Fantasie, onzin of werkelijkheid

Fun voor de Meesteres! Deze week heb ik me weer in het fantasy-house bij Meesteres Denise gemeld. De dagen die eraan voorafgingen kende mijn fantasie weer geen grenzen. Wat zou mij te wachten staan? Zoals altijd stond ik een paar minuten voor de afgesproken tijd voor de deur. Ik denk dat de Meesteres stiptheid heel belangrijk vindt. Onzin. Ze laat me altijd wachten. Vijf of tien minuten. Ze gaat er ongetwijfeld vanuit dat bij mij dan de spanning toeneemt. Dat heb ik ook bij wachten in de wachtkamer van de tandarts. En een gespannen slaafje betekent voor de Meesteres meer mogelijkheden voor fun.
Ook had ik deze keer een strak gestreken overhemd aangedaan met een colbertje. De Meesteres zal netjes gekleed op prijs stellen. Ook onzin. Alle keren dat ik bij Haar kwam vroeg Ze zo snel mogelijk na de begroeting dat ik me uitkleedde. Ze heeft niks met de kleding van haar bezoekers. Zij wilt ze naakt zien, zodat ze overal goed bij kan. Dan kan Ze fun maken. Bij elk bezoek opnieuw voel ik me verliefd op haar, vooral als ik bij de begroeting onder haar hoge laarzen mag zitten. En stiekem hoop ik dan dat Ze ook verliefd op mij is. Ook onzin. Natuurlijk is Ze aardig voor me. Dat is Ze ook voor de bezoekers die vanmiddag na mij komen. En al de bezoekers die morgen en overmorgen komen.
Ze heeft het druk. Is terecht populair, bij ieder in trek. Ze heeft fun met ieder. Maar als Ze op elke bezoeker verliefd moet worden blijft Ze bezig. Na de begroeting begint voor Haar het spel, dan ben ik haar toy. Naar dat moment kijk ik altijd uit. Héérlijk om van zo’n mooie dame afhankelijk te zijn. Bij de gedachte daaraan neemt mijn verliefdheid toe. Maar ja, als Ze eenmaal bezig is, is de werkelijkheid anders. Ik ben dan slechts een speeltje, waarbij het alleen gaat om Haar fun. Vanzelfsprekend houdt Ze rekening met de afgesproken harde grenzen. Maar daarbinnen gaat het alleen om waar Zij op dat moment fun in heeft. Met mij wordt verder geen rekening gehouden.

Deze keer ging Ze me na het douchen omtutten in een seniel oud omaatje. Ik kreeg een panty aan. Een borstrok die boven in werd opgevuld. Een pruik op. Het geheel werd gecomplementeerd met roze lipstick, een blosje op mijn wangen, een kralenketting, een armband en een ziekenfondsbrilletje. Ik moest er scheel van kijken. Ik kreeg pumps met een lichte hak. Vanaf dat moment was ik oma Jet. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik helemaal niets heb met travestie. Ik heb er geen beleving bij, ik vind het onzin, flauwekul. Ik heb weleens tegen vrienden gezegd dat als een meesteres een travestie-spel met me wilt spelen ik nooit meer bij die meesteres terugkom. Tegelijkertijd heb ik het nooit genoemd als harde grens. Harde grenzen gaan over serieuze zaken. Niet over dergelijke onzin. Dus ik moest de Meesteres nu haar gang laten gaan. En Zij had fun. Ze gierde het uit, toen Ze me in de outfit van oma Jet bekeek. Ze nam oma Jet mee naar beneden, naar de ontvangst ruime. Daar showde ze oma aan zuster Sophie, een vriendinnetje van het kleinkind van oma. Ook zuster Sophie gierde het uit. Oma Jet mocht met zuster Sophie op de foto. Ik voelde me vreeslijk opgelaten, maar bedacht dat de situatie mij ook kansen bood. Immers oudjes in een verpleeghuis hebben vaak nog steeds een hoog libido. De verhalen dat ze de zusters achterna rennen zijn alom bekend. Meestal zijn ze dat zelf na tien minuten vergeten. Ze genieten ook smakeloos van de boobs en andere rondingen van de zusters. Iets waar ik als normale bezoeker van het fantasyhouse niet naar mag kijken. Dus ik liet merken dat ik de zusters in dit huis ook achterna ging zitten. Hoofdzuster Denise liet onmiddellijk merken dat dit niet de bedoeling was. Oudjes met dergelijk onaangepast gedrag worden achter de tralies gezet. Aan de andere zusters vertelde ze dat dit geen onmenselijke straf was. Immers deze patiënten zijn ook dat weer snel vergeten. En zo stond ik even later in mijn kooi. Na geruime tijd werd ik bevrijd door de Hoofdzuster in gezelschap van zuster Zascha.

Ik werd meegenomen voor noodzakelijk lichamelijk onderzoek. Alle oudjes worden in hun eigen belang regelmatig onderzocht. Ik werd in een gynaecologenstoel gelegd en daar vastgesjord. Op de klit van oma, mijn pik dus, werd een vacuümpomp aangebracht. Hij leek het meest op een melkmachine die bij koeien op de speen wordt aangebracht bij het melken. De Hoofdzuster zette het apparaat aan en de beker begon afwisselend te trekken en te knijpen. Knijp,trek,knijp,trek. Zoals in een melkstal werkte het ding automatisch; de zusters konden van enige afstand toekijken. En onderling fun maken toen ze snel zagen dat mijn lid in de beker erg groot werd. En het ging maar door: knijp, trek, knijp, trek. Toen ik volkomen uitgeput was werd ik losgekoppeld van het apparaat. Een beetje opgevangen vocht werd apart gezet om naar het lab gestuurd te worden. De uitslag zou over enkele dagen volgen. Zwaar ademend werd ik een tijdje in de stoel achtergelaten zodat ik tot rust kon komen en de zusters onderling een kopje koffie konden drinken.

Vanzelfsprekend werd het medisch onderzoek na enige tijd hervat. Onder andere was er nu een anaal onderzoek. En werd mijn lid opnieuw bekeken. Leerling-zuster Yennifer kwam een handje helpen. Ik verdenk de zusters ervan dat het onderzoek niet centraal stond, maar het genot dat zij voelden bij het misbruiken van oma Jet. Terwijl ik nog steeds vastgesjord in de gynaecologenstoel lag stonden de zusters voorovergebogen om me heen. Ik raakte opgewonden. En hoewel ook mijn handen aan weerszijden van de stoel geboeid vast zaten lukte het mij met de buitenkant van mijn handpalmen de bovenbenen van de zusters toucheren. Mijn opwinding nam toe. Dergelijk gedrag was natuurlijk niet geoorloofd!! Terugkijkend moet niemand denken dat Meesteres Denise er een genoegen in schenkt om weerloze oudjes te misbruiken. Integendeel. Zij is altijd respectvol naar al haar bezoekers. Maar slaafjes die zich eenmaal aan Haar hebben overgeven wilt Ze misbruiken en alles meedoen waar Zij zin in heeft. Deze keer liepen onzin, fantasie, werkelijkheid en genot voor de Meesteres naadloos in elkaar over. Zij en Haar medezusters hadden fun in volle teugen.
En ik vind het lastig om toe te geven maar het is wel zo eerlijk: ook ik heb me heerlijk vermaakt!
Slaafaap

Top