Een rollercoaster sessie met Meesteres Zascha

Soms zijn sessies niet te beschrijven met woorden ook al doe je nog zo je best, proberend het op papier te zetten maar je gevoelens niet de juiste woorden weten te geven. Vandaag was dat er zo’n eentje, een sessie waar de nervositeit al hoog lag aangezien ik wist wat er ging komen…. een foodsessie. Daarbij meenemend dat ik zelf een verschrikkelijk moeilijke eter ben, amper tot nooit fruit eet en ik een type ben wat de boer niet kent eet hij niet. Ja i know, het is niet de beste eigenschap van een mens…… maar genoeg redenen dus om nerveus te zijn vandaag. Daarbij was het ook nog eens me eerste sessie van 2 uur, altijd een sessie van een uurtje gedaan maar nu eindelijk een sessie van een langere tijdsduur plus dat dit ook de sessie was dat ik definitief in kuisheid ging.

We hadden afgesproken om 11 uur in de studio, natuurlijk zoals altijd stipt op tijd voor de deur met diverse cadeaus en een kerstpakket voor mijn Meesteres. Ik werd binnengehaald door Meesteres Zascha zelf, na een hoop gestuntel op de heenweg door een veel te groot kerstpakket en 2 prachtige outfits die ik mee moest nemen in het openbaar vervoer. Uiteindelijk een drankje aangeboden gekregen en de cadeaus overhandigd aan Meesteres Zascha. Gelukkig was ze er enorm blij mee, 2 prachtige oufitjes, 1 paar prachtige hakken en een overvol kerstpakket en kon ik opgelucht adem halen dat me cadeaus geslaagd waren.

Nadat ons gesprek klaar was en ik gedoucht had, begon de sessie en werd ik eigenlijk direct zittend op een soort van kleedje gedirigeerd……waar natuurlijk ook het fruit op lag. Ik voelde de bui al een beetje hangen en we waren nog maar net begonnen of ik had al diverse dingen in me mond van mandarijn tot en met druiven. Ik moet eerlijk zeggen ik heb wel eens betere dingen geproefd en hoe graag ik mij ook verzette leek me dat een niet al te strak plan met al het blackmail materiaal wat mijn Meesteres in handen heeft. Kortom het stukje forced feeding was wel op ze plaats en van enigszins vrijwillige medewerking was geen sprake. Uiteindelijk kwam Meesteres Do, Meesteres Mara, Meesteres Katya en Meesteres Nina ook nog aanschuiven, tsja dat is natuurlijk een droom 5 Meesteressen om je heen en de opwinding was groot ondanks dat ik van alles at wat niet echt super smaakte. 4 lachende Meesteressen had ik om heen, de schaamte voelende en me eigen Meesteres die me een soort van voedde als een klein kind…… een tweedeling tussen verschrikkelijke opwinding en diepe schaamte. Waar ik tussendoor overigens ook nog even een sigaret van Meesteres do naar binnen gewerkt kreeg en door mocht slikken….een ultieme fantasie voor een slaaf die een rookfetisj heeft.

Nadat deze marteling gelukkig over was, de meeste Meesteressen enigszins weer vertrokken waren was mijn mobiel aan de beurt voor nog een stapje verder in het blackmail avontuur. Mijn mobiel werd helemaal doorgespit van foto’s, facebook tot en met me contacten…. ik voelde de macht van Meesteres Zascha groeien en groeien. Diverse dingen nam ze over op haar eigen mobiel, facebook nam ze in en toch nog even een paar contacten overgenomen voor de final touch. Ik voelde me steeds machtelozer en dieper wegzakken in het moeras van blackmail maar oh wat winde me het verschrikkelijk op en wat steigerde hij van onder. Een combinatie van angst en opwinding…. Een puur genot.

Nadat Meesteres Zascha mijn hele mobiel had doorgespit was de travestie kamer aan de beurt en werd ik verhuld in een damesjurkje met ja echt waar hakken van maat 46 ! Onder toeziend oog van Meesteres Zascha en Mara mocht ik showen hoe goed ik op hakken kon lopen, tsja dat was eigenlijk een regelrechte ramp en leek net houten klaas…… nee ik heb denk andere kwaliteiten.
Uiteindelijk kwam de grande finale, deze sessie ging ik natuurlijk in kuisheid en had gehoopt op nog 1 x een ontlading….en ja die kwam er en hoe. Ik mocht klaarkomen voor 5 jawel 5 Meesteressen, uiteraard wel in een bekertje.
Het was niet zo moeilijk om daar je opwinding uit te halen en ik kwam in no time klaar en het lag keurig in het bekertje. 5 Meesteressen die me keihard uitlachte hoe ik daar stond en dat ik er maar een beetje zielig bij stond.

Mijn god wat was de opwinding groot en wat heb ik enorm genoten. Ik moest daarna een dildo pijpen onder oog van nog steeds 5 Meesteressen tot ik ging kokken wat ik overigens nog nooit had gedaan… die ervaring was er al snel en ja het voelt inderdaad net alsof je echt moet kokhalzen. Wat was dat opnieuw een heerlijke vernedering, uitgelachen worden en jij beschamend een dildo loopt te pijpen. Uiteindelijk vond Meesteres Zascha het genoeg en kwam de dildo klaar en werd me eigen zaad naar binnen gewerkt waar overigens de 5 Meesteressen ook nog even hadden in gespuugd. Een droom scenario, wat ik vooraf niet had kunnen bedenken en waar ik behoorlijk gelukkig van werd.
Uiteindelijk werd daarna me kuisheidkooitje omgedaan en ging de minimale 3 weken in…. welkom tot een intens zware periode. Slotje is er uiteindelijk op gegaan en we hebben nog even nagepraat, hoe ik genoten heb en dat deze Meesteres mij oprecht zielsgelukkig maakt. Na dat we afscheid hadden genomen voor de deur hield ik het niet meer en had ik helaas mijn emoties niet meer onder controle. Tranen vloeiden, niet wetende hoe je je Meesteres moet uitleggen hoe blij je met haar bent….ja dan volgen er in mijn geval tranen. Meesteres Zascha een topper in haar vak en hoop nog heel veel maanden/jaren haar te mogen dienen en te genieten van haar als Meesteres zijnde.
Meesteres u bent een topper en tot de volgend keer !

Top