“Geil, fantasie & angst”

Bij mijn SM beleving hangen drie begrippen “geil, fantasie, angst” erg samen. Ze gaan naadloos in elkaar over. Geil: de opwinding, lust en fysiek genot. Fantasie doet daarbij haar werk waardoor het niet alleen maar fysiek blijft en er een verlangen naar meer lust is. De angst voor pijn en vernedering wanneer de Meesteres uiteindelijk alleen doet waar Zij zin in heeft en ik er niets over te zeggen heb. De angst voor de momenten wanneer de grenzen verlegd worden. Bijvoorbeeld bij gedwongen herenliefde wanneer ik moet toegeven dat ik ervan geniet. Kortom terug bij geil.
Maar misschien is in alle gevallen het woord spanning in plaats van angst wel meer op zijn plaats. Ook in een sessie waar geen grenzen verlegd worden heerst de spanning wat de Meesteres met mij gaat doen.

Mijn laatste bezoek aan mijn Meesteres Akira begon dat ik na het douchen door haar naar de zwarte kamer werd gedirigeerd. Daar lag een slaaf van Meesteres Denise in een bondagezak. Behalve zijn ogen was ook zijn gezicht bedekt. Maar zijn kruis was vrij, zijn mannelijkheid sprong eruit. Ik kreeg opdracht zijn lid in mijn mond te nemen en te zuigen. Hoewel ik er intussen aan gewend ben dergelijke opdrachten te vervullen blijft mijn gevoel een mengeling van geilheid en walging. Gezien wat Meesteres Denise tegen de slaaf zei, was het mogelijk de eerste keer dat hij dit moest ondergaan. Het leek alsof zijn lijf vol spanning zat. Op dat moment moest ik denken aan de laatste column van slaaf Sjakie. Sjakie is – weet ik – niet van de herenliefde. Maar hij doet wel alles voor Meesteres Denise. Zo schrijft hij dat hij onlangs geblinddoekt de barruimte werd binnengebracht waar meerdere mensen aanwezig waren. Hij werd gedwongen zijn pik aan te bieden, maar hem werd niet verteld waarvoor en voor wie. Even later had een slaaf zijn pik in zijn mond. En nog wat later was hijzelf die slaaf aan het zuigen. Voor Sjakie de eerste keer in zijn leven. Ik blijf mij ook mijn eerste keer herinneren. Ook ik was die keer door Meesteres Denise geblinddoekt. Ik was met de benen wijd vastgezet op een stoel in de zwarte ( toen nog blauwe) kamer. En toen hoorde ik dat andere mensen de kamer binnenkwamen. Behalve dames bleek daar ook een man bij te zijn die naar mij toe moest kruipen om mijn pik in zijn mond te stoppen. Ik schaamde me, voelde walging. In mijn hoofde verzette ik me. Denise gaf me opdracht te kreunen en te hijgen. Er volgde een hoogtepunt. En ik moet toegeven: hoewel de walging nooit helemaal is weggegaan heb ik bij latere forced-bi handelingen ook steeds meer geil en lustgevoelens. Dat het me de eerste keer overkwam, kwam omdat ik voor bi-handelingen nooit een harde grens had uitgesproken. Ik had er gewoon geen rekening mee gehouden dat bi-handelingen een regulier onderdeel zijn van het slavenbestaan. En toen ik het eenmaal had ondergaan en stiekem toch genoten had, kon ik moeilijk er alsnog een harde grens van maken. Voor nieuwe bezoekers aan Domination Palace: als je liever geen bi-handelingen wilt: voor de dames zijn harde grenzen heilig. je hoeft dus niet bang te zijn dat de dames daarover heen gaan. Maar je moet zo’n grens wel zelf vooraf aangeven!

Bij deze sessie droeg mijn Meesteres Akira een strakke leatherlook broek, een mooi leren topje. En haar imposante overknee leren laarzen. Ik heb een fetish voor die laarzen.
Ze zette me na mijn pijpwerk vast tegen het kruis in de rode kamer. En wat later legde ze me vast in de sling. En toen kwam er weer zo’n moment waarbij geilheid, fantasie en angst elkaar verdrongen. Switch Lilly kwam de kamer binnen. Akira had haar uitgenodigd mij als proefkonijn te gebruiken. Switch Lilly is een bijzonder leuke en zeker ook mooie vrouw. Voor zover ik haar ken, ben ik op haar gesteld. Ze droeg spannende lingerie, die goed kleurde bij haar tattoos en een spannende inkijk gaf in haar decolleté . Ze is als slavin bij Domination Palace begonnen, inmiddels is ze zich steeds verder als switch aan het ontwikkelen. En nu mocht ze voor het eerst onder toezicht en begeleiding van Meesteres Akira naalden gaan zetten. Bij mij dus. Bij die mededeling alleen al kromp ik ineen van angst. Ik hou niet van naalden. Eigenlijk mag alleen Meesteres Akira die bij mij zetten. Bij haar voel ik me altijd veilig en zij bouwt het altijd rustig en trefzeker op. Ja zeker, meesteres Denise en switch Rose hebben het ook een keer gedaan en ik heb daar geen vervelende gevolgen van overgehouden. Maar de angst blijft. Deze keer zou Lilly het dus gaan doen, beter gezegd gaan uitproberen. Akira deed bij mij een blinddoek om. Ze zei dat ik niet hoefde te zien waar de naalden gezet zouden worden. Ze vertelde Lilly dat zij alle plekken die daarvoor in aanmerking kwamen schoon en smetvrij moest maken. Lilly ging aan de slag om tepels, ballen en pik schoon te maken en te ontsmetten. Eigenlijk best een geil gevoel toen ze bezig was. En ik fantaseerde waar de naalden zouden komen. Terwijl Lilly bezig was vroeg ze aan Akira: de eikel ook? Ja, die ook! Ik kreunde: nee, daar niet! Maar op mijn gekreun kwam geen antwoord. Mij angst nam toe. Toen voelde ik dat Lilly de eerste naald door mijn linker tepel duwde. Van angst kon ik niet stil blijven liggen. En Lilly had al gezegd dat ook zij best zenuwachtig was. Het gevolg was dat het niet in een keer lukte en Lilly nog een keer moest duwen om de tepel helemaal te doorboren. Dat gebeurde daarna ook bij de rechter tepel. Bij beide tepels gilde ik het uit. Juist als een naald niet in een keer trefzeker geplaatst wordt (of geplaatst kan worden door de bewegingen van de slaaf) is het pijnlijk. Gaat het in een keer snel en goed dan is het eigenlijk niet pijnlijk, alleen gevoelig weet ik inmiddels. Omdat het bij mij dus niet in een keer goed ging, hoop ik dat Lilly een volgende keer niet extra zenuwachtig is. Voor mij wordt ze een uitstekende Meesteres die ook dit kunstje goed onder de knie zal krijgen.
Wel zal ik bij een volgende sessie bij Meesteres Akira aangeven dat het eventueel doorboren van mijn eikel echt een harde grens is. Dat nooit!

Later werd Ik het strafhok in de zwarte kamer achter de tralies gezet. In afwachting van mijn strafpunten zei Meesteres Akira. Om te voorkomen dat ik in het strafhok rare dingen zou doen ketende de Meesteres een van mijn polsen met een politieboei vast aan een van de tralies van het strafhok.
Ik was mij niet bewust van strafpunten. Ja, op een moment moest ik mijzelf van Meesteres Akira met mijn handen naar een hoogtepunt werken. Ze had Meesteres Denise, Meesteres Zascha en switch Lilly uitgenodigd te komen kijken en mij eventueel uit te lachen. Ik schaamde me om dat voor vier paar vrouwenogen te moeten doen. En erger: het lukte me niet mezelf een hoogtepunt te bezorgen. Dat kan gebeuren als je zoals ik op leeftijd bent en je dus een oude lul hebt. Maar ik heb mijn best gedaan. En dan daarvoor strafpunten?
Meestere Akira deelde de straf uit met een korte stevige bullwhip. Ik moest meetellen. Slagen die niet goed aankamen , telden niet mee. Daarna liet ze het over aan Meesteres Denise die een lange single tail hanteerde. Als deze niet uit zichzelf uiterst venijnig was dan wel was het door de kracht waarmee Denise hem hanteerde. Na de eerste slag gilde ik en kromp ik ineen. Opnieuw staan, bied je aan, kont naar achter, siste Denise. We zijn nog niet klaar. Pets! En weer gilde ik. En weer: Pets! Nu was ik een echte brulpaap!

slaafaap

Top