Een ‘schokkende’ kennismakingssessie met Meesteres Samantha

Een ‘schokkende’ kennismakingssessie met Meesteres Samantha 

 

Woensdag 23 augustus, 

Mijn afspraak met Meesteres Samantha had ik gelijk aan het einde van mijn vorige sessie door Meesteres Jessica in de agenda van Domination Palace laten zetten tijdens het plannen van een aantal poetsdagen.  

Dus wederom geen ‘blind date’ aangezien er, zoals aangegeven in mijn vorige verhaal, op het laatst wat sturing nodig was om kennis te maken met de dames met wie ik nog niet eerder heb gespeeld. Verder is Meesteres Samantha niet elke week aanwezig en over het algemeen alleen beschikbaar op afspraak dus toen de mogelijkheid zich voordeed deze uiteraard gelijk laten vastleggen. 

Zoals gewoonlijk ruim op tijd aanwezig bij D.P., de gevolgen van een paar keer te laat komen had ik namelijk eerder al eens op pijnlijke wijze mogen ondervinden. Ik mag dan wel masochist zijn en in mijn fantasie tegen m’n wil in tot slaaf gemaakt en soms opstandig zijn, in werkelijkheid is poetsen bij D.P. een serieuze aangelegenheid waarbij ze ervan moeten aankunnen dat je op de afgesproken dagen op tijd aanwezig bent en de opgedragen werkzaamheden nauwgezet uitvoert. 

Na binnenkomst kort met Meesteres Jessica bijgepraat en me daarna op de travestiekamer omgekleed waarna ik een poosje moest wachten tot de eerste opdracht. Een paar minuten later hoorde ik enkele personen de trap opkomen die zich naar de witte, medische, kamer begaven. Kort daarna werd de deur van de ‘wachtkamer’ verder opengedaan en kwam er een, voor mij tot dan toe onbekende, dame binnen. Natuurlijk herkende ik haar onmiddellijk van de foto’s die op haar profielpagina en bij haar Twitter/X account staan en stond gelijk op van de stoel om me voor te stellen. 

“Aangenaam kennis met U te maken Meesteres Samantha, ik ben Willem”, zei ik, terwijl ik haar tegelijkertijd een hand gaf. Op de knieën gaan en voeten kussen bewaar ik voor de sessies en zal dat niet uit eigen initiatief doen en zie dat zeker niet als gepast voor een allereerste kennismaking. Overigens ben ik als poetsslaaf zeker niet onderdanig en slaafs, maar hanteer de normale omgangsvormen, uiteraard altijd met respect naar de Meesteressen en Ladies toe, dat mag duidelijk zijn.  

Na deze korte introductie ging Meesteres Samantha terug naar de witte kamer met haar gast die ze even daarvoor onder de douche had gezet, de nadere kennismaking was voor later. 

Omdat de witte kamer nu bezet was moest ik de eerste taak, die ik van Meesteres Jessica kreeg, op de rode kamer uitvoeren. De teil met wasgoed stond daar al op me te wachten en niet veel later kwam daar nog een lading bij met onder andere een grote kluwen bondagekoorden. Al met al was ik een goed uur bezig voordat alles was opgevouwen, ontward en opgeschoten waarna ik me weer naar de travestiekamer begaf. 

Ik hoorde dat Meesteres Samantha met haar gast naar beneden ging en hem uitgeleide deed, wat voor mij een teken was om de kamer te gaan opruimen, een stukje initiatief dat meestal wel op prijs wordt gesteld. 

Terwijl ik daarmee bezig was kwam Meesteres Samantha binnen en kon ze het waarderen dat ik al met schoonmaken was begonnen. In plaats van weer naar beneden te gaan hielp ze mee met opruimen en maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om verder kennis met me te maken.  

Meesteres Samantha is een mooie oosterse dame van rond de 45 jaar en hoewel er weinig verhalen op de website van D.P. te vinden zijn is ze er toch al een aantal jaren actief als Meesteres, zeg dus maar gerust een verborgen parel. We hebben het uitgebreid gehad over hoe, en wanneer, ik bij D.P. terecht ben gekomen en mijn ervaringen tot dusver. Ook bracht ik mijn “Femdomia” fantasie ter sprake wat haar deed denken aan een soortgelijk verhaal over een Chinese Keizerin. Verder vroeg ze naar mijn harde grenzen en andere voorkeuren en daarbij aangegeven dat ik vandaag eens een paar keer goed over mijn pijngrens wilde gaan. Al doende hadden we dus gelijk het introductiegesprek gehouden. 

Na het opruimen van de witte kamer kon ik gelijk verder met een paar andere ruimtes en me vast mentaal voorbereiden op wat komen ging. 

Rond drieën was het tijd voor mijn sessie en werd ik door Meesteres Samantha opgehaald waarna ik me moest uitkleden, douchen en daarna op mijn knieën wachten in de zwarte kamer nadat ik haar middels het belletje in de douche had laten weten daarmee gereed te zijn. 

Niet veel later kwam Meesteres Samantha binnen en verwachte ik te mogen beginnen met het aanbiddingsritueel van de voeten maar dat was niet nodig. Ik kon gelijk opstaan en kreeg de lederen polsboeien verstrekt die bij de kamer horen, zwart met een beige voering en bies. Zoals gewoonlijk koste het me enige moeite om ze goed strak te zetten, zeker met één hand. Wat dat betreft zou een extra handje af en toe een uitkomst zijn. Natuurlijk zag de Meesteres dat en kon ze het niet nalaten om op te merken dat ik niet zenuwachtig moest zijn. 

Daarna kon ik doorkruipen naar de bondage stoel voor de spiegelwand waar ik op moest plaatsnemen. Ik verwachte erop te worden vastgezet, maar dat was niet het geval. Zo met de benen wijd kon Meesteres Samantha, die ondertussen een zwart bondagekoordje had gepakt, er beter bij om vervolgens mijn klokkenspel bij elkaar te binden. Ook daarbij was een derde hand wel handig, éénmaal raden wie die beschikbaar moest stellen. Nu m’n ballen goed onder spanning stonden werden mijn reflexen getest door de Meesteres die er met haar vingers een paar tikken tegen gaf. Ik was vergeten te vertellen dat ball busting voor mij een no-go is dus dit alsnog kenbaar gemaakt en hoewel de tikjes niet echt onder die noemer vallen hield Meesteres Samantha gelukkig rekening met me.  

Na me nog een beetje te hebben geplaagd moest ik opstaan en kreeg de opdracht om een tweetal kettingen van elkaar los te maken die aan het plafond tussen het bondage- bed en rad hangen waarna Meesteres Samantha mijn polsen op schouderhoogte eraan vastzette zodat ik daarna alleen nog maar een pas voor- of achteruit kon zetten, opzij kon ik wel vergeten, daarvoor hingen de kettingen te ver uiteen. Tenslotte kreeg ik ook nog een paar tepelklemmetjes geplaatst. 

De eerste ‘spanking’ ronde was bedoeld als opwarming, althans dat vermoedde ik, want de slagen op billen armen en benen waren (nog) niet echt pijnlijk. Ook hebben we best wel gelachen. Ja!, ook ik, want Meesteres Samantha heeft best wel humor alleen kan ik me niet meer herinneren waarover we het allemaal hebben gehad.  

De tepelklemmetjes, die ik niet echt voelde, werden verwijderd en maakten plaats voor een paar andere exemplaren die zich nog het beste laten omschrijven als dubbel conische spiraalveertjes. Ook die waren in het geheel niet pijnlijk, alleen zat er aan elk veertje een draad met stekertje bevestigd welke samen kwamen in een jackplug, die door Meesteres Samantha in een apparaatje werd geprikt wat nog het meeste leek op een soort van zilverkleurige gsm-telefoon. 

Uiteraard kon ik er op wachten dat het apparaatje niet bedoeld was om te bellen en nadat Meesteres Samantha grapte dat ze niet meer precies wist hoe het apparaatje werkte voelde ik niet veel later de eerste licht tintelende pulsen door mijn tepels trekken, die waren nog wel te verdragen maar na een paar aanpassingen dacht ik opeens dat ik geëlektrocuteerd werd!!! Wat begon als een geleidelijke prikkeling nam plots in kracht toe en leek het als of er een paar seconden lang honderden scherpe tandjes in mijn tepels beten waarna ik het uitgilde van de pijn. Met recht een ‘schokkende’ ervaring en van een heel andere orde dan de tikjes met de stroomstok of elektrische vliegenmepper.  

Na een aantal seconden pauze begon het opnieuw en nu ik over de eerste schrikreactie heen was kon ik deze, en de daar opvolgende stroomstoten, al beter hebben. Ik kromp nog wel inéén, voor zover dat mogelijk was, en met de kiezen op elkaar doorstond ik al grommend de pijn die door mijn tepels trok. 

“Dat was standje vier!” zei Meesteres Samantha, “En het programma duurt 10 minuten…” waarop ik vroeg wat dan wel de maximum stand was. Dat bleek vijftien!!! te zijn, holy f…!!!. De volgende puls diende zich aan en wederom gilde ik het uit, want die was een stuk krachtiger dan de vorige, waarop de Meesteres zei “Dit was vijf”.  Ook hierna volgde nog een paar stroomstoten van dezelfde intensiteit waarbij ik het uitschreeuwde en ondertussen van alles probeerde om het te verdragen. Helaas ik kon geen kant op en trok uit alle macht aan de kettingen die uiteraard voor geen millimeter meegaven, zodat het enige wat ik kon doen was ondergaan en voelde de eerste tranen naar boven komen.  

“Eens kijken of je deze nog kunt hebben” zei Meesteres Samantha waarop de volgende zinderende stroomstoot door mijn bovenlichaam trok en ik het uitkrijste van de pijn, volgens mij konden ze me in het hele huis horen gillen en misschien ook nog wel op straat. Nadat de pijn was weggeëbd zat ik er compleet doorheen en vroeg snikkend om genade aan de Meesteres die ik gelukkig kreeg. Niet dat er gestopt werd, het programma duurde namelijk nog een paar minuten maar de pulsen, van nu weer standje vier, leken slechts op flinke tintelingen in vergelijking met eerder. 

Gelukkig, het programma was afgelopen waarna de spiraalveertjes werden verwisseld voor de groene tepelscharen welke gelijk op strak werden gezet. Die kan ik op zich best hebben, alleen draaide Meesteres Samantha ze even goed om waarbij ze me recht in de ogen bleef aankijken waardoor ik even later toch toegaf en om genade vroeg.  Wat staat er ook alweer op haar profiel? Iets over pijn en de bedoeling dat die gevoeld moet worden meen ik, nou echt wel!! 

Eindelijk, mijn tepels kregen wat rust want er stond nog meer op het menu. De scharen bleven daarbij overigens op hun plek zitten maar echt voelen deed ik ze niet meer. Met één van haar eigen floggers, een vrij korte met siliconen strengen begon ze mijn rug en billen te bewerken. Als je de flogger voor het eerst ziet denk je dat de slagen die je er mee gaat krijgen wel mee zullen vallen. Ik kan je nu verzekeren dat het tegendeel waar is, de klappen ermee op mijn rug en billen voelden aan alsof er met een gummiknuppel werd geslagen en de strengen zorgden daarbij voor een prikkelend na effect.  

Uiteraard is een spanking niet compleet zonder de cane, wat het volgende slaginstrument was die Meesteres Samantha op me gebruikte. Het was niet alleen dat mijn billen en bovenbenen ervan langs kregen, maar vooral de manier waarop ze sloeg, daaraan was goed te merken dat ze zeer bedreven en creatief is in het ‘pijnigen’ van haar ‘gewillige’ slachtoffers. Dat de dijbenen en hamstrings gevoeliger zijn dan mijn zitvlees was ik al bij eerdere sessies achter gekomen en nu weet ik ook dat er niet veel voor nodig is om iemand te laten kronkelen van de pijn door een cane tussen de gespreide bovenbenen heen en weer te laten dansen. 

Dat er nog veel meer plekken en middelen zijn waarmee je iemand goed kan folteren ondervond ik niet veel later, nadat Meesteres Samantha de cane had verruild voor een rubberen strap waarmee ze op de weke delen aan de binnenkant van mijn bovenarm sloeg. Het duurde niet lang voordat die er mooi gestriemd uitzagen en ik op dat moment ook mijn grens weer had bereikt waarna ik me lekker heb laten gaan. “Volgens mij had je dat even nodig” zei Meesteres Samantha, waarna ik door haar werd getroost, bij de kennismaking had ik haar namelijk ook verteld dat mijn BDSM beleving vooral een stuk ‘stress relief’ is, iets wat ze prima begreep en aanvoelde. 

Ik kreeg een poosje rust waarvan ik dankbaar gebruikmaakte om m’n armen wat te ontspannen. Althans, voor zover dat mogelijk was, want ik zat nog steeds vast aan de kettingen van het plafond.
Meesteres Samantha en ik keken elkaar daarbij de hele tijd in de ogen totdat ik haar met een “”Dank U wel Meesteres” liet weten weer verder te kunnen. 

Vervolgens moest ik mijn billen aanbieden die er nog een keer goed van langs kregen. “Huilen mag niet, anders krijg je daarna nog 10 harde slagen” zei Meesteres Samantha, waarop ze vervolgde, “Je mag wel om genade vragen”, waarna ze doorging met slaan en ik probeerde het zolang als mogelijk was vol te houden. Uiteindelijk voelde ik weer dat mijn grens was bereikt en vroeg ik om genade. 

Ik moest daarna mijn rechter voet naar achteren toe optillen waarna de Meesteres die vastpakte en vroeg “Weet je wat er nu gaat gebeuren?”, “Jawel Meesteres, Bastinado!” antwoorde ik, waarop ze vroeg welke ervaring ik ermee had. “Het is de favoriet van Lady Annabel, en verder heb ik het gehad van de Meesteressen Gwen, Jessica en Lady Yennifer” liet ik haar weten waarna ze met een crop op mijn voetzool begon te slaan. De crop had een lange flap, die was goed te verdragen alleen daarna gebruikte ze de steel en duurde het niet lang voordat ik snikkend aangaf weer genoeg te hebben. Eén is geen en dus onderging daarna ook mijn linkervoet het zelfde lot. 

De tepelscharen werden nog eens goed omgedraaid. Dat kon ik nog steeds redelijk hebben, maar Meesteres Samantha ging er weer net zolang mee door totdat ik uiteindelijk hard genoeg kermde waarna ze me losmaakte van de kettingen en even op haar schouder liet uithuilen. Daarna kreeg ik de opdracht om plaats te nemen op de bondagestoel waarop ik nu wel werd vastgesnoerd met de borst, been en armriemen, ook werden de tepelscharen verwijderd. 

Het was tijd voor een laatste pak slaag, ‘Le Grande Finale..!’,  Met een crop kreeg ik eerst een aantal tikken op mijn tepels die nog gevoelig waren van de net verwijderde scharen. Ik dacht dat de Meesteres nu wel klaar was met m’n nippeltjes maar dat had ik dus mooi mis, de groene scharen werden er weer opgezet…
Vervolgens pakte Meesteres Samantha een dikke leren strap en zei: “Ik sla net zolang door totdat je huilt..!”, oftewel om genade smeken zou nu totaal geen zin hebben, dat was wel duidelijk. Eerst kreeg ik een aantal klappen op de binnenkant van mijn bovenarmen, die toch al behoorlijk rood zagen, waarna de aandacht werd verlegd naar mijn benen. De eerste klappen op de binnenkant van mijn dijbenen gingen nog wel, ze waren eerder al goed opgewarmd, alleen sloeg de Meesteres steeds harder waarbij een aantal keren achterelkaar op dezelfde plek. Al grommend, blazend en mezelf aanspannend probeerde ik de slagen zo goed als mogelijk te incasseren maar uiteindelijk hield ik het niet meer en barste in tranen uit waarna Meesteres Samantha nog even goed bleef doorslaan alvorens te stoppen. 

Het duurde een paar minuten voordat ik weer een beetje bij zinnen was waarna ik Meesteres Samantha bedankte voor deze super intense kennismakingssessie. We hebben daarna nog een hele poos openhartig nagepraat of er het hoe, wat en waarom van mijn BDSM beleving. 

Er werden nog een paar foto’s gemaakt van de mooie donkerrode tot paarse plekken op mijn benen en kreeg ik als laatste ‘luchtige’ afsluiter de tepelscharen op mijn oorlellen geplaatst wat natuurlijk ook even moest worden vastgelegd. 

Terug op de travestiekamer heb ik ruim de tijd gekregen, en genomen, om bij te komen van deze ongelofelijk heftige, maar ook bijzonder mooie en fijne, kennismaking met een geweldige Meesteres. Ik had van Meesteres Jessica, die na een poosje namelijk even was komen kijken en zag dat ik nog steeds in mijn wolk zat, te horen gekregen dat ik het nog maar even rustig aan moest doen. 

Na te zijn bijgekomen als eerste de zwarte kamer gedaan waarbij ik van de gelegenheid gebruik heb gemaakt om het door Meesteres Samantha gehanteerde apparaatje te bekijken. Deze heeft als opschrift “Digital Therapy Machine”… ja ja, dat therapie klopt misschien wel een klein beetje maar ik denk dat “Torture”  hier beter op zijn plaats is… 

De rest van de middag en avond verder gevuld met de diverse schoonmaakwerkzaamheden en daarna moe maar zeer voldaan naar huis gereden. 

De volgende sessie gaat ook iets heel bijzonders worden is me beloofd, wat weet ik niet want dat is voor mij ook nog een verrassing en met wie? Dat lezen jullie de volgende keer. 

 

Subzero / slaaf 7414 

Het verslag van deze en eerdere sessies, inclusief foto’s, zijn ook na te lezen op:   

https://my-bdsm-experience.blogspot.com/ 

 

Top