Een sessie om nooit te vergeten

25 Juli 2019, de datum waar ik toch wel heel erg naar uitkeek na 3 maanden wachten en de band toch wel steeds sterker werd de laatste maanden. Eindelijk was het dan zover, die ene dag waar al zo vaak over gesproken was op Twitter. Er stond voor mij behoorlijk wat spanning op vanwege de marteling van het dragen van mijn kooitje en de opwinding behoorlijk was gestegen afgelopen weken plus dat ik daarbij eindelijk weer mijn Meesteres onder ogen mocht komen. Zoveel vragen onder andere of ik vrij zou komen en of ze mijn geheime fetisj uit mij zou krijgen in deze martelsessie….

Keurig stipt 12 uur aangebeld en de prachtige slavin Tara deed open, een gezellig gesprekje gehad en wat te drinken aangeboden gekregen op deze warme dag. Dan zit je daar en ja dan komt die prachtige vrouw binnenlopen en keer op keer raak je weer onder de indruk, het geluk wat je lichaam instroomt, die innerlijke glimlach en de ultieme trots van haar sub mogen zijn en haar gelukkig mogen maken. Je waant jezelf op een roze wolk en het voelde weer als vanouds. Een gezellig gesprekje gehad en mijn cadeau overhandigd wat onbedoeld een schot in de roos bleek….. tsja soms moet je een beetje geluk hebben !

Toen was het tijd, tijd om mijn lot te ondergaan en eindelijk uitsluitsel te krijgen over mijn kooitje, of ik mijn geheim voor me kon houden en bovenal of ik haar weer trots kon maken. Ik werd na het douchen direct op mijn knieën gedirigeerd en het spel was begonnen, ik kreeg 2 tepelklemmen om waar ik sowieso al niet dol op ben en in alles zag je dat ze dat wist. Een pijn die ik moeilijk kan verdragen en waar ik liever door de grond zak, maar dan toch maar even de pijn verbijten en doorgaan. Ze liet me kermend de douche droogmaken onder haar toezicht en ja ik wist wat er ging komen…..

Er kwamen een reeks martelingen aan waar je U tegen zegt en het was moeilijk om daarbij mijn mentale weerstand te behouden ook al wilde ik nog zo graag. Je kijkt haar in de ogen en je wil graag dat stukje tegengas geven, het haar niet al te makkelijk maken maar na 20 minuten…… breek je dan toch en kom je over de boeg met je geheim. Het was een ervaring die behoorlijk heftig was maar die ik altijd zal meenemen, een echte marteling van mijn Meesteres die me er voor de volle 100% van heeft laten genieten.

Na keurig mijn fetisj dan toch maar verteld te hebben heeft ze nog even een paar keer flink uitgehaald met de theedoek, 1 klap kwam midden op me linkerbal, ik kon wel door de grond zakken want wat deed dat een pijn en ik vloog kermend naar de grond. En stiekem geniet je dan toch een beetje…..de vernedering hoe je kermend op de grond ligt, hoe ze lachend naar je kijkt en hoe de pijn door je hele lichaam giert, onbeschrijfelijk.

Vervolgens kwam er een heerlijke behandeling met een heerlijke wand vibrator, want mijn god wat geeft dat ding een genot…. heaven ! De discussie kwam toen uit het niets of ik een seksspeeltje wilde kopen voor mijn Meesteres, mentaal blijf ik dat enorm lastig vinden en heb er echt grootse moeite mee maar dan toch doe je het uiteindelijk puur voor haar en haar geluk.

Nog vol trots dat ik het zo lang had volgehouden mijn geheim, een heerlijke behandeling van de wand vibrator bleek er een kleine tegenslag te komen toen mijn Meesteres vertelde dat het niet altijd positief is om je geheim lang voor je te houden. Na enige verwarring en niet begrijpend wat ze bedoelde kwam er snel duidelijkheid van mijn Meesteres……..

Uiteindelijk bleek dit de tijd te zijn hoe lang ze mij zou behandelen met de paddle die ik haar gegeven had en dat was echt wel even uitzingen, een dikke houten paddle die achter elkaar op je billen beland. Het is je verstand op 0 zetten, de pijn proberen te negeren en wetende voor wie je het doet maar je blijft wegspringen en de pijn overheerste aan alle kanten. De laatste 20 seconden hebben we in 1 keer gedaan en ik was vol trots dat ik niet was weggesprongen en er toch een bepaalde motivatie en winnaarsmentaliteit naar boven kwam om samen met haar die 20 seconden door te komen.

En dan is de sessie bijna voorbij, krijg nog een paar tikken met een ijzeren zweep en ja dat was het moment dat ik brak, je wilt je zo graag bewijzen, je doet er alles aan om haar trots te maken en je grens gaat verder en verder en als dan eenmaal dat besef komt…….. Tranen stroomden en ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld bij een dominante als Zascha. Een unieke vrouw die mij elke keer weer een sessie van mijn dromen geeft, waar er een glimlach van binnen ontstaat die niet uit te leggen valt er een bepaald gevoel van geluk die ik in 23 jaar niet gevoeld heb. November komt eraan en hoop haar mijn dankbaarheid en geluk te laten merken in een werkelijk waar prachtig cadeau.

Dank u wel opnieuw voor een prachtige en geweldige sessie en ik zal deze niet meer vergeten.

Top