Een sessie bij Mrs. Mara is een echte aanrader

Een aantal weken geleden was ik voor een 2e afspraak bij Mrs. Mara. Bomvol gezonde spanning ging ik op weg naar DP en drukte op de bel. De deur ging snel open want Mrs. Mara stond al op me te wachten. Na een persoonlijk gesprekje kan je sessie beginnen. Al bij het persoonlijke gesprek laat Mrs. Mara vertrouwen voelen dat je bij haar in goede handen bent, maar dan ook echt in haar handen. Als je denkt dat je zelf nog iets hebt in te brengen bij Mrs. Mara, dan heb je het goed mis.
Zo bloedmooi als de nacht, zo speels als een schoolmeisje, maar zo dominant als een drill-sergeant. Ze zal je duidelijk laten worden dat jij niks voorstelt en dat ze kickt op de verslagenheid in je ogen.

Mrs. Mara ging voorop en ik moest dichtbij volgen, wat resulteerde dat ik een neuslengte echt haar mooie gevormde billen aan liep waar ik goed naar mocht kijken. Aangekomen op de zolder mocht ik heel even de ruimte verkennen. Na het douchen moest ik op mijn knieen wachten.
Toen ik de douche uitkwam was de lieve en tedere kant Mrs. Mara verdwenen en ze was 110% gemotiveerd om mij alle hoeken van elke kamer te laten zien.
Op mijn knieen mocht ik achter haar aan de zolder trap op, dit gaat natuurlijk niet makkelijk. Ik kreeg hier al bijna de eerste pets op mijn billen omdat het te lang duurde. Ik moest onder de takel plaatsnemen, nog steeds op mijn knieen. Mrs. Mara deed haar mooie hoge latex laarzen naar voren om schoon te likken, maar dan ook echt schoon. Geen enkel plekje mocht droog blijven en haar naaldhakken al helemaal niet. Nadat ik haar had aanbeden, moest ik opstaan en werden er leathercloves over mijn handen geplaatst en deze werden vastgemaakt aan de takel. Hier werd ik opgetakeld zodat ik praktisch op mijn tenen stond voor de spiegel. Mrs. Mara nam alle tijd, hierdoor kon ik goed naar haar kijken en naar mezelf terwijl ze een mooi en strakke bondage aanlegde. Na mijn meesteres te hebben bewonderd was de bondage klaar en maakte ze de takel los. Ik moest het bed klaarzetten, maar dat gaat in een bondage met je handen vastgebonden niet makkelijk. Al helemaal niet als een mooi meesteres achter je staat met een zweep. Nadat ik het bed op de plaats had gezet, mocht ik erop gaan liggen op mijn rug…

Ik kreeg een aantal klappen van een zweep en haar handen. Er werden knijpers op mijn tepels gezet. Nadat ik even tot rust mocht komen, werd ik ingepakt in plasticfolie voor een goede mummification sessie. Nadat ik was ingepakt kon ik me totaal niet meer bewegen, wat Mrs. Mara uiteraard vrij spel gaf. Een paar flinke klappen en breath-control volgde hierop snel. Mrs. Mara besloot hard op mijn gezicht te gaan zitten. Eerst met haar prachtige billen en daarna met de voorkant. Ik kreeg ongeveer 1 seconde om adem te halen tussen de keren door dat ze plaatsnam op mijn gezicht. Ik voelde me volledig overgeleverd aan haar. Nadat ze dit wel beu was, pakte ze een dildo en hiermee moest ik laten zien of ik een beetje kon pijpen. Dit had ik nog nooit gedaan dus ik wist niet precies wat de juiste techniek was. Maar Mrs. Mara helpt hier graag een hardhandige hand bij, waarbij de dildo in razend tempo diep in mijn keel geperst werd wat resulteerde in meerdere kokhals reflexen.
Met nog waterige ogen maakte Mrs. Mara de mummification af en was ik nu helemaal ingepakt van mijn tenen tot mijn hele hoofd. Alleen mijn tepels en mijn mond waren nog vrij. Uiteraard werden mijn tepels regelmatig getergd en werd de pijp-sessie meermaals herhaalt door mijn Meesteres. Toen ging ze ter hoogte van mijn penis op me zitten om zichzelf eens leuk op de foto te zetten, met haar trofee. Compleet machteloos en verslagen lig je erbij, wachtend op het volgende wat Mrs. Mara bedenkt om met je te gaan doen. Opeens vroeg ze, al fluisterend in mijn oor, hoe lang ik al niet meer was klaargekomen voor onze afspraak. Dit was een kleine 5 dagen geleden voor het laatst omdat ik me wilde opsparen voor mijn Meesteres. Dit plezierde haar en hierna werd mijn lul vrij gemaakt en werd ik afgetrokken. Toen ik bijna mijn orgasme bereikte, stopte ze. Hierna kreeg ik nog 5 seconde om klaar te komen, mocht dat binnen die tijd niet lukken, zou ik helemaal geen orgasme meer krijgen.
Ik denk dat ik ongeveer nog maar 3 seconden nodig had toen Mrs. Mara verder ging, en kwam klaar het was een van de beste orgasmes van mijn slaven-leven. Nadat ik werd ontdaan van mijn verpakking van folie en bondage, moest ik weer plaatsnemen op mijn knieen, om mijn meesteres te danken en wederom haar laarzen te likken en te aanbidden.

Daarna mocht ik douchen. Ik vond het heerlijk om vol vertrouwen met haar de sessie door te kunnen spreken. Tja en dan weer terug te gaan naar de dagelijkse sleur, met in je achterhoofd je agenda waarin je wellicht de volgende afspraak alweer aan het plannen bent.

Met veel onderdanige groeten,
Uw slaaf S.

Top