”Droomwereld met S/switch Lilly”

Wie betoverde wie en wie domineerde wie? Dat zijn nog altijd onbeantwoorde vragen maar die mystiek maakt het leven zo mooi.

Op een snikhete dag (40 graden) kwam ik aan bij het mooie statige pand van DP, waar ik altijd al meteen heerlijk in de goede stemming kom. De deur werd opengedaan door Switch Fleur en zij begeleidde me naar de welbekende bar. Nadat ik daar een drankje van haar had gekregen, mocht ik nog even wachten want L/lilly was nog even bezig. Maar al vrij snel stond ze naast me en was er meteen van beide kanten een bepaalde spanning en ook zeker bepaalde zenuwen merkbaar. Voor mij was meteen duidelijk dit gaat een speciale sessie worden met de schitterende en tikje verlegen L/lilly. Na het doornemen van onze voorkeuren kon ik naar boven om me te douchen. Nadat L/lilly mij had opgehaald van de badkamer kon het feest beginnen..

Vervolgens ontspon zich een mystiek spel van afstoten maar vooral ook aantrekken waarbij Ik begon in de Dominante rol en L/lilly mij zeer gehoorzaam bleef volgen. Had graag nog een hoop meer met haar gedaan, maar helaas kwam mijn arrogantie me duur te staan. L/lilly maakte daar dankbaar gebruik van en nam de macht over. Maar waar ze dat soms met verve deed en me bijvoorbeeld uitgebreid haar schitterende voetjes heeft laten verwennen, waren er ook gaandeweg steeds meer barstjes in haar Dominante harnas zichtbaar. Waardoor ik stukje bij beetje steeds iets van de macht terug kon veroveren. Uiteindelijk zou je kunnen zeggen dat we ergens in het midden geëindigd zijn. Maar zoals je zelf wel begrijpt L/lilly deze strijd is nog niet gestreden, wij hebben duidelijk nog ”unfinished business”. Kan nu al niet wachten op een vervolg van dit mystieke verhaal van macht en onmacht, aantrekken en afstoten. Maar de vraag zal vooral zijn: ”Wie pakt wie?” Soms kan een vraag zo simpel zijn en de betekenis zo complex en mystiek. Tot een volgende L/lilly.

XX

M

Top