Een cadeautje

Beste medegast van Domination Palace,
Net zoals velen van jullie kom ik al jaren naar DP, omdat het een van de weinige plekken is waar je je veilig, professioneel en plezierig over kunt geven aan je – soms niet alledaagse – behoeften.
Helaas is DP nu al bijna 2 maanden dicht vanwege de Corona-crisis. Dat is niet alleen heel erg jammer voor ons als gasten. We moeten het nu doen met onze fantasieën of filmpjes op internet. Maar het is ook heel treurig voor de dames die ons zo liefdevol ‘behandelen’ in DP. Zowel de Meesteressen als de Switches en slavinnen.
Hun fiscale regeling is zo dat ze terugvallen in de bijstand en sommigen krijgen zelfs dat niet. Hoe hard ze de afgelopen jaren ook gewerkt hebben en net als iedereen belasting over hun verdiensten betaald hebben, ze krijgen niets. En alle tijdelijke regelingen staan niet voor hen open.
Nu kwam het bericht door dat DP tot 1 september dicht zou moeten blijven. Dat is extra treurig als je je realiseert dat masseurs en masseuses (ook Thaise, eigenlijk ook sekswerksters, maar dan stiekem) wel open mogen.
Voor mij heet dat schijnheiligheid. Bestook -eventueel anoniem- je politicus en het RIVM om dit gewijzigd te krijgen.
Ik kijk er erg naar uit weer op bezoek te mogen komen en liefdevol pijn te worden gedaan (dat is nu eenmaal mijn ding, pijn).
Ondertussen heb ik Meesteres Zascha via DP een envelopje met inhoud gestuurd. Ik heb immers de afgelopen tijd minder uitgegeven aan DP dan ik gepland had. Net zoals ik mijn fitnessclub voor de helft doorbetaal (waar ik ook niet mag komen) heb een bijdrage voor de dame waarmee ik afspreek gestuurd. Zo help ik haar – weliswaar achteraf – de crisis door te komen. En ik roep jullie op hetzelfde te doen! Hoeveel? Dat moet iedereen voor zichzelf weten; ik doe hetzelfde als bij mijn sportclub.
En ik weet zeker dat die eerste behandeling nog intenser zal zijn dan anders!
Volgende keer stuur ik weer een echte verhaal, maar dit is even belangrijker!

Top