Een onvergetelijke ervaring bij Domination Palace

Door mijn blinddoek, zie ik niets. Ik voel dat mijn Meester iets nieuws van plan is, maar ik kan niet raden wat. We rijden zeker een uur. De auto stopt. Aan de hand van mijn Meester (die tevens mijn man is), wordt ik ergens binnengeleid. Nog steeds geblinddoekt word ik in een stoeltje gezet. Op korte afstand hoor ik mijn Meester praten met een vrouw. De vrouw komt naar me toe en trekt me aan mijn halsband omhoog. De blinddoek haalt ze eraf en ze geeft me even de tijd om aan het licht te wennen. Ze keurt me en stelt zichzelf voor. Daarna laat ze me op de knieën wachten, terwijl ze verder met mijn Meester praat. Door mijn oogspleetjes zie ik de intieme sfeer van de ontvangstkamer. Ik zie de donker gekleurde bar en er tegenover een prachtig glas-in-lood raam. Aan de wand hangen mooie foto’s, maar ik durf niet goed te kijken wie het zijn. Mijn Meester blijft achter, terwijl ik naar de douche word gebracht. Uitgekleed en gedoucht, wacht ik op wat er komen gaat.Ik hoor stemmen op de trap, mijn Meester en de vrouw. We gaan naar de witte kamer, waar een gynaecologen bed staat. Ik word op het bed vastgemaakt met mijn benen in de beugels. Eerst word ik geschoren en krijg ik zowel van voor als van achter een onderzoek. Ik krijg straf omdat het vocht uit me glijdt van de opwinding. Klapjes op de borsten, venusheuvel en dijen. De Meester en Meesteres fluisteren, ik kan ze niet verstaan. Ze lachen naar me, of over me? Ik word meegenomen naar de blauwe kamer, alwaar ik een strakke lichaamsbondage omkrijg van blauw touw. Het koord spant om mijn borsten, die nu fier vooruit steken. Mijn gaatjes worden gevuld met een trildildo en een anusplug, welke d.m.v. een leren riem vastgehouden wordt. Het verdwijnt er allemaal diep in. Met de bondage word ik vastgezet op het rad. Het licht gaat uit en het koord licht op in black-light. Ik zie mezelf niet meer, alleen mijn blonde haar en het koord. Ik word achtergelaten.Hoe lang ik er hang, weet ik niet. Ik verlies langzaam mijn gevoel voor tijd. De klemmen op mijn tepels zijn gemeen, de gewichten die eraan hangen worden zwaar. Mijn piercings, die er nog niet zo lang in zitten, worden platgedrukt door de leren riem.Ik hoor weer stemmen op de trap. Ze halen me van het rad af, de dildo’s worden verwijderd en ik moet op “Klaartje” gaan zitten. Klaartje is een stoel met een soort neukmachine eronder. Alles gebeurt automatisch, heel apart. Op de stoel word ik vastgezet met beugels en nog eens extra met touw. Mijn vagina wil dit wel, het schreeuwt om aandacht. Het begint langzaam maar de Meesters scheppen er genoegen in om me te laten wachten. De klemmen op mijn tepels worden vervangen door andere dingen. Terwijl Klaartje in en uit pompt, voel ik een lichte stroom op mijn tepels. Het tintelt en maakt dat ik mijn orgasme maar moeilijk kan beheersen. Het komt heel snel op en ik kan niet aan mijn Meesters wens, -nog niet klaarkomen- voldoen. Mijn dominanten zijn diep beledigd en mijn orgasme schept verwarring: Ik geniet en tegelijk ben ik bang voor wat er komen gaat. Ik moet mee naar de zolder. Daar word ik in boeien aan kettingen vastgemaakt. Met takels word ik vervolgens omhoog gehesen. Van alle kanten krijg ik met de zweep. Van beide personen. Door mijn blinddoek kan ik niet raden wie slaat. Mijn Meester slaat hard en gericht maar de Meesteres doet niet voor hem onder. Mijn tepels en schaamlippen worden met klemmen en kettingen aan de vloer vastgezet. Verder omhoog word ik getakeld, tot alles heel strak staat en bewegen erg pijnlijk is. Behalve met de zweep, krijg ik kaarsvet over mijn hele lijf. Om af te koelen word ik met ijsklontjes gestreeld. Koele hitte of warme kou? Alles gloeit en tintelt tegelijk. Ik moet mee naar beneden, naar de rode kamer. Mijn Meester kleedt zich uit en gaat in de sling liggen. Hij wil zich laten verwennen door “zijn slet”. Ik word opgehangen in een soort van schommel. Erboven hangt een veer, waardoor ik op en neer wip. De Meesteres gaat achter me op een stoel zitten. Ze heeft een forse voorbinddildo aan, die ze insmeert met glijmiddel. In haar hand heeft ze een grote kunstlul, terwijl mijn mond zich sluit om mijn Meesters geslacht, vult de kunstpik mijn drijfnatte poes. Mijn vastgeklonken handen grijpen van genot de ketting. Ik voel de dikke kop van de voorbinddildo zich een weg banen in mijn strakke kontje. Gewillig opent het ervaren gaatje zijn toegang. Helemaal gevuld word ik genomen. Alles diep erin. Meerdere malen kom ik klaar, tot ik duizelig word. Mijn Meester laat zijn zaad gaan en iedereen gunt me hierna een adempauze. Wiebelend word ik achtergelaten. Na een frisse douche zit ik ontspannen aan de bar. We praten alsof er nooit iets gebeurd is. Ik bekijk op mijn gemak de foto’s aan de wand en zie alle andere Meesteressen en slavinnen die er op Domination Palace zijn. Allen hebben een verschillende uitstraling: Streng, sjiek, sexy, hard. Je kunt hier echt kiezen.Het was een mooi verjaardagskado van mijn Meester. Met het schrijven van dit verslag wil ik mijn dank betuigen aan het DP-team. Het was een onvergetelijke ervaring.

Top