Gebruikt als een echte slet door Meesteres Nina

Nina heeft voor mij altijd een speciaal plaatsje in mijn hart. Ze was vroeger mijn cammeesteres, ze is één van de eerste personen met wie ik BDSM echt heb mogen ervaren en ik voel me ook altijd erg veilig bij haar. Na een eerste sessie in december, had ik mijn tweede gedaan bij Meesteres Rose. Deze lieve dame was net als Meesteres Nina een dame met veel fantasie en creativiteit. Geen wonder dat de twee ook in real life het goed met elkaar kunnen vinden. In april was mijn verjaardag waardoor het me super leek om door zowel Meesteres Nina als door Meesteres Rose gebruikt te worden. Helaas verscheen net op dat moment het bericht dat Rose zou stoppen bij DP. Dit nieuws was voor mij even een domper. Ik liet dit ook weten aan Meesteres Nina, die er alle begrip voor opbracht dat ik de sessie nog eventjes uitstelde.
Een maand verstreek en de maand mei begon. De maand met de vele vrije dagen en de maand waar ik zeer graag weer Meesteres Nina wilde dienen. Ik was een verlengd weekend net in de buurt van Valkenswaard, had mezelf een leuk weekendje gepland waarbij een bezoekje aan Meesteres Nina het hoofddoel was. Ik kon mijn gedachten even ordenen op weg naar DP, ik was namelijk met de fiets en “toevallig” lag Valkenswaard ook op mijn route. Een beetje bezweet van het fietsen belde ik aan. Meesteres Nina zelf deed open. Een warm gevoel ging weer door me heen (alsof het fietsen me nog niet warm genoeg had gemaakt!). We bespraken rustig de sessie. Ik had in een mailtje al aangegeven dat ik graag eens de harde Nina wilde leren kennen. Ik wilde echt eens flink gebruikt worden door haar, lichamelijk en ook mentaal. Hierdoor kwam het idee om poppers te gebruiken, maar ook anaal wilde ik het geweten hebben. Als kers op de taart wilde ik heel graag haar champagne drinken (iets wat ik bij de eerste sessie helaas niet had kunnen doen). Dit laatste zou ze proberen op het einde van de sessie, het ging namelijk niet altijd zo goed als er gekeken werd.
Ik werd naar de douche gebracht, ik was blij dat ik me even fris kon douchen na het lange fietsen. Na een verfrissende douche belde ik en wachtte geduldig op mijn knieën, het leek eindeloos te duren maar uiteindelijk ging de deur open. Op handen en voeten (als een echt hondje zoals Zij mij graag ziet) kroop ik de kamer binnen. Ze keek me ondeugend aan. “Mond open!” en dan wist ik dat ik haar heerlijke spuug mocht ontvangen, helaas voor mij was het spuug met een vers geknabbelde kauwgom dat ik in mijn mond kreeg. Ik ben al geen kauwgomliefhebber, maar eentje met Meesteres-Nina-smaak knabbel ik met plezier verder. Plotseling trok Meesteres Nina haar leren broek uit en hetgene wat ik pas verwacht had op het einde van de sessie, werd nu uitgevoerd. Ik werd op de vloer van de douche gelegd en werd van kop tot teen onder haar gouden Godinnendrank bedolven en kreeg de kans enkele slokken mee te pikken. Net gedoucht en nu alweer helemaal onder de nectar van mijn Meesteres, werd ik nog enkele keren bespuugd en alleen op de grond achter gelaten. Even later verscheen Meesteres Nina weer, dit keer met een strapon omgebonden. Voor ik het goed en wel door had, werd ik flink in mijn keel geneukt. De tranen kwamen in mijn ogen, de banaan die ik even ervoor had gegeten wilde graag weer naar boven komen en als dit alles nog niet vernederend genoeg was verscheen er plots aan de deuropening een mooie dame, Liv, ik moest al met tranen in de ogen en happend naar lucht mezelf voorstellen. Hierna werd mijn keel verder geneukt onder het toeziend oog door twee prachtige dames. Ik voelde me zo opgewonden en tegelijk zo vernederd. Na een tweede douche werd ik terug de kamer binnengebracht.
Meesteres Nina deed me een masker om, een hondenmasker. Al die keren op de cam had ik een hondje voor haar gespeeld en nu werd ik als een echt hondje door haar verkleed. Ik voelde me apentrots, of ja hondentrots in dit geval. Ik werd op de tafel gezet, Liv kwam nog eens piepen en ook zij vond me een mooi hondje met een kontje dat klaar was om geneukt te worden. De strapon verdween in mijn kontje en ik werd door Meesteres Nina flink geneukt, ik voelde de strapon hard en diep in mijn kontje rammen, als ik een staart had gehad, was ik aan het kwispelen geweest van genot. Hier en daar mocht ik eens flink van mijn poppers snuiven wat me meer en meer onderdanig maakte.
Na een tijdje werd de neukmachine klaar gezet. “Pech” voor mij werd er geen kleinere dildo gevonden. Ik werd aan de stoel vast gemaakt en werd genadeloos door de machine geneukt. Alsof dat nog niet genoeg was werd ook nog eens mijn pik behandeld.
Na een tijdje stopte de machine, mijn kontje was nu goed opgerekt en een stel anal beats verdwenen in mijn kontje. Nooit gedacht dat er zoveel in mijn kontje paste. Opnieuw werd ik vastgezet, de elektro kwam op mijn pik en een paar snuiven poppers werden door mijn neusgat gejaagd. Ik was Meesteres Nina haar slet, in alle opzichten had ze controle over mijn lichaam en gedachten.
Op het einde smeekte ik haar om klaar te komen, 3 weken opgespaard zaad werd verlost terwijl ik vastgebonden en hulpeloos was met anal beats diep in mijn kontje. Bedankt Meesteres Nina, bedankt dat ik uw slet mocht zijn die dag en hoop dat ik het snel weer mag zijn.
Uw slaafje
John

Top