Een leerzame worstelsessie met Mrs. Zascha

Afgelopen vrijdag zou ik naar DP gaan voor een worstelsessie met Zascha. Het was niet mijn eerste keer dat ik naar DP zou gaan. Drie jaar geleden ben ik ook al eens naar DP geweest. Destijds heb ik de sessie voortijdig af moeten breken omdat ik zelf slecht in mijn vel zat.

Ik was drie jaar niet meer naar DP geweest. Een paar weken geleden begon het te toch weer te kriebelen en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Ik heb gekozen voor een anderhalf uur durende worstelsessie met Mrs. Zascha. Op de worstelpagina sprak haar profiel mij het meeste aan omdat zij het meeste ervaring heeft in worstel/-vechtsporten.

Op de dag van de afspraak, oh wat was het snijdend koud zeg, was ik mooi op tijd. Heb nog even een rondje gelopen totdat het tijd was om aan te bellen. Te vroeg aanbellen leek mij geen goed idee aangezien ze anders misschien nog niet open zouden zijn.

Ik belde aan en werd ontvangen door een vriendelijke vrouw met zwart haar. Was dat Samantha? Geen idee. Ze begeleidde mij naar een kamer, de bar, waar ze mij een drankje aanbood. Ze verliet de ruimte en meldde mij dat Zascha spoedig zou komen. Ik kon mijn drankje rustig opdrinken. Net toen ik mijn drankje op had kwam Zascha de bar binnen.

Ik ben niet snel onder de indruk van iemand maar nu wel, jeetje, wat een uitstraling heeft Zascha zeg. Zij is iemand met véél charisma, een goede dosis humor en een leuke/fijne babbel. Ze straalt ook veel dominantie uit, iets wat natuurlijk ook essentieel is wanneer je bij DP werkt. Samen hebben wij mijn “voorkeurenformuliertje” doorgesproken. Ik ben in die drie jaar behoorlijk veranderd. Er moest vrij veel worden veranderd aan het “voorkeurenformuliertje”. Zij is hierin erg begripvol en denkt goed mee.

Toen we het “voorkeurenformuliertje” doorgesproken hadden vroeg zij mij of ik al worstelervaring had en legde ze mij uit wat ik van een worstelsessie kon verwachten. Dit deed ze erg duidelijk zodat er geen misverstanden over konden ontstaan.

Hierna werd mij de kamer getoond die zou dienen als de worstelkamer. Ik kon mijn kleren in die kamer uit doen alvorens ik zou gaan douchen. In de tussentijd legde zij alle matten neer. Zo gezegd, zo gedaan. Ik drukte na afloop van het douchen, het is een prettige badkamer, op de bel om aan te geven dat ik klaar was om de worstelstrijd aan te gaan met Zascha. Leuk ook dat er geluidsboxjes hangen in de badkamer. Het duurde niet lang voordat ze de deur opende. Wederom was ik, behoorlijk, erg onder de indruk van hoe ze eruit zag. Ze stond, omgekleed en wel, in een sportief uitziende worsteloutfit. Achter haar aan liep ik de trap af de worstelkamer in.

Het was de tijd om te gaan worstelen. Ik kon niet meer terug, haha. Vooraf had ik mij totaal geen illusies gemaakt over mijn kansen om haar 1x te laten afkloppen. Met 12 jaar ervaring was het vrij duidelijk dat ik geen enkele kans zou maken tegen haar.

Haha, dat bleek ook te kloppen……….

Vanaf het eerste moment gaf ik echt alles. Zascha wachtte gewoon rustig haar kans en die kreeg ze al vrij snel. Binnen, laat ik het naar boven afronden, 5 minuten moest ik voor de eerste keer aftikken. Ik had een worstelsessie voor anderhalf uur dus jullie kunnen vast raden hoe vaak ik ongeveer heb moeten afkloppen.

Wat ik ook bijzonder leuk vond was dat Zascha het ook geen probleem vond om bepaalde technieken uit te leggen en het mij te laten doen zodat ik kon voelen hoe het moest. Ook vond ik het leuk dat ik goed kon lachen met haar wanneer ik weer eens kansloos in een bepaalde positie lag en probeerde te ontsnappen.

De anderhalf uur waren snel om, ik vond het bijzonder leuk. Ik zal de komende dagen nog behoorlijk spierpijn hebben denk ik…

Zascha, ontzettend bedankt voor de leuke anderhalf uur!!!!!

Update: het is nu 24 uur na het einde van de worstelsessie. Ik had vannacht enorme spierpijn, ik kon nauwelijks omhoog komen vanuit mijn bed. Nu is de spierpijn al behoorlijk afgenomen. Maandag heb ik weer een afspraak met een vriend van mij, een competitieve worstelaar….

Top