Ergens, maar waar?

Ik bewandel paden met U waar ik de bestemming niet van kan verwoorden,
emoties schieten te kort.  Onze gezamenlijke weg lijdt naar vreemde oorden.

Ergens, maar waar? (1)
Is dit hèt…….. Is dit het witte licht…… Wie is dat? Wie zijn dat, de mist voor mijn ogen belemmert mijn zicht, verhult mijn gelaat. Ik voel me zo licht, het lijkt wel of ik zweef. Waar ben ik. De mist klaart langzaam op. Ik zie iemand zitten in een stoel. Een gynaecologe stoel. Een man, wiens gezicht ik niet kan zien…….. poedelnaakt met beide benen in de beugels…… Hij kijkt niet….. zijn ogen zijn gesloten…. Plotseling komt er iemand binnen. Een vrouw, met blonde haren. Ze zegt iets……. Ik kan het niet horen….. Tegen wie praat ze? Ik focus me, probeer het beeld scherp te krijgen, maar wat ik ook doe….. Ik kan het niet zien… Is dit het…… Hé wellicht kom ik Missy tegen, zou zij ook hier zijn? Nee………. Of toch, ze was al zo vaak in mijn dromen geweest…. Wat doe ik hier?? Wat zoek ik hier?? Hoe kom ik hier?? Wie is die blonde vrouw?? Met wie praat ze toch….. Wie is die man?? Wat doet hij daar? Is dit een droom……??

Ik knijp me zelf in mijn arm……. Auwwwww, maar die pijn scheut trekt niet door mijn armen heen maar door mijn…….LUL??? Hoe kan dat……? WAT!!!!! IK BEN NAAKT! Snel bedek ik met beide handen mijn edele delen… IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII AAAAAAAAAAAA……. …….UUUUUUUUU
De mysterieuze vrouw….ja het is een vrouw, ze buigt zich voorover en zegt wat tegen de naakte man. Langzaam trekt de mist op. Het gezicht van de man wordt helderder…… Ook de contouren van de vreemde vrouw worden langzaam beter zichtbaar.

Wat hangt daar aan die lul?? Het lijkt wel of die ballen zijn afgebonden?? Verrek mijn ballen zijn ook afgebonden!! Wie heeft dat gedaan…. Ik heb niets gemerkt. De blonde vrouw verlaat de kamer en wil de deur achter zich sluiten….. De andere vrouw maakt kennelijk duidelijk dat de deur open moet blijven. Een andere dame komt naar binnen ze begint vreselijk te lachen. De arme man wordt van top tot teen vernederd, hij ligt daar poedelnaakt vast in die stoel. Vast ja, met witte boeien om…… Shit ik heb ook witte boeien om….. Ik kan mijn armen niet meer bewegen, ik kan mijn edele delen niet meer bedekken. De tweede blonde dame verlaat lachend de kamer. Even later komt de eerste weer terug, ze is gekleed in een katachtige zwarte outfit, voor even vang ik een glimp van haar gezicht op, wat heeft ze toch een lief gezicht. Of schijn bedriegt…..?

Steeds meer fascineert mij die vrouw die ik nog steeds niet kan herkennen….. Ze komt me ergens heel bekend van voren….. Maar ik weet domweg zelf niet waar ik ben.  Ik kijk op en zie een net op me afkomen, een net dat sluit…. Wat langzaam dichter bij komt, ik wil weg rennen, maar kan niet….. Ik wil schreeuwen, maar er zit zo een raar blauw ding in mijn mond, waardoor ik mijn mond niet kan sluiten. Zit ik in een droom vraag ik me wederom af?

Kerst en oud en nieuw 2016 (1)
De eerste kerst zonder Missy, hoe wrang kwam die realiteit binnen. Persoonlijk heb ik niet zoveel met die feestdagen. Vanwege mijn kinderen heb ik toch maar een boom afge… ehhh opgetuigd. Dat eerste was meer de wens van mijn gedachte. Kerstavond had ik Smurf uitgenodigd. Voor de gelegenheid had ik een goede fles wijn gekocht.

Het besef kwam later die avond, Smurf was naar huis, de kinderen in bed….Ja ik was nu alleen en aangezien ik niet van die kwijlerige kerstfilms hou, besloot maar om spreekwoordelijk de pen te pakken. In dit geval een digitale pen en schreef een gedicht voor mijn schoonmoeder, het is voor haar ten slotte ook de eerste kerst zonder dochter.

Wat volgde was vooral een geestelijke zware week. Als vele Nederlanders volgde ik de Top 2000. Een feest van herkenning, maar ook een herinnering aan wat eigenlijk had moeten zijn. De hele week tussen kerst en oud en nieuw hing er een dikke mist wolk in mijn hoofd. Ik voelde me gewoon klote, tot het moment dat de klok 12 sloeg. Net na dat de Top 2000 – zoals heel vaak – weer eens één nummer te lang had geduurd. Nee voor mij geen Queen. Ik kan eindeloos weg zwijmelen op de klank van Hotel California. Juist daar zit misschien wel de meeste pijn. Iedereen om mij heen was gelukkig en blij. En ik….Ik kan alleen maar standaard zeggen…slechter als 2016 kan toch niet.

Maar wat is slecht?
Verlost uit haar lijden.
Betekende het einde
voor ons beide.

Het is zo bitter,
maar wat is slecht?
Het einde van een
kansloos gevecht?

Het is zo dubbel,
zo ontzettend wrang.
Mijn eigen gevoelens,
maken mij zo bang.

Heengaan is én
weg in mijn bestaan.
Het lot bepaalt
Hoever ik kan gaan

Januari 2017 (1)
Met een stralend gezicht liep ik naar binnen. Wederom liet Mrs. Denise me even wachtte. Maar ik trapte er niet in. Ik kreeg mijn grijns niet van mijn gezicht af. Ik wenste haar het beste voor het nieuwe jaar en begon me op haar commando snel uit te kleedden.

‘Wat lach je toch?’ vroeg ze meermalen….. Ja wat lach ik toch?? ‘Je lijkt wel een breed bek kikker’ merkte ze smalend op. Door de deur riep ze naar de Dames dat er een breed bek kikker in de bar zat.Een Dame kwam snel een kijkje nemen, terwijl ik aan het strippen was, nou ja, laten we het uitkleedden noemen.

‘Nu al uitkleedden?’ vroeg ze…

Na de plichtplegingen volgde ik Mrs. Denise naar boven toe. Vandaag zou zij wederom een BMI test doen bij mij. We liepen naar de ‘Witte kamer’.

‘Je hebt niet zoveel met deze kamer hè?

Niet echt, dit is pas de 3e of 4e keer dat ik hier ben. Maar wat moet ik antwoorden, het maakt mij niet uit in welke kamer ik met Mrs. Denise ben, als ik er maar ben. Ja ook ik schrijf altijd een wens op. Feitelijk kom ik om te ondergaan voor haar.

‘Goed sjakie, ga je douchen’ Na het douchen zat ik op mijn knieën met mijn hoofd tegen de grond achter de deur. Ze gooide een touwtje in mijn handen.

‘Opstaan.’ Gebood ze mij streng. Ze gebaarde mij om het touwtje te geven. Aangezien ik de niet op de juiste manier deed, herhaalde dit tafereel zich. Daarna bond ze mijn ballen af.

Terug in de ‘Witte kamer’ moest ik op de weegschaal gaan staan. 92,5 KG, dat viel mij niet tegen.

‘Wat woog je’ vroeg ze
‘Gisterochtend ook 92,5 KG

’s avonds weeg je doorgaans meer.’  Nu was het de beurt aan de BMI test. De uitkomst was uiteraard beduidend beter dan de vorige keer in augustus, maar ik ben nog niet uit de gevarenzone, zoals zij dat placht te zeggen.

Nu we hier toch zijn, kunnen we de rest van het lichaam ook wel aan een onderzoek onderwerpen.’ Mrs. Denise was weer eens helemaal in haar element. Als een kind in een snoepwinkel. Ze dirigeerde mij meteen naar de gynaecologe stoel. Waarin ik met behulp van witte leren boeien in werd vastgezet. Mijn benen lagen ‘verankert’ in de beugels.

‘Wat vind je ervan als ik van jou een meisje zou maken? Krijg je tieten, werken we die ‘klit’ van jou weg.
Dat idee stond me nu niet zo bepaald aan..

‘Och….’ Merkte ze monter op ‘als je een meisje bent, is bi ook geen probleem meer. Of niet dan?
Uiteraard sprak ik haar niet tegen, maar ik acht de kans veel groter dat ik dan ‘lesbisch’ wordt…..
Terwijl ik er hulpeloos bij lag, pakte Mrs. Denise er een klem bij voor in mijn mond. Ondertussen kwam er een hoog blonde vrouw de kamer binnen….

Kerst en oud en nieuw (2)
Een nieuw jaar. Hopelijk heb ik het slechtste jaar uit mijn leven achter de rug. Deze zin is zo ontzettend dubbel. Ik zat spreekwoordelijk helemaal in de put. Heb mijn vrouw afgegeven en alleen de zorg voor onze kinderen. Het leven gaat verder. Op 4 augustus 2003 ging ik naadloos over van Mrs. Denise naar Mrs. Missy. Wat begon als een ‘privé’ speelmaatje, ontaarde snel in liefde. Een vrouw die ik mede vond dankzij Mrs. Denise. Na haar dood kwam ik bijna naadloos weer terecht bij Mrs. Denise. Hoewel ik dit niet aan de grote klok kan hangen, heeft zij mijn leven een nieuwe impuls gegeven.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Al het slechte heeft ook een goede kant. Ik geloof in Ying en Yang, alleen wegen niet alle voordelen op tegen de nadelen. Als ik schrijf dat ik het slechtste jaar uit mijn leven heb gehad, doe ik daar ogenschijnlijk Denise mee te kort, maar dit is uiteraard niet zo. Ik mag wel stellen dat onze band is gegroeid, voor zover zo een band kan groeien.

Ik zal 2016 achter mij moeten laten. In 2017 gaat het leven gewoon weer verder en zal ik waarschijnlijk nog veel voor haar ondergaan. In mijn verhaal ‘kikken’, zal menigeen in de lach zijn geschoten van de opdracht die Mrs. Denise mij meegaf. Ik weet dat ik moet ondergaan om nog meer terug te krijgen. Ondergaan is niet per definitie pijn. Mrs. Denise is een lifestyle Domina, niet te verwarren met 24/7. Ze kickt er op dat wij slaven onze persoonlijke grenzen voor haar verleggen. Ongeacht welk aspect. Dat geldt net zo goed voor masochisten als watjes slaafjes zoals ik. Mrs. Denise heeft veel respect voor mensen – SMers –  die echt zijn. Dat is de belangrijkste reden geweest, waarom ik destijds mee mocht. Zij is een klassieke Meesteres, die gaat niet uit de kleren voor een slaaf. Wat dat betreft zitten wij op een lijn…. À propos lijn, ik ben voor haar al circa 12 kilo afgevallen.  Ook dat is ondergaan. Zij hoeft mij niet te controleren, zij weet dat ik 100% voor haar ga.

Januari 2017 (2)
Schuchter keek ik voor mij uit, daar zag ik weldra een prachtige jonge dame de witte kamer betreden. Een lief lachje versierde haar hele gezicht. Ik lig er weerloos naakt bij. Ze kan mij moeiteloos van top tot teen aanschouwen… Wat een intens genot, de exhibitionist in mij viert innerlijk feest. Hoe meer vrouwen ogen, hoe meer genot.

‘Hoi Nina, kom er gezellig bij.’ Nodigde Mrs. Denise haar uit.
Het plezier straalt af van deze jonge blonde vrouw. Nieuwsgierig baant zij zich een weg in de wondere wereld van SM. Leergierig als ze is, spitst ze haar oren en gaf ze haar ogen de kost. Ik herken daarin mijn vrouw. Missy was ook altijd op ontdekkingstocht. De witte kamer zou ze ook fantastisch hebben gevonden. Ze kan domweg op een hele lieve manier, sadistisch uit de hoek komen….. Vergelijk het met een kind die aan haar moeder om een koekje vraagt: please please mag ik er nog een….. Haar ogen vertelde het volgende verhaal: Oh Denise mag ik hem slaan? Please, please. met getuite zeer ondeugende lippen…. ‘Met een pollepel op zijn pik.’ Zei ze met stralende pretoogjes. De glinstering daarin was feller dan de lamp die boven mij hing.
Sjakie houdt niet van pijn’ zei ze tegen Mrs. Nina.
De teleurstelling spatte van haar gezicht af. Getuige haar beteuterde blik in haar ogen.
 ‘Kijk in de spiegel’ zei Mrs. Denise tegen mij. ‘Kijk!!’
Ik keek en zag iemand liggen, een naakte man, ben ik dat? Vroeg ik mij zo af…. Ik sloot mijn ogen.
De klem die in mijn mond was geplaatst kwam snel los, daarop pakte ze een andere klem. Een blauwe. Deze zat comfortabeler, maar maakte praten onmogelijk. In de tussentijd praatte Mrs. Denise rustig door.

‘We zullen jouw gebit eens controleren’. Mrs. Nina keek aandachtig mee. Vakkundig vertelde zij precies wat ze zag. ‘He Sjakie…..wat is dat?? Een gaatje? Wanneer ben je het laatst bij de tandarts geweest? Voordat ik wilde gaan praten. ‘Steek maar vingers op’…….’5 maanden’…. ‘Beter poetsen sjakie en ik zou nieuwe vullingen nemen.’
Ja die zitten er eerlijk gezegd al jaren in. Kan wel meer dan 10 of 15 jaar zijn.

Zo Sjakie, ik ga die neusharen van jou verwijderen. Knip jij die nooit?
‘Ahwallll’ meer kwam er niet uit.
‘Sjakie ik heb ondertitels nodig, praat eens wat duidelijker.’
Mrs. Nina verliet de kamer weer, terwijl Mrs. Denise verder ging met de oren.
‘Oh Nina’ riep ze haar na ‘Laat de deur maar open, dan kan iedereen hem hier zien liggen.’
Op de gang werd er op dat moment een andere slaaf ‘verplaatst’
‘Ogen dicht sjakie. Hé Zascha, kom er even bij….. Wil je lachen?’
Dat was niet aan dovenmans oren gericht. De machtige blonde amazone stapte de witte kamer binnen en begon te lachen. Ik had nog steeds het spreidstuk in mijn mond. Het was dè Dame die me alle hoeken van de mat had laten zien. Klinkt raar, maar ik mag haar graag. Haar lach en vernedering streelden mijn genot. Ik kreeg mijn grijns dan ook niet meer van mijn gezicht af.
‘Ja, hij heeft al hele tijd zo een brede grijns op zijn gezicht’
Die grijns heeft twee redenen: het drukt mijn nervositeit weg en het geeft aan dat ik ontzettend graag bij Mrs. Denise ben. Ondanks mijn angst voor o.a. Sinistra en Destra, voelt het gewoon zo goed.
Even later verliet Mrs. Zascha de witte kamer – naar ik neem aan – haar slaaf. Mijn ogen werden vervolgens dicht geplakt..

Göteborg (Zwe) September 2013
Zaterdagmorgen rond 09.00 uur landen we op Landvetter Airport, nabij de Zweedse stad Göteborg. Wij is Missy en ik, het was een heerlijke nazomerse dag in september. Helemaal voor Zweedse begrippen. Ik had besloten om voor de verandering werk en privé te combineren. Nadat we hadden ingecheckt in ons hotel, gingen we snel de stad in. Koud buiten, spreekwoordelijk dan!!, liep bijna letterlijk de eerste ‘natte droom’ voor mijn neus. Hoog blond, circa 1,80, Daisy Duke spijkerbroekje en dito topje welke met moeite haar D cup in bedwang kon houden…….Mijn ogen achter mijn zonnebril draaide overuren. Mijn vrouw was zeker niet lelijk, was ook blond en ik weet wel zeker dat ze menig rol heeft gespeeld, in mannelijke masturbatie fantasieën. Tja wij mannen blijven het zwakke geslacht.

Na de lunch bij het plaatselijk Hardrock Café, moest ik mij onderwerpen aan datgene waar wij mannen allemaal een hekel hebben…………winkelen…Kleding, winkel in, winkel uit. Wat heb ik daar doorgaans een hekel aan. Het prachtig nazomerse weer zorgde voor een zeer prettige ambiance en dito kledij bij de Zweedse dames, die er schijnbaar allemaal onweerstaanbaar bij liepen. Van mij had Missy tot sluitingstijd door mogen gaan met afstruinen van deze kledingwinkeltjes, want mijn ogen konden alle mooie dames simpelweg niet absorberen. Ik was echter niet de enige die hiervan had genoten kwam ik later achter.
‘Heb je zin in een goed glas Whisky? Vroeg ze ’s avonds aan de bar van het hotel.
‘Altijd..’ antwoorde ik. Zij bestelde bij de bar 2 single malt whisky.
‘Geniet’ Zij ze met een ondeugende twinkeling in haar ogen. We proosten op een goede week. ‘Drink rustig’ beklemtoonde ze nadrukkelijk.
‘Waarom?’ vroeg ik enigszins verbaasd.
‘Die 2 Whisky kosten mij net € 30,00’. Zei ze lachend…… Rustig nipte ik aan het op de millimeter nauwkeurig afgevulde glas. Ongetwijfeld dacht zij op dat moment ook stiekem aan al dat vrouwelijke schoon. Haar ogen hadden haar verraadden. Mijn vrouw was bi-seksueel.

Januari 2017 (3)
De pleisters – na ik veronderstel – werden weer van mijn ogen afgehaald.
‘Open je ogen sjakie.’
Even later fladderde de jonge Meesteres weer de witte kamer binnen. Als een meisje dat haar moeder mee mag helpen in de keuken. Enthousiast, waarbij ze niet vergat om mij te kleineren. Haar lichaamstaal vertelde het hele verhaal. Ze straalde van top tot teen. Ja ze heeft een fantastisch figuur. Maar een mooi figuur staat niet synoniem voor mooie lichaamstaal. Dat komt van binnen. Ik heb zoveel beeldschone vrouwen gezien, verkleed als Domina. Ja verkleed als, want ze zijn het niet. Mrs. Denise hoeft zich niet te verkleden. Hoeft zich niet te forceren… Twee woorden, een gebaar, een blik in haar ogen…… Voor die tijd zit ik al op mijn knieën.
‘Sjakie ken je deze?’

Vanuit mijn ooghoeken zag ik ogenschijnlijk twee zwarte koortjes. Het deed me terugdenken aan een paar jaar geleden…..augustus 2011. Missy en ik hadden een SM huisje gehuurd in het oosten van het land. Het hele weekend kon ik ongegeneerd haar slaaf zijn. Het huisje was ingericht met SM spulletjes, waaronder een koortje met een speciale sluiting. Volgens mij komen die sluitingen uit de zeilwereld?? Zaterdag kwamen er vrienden over uit het noorden van het land, P en O. Het werd een zeer geile bedoeling. Dit is hetzelfde stel, die Mrs. Denise in 2002 benaderde om naar mijn verhalen te kijken. Mrs. Denise noemt ze ‘Smeerlapjes’ hahahaha… De wereld is zo klein.
Maar het was geen koortje. Mrs. Nina haalde mij van mijn roze wolk af.
‘Elektro’ riep ze als een kind zo blij dat een koekje uit de kast mag halen…….Enerzijds schrok ik ervan, anderzijds smolt ik weg bij haar enthousiasme…

Na 6 maanden heb ik het voorrecht dat ik al veel Dames van het team heb mogen ontmoeten… Goed, goed…… Meestal stond of lag ik er belachelijk bij, maar ik kan wel onderschrijven, zoals zij dat aangaf in de Massad, dat ze een team om zich heen heeft die echt passie hebben voor SM. Als Mrs. Nina dat niet heeft, kan ze verdomd goed acteren…….
Elektro dus, dè PASSIE van mijn vrouw……. Als geen ander kon zij daarvan genieten. Voor mij was dit zeker niet de eerste keer. Ook niet bij DP…… Uit een grijs verleden herinner ik mij dat ik nog wel eens klemmetjes op mijn ballen heb gehad. Dat ik met een van pijn getrokken gezicht door de rode kamer liep, onder toeziend oog van Mrs. Denise en Mrs. Tara.

Het elektro kabeltje werd om mijn pik heen getrokken. Mrs. Nina stond op het punt om de kamer te verlaten. Ze had nog wat werk te doen.
‘Ik ga hem dadelijk ook nog anaal bewerken met elektro.’
‘Leuk, dat heb ik nog niet eerder gezien, kom ik zo weer terug.’ Zei ze enthousiast… And She left the room again..   ….He Denise… waar staat de stofzuiger?? Vroeg ze nog snel.

Maart 2016
Het leven lachte ons weer een beetje toe… Voorzichtig keek ik weer een beetje vooruit. De scan was goed geweest. We konden een begin maken met het afbouwen van de pijnmedicatie. Missy was nog wel erg moe, maar dat kan ook niet anders na 6 chemokuren. Ze leefde weer en niet alleen voor een communiefeest van een van onze kinderen, maar voor zichzelf. Ik had serieus hoop dat zij na de schoolvakantie de kinderen weer kon gaan brengen en halen.
Achteraf denk ik, waar maakte ik mijzelf toch druk om. Ik dacht dan kan ik weer fulltime gaan werken. Dan komt ons normale leven weer terug. Maar wat is een normaal leven, als je vrouw letterlijk een tijdbom onder haar leden heeft. Ik wist dat natuurlijk ook wel, maar mijn grenzeloze optimisme blokkeerde de doemgedachtes. Ik leefde met de simpele gedachte, zolang er geen uitzaaiingen zijn in de weken delen, is er leven, totaal niet beseffend hoe snel dat kan omslaan. Missy besefte dat wel, ik wilde dat simpelweg niet horen.
Direct en indirect ben ik dit jaar meerdere malen geconfronteerd met deze vreselijke ziekte. We kwamen in contact met een stel dat in hetzelfde schuitje zat. Gelukkig leeft zij nog. Recentelijk vernam ik dat zij inmiddels ook zeer waarschijnlijk haar laatste jaarwisseling heeft meegemaakt. Zo in en in triest. Hopelijk zit ik er helemaal naast.

Natuurlijk wordt mijn gedachte gevoed door eigen ervaring. Het ging bij ons – gezien de omstandigheden – eigenlijk heel goed. Half april scheen de zon. De toekomst stond voor ons bijna letterlijk voor de deur. Amper 3 weken later zaten er uitzaaiingen in de weken delen. Met andere woorden: Ze was ten doden opgeschreven. Al die tijd was Missy daar zo bang voor geweest en nu was het de waarheid. Ik kon het eigenlijk niet bevatten, maar kon de realiteit niet ontkennen. Ik kon niet meer positief zijn. Ik was aangeschoten wild en wist eigenlijk niet meer wat te doen. Missy kon het geestelijk niet meer verwerken. Ze ging door een hel. Doordat we begonnen waren om de pijnmedicatie af te bouwen, nam ook de pijn weer toe. Na 6 maanden vechten waren weer terug bij af.

10 januari 2017 (4)
Ik werd bevrijd van het spreidstuk uit mijn mond.
‘Sjakie, voel je al wat?’
Ze begon genadig en voerde de spanning letterlijk op. Nadat mijn lid op temperatuur was gekomen, begon het echte werk.’
 ‘Ik wil dat je OOO roept als het pijn doet’
‘Ja Meesteres……OOOOOOOOOO
‘En nu IIIIIIII
‘IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII’     van de pijn riep ik er ‘AAAAAAAAAAAAAAAA’ achteraan..
‘Je lijkt wel een ezel Hahahaha’
Ik schreeuwde het uit. Mrs. Zascha kwam poolshoogte nemen en schoot uiteraard weer in de lach.
‘En nu de U’
‘UUUUUUUUUUUUUUUUU’
En nu: ‘ik heb een gekrompen pielie’
‘Ik heb…..een gekrompen……PIELIE …..Ik heb een ……
Mrs. Zascha vertrok lachend weer naar haar slaaf die onder de douche stond.’
‘Hahahah wat moet hij wel niet denken’ zij Mrs. Denise ‘Hij is voor de eerste keer hier’-

Mrs. Nina kwam weer terug…. ‘Ik hoor hem boven de stofzuiger uit!! Merkte ze monter op. ‘Van zijn pielie blijft ook niet veel over zeg.‘ Terwijl ze dat zei, maakte ze gebaren met haar pink.
‘Dat is ook de bedoeling’ antwoorde Mrs. Denise ‘Anders kan ik er geen meisje van maken.’ Dit uiteraard tot grote hilariteit van beide dames.
Het tafereel herhaalde zich nog een aantal keer, alvorens ik werd verlost van de kabeltjes om mijn penis. Mrs. Denise pakte mijn pik vast en zei of het de normaalste zaak van de wereld is:
‘Je pik hangt in de weg voor een anaal behandeling. Deze zal……

 Ergens, maar waar? (2)
Droom……..Als ik in een droom naakt ben en mijn geest wil daarvan gaan genieten, word ik meestal snel wakker. Ik zit hier nu voor mijn gevoel al een eeuwigheid naakt en ik word niet wakker…… Langzaam kom ik steeds dichterbij…. Die dames moeten mij toch kunnen zien nu?? Denk ik op eens….. Ik kan niet meer terug, iets trekt mij van die wolk af, verrek een roze wolk…….!! Zo machtig, zo krachtig…. Dat ik alleen maar kan gehoorzamen… Ik sluit mijn ogen, ik geef me over.. ik heb ook geen keus. Ik moet wel, ik wil gehoorzamen. In mijn geest hoor ik het bevel dat ik moet knielen voor die Dame…. Ze is zo sterk, zelfs zonder dat ik haar hoor of zie. Ze is overal. Ze is in mijn geest, zij controleert mij. Stuurt mij… Leidt mij… leeft mij…………die lichaamstaal, verrek ja natuurlijk denk ik, met  glinstering in mijn ogen….Zij is het WOW, ik waan met in de hemel…

Ze loopt langzaam voor me uit en wijst mij de weg…. ‘Sjakie’ hoor ik in de verte…..’Sjakie’ nu iets luider……. Ik kijk op en om, maar kan niet goed zien waar dat vandaan komt……’Sjakie’ klinkt het zwoel en steeds dichterbij……‘Sjakie, geef je hand en wandel met mij mee’ ……ik neem haar hand en volg blindelings met een zeer brede gelukzalige grijns op mijn gezicht. ‘Je lijkt wel een breed bek kikker’ hoor ik haar lachend zeggen. Ik zweef… Kan het niet verklaren? Ik ben helemaal in haar ban….in haar macht…betoverd….. Ik volg haar een kamer binnen. Hé, dat komt me bekent voor…. Die stoel…. Ze gebaart mij om daarin te gaan zitten. Ik volg haar bevel in een soort van trance. Poedelnaakt met stevig afgebonden ballen. Iets wat overigens prettig aanvoelt, maar dit terzijde.
Ze bevestigt witte polsboeien om mijn polsen en zet deze vast aan de stoel. Mijn benen worden vast gezet aan de beugels. Willoos onderga ik dit. Ik kijk bewonderend naar mijn Heerseres, haar gezicht kan ik nog steeds niet zien, door de scherpe lamp die voor mijn ogen hangt. Dat hoeft ook niet, we communiceren zonder woorden, maar begrijpen elkaar blindelings. Ik voel me op mijn plaats en vraag niet naar het waarom. Waarom volg ik haar? Maakt dat iets uit dan??? Ik wil haar de liefde verklaren, haar aanbidden, maar dat lukt niet…..er zit iets in mijn mond…. Zo een vervelend blauw ding. De warmte die ze uitstraalt maant me tot rust… geeft me vertrouwen…….

Zwijmelend kijk ik voor me uit, plotseling is de engel met lange blonde haar weer in de kamer. Ze zegt wat. Maar ik kan haar niet horen. Ze praten met elkaar….. De Dame pakt wat uit een lade… Hè, dat lijkt wel een………. Nee, dat kan niet… of toch wel….. Een felle pijn schiet door mijn penis heen…….Ik schreeuw, maar hoor mezelf niet….en nog een keer…………….Wat gebeurt er met mij. Ik ben ergens, maar waar? Even later stoppen de pijnscheuten en kijk ik Mrs. Denise recht in haar ogen aan, terwijl zij in een hand een nietapparaat vast heeft….
Plots ontwaak ik uit de trance………………

Januari 2017 (5)
‘Je pik hangt in de weg voor een anaal behandeling. Deze zal ik vastnieten….
Ik dacht, ze maakt een grapje, een mindfuck. Ik keek haar aan. Terwijl zij een nietapparaat aan het zoeken was.
‘Je hebt er 2?’ vroeg Mrs. Nina..’
‘Wel meer ook.’
Aandachtig observeerde ze precies wat Mrs. Denise aan het doen was. Mrs. Denise was de rust zelven. Ze pakte een velletje van mijn voorhuid.
‘Hij heeft genoeg vel’ zei Mrs. Nina enthousiast. Ze ging er dan ook maar eens goed voor zitten met een brede glimlach op haar gezicht.
Ik keek Mrs. Denise bezorgt aan, maar zei niets. Zonder te aarzelen werd mijn voorhuid vastgeniet ……klik.’ Een korte auw ontsnapte uit mijn mond van de prik. Mijn voorhuid trok terug en het nietje zat in mijn buik.
‘Maar hij houdt toch niet van pijn?’ vroeg ze verbaasd.
‘Nee’ antwoorde ze nonchelant ‘Dat doet hij voor mij’ zei ze terwijl ze voor de tweede keer mijn voorhuid werd vast geniet aan mijn buik. Ik antwoorde met mijn ogen en kon alleen maar zacht zegge ‘Voor U Meesteres.
‘Ehmm, daar zit nog te veel spanning op de huid. Door er meer nietjes in prikken, neemt de spanning af. Voordat ik er erg in had, zaten er zeker nog 4 nietjes extra in.
‘Hé…’ zei Mrs. Nina…. ‘Daar is nog een los velletje…..’
Mrs. Denise aarzelde niet en zetten er gewoon nog 3 nietjes bij.
‘Sorry….’ Zei Mrs. Nina tegen mij met sadistisch en speels genoegen.
Daar lag ik dan, met mijn lul vastgeniet aan mijn buik.
‘Zal ik daar eens foto’s van maken? ‘ Vroeg Mrs. Denise plotseling.
‘Ja…’ zei ik. Ze pakte mijn telefoon en vereeuwigde mij.
‘Zo kun jij dat in de kroeg laten zien aan Smurf.’
‘Doet hij dat???’ vroeg Nina verbaasd….
‘Ja.’ Zei Denise monter. ‘Die twee bespreken alles met elkaar….’
‘COOL…’ zei ze spontaan verbaasd, of dat er weer een nieuwe deur voor haar open ging…

Ja de foto’s die Mrs. Denise op Smurfs verjaardagsfeestje had gemaakt, heb ik ook gezien. Smurf is vroeger met ons (Missy en ik) vaak mee geweest naar Passion, naar de Showboat… naar privé feestjes…..’ Het is niet, dat we elkaar niet kennen….hahahahaha, alleen de foto’s laat ik niet in de kroeg zien, maar gewoon thuis… Dat Smurf naar het lezen van dit verhaal niet bijkomt van het lachen staat vast. Dat mag ook, ik heb hem ten slotte opgezadeld met de bijnaam Smurf…. Hahahahaha.

‘Zo nu kunnen we die anus weer eens bewerken, Dat is alweer te lang geleden.’
Langzaam ging ze te werk. Ze weet dat ik daar ‘strak’ ben. Vakkundig liet ze Nina zien wat ze deed, alvorens ze de elektro anaal in bracht. Vooral dat laatste vond de jong Meesteres ontzettend interessant.
Even later voelde ik het stroom door mijn lichaam trekken. Het was tot op bepaalde (stroom!!!) hoogte, wel lekker. Nadat de anale behandeling werd beëindigd, pakte ze de terminator. Ze ging daarmee over mijn lul heen. Mrs. Nina tikte me stiekem tegen de ballen, of dat ze stiekem een snoepje pakte. Weldra was ze vrijer. Ze herhaalde dat tafereel nog een aantal keer. Dat was voor mij zeker geen straf.
‘Sjakie, kun jij zo klaarkomen??’
Met mijn lul vast geniet aan mijn buik!!!! Mrs. Denise noemde dit fenomeen een kuisheidgordel
‘Nina, maak die polsboei maar los.’ Mrs. Denise maakte de andere los en knipte de nietjes voorzichtig door. ‘AUWW’ ‘Was dat een velletje?? Tja dat is SM.’ Zei ze zeer droog.
‘Goed, krijg je 45 seconde om klaar te komen……’
Mijn pik was slap, ik was nog te beduusd en onder de indruk. Trots dat ik was, dat ik de nietjes had doorstaan.
Goed nog 15 seconde…..   ……. Nog een minuut……’
Ik ging de ‘oorlog’ vandaag simpelweg niet winnen….. Ondanks de twee prachtige vrouwen die voor mij stonden. Ik en alleen ik had gefaald…. En moest daarvan de consequentie aanvaarden…… Mrs. Denise keek me meewarig aan…..
‘Zo Sjakie…..je dacht toch niet…….’
Mijn gezicht sprak boekdelen en ik dacht….Daar gaan we weer…….mijn spreekwoordelijk schip aan de horizon ging weer eens ten onder blup blup blup blup…..
‘Over precies 7 dagen, om 21.30 uur mag je klaarkomen.’
Ik onderging mijn lot gelaten. Kon ook niet anders, was mijn eigen schuld.
‘Ja Meesteres…’
‘En ben maar blij dat ik er geen 14 dagen van heb gemaakt.’

Even later kuste ik haar laarzen uitbundig om haar te bedanken. Ondanks de anti climax, voor mij dan, verkeerde ik nog steeds in de zevende hemel. Op weg naar de douche kwamen we in de gang Mrs. Nina weer tegen.
‘Bedank je Nina ook even’
Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen tegen mij. Ik kroop snel naar haar toe en kuste haar laarzen gepassioneerd. Dat had ze immers verdiend.
‘Zo is het wel goed hoor…..’ klonk het cynisch door de gang……..
Nog steeds kan ik niet verwoorden waar mijn ziel is geweest. Ondanks zes maanden
wandelen komt de horizon niet dichter bij. Maar Uw hart wel steeds dichter bij mij…

Wordt vervolgd….

Mrs. Nina, U heeft indruk op mij gemaakt…. Een aantal opmerkingen heb ik opgeslagen op mijn ‘harde schijf’, maar niet geschreven….. Bedankt, het was een voorrecht.. Heerlijk dat enthousiasme…. Het leek echt…. Was het echt?…. Ik weet het niet, maar het was wel heel erg mooi…
Mrs. Zascha, de goedlachse Amazone. Een strijdster die mij al eens alle hoeken van de mat liet zien, wat een power. Bedankt..

Knuffel
De glimlach
in Uw ogen.
Liet mij absoluut
niet onbewogen.

Uw knuffel raakte
mij diep van binnen.
Uw reactie had ik vooraf
niet kunnen verzinnen.

Ik was verpletterd,
zo diep ontroert.
Helemaal van de kaart,
figuurlijk gevloerd.

Ik was sprakeloos,
van dat ene gebaar.
Een warme herinnering
die ik koester en bewaar.

Ik zie dat beeld in
mijn gedachte verschijnen.
Ik wil het vasthouden,
niet laten verdwijnen.

Het licht vertrekt
voor mijn tranende ogen.
Die knuffel kwam uit Uw hart,
dat laat mij niet onbewogen.

 

 

Top