Een spannende halve dag sessie bij Mrs. Nina

Nadat mijn vorige sessie alweer een tijdje geleden is had ik nu voor een halve dag sessie gekozen bij Meesteres Nina.
Ik belde aan bij DP en Mx. Jessica deed de deur open Mrs. Nina zou er zo aankomen na eventjes te hebben gewacht met een lekker glas Cola kwam Meesteres Nina naar de bar.

Voordat de sessie begon hadden wij nog even een gesprek over wat ik graag in de sessie zou willen gaan doen waarna ik vervolgens mee moest lopen om te gaan douchen.
Na het douchen drukte ik op de bel om aan te geven dat ik klaar was met douchen en kort daarna kwam Mrs. Nina.
Mij ophalen we wisten allebei nog niet in welke kamer de eerste opsluiting plaats zou gaan vinden na even nadenken kwamen we samen tot de beslissing om de eerste opsluiting op de zolder te gaan doen.
Aangekomen op zolder moest ik op de rekbank gaan liggen waarbij mijn benen in folie werden gewikkeld tot aan mijn buik en dit werd nog aangevuld met touwen en mijn handen werden in bondage wanten gedaan zodat ik niet kon ontsnappen aangezien ik dit wel eens vaker geprobeerd heb.
Ik kwam naar DP met een idee van hoe ik de sessie er ongeveer uit zou willen laten zien, eenmaal vastgelegd gaf ik aan dat ik alle controle wilde loslaten en alles door mijn Meesteres wilde laten beslissen want zij weet het natuurlijk beter als haar slaaf.
Achteraf was dit toch een goede keuze en heb ik dingen ervaren waar ik zelf misschien nooit aan gedacht had.
Je wensen aangeven kan natuurlijk altijd dat wilt niet zeggen dat de sessie altijd zo gaat als de sub of slaaf wilt de Meesteres bepaald, die overgave maakt een sessie juist nog mooier.
Voor mijn ogen werd een blinddoek gedaan en een koptelefoon zodat ik niets meer kon horen.
Na een uurtje opsluiting kwam Mrs. Nina weer de zolder op om te kijken hoe het met haar slaafje ging, gelukkig net op tijd want het werd toch een beetje oncomfortabel omdat ik geprobeerd had om mij te bewegen om te kijken of ik kon ontsnappen dit lukte niet en ik moest nog een even blijven liggen tot dat Mrs. Nina weer naar boven kwam.

Voor de tweede opsluiting moest ik mee naar beneden naar de kelder daar had ik de keuze of in een bodybag staan of in een dwangbuis meer vertelde ze niet.
Niet wetende wat er te wachten stond liep ik achter Mrs. Nina aan naar de kelder daar kreeg ik een dwangbuis aan en werd mij een gasmasker opgezet welke vervolgens met folie werd bedekt zodat ik niks kon zien de folie bleek toch iets te dun te zijn waardoor alles er heel donker uitzag alsof ik door een spookhuis liep maar hier had ik niks van gezegd.
Ik moest Mrs. Nina volgen terwijl ik niet veel meer kon zien en tegen de muur aan gaan staan tegen het spinnenweb in de kelder.
Vervolgens gaf ik toch aan nog een beetje te kunnen zien werd er meer folie om mijn masker heen gedaan en kon ik helemaal niets meer zien.
Daarna moest ik mijn voeten omhoog doen en op een platform gaan staan. ik wist niet wat er ging gebeuren ik dacht eerst dat er iets met elektro ging gebeuren dit was niet zo.
Mrs. Nina kwam met coldpacks (ijs) waarop ik moest gaan staan en dacht dat dit het enige was wat ging gebeuren, even later werden de coldpacks onder mijn voeten gehaald en werd het ineens warm onder mijn voeten.
Waarbij ze aangaf dat ik op tijd moest aangeven als ik verkoeling nodig had als ik tenminste geen verbrande voeten wilde.
Dit maakte de opsluiting nog spannender omdat we nog nooit samen in een sessie met tempratuur gespeeld hadden ook kwam er breath control bij waarop af en toe de slang van het gasmaker dicht werd gehouden door Mrs. Nina en door Mx. Jessica waardoor het masker nog iets strakker ging zitten als ik adem probeerde te halen dit allemaal bij elkaar maakte het best een heftige opsluiting.
Waarbij het op het laatst best wel zwaar werd voor mij en ik uit de opsluiting moest worden gehaald waarschijnlijk deels ook omdat ik niet veel gegeten had die dag.
Na weer tot rust gekomen te zijn en iets gegeten en gedronken te hebben konden wij de sessie verder af maken.

Bij het eindspel moest ik bij travestie een leuke outfit aantrekken compleet met hoge hakken en een pruik voor de sletten training. Weer terug in de kelder wachtende op Mrs. Nina welke ineens binnen kwam met een voorbind dildo zei dat ik op mijn knieën moest gaan zitten en eens moest laten zien wat voor een sletje ik wel niet was door haar voorbind dildo goed te pijpen en deep throaten waarbij ook Mx. Jessica kwam kijken hoe ik dit deed wat het nog meer vernederend maakte voor mij. Vervolgens moest ik weer opstaan en vooroverbuigen tegen de tafel in de kelder waarbij ik genomen werd met de voorbind dildo als een echt sletje vervolgens moest ik van Mrs. Nina tegelijkertijd Mx. Jessica oraal geven terwijl ik geneukt werd door Mrs. Nina met haar voorbind dildo even later pakte ze hier ook de vibrator bij waardoor ik al vrij snel klaar moest komen in chastity wat mij nog meer als een sissy sletje liet voelen en wat mijn plaats was.

Niet alleen mooie opsluitingen en bondages mogen ervaren maar ook nog eens een echte slet of sissy fantasie waar gemaakt waar waarschijnlijk vele sletjes over dromen
Dit was een sessie waar ik nog lang aan blijf terug denken.

Nietsnut / sletje Rachel

Top