Een mooie travestie sessie MET training voor de catwalk

Wat een bijzondere afspraak was deze. Om discretie te waarborgen zijn namen fictief.

Ik ontmoette hem in de bar. Vincent zat daar; in een mooi rokje en vestje. Hij was een beetje zenuwachtig maar vooral hoop en verlangen lagen in zijn ogen te lezen. “Annabel, wat ben je mooi’. Altijd een goed begin 😉 Ik vroeg hem naar zijn meisjesnaam;… hij moest even denken en zei toen; “Marloes”. “Dat is een mooie naam lieverd. Ik hoor dat je mijn begeleiding wil om je vrouwelijkheid verder te ontplooien en dat het gewoon fijn is om even lekker te tutten met een girlfriend. Mag ik je girlfriend zijn?”. Hij kijkt me dankbaar aan. Hij verteld me dat het hem heerlijk lijkt om tijd met me door te brengen en dingen te leren die Marloes nog meer Marloes kunnen maken. Ik stel voor naar de kleedkamer te gaan en daar even te kletsen. Een kleedkamer vol make-up, pruiken, schoenen en jurken. Marloes voelt zich meteen heerlijk daar. Ik ga bij haar zitten. Vraag haar naar wie ze is. Hoe lang ze dit al wil en waar ze uiteindelijk wil komen.

Ik complimenteer haar om haar mooie rode lingeriesetje maar we kunnen wel wat doen aan haar kleding. Ik zoek de kast af… ik zoek iets sensueels; om te dragen, om op je huid te voelen… het gevoel van kant, zijde en satijn maken je altijd zachter en vrouwelijker. Ik vind een satijnen kimono… als ze deze aantrekt voel ik al dat ze verzacht. Dan nog schoenen. Niet te hoog; want we gaan straks echt trainen met lopen; dus ze moeten nog comfortabel voelen. Maar MET hak! Zonder hak lopen kan iedereen.. charmant MET hakken is de kunst!!
Om haar verder op een subtiele manier wat vrouwelijke maniertjes aan te gaan leren is daar de truc met de mascara en wat lipgloss…. Hoe anders knipper je met je ogen met mascara op je wimpers, hoe anders nip je aan een glas water met lipgloss op je lippen… ik zie het verschil meteen, zij voelt het ook. Hoe leuk is dit! Ik vraag aan haar of ze zich blondine voelt, brunette of a redhair lady… we gaan voor blond. Lang en krullen. Daar kan ze dan ook een beetje mee spelen tijdens de catwalk training.

Ze vertelde me al in een email dat ze best een beetje haar sluttiness ook wilde ontdekken; ook naar vrouwen toe… dus terwijl ik haar kleed vertel haar mijn biseksuele gevoelens en dat ik het ook heel spannend en fijn vind met dames… ik voel haar sidderen… dit had ze niet verwacht….

We gaan naar beneden naar de rode kamer; daar kunnen we de catwalk oefenen. Ik loop voor haar. Leg haar uit hoe je de ene voet voor de andere kunt zetten zodat je heupen bewegen. Hoe je je schouders stil moet houden en hoe je het mooist een draai kunt maken en een ‘strike the pose’ aan het einde van het loopje. Ik leer haar hoe ze het satijnen stofje van haar schouders kan laten draperen en hoe de zachte stof dan langzaam over je schouders en rug glijdt. En hoe sensueel dat voelt.

Het lopen gaat goed! Ik voel hoe ze verzacht en hoe blij en mooi ze zich voelt. Ze heeft een mooi kontje. Ik vraag haar daar een beetje mee te schudden en hoe lekker dat eruit ziet. We giechelen als twee vriendinnetjes die Hollands Next Topmodel spelen op de slaapkamer. We hebben echt lol en eindigen de sessie met een heerlijke mooi ‘twee meisjes hebben het leuk’’.

Top