen als ik Nina vanmiddag zag. En zo ontstond er al snel weer een lijstje waarbij er weer genoeg mogelijkheden waren, wellicht dat daar wat dingen tussen zouden staan die mogelijk toch niet helemaal zouden matchen maar goed gelukkig is het lijstje wat allemaal wel kan best groot. De uurtjes tikten verder voorbij en ik besloot deze keer toch nog wat eerder weg te gaan dan de eerste keer, dat was opnieuw toch wel nodig want er stond een file, ‘als ik nu maar op tijd kom’ dacht ik bij mijzelf en ik kijk naar de prognose van het aantal minuten vertraging, gelukkig zie ik dat het meevalt en het is dan allemaal net even wat prettiger als je toch nog wat minuten marge over hebt. Ondertussen probeer ik mij een voorstelling te maken van wat er zou gebeuren maar dat weet eigenlijk alleen Nina en dat is ook prima uiteraard. Keurig volgens plan kom ik de straat ingereden waar ik de auto parkeer en de “speeltas” van de achterbank pak, het regent maar ik loop er nooit een stap harder om en bel aan bij het voor mij inmiddels bekende huis. Het duurt even maar dan gaat de deur open en net als bij het bellen met DP weet je nooit wie de deur opent, het is Mx Jessica, ik herken haar van de site en de socials en ze vraagt mij hoe het is. Ik ben helemaal in mijn element en antwoord dat het goed gaat, die zelfde vraag stel ik dan ook terug en gelukkig gaat het met Mx Jessica ook goed. ‘Je hebt een afspraak met Nina toch?’ ik knikte instemmend en wachtte even op het seintje van Jessica, ‘loop maar mee naar boven’ en kijkend naar de ruimte waar ik de vorige keer werd ontvangen stond deze op ‘bezet’, de link was gelegd dus achter Jessica aan de trap op naar de witte kamer, de kamer waar je heen kunt voor een consultje of een check. Mx Jessica vroeg mij of ik wat wilde drinken en zei ‘een colaatje is prima’, heb ik die suikers alvast binnen dacht ik bij mijzelf. En even later zat ik op de witte kruk, waarschijnlijk van de “dokter” wachtend tot pretletter Nina binnenkwam.

Ik hoorde ondertussen voetstappen de trap opkomen en probeerde te focussen op de stem en dat lukte helaas niet, kijkend naar de deur of de klink omlaag zou gaan maar nee het was geen Nina. Tot dusver kon ik die witte kamer eens goed in mij opnemen, op het lijstje had ik wel aangegeven te twijfelen over “Nursing” maar ik voelde toch niet de klik zoals ik die had met een deel van de andere kamers dus ik had geen pen bij mij dus ik zal moeten wachten tot Nina er is. Opnieuw hoor ik voetstappen de trap op komen, zou het Nina zijn en ja hoor de klink ging omlaag en Nina stak haar gezicht om de deur, als ik haar zie vind ik haar super vrolijk overkomen. Ik had m’n bril nog op m’n neus willen zetten en zeggen ‘komt u maar binnen mevrouw’ maar ik dacht ook ‘gedraag je nou eens niet als clown, wat moet Nina wel niet denken zo bij deze tweede keer’. We begroette elkaar met de vraag hoe het was en van beide kwam een positief antwoord, wat stond een sessie nu nog in de weg, gewoon helemaal niks. Nina ging tegenover mij zitten voor een kort gesprekje en overhandigde het lijstje welke ik voor de afspraak had gemaakt. Het lijstje namen we dan ook beiden even door zodat ik nog de vragen beantwoord kon krijgen en daarna was het tijd om naar beneden te gaan, eerst de verplichting gedaan en daarna door naar de kamer.

Aangekomen in de kamer vroeg Nina mij wat ik bij mij had, en vertelde haar dat ik alles mee had genomen wat ik de vorige keer ook mee had. Dat vond ze leuk om te horen dus ik mocht nog een laatste vraag beantwoorden ‘wat kan ik voor je aantrekken?’, en dan liet het antwoord zich al raden ‘iets van latex of zo’ zei ik met een lach. ‘Goh dat had ik nou niet van je verwacht’ reageerde Nina dus de grappige opmerkingen gingen al snel over en weer, gevolgd door een klap op m’n achterwerk ‘hup douchen jij’. Na de douche was het tijd om weer het latex pak aan te trekken en hoewel het altijd even werk is doe ik het altijd met plezier en ik besluit de rits alvast bij het juiste deel te openen. Toen ik er helemaal klaar voor was klopte ik op het hout van het deurkozijn zodat Nina zou weten dat ik er klaar voor was, niet veel later kwam daar Nina door de deur, gekleed in een latex jurkje met corset en zwarte laarzen en zo waren de eerste aanrakingen ook een feit, uiteraard liet ik Nina weten dat ze er weer geweldig goed uitzag ‘en je hebt de rits van je pak al voor mij geopend zie ik’, ik knikte en zei lachend ‘service van de zaak’, dit had Nina nog niet eerder gehoord. Het viel Nina op dat Japie daar beneden er ook wel zin in kreeg ‘nee he, hoe moet dat nu met dat kooitje wat je om hoort te hebben?’, ik keek Nina aan en gaf aan het ook niet te weten. Nina gaf mij de opdracht om haar te volgen en daar in de kamer gingen de aanrakingen door. ‘Op je knieën subje en ga mijn billen maar eens kussen’ dat liet ik mij geen twee keer zeggen en daar mocht ik de geweldige, in latex gehulde, billen van Nina kussen, genieten dit! Nina liep naar de bank en had een viertal boeien bij zich, twee voor de polsen en twee voor de enkels. Nadat ik de boeien om had gekregen kreeg ik ook nog een halsband om, ‘staat je best leuk ook’ zei ze en ik mocht plaats nemen in de kooi, het deurtje ging dicht, het slot erop en de sleutel haalde Nina er gauw uit. Ik grijnsde en zei ‘daar ben je net op tijd mee want je weet maar nooit of ik ontsnap’. De boeien die ik om heb werden vervolgens ook vastgemaakt en met een buikband om was ik helemaal gefixeerd. Nina besloot om mij op te takelen met de takel welke zich in het plafond bevind. Ondertussen nam Nina wat te drinken en vroeg mij of ik ook wat te drinken wilde hebben maar ik besloot even over te slaan. Omdat Nina de vorige keer in mijn bijzijn ook wat dronk en afsloot met ‘proost’ maakte ik de opmerking deze keer ‘proost Nina’ en ze lachte ‘ik dacht er nog aan en nu zeg jij het’. Ondertussen moest de spanning omhoog want Nina haalde er een elektrosetje bij, vakkundig en snel was Japie voorzien van de elektroden en met het aansluiten op het kastje zijn we gaan kijken wat ik kan hebben en dat was best leuk of nee lekker!

Vervolgens kwam Nina met het te gekke idee om het vacuümbed erbij te pakken, tenminste als ik dat ook zie zitten en dat zag ik want nieuwe dingen proberen vind ik altijd leuk en zo zag ik een vacuumbed de kamer inkomen. Door een vervelende blessure of beter gezegd zwakke plek, was het even kijken hoe ik het makkelijkst erin kon komen en dat lukte uiteindelijk en begaf mij met mijn hoofd naar het adempijpje, het was even kijken wanneer deze voor mij het prettigst zat en na de oordopjes in te hebben gedaan kon het feest beginnen. Voordat de stofzuiger aanging wist ik niet wat ik kon verwachten, natuurlijk er zal een vacuüm worden gecreëerd maar hoe het voelt en wat het met je doet daarvan had ik geen idee. De focus lag voor mij volledig op het adempijpje die ik geklemd tussen m’n tanden had gezet om door te kunnen ademen, aan Nina mocht ik laten weten als ik er klaar voor was. Toen was het in 3, 2, 1 en het geluid van de stofzuiger zoog alle lucht uit het bed, hieraan moest ik echt wennen want het gaf een bijzonder gevoel. Nina speelde ondertussen met de edele delen en dat was echt wel een fijn gevoel want je kunt op zo’n moment geen kant op, er ging van alles door mij heen, ‘als ik maar niet klaarkom’, ‘wat zou ze nog meer doen want ik zie het niet aankomen’. Maar na een tijdje ging de stofzuiger uit en langzaam liep er weer wat lucht in het bed en werd de rits door Nina geopend ‘hoe gaat ie?’, ik reageerde met ‘jemig ik heb een droge bek van dat geadem door het pijpje’ daar volgde een glaasje water voor.

En waar ik ook aan had gegeven benieuwd te zijn naar anaalspel bleek dat de start te zijn voor de volgende ronde. Ik volgde Nina naar het bed toe en daar mocht ik op het bed gaan liggen maar dan wel zo dat Nina er goed bij kon want ze zei ‘eens kijken wat je kan hebben’. Wat zal ik zeggen ‘kom maar op’ of zou ik even wijselijk niks zeggen, voor dat laatste besloot ik. Nina begon over mijn collectie maskers ‘zet jij eens een leuk masker voor mij op’, nou die keuze was snel gemaakt en zo konden de voorbereidingen verder worden uitgevoerd, een paar enkelboeien hielden m’n benen in de lucht, een constructie van kettingen en een band om de bovenbenen zorgde dat ik voor mijzelf in een iets makkelijkere houding zou komen te liggen. Dat wat er daarna zou volgen maakte niet uit want ik kon toch niet terug ‘jij wilt graag dat je grenzen worden opgezocht, nou dat gaat gebeuren’. Nina deed een paar handschoenen aan en met wat glijmiddel begon de eerste inspectie, het was best lekker want een stiekeme droom ging in vervulling. Wat begon met één vinger werden er al gauw twee, daar lag ik dan, de stiekeme genieter en ik had geen idee wat er nog meer zou gaan gebeuren maar wat het ook was Nina mocht haar gang gaan. Haar gang gaan deed ze zeker want al snel werden de vingers verruild voor een strapon, nou dat heb ik geweten, ik kreeg het zwaarder maar we zouden niet stoppen dus wat doe je dan, tegenwerken dus af en toe lukte het om de strapon eruit te krijgen en dat merkte Nina al snel op ‘ga jij mij tegenwerken subje?!’. Nina duwde opnieuw de strapon naar binnen en voor mijn gevoel werd het tempo opgeschroefd en toen ik aangaf bijna te komen vroeg ze ‘anaal?’ ik gaf het antwoord dat de andere kant wou klaarkomen, ‘dat ga je niet, niet voor ik je toestemming geef’. Ik raakte compleet in subspace zonder dat ik het ook maar enigszins doorhad, uiteindelijk zorgde Nina ervoor dat ik wel twee keer klaarkwam. Het was heftig maar ik was echt blij dat Nina door is gegaan, zoals ik vroeg vooraf maar wat was ik blij dat ik ervoor ben gegaan. Kan ik zeggen dat ik weer te gekke dingen heb beleefd? ‘Zeker weten?’. Zou je Nina weer bezoeken? ‘Zeker weten!’

Onwijs bedankt weer Nina, tot de volgende keer!

Groetjes, Mark

Top