“Een beetje verlegen” 

Mijn 1e keer bij Lilly.

Ik was al eens eerder bij DP geweest bij Meesteres Sabrina.  Heel goed bevallen, dus vandaar maar weer de stoute schoenen aangetrokken en de site bekeken.  De bezetting was niet heel erg groot die zaterdag, maar Switch Lilly was beschikbaar.

In de week voorafgaand had ik Lilly eens gemaild om meer informatie te krijgen. Ik had heel snel antwoord terug en ondanks dat mijn wensen (panty fetish) niet op haar mogelijkhedenlijst stond, had ik er wel vertrouwen in. Met mijn wensen kon ze wel wat en ze ging zich meer inlezen zodat ze goed voorbereid aan de sessie kon beginnen.

Nu had ik een afspraak op zaterdagochtend niet te ver van Valkenswaard en na deze afspraak vlug in de auto gesprongen.

Ik arriveerde te vroeg, maar toch al aangebeld.. Lilly zelf deed open.. Wat een spontane ontvangst en een leuke verschijning..

Na de kaart doorgesproken te hebben was het tijd te gaan douchen.. Ik moest een panty aantrekken op het moment dat ik klaar was..  Zo gezegd zo gedaan en op de bel gedrukt..   Achteraf bleek dat deze het niet deed, maar Lilly kwam na enkele minuten zelf al naar boven..

Ze had zich omgekleed.. Ze had nu een jurkje aangetrokken met daaronder een panty en hoge hakken.. Wat een heerlijke verschijning. Dit was te merken ook aan mijn jongeheer..

We gingen naar de zolder.. Leuke ruimte ingericht met veel speelmogelijkheden..  Lilly had vanuit de travestie ruimte nog wat kousen gehaald en begin mij daar mee vast te binden.. Ik kreeg een mondknevel in en ook werd ik geblinddoekt.. Inmiddels was mijn jongeheer aardig gegroeid.. Dit was Lilly ook opgevallen, en begon ze hiermee te strelen en te spelen..   Als ze ergens goed in is, is het zeker het teasen en bespelen van je..   Soort van mindfuck zeg maar..

Ze kwam dicht bij mijn vastgebonden handen staan en zei:  “ ben je beetje verlegen?,  Je mag me wel aanraken hoor en voelen hoe lekker glad de panty is” “het is net een beetje anders als met een meesteres”  ..   Mijn jongeheer ontplofte bijna..   Om vervolgens haar strenge woorden te horen dat ik nog niet mocht klaar komen en anders gestraft zou worden..

Vervolgens werd ik op de bank neergelegd en vastgemaakt met panty’s en kwam Lilly bovenop me zitten.   Door middel van een apparaatje laat ze zichzelf klaarkomen terwijl ze dicht bij mijn jongeheer duidelijk erg nat wordt.

Ik kreun en steun en mijn jongeheer springt bijna uit de panty, maar daar werd ook snel korte metten mee gemaakt.. Ze laat me heerlijk klaarkomen en in grote golven vloeit het sperma over mijn buik.

Wat een heerlijke ervaring. Je zou bijna vergeten dat je in een ‘ commerciële sessie’ zit.  Ik zou ze wel mee naar huis willen nemen is mijn gedachte.

Lilly bedankt voor deze fijne sessie en je ziet me zeker terug.

Hoselover.

Top