Fantasie van een deurmat

Het was niet lang geleden dat ik bij DP was geweest maar ik kreeg het maar niet uit mijn hoofd. Ik fantaseerde er op los en bleef maar rare verhalen sturen met de meest uiteenlopende ideeën. Na mijn laatste mail kreeg ik weer een antwoord. Echter niet van Mrs Rose maar van Mrs Denise.

Daarin stond dat ik veel fantasie had en dat ze graag een keer zou experimenteren met mij. Ze gaf meteen toe dat zweet voeten niet haar ding was maar dat ze kon genieten van een goede voet massage een dat haar laarzen vaker een lik beurt konden gebruiken. Ze vertelde me dat ze alle mails ook las en daar uit opmaakte dat ik een echte ondergaaner ben. Ze vroeg zich af of ik ook interesse had om onder haar bureau te komen liggen als een voetenbank.

Toen ik dat las ging mijn hart sneller kloppen. Geweldig was dat. Ik stemde in een vroeg wanneer ze veel kantoor werk moest doen. Ze vertelde me dat ze donderdag van zes tot negen aan haar bureau moest zitten. Ik mailde haar dat ik er om zeven uur zou zijn.

Bij aankomst deed ze zelf de deur open. Aha daar ben je dan. Kom maar mee voetenbankje van me. We liepen naar en klein kantoortje waar een bureau stond en een makkelijke stoel. Ga er maar onder liggen lachte ze. Het was krap maar ik kroop meteen onder het bureau. Ze trok haar stoel wat terug een ging zitten. Zo, eerst mijn laarzen maar reinigen met je tong. Dan kan ik weer verder met mijn werk
Ik likte haar vieze laarzen. Het knarste al snel tussen mijn tanden want ze waren inderdaad niet al te schoon. Dit weerhield me niet om met lange halen mijn tong over het leer te halen. Kort er na kruiste ze haar benen waardoor haar laars boven de grond hing. Vergeet je de zool niet vroeg ze met een lach. Opnieuw ging ik met mijn tong aan het werk. Toen de laarzen naar tevredenheid van mijn meesteres waren gereinigd trok ze haar laarzen uit. Ik moest nu op mijn rug gaan liggen. Zwarte nylons en haar voeten nog gehuld in witte sokjes kwamen te voorschijn. Ze duwde ze in mijn gezicht en vroeg wat ik er van vond. Licht naar zweet en leer, een perfecte combi. Ik genoot er van en gaf haar natuurlijk complimentjes over dit alles. Nadat ze haar warme voeten door mijn gezicht en over mijn neus had gegeven moest ik de sokken uittrekken en in mijn mond stoppen. Met een voet op mijn gezicht moest ik de andere masseren met mijn handen. Niet dat zachte maar goed en stevig. Daar hield Mrs Denise van. Ik deed mijn best. Echter met de beperkte adem die ik had doordat ze met haar hele zachte nylon voet steeds over mijn neus wreef en mijn mond vol sok zat was het best zwaar. Maar toch stelde ik haar tevreden. Een zachte zucht van genot ontglipte aan haar lippen. Na een tijd wisselde mijn meesteres van voet. Als laatste na een hele tijd masseren moest ik met mijn tong haar zachte voeten bevochtigen. Ze zij dat het beter werkte dan een creme. Ze deed zelf haar nylon uit een plaatste een voet op mijn voorhoofd en van haar andere voet haar hak in mijn mond. Ze lachte een keek met goed keuring naar mij. Heerlijk ga maar even door. Na mijn hak mag je de rest van mijn voet likken zodat er genoeg vocht in komt. Ik ben hier bijna klaar. Ook haar andere voet moest ik bevochtigen. Toen ze haar stoel weg rolde zij ze ik ben klaar, ik hoop jij ook, anders was dit je laatste keer onder me. Ze lachte een voelde haar voeten. Hmmmmm bijna goed. Gebruik toch maar wat creme zodat ze ook lekker ruiken. Ik smeerde ze in met de creme die ze me gaf. Kom sta maar op want we zijn hier klaar. Je mag nog wat drinken aan de bar want je zult wel een droge mond hebben. Ik keek haar aan met een glimlach een vertelde dat ik het drankje oversloeg, want dan zou ik haar langer proeven. Ik was bang dat het drankje mijn smaak weg zou spoelen. Weer kwam er een glimlach op haar gezicht. Zoiets hoor ik graag. Ze duwde haar witte sokjes in mijn hand en zei. Stel dat je vergeet hoe ik ruik of proef dan kun je hier aan snuffelen en proeven.

Ik hoop deze fantasie snel mee te mogen maken, ik wil zo graag haar lekker smaak in mijn mond..
Een Deurmat.

Top