Een verjaardag om nooit te vergeten

Daar was hij dan eindelijk, 28 februari 2019 de verjaardagssessie waar ik afgelopen weken met smart op zat te wachten. Het is nu 6 maanden geleden dat ik Meesteres Zascha heb leren kennen en ze heeft afgelopen sessies op een ongelofelijke manier indruk gemaakt en wilde dit graag bezegelen met mijn verjaardag bij Domination Palace. Ik had zoals gewoonlijk om 12:00 afgesproken bij Domination Palace, ik werd keurig ontvangen door switch Daisy met een drankje en al. Mijn Meesteres had vooraf gezegd dat ik voor de vrouw moest knielen en kruipen, ongeacht wie er open deed…. omdat ik dacht dat Daisy grotendeels onderdanig was, had ik deze opdracht niet helemaal correct uitgevoerd. Een kwestie van een slaafje moet niet nadenken, hopend dat ik hier niet op afgerekend zou worden, aangezien deze sessie ook grotendeels in teken stond van vrijheid van me chasity en eindelijk na 2 maanden mogen klaarkomen.

Nadat ik me drankje had opgedronken liep ze binnen, de beauty van het paleis en wat zag ze er weer onbeschrijfelijk uit. Een kort strak jurkje met prachtig zwarte laarzen die het helemaal afmaakte. Er wordt wel is gezegd dat mannen vooral het uiterlijk beoordelen maar de vrolijkheid, charisma en haar uitstraling doet zoveel meer aan hoe ze erbij loopt ! Nadat ik bestraft werd voor het niet knielen in het begin en dat dus alsnog moest doen, de wijn, taart en een klein cadeautje had aangegeven was het tijd om te gaan douchen en me op te gaan maken voor een geweldige sessie. Daarbij mocht ik ook nog is het geld knielend aanbieden aan een prachtige vrouw, een leuke ervaring voor een findom slaafje ?.

Toen ik eenmaal gedoucht had en Meesteres Zascha mij kwam ophalen werd ik meegenomen naar de zolder en werden mijn nagels gelakt, een rode kleur terwijl ik normaal niet heel veel heb met travestie maar vernedering dan wel weer. Nog een rode feestneus met lippenstift en de tekst ‘’Slaaf T, eigendom van Mrs Zascha’’ wat me helemaal een ultieme trots gevoel gaf. Nadat mijn nagels gelakt waren mocht ik doorlopen naar de grote spiegel en plaatsnemen op mijn knieën. Ik had de dag voor de sessie 4 druppels gemorst tijdens het edgen in mijn chasity en aangezien ik absoluut geen masochist ben betekende dat 4 zweepslagen op elke bil. Ik zou goed moeten tellen aangezien ze anders weer vrolijk overnieuw zou beginnen, helaas genoeg was het niet van 1 tot 4, nee Meesteres Zascha combineerde de ene met de andere bil en mijn concentratie werd zeker getest met tellen. Deze zweepslagen doorstond ik goed en dit gaf mij zeker vertrouwen voor de rest van de sessie.

Vervolgens werd ik aan het spijkerbed vastgebonden wat op zich nog geen eens zo zeer deed, maar wat er volgde zeker wel. Na 2 maanden chasity vond mijn Meesteres het een goed idee om er nog even een stukje tease and denial bovenop te gooien. Ik heb mijn Meesteres nog nooit van zo dichtbij mogen ervaren, haar lichaam schurend tegen de mijne, het was gewoon met haar kleding aan maar wat was de opwinding groot en wat genoot ik elke seconde van deze handeling. Mijn chasity die ontplofte werkelijk, de chasity op gedroomde hoogte in je hoofd en ja van zulke dingen kan je alleen maar dromen als er zo’n verschrikkelijk knappe Meesteres voor je staat.

Na een tijdje alleen hebben te gestaan vastgebonden kwam Meesteres Do naar boven samen met Meesteres Zascha en kreeg ik een dubbelzijdige dildo-gag in en was praten eigenlijk een onbegonnen zaak. En als je dan 2 vrouwen voor je hebt staan waar je eigen Meesteres de dildo pijpt tot aan jouw lippen en eigenlijk bijna een kusje geeft op je lippen….. dan ben je ook figuurlijk sprakeloos. Een heerlijke ervaring, enorm blij dat je zo iets mag ervaren en als er dan ook nog eens Meesteres Do erbij komt dan weet geen enkele man meer raad met deze situatie. Ik durf bijna te zeggen dat ik nog nooit zo geil en gelukkig ben geweest als deze dag, heb dingen gezien en gevoeld die ik niet zou durven dromen en waar je elke seconde van moet genieten!

Vervolgens kreeg ik nog uitgespuugde stukjes taart van mijn Meesteres te eten, tsja ben al een moeilijke eter dus dan het dan maar liever dienend als prullenbak dan dat ik het direct moet eten. Een absoluut heerlijke vernedering, waar ik alle stukjes moest doorslikken onder dwang en toen was het moment daar…. de straf die nog openstond 5 slagen van Meesteres Do vanwege het niet goed schoonmaken 4 weken geleden.

Meesteres Do had haar hier eigen invulling aan gegeven en bepaalde 5 slagen op elke onderkant van de voet. Ik ben iemand die niet graag genade roept en als je Meesteres dan ook nog voor je gaat zitten met een uitzicht waar je u tegen zegt dan geef je al helemaal niet op. De laatste 2 van de 10 slagen deden ongelofelijk zeer en lichtelijke kermen kwamen uit me mond maar trots dat ik het heb volstaan en het blijft nu een uitdaging om verder te gaan dan dit ! We keep dreaming about the famous ballbusting haha

Meesteres Do nam afscheid en na deze slagen en ik mocht het laatste stukje afmaken met mijn eigen Meesteres Zascha. Ze ging voor de spiegel staan en ik mocht er achter plaatsnemen op mijn knietjes, niet wetende wat er komen ging. Vervolgens kreeg ik iets te zien van mijn Meesteres waar ik normaal alleen van droom en fantaseer als ik onderweg ben of thuis, ze haalt haar jurkje omhoog en ze laat haar prachtige billen tevoorschijn komen. De letterlijke betekenis van sexy heeft voor mij de betekenis Zascha gekregen want wat zag ze er ongelofelijk goed uit. Ze gaat vervolgens op me gezicht zitten, er schoten 1001 gedachtes door me hoofd heen, me chasity ontplofte en bovenal ultieme geluksgevoel dat een Meesteres als Zascha jouw Meesteres is en zij jou aftraint tot haar slaafje en bezit.

Nadat deze ultieme tease voorbij was, was het moment daar en haalde mijn Meesteres mijn chasity eraf en mocht ik eindelijk onder ogen van mijn Meesteres klaarkomen. Wat voelde de vrijheid ongelofelijk fijn en om eindelijk weer even aan je eigen speelgoed te mogen zitten. Ik kwam behoorlijk snel klaar en slaakte een zucht van verlichting en lag languit op de grond.

Een ultieme sessie waar ik heb genoten, dingen heb ervaren die ik niet zou durven dromen en nogmaals bovenal een ultiem trots gevoel dat ik haar slaaf mag zijn. Meesteres Zascha, dank u voor deze geweldige sessie en voor mij bestaat er geen betere dan u op dit moment ! Een verjaardag die ik niet meer zal vergeten en die ik voor altijd zal herinneren !

Top