Een sessie in een Ds dynamiek:

En dan heb je ineens een sessie met een Dominant. Niet heel bekend nog in de wereld maar ik voel zijn intentie en de nieuwsgierigheid naar slavin annabel.
We beginnen met een rollenspel; slavin annabel is verkocht op een slavinnenmarkt aan hem. Ik draag niet meer dan mijn hals,- pols-, en enkelboeien en een zwarte cape om me heen. In deze outfit voel ik mij op en top slavin. Als ik binnenkom begint het inderdaad in deze rol maar al snel merk ik zijn interesse in mijn diepste verlangens een man te dienen. Mijn geaardheid als onderdanige vrouw. Hoe reageer ik hierop, hoe reageer ik daarop. Ik krijg duidelijke richtlijnen wat hij van mij verwacht maar hij blijft goed communiceren en kijken hoe ik waar op reageer. Ik heb met een Dominant te maken.

In alle rust onderzoekt hij mijn lichaam. In een soort van verlangen om mijn lichaam te leren kennen merk ik een duidelijke fascinatie op hoe ik reageer op zijn duidelijke sturing. Een onderdanige vrouw moet je aansturen, kordaat en duidelijk maar met een gevoel van wederzijds respect. Juist in die situatie van begrip en vertrouwen zal zij zich makkelijker kunnen onderwerpen.

Ik heb al snel door dat dit een sessie is waarin de gast niet in 1 uur zoveel mogelijk wil uitproberen maar juist rustig wil opbouwen zodat ik kan laten zien waar toe ik in staat ben.

Rust, reinheid en respect; als een Dom dat uitstraalt zal een sub op haar knieën willen gaan.

De sessie krijgt een wending. De interesse in BDSM komt van diep en vraagt tijd. Meer tijd dan een uur of twee uur kan bieden. Ik voel mijn verlangen te vertellen hoe mooi de diepte is in een D/s relatie tussen een Dom en zijn slavin. Ik stel voor dat we het gesprek, wat van twee kanten komt, voort te zetten tijdens een ontspanningsmassage. Zo kunnen we ‘vragen’ en ‘antwoorden’ maar kan de gast toch heerlijk genieten.

Onze sessie eindigt in de Nadu-houding waarin we de sessie op een waardevolle prettige manier kunnen afsluiten.

Top