Fleur Forever

Beste Fleur,

Toen ik vorig jaar een sessie bij DP had, deed jij de deur voor mij open en ik was meteen onder de indruk van je. Knap, lang, sexy. Ik had een afspraak met mijn meesteres en ik vroeg of haar of jij het laatste kwartier zou kunnen aanschuiven bij ons. Dat kon, maar ik had helaas niet genoeg contant geld bij me. Dan maar een nieuwe afspraak gemaakt met Meesteres Denise en vooraf een kwartier gereserveerd voor jou. Maar helaas, je had autopech. Twee weken later boekte ik een sessie van een uur, alleen met jou. Het was best een gok, omdat ik niet wist hoe ik op een transgender zou reageren, hoewel ik natuurlijk wel fantasieën had. En de sessie was heel opwindend. Helaas kon ik door omstandigheden daarna een tijd niet naar Valkenswaard komen, maar begin dit jaar kon ik weer bij je afspreken. Het was echt super! Je vernederde me en spuugde in mijn mond. Je liet me een dildo pijpen en ik moest die steeds dieper in mijn keel nemen. Dat deed ik met veel plezier, ondanks de traantjes in de ogen… Je zat op mijn borst en ik trok me af en kwam ik klaar. Wat een onvergetelijke sessie.

Sinds dat moment zocht ik naar een moment om snel weer af te spreken. Zeker na je aankondiging dat je tijdelijk niet bij DP zult zijn. Dat moment was deze week. Je ontving me zelf aan de voordeur in je prachtige rode latex jurkje en zwarte lijfje. Uiteraard met je lange benen hooggehakt. Dan zijn we bijna even lang… We gingen naar de kelder, waar ik me moest uitkleden en douchen. Nadat je terugkwam werd ik geblinddoekt en met handen en voeten vastgebonden aan een stoel. Je teasde me en ondanks dat ik niets zag, rook ik je, wat een dierlijke lust in me opwekte. Ik kreeg meteen een harde. Ik vertelde dat ik misschien ook zou willen onderzoeken of ik een dominante kant zelf leuk zou vinden. De deur naar de privéruimte ging open en ik hoorde wat zacht gepraat. Ondanks dat ik niets zag of wist, meende ik dat er nog iemand in de ruimte was. Het bleek Slavin Iris te zijn. Ze was “nieuwsgierig” naar mij, zei jij. Ik mocht één vraag stellen. Ik wilde haar graag zien, waarop je mijn blinddoek even afdeed. Ik zag Iris, een knappe, volle dame, met weelderig zwart krulhaar. Ze lacht verlegen naar me. Na korte tijd ging de blinddoek ging weer op. Je bewerkte me met een apparaat dat stroomstootjes geeft, op mijn tepels, buik en benen, terwijl Iris toekeek. Daarna ging de nieuwe slavin van DP weer weg.

Je ging op mijn stoel staan en je gaf me een footjob, maar gelukkig niet tot mijn hoogtepunt. De blinddoek mocht weer af en ik zag je in je volle lengte naast mij op de stoel staan. Ik raakte opgewonden. Je teasde me en ik werd steeds meer opgewonden. Je spuugde in mijn mond, wat ik weer gretig doorslikte. Uiteindelijk kwam ik heerlijk klaar na door jou een uur lang geplaagd, bespuugd, geslagen en vastgebonden te zijn.

Daarna kon ik tevreden en bevredigd naar huis. Je liep met me mee naar de voordeur. Drie zoenen ten afscheid en ik ging de donkere kou weer in. Onvergetelijk. Bedankt Fleur!

Slaaf Jo

Top