Eerste ontmoeting met Lady Aya

Eerste ontmoeting met de nieuwe Lady Aya.
Vandaag in een opwelling naar Valkenswaard gereden voor een eerste ontmoeting met de nieuwe Lady Aya. Ze is nog aan het meelopen maar aangezien ik geen extreme wensen heb kon ik al een sessie met haar spelen op de zolder.
Aya deed zelf de deur open en ik was meteen zeer aangenaam verrast. Wat een knappe verschijning!! Super jong nog, dat wel, maar dat kan ook juist een leuke twist geven aan het spel.
Ondanks haar jonge  leeftijd komt ze goed en professioneel over. Luistert goed, heeft duidelijk een eigen wil/mening maar luistert ook goed naar aanwijzingen en ideeën. Klasse!! Ik ben juist een fan van de kleine details; het aankijken met een bepaalde blik, bepaalde knedingen die voor mij gevoelig zijn. Super persoonlijk natuurlijk, daarom geef ik in het begin met een nieuwe dame altijd veel aanwijzingen. Lady Aya ging hier heel goed mee om en deed er daarwerkelijk iets mee.
Natuurlijk niet meteen (lekker plagen) maar in haar spel merkte ik heel goed dat ze me begreep. Heel prettig!
Het spel was niet extreem, daar hou ik ook niet van, maar wel subtiel en gevoelig. Ben een keer of 5 klaargekomen in een uur tijd en dat lukt me niet altijd. De klik was er en ik heb nog een hele speciale beloning gekregen waar ik niet over ga uitweiden maar die zeker naar meer smaakte!
Een vervolg gaat er hoe dan ook komen. Hopelijk op korte termijn al.
Lieve knappe Aya, geweldig veel dank voor de top sessie en opnieuw toch ook weer een compliment aan het huis DP. Alles weer tip top in orde en de douches vernieuwd, helemaal fijn!
Tot spoedig!
Lieve groeten,
Jeroen
Top