Geniet ik toch van bi?

Het was al in de tweede helft van de middag dat Meesteres Akira even wat rust nodig had. Het was een hele drukke middag tot nu toe. Ze nam mij mee naar de barruimte en ging zelf op een barkruk zitten. Ze gebaarde dat ik onder haar voeten op de grond moest blijven. Haar machtig hoge laarzen gingen uit. Haar voeten waren gaan knellen van de hoge stiletto’s. Of ik haar voeten wilde masseren. Ik kreeg een complimentje voor de voetmassage. Héérlijk! De meeste dames vinden mij een slechte masseur. Akira waardeert het!! Op een andere barkruk was Lady Do aangeschoven. De dames rookten allebei een sigaretje. Lady Do had eerder die middag in opdracht van Akira mijn ballen stevig afgebonden. Vanzelfsprekend diende ik als asbak voor beide dames. Mond open, mijn tong eruit als de dames as wilden aftikken. Om de as goed door te slikken had Akira een glas met haar champagne voor mij klaargezet. Wat zorgzaam! Natuurlijk is champagne van je Meesteres een traktatie voor elke sub, ook voor mij. Maar eerlijk (ik hoop dat de dames nu even niet meelezen) is het gemengd met de as van de sigaretten vreeslijk vies. Tijdens deze pauze realiseerde Meesteres Akira zich dat ik deze middag nog geen zweep of bullwhip had gevoeld. Dus of ik even voorovergebogen met mijn kont naar achter bij de bar wilde staan. Met blote hand en bullwhip kwamen de klappen.

Tijdens het zitten onder de voeten van de meesteres had ik de mogelijkheid rustig te mijmeren over mijn SM-beleving en over deze middag in het bijzonder.
Een SM-beleving is heel persoonlijk. Elke persoon is toch weer anders. Voor sommigen is pijn een genot. Anderen genieten van exhibitionisme of lust. Weer anderen van een soft spel met sensuele aanrakingen. Of extremer: een knife- of naaldenspel.
Voor mij is een SM-spel vooral de afhankelijkheid van een mooie dame, liefst in machtig leer gekleed met hoge laarzen. Iemand die ik kan bewonderen. De afhankelijkheid staat centraal. Een dame die met mij doet waar zij op dat moment zelf zin in heeft. Mij corrigerende tikken geeft. Ik ben geen pijnslaaf, maar natuurlijk mag ze mijn pijngrenzen zoeken. Natuurlijk mag ze mij vernederen. Maar een dame die ook met een aai over mijn bol laat merken dat ze zorgzaam voor me is. Mijn normale ik kan ik dan loslaten en me volledig overgegeven. Dan kan in opdracht van de meesteres genieten van dingen die ik normaal überhaupt helemaal nooit zou doen. Onder aan haar voeten besef ik dat ik in Akira zo’n meesteres gevonden heb.
Maar behalve over mijn SM-beleving mijmerde ik onder haar voeten over deze middag. Ik ben terecht gekomen op een van de populaire bi-slavendagen van Domination Palace.
Nu heb ik helemaal niets met herenliefde. Nooit gehad. Wel ga ik elk jaar naar de gaypride, . maar dat is vooral omdat er respect voor elk soort geaardheid moet zijn. Net zo goed als het hebben van BDSM-gevoelens wat meer geaccepteerd zou mogen zijn. Jaren geleden was de Regulierdwarsstraat in Amsterdam een populair uitgaanscentrum voor de gayscene. Inclusief schimmige darkrooms. Ik ben indertijd nooit uitgegaan in de Regulierbree. Hoewel ik altijd spannende uitgaansgelegenheden wilde ontdekken. Ik had hier echter geen behoefte aan.
De laatste tijd lees je regelmatig over homo-ontmoetingsplekken bij parkeerplaatsen langs de snelweg. Bosjes rondom dienen daar als afwerkplaatsen. Ik krijg daar geen prettig gevoel bij. Ik kan me niet voorstellen dat ik daar met wisselende vreemde mannen seksuele handelingen zou willen of zelfs zou kunnen verrichten.
Vanmiddag ben ik opgesteld in de rode kamer, tijdens de bi-slavendag de afwerkplaats van Domination Palace. Ik heb meerdere vreemde mannen gepijpt en zelf ben ik ook gebruikt. Ik merkte lichamelijk genot. Is dit essentieel anders dan de afwerkplaats langs de snelweg? Bij deze mijmering krijg ik het benauwd. Mijn hart gaat sneller te kloppen. Natuurlijk is dit essentieel anders bedenk ik met en zucht van verlichting. Dit doe ik niet op zoek naar lust. Dit gebeurt omdat ik me afhankelijk voel van meesteres Akira. En voor haar mijn eigen gevoel op zij zet. Onder haar toezicht mijn grenzen verleg. Juist dergelijke afhankelijkheid is toch mijn ultimo SM beleving? En hoewel hier in de rode kamer ook mannen zijn die hun SM beleving met lust combineren, is hier de voordurende controle van de meesteressen. Zij bepalen of en wanneer iemand klaar mag komen.

Meesteres Akira was de middag met mij begonnen met me om te tutten. Na het douchen kreeg ik een lingeriesetje bestaande uit een slipje en een hemdje aangereikt. Ik kreeg een pruik met half lang haar op. Vervolgens werd ik verder opgemaakt: Akira stifte mijn lippen, bracht eyliner aan, poederde mijn wangen en lakte mijn nagels vuurrood. Dat alles om me er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien voor de aanwezige mannen. Ik moest ook overknee leren laarzen met stiletto’s aantrekken. Oooh, wat moeilijk om op te lopen. Ik voelde me echt slettterig.
Daarna bracht Meesteres Akira mij naar de rode kamer, vandaag de afwerkkamer dus. Daar bleek hoe populair de bi-dagen van Domination Palace zijn. Er waren wel zes mannen bezig of stonden opgesteld om gebruikt te worden. Ik vond het heel vernederend om daar binnen gebracht te worden. Er waren veel meesteressen in huis en de hele middag ook veel gasten. Meerdere meesteressen hadden vanmiddag meerdere slaven onder hun hoede. Vooral switch Rose en meesteres Zacha hadden het druk. Aan hun gezichten te zien genoten ze. Ook voor Akira waren meerdere gasten gekomen. De meesteressen konden de andere slaven gebruiken als de eigen slaaf gepijpt of geneukt moest worden. Behalve in de rode kamer werd ook elders in het gebouw gespeeld. Uit de kelder kwamen regelmatig flinke pijnkreten. Daar werden slaven kennelijk hardhandiger aangepakt. Op een enkel moment werd een slaaf die elders in het gebouw onderhanden was genomen hier de afwerkruimte binnengebracht.

Toen ik binnen was gebracht in de afwerkruimte legde Meesteres Akira mij met gespreide benen vast in de sling. Mijn kruis was gemakkelijk bereikbaar. Ze zei tegen haar collega’s dat ik haar eigendom was. Dat er met haar afgestemd moest worden als iemand iets met me wilde doen. Die uitspraak verwarde me en maakte me tegelijkertijd trots. Het afgelopen jaar hebben meerdere dames van het dreamteam van Domination Palace met me gespeeld. En nu heeft Akira zich mij toegeëigend? Tegelijkertijd trots. Sinds Akira na jaren terug is bij Domination Palace is dit pas de tweede keer dat ze met me speelt. En nu ben ik al haar bezit!.Ik glim ervan. Het betekent ook dat er een klik is in wederzijds vertrouwen en SM-beleving.
Voor vanmiddag had het ook een nadeel. Omdat het zo druk was in huis was Akira een tijdje in een andere kamer met een andere bezoeker aan het spelen. Er was niet met Akira afgestemd of een andere meesteres iets met mij m mocht doen. Ik kon dus een tijdje slechts vanuit de sling toekijken wat andere mannen met elkaar moesten doen. Er was wel een slaaf die met een handterminator ervoor moest zorgen dat de slaven die even niet gebruikt werden voldoende opgewonden bleven. Hij kwam dus om de beurt bij iedereen langs. Ook bij mij. Hij moest er wel op letten dat niemand daarbij een hoogtepunt bereikte.

Er gebeurde nog veel meer deze mooie middag. Zo was ook slaaf A. deze middag in huis. Hij heeft regelmatig verslagen van sessies geschreven die hier op de site van Domination Palace gepubliceerd zijn. In zijn verhalen schrijft hij dat hij vooral een masochist, een pijnslaaf is. En eigenlijk niets heeft met bi. Maar hij schreef ook een keer dat als er toch bi-handelingen bij hem zouden plaatsvinden Sjakie ( een andere regelmatige columnist) of ik daarbij betrokken moesten zijn..Dus hij kreeg de kans mij nu te pijpen. Hij vroeg of ik hem lekker vond. Maar zoals ik in de inleiding van dit verslag al geschreven heb, sta ik nog steeds ver af van herenliefde. Ik antwoordde dus dat ik hem niet lekker vond maar dat het me wel opwond dat Switch Rose op dat moment de handelingen begeleidde. Voor haar vond ik het wel lekker. Jammer genoeg ging het niet helemaal goed. Ik kon op dat moment niet tot een hoogtepunt komen. Of dat kwam omdat ik als oudere man soms wat impotent ben, of omdat A. het niet goed deed zullen we nooit te weten komen. Even latere werd hij door meesteres Zacha afgevoerd en hoorde ik vlak daarna heftige pijnkreten vanuit de kelder. Volgens mij was A. in zijn element.
Switch Rose had een roos van één van de gasten gehad. Zij teasde mij ermee. Heerlijk. Zij zorgt altijd goed voor me. “Helaas” zei ze tijdens het teasen “de doornen zijn van de stengel gehaald.”
Verschillende keren kwam Meesteres Denise in de rode kamer controleren of alles goed ging. Maar natuurlijk om samen met de meesteressen de slaven uit te lachen. En om rechts en links een klap uit te delen.

Meesteres Akira zorgde er tenslotte voor dat voordat ik naar huis mocht er nog even door mij gewerkt werd. Er was een slaaf van Meesteres Nina later binnengekomen die nog geen pijpbeurt had gehad. Ook mocht een andere slaaf mij naar een hoogtepunt brengen. Als allerlaatste was er eens slaaf die zich zelf naar een hoogtepunt mocht brengen en dat op mij mocht leegpsuiten.
Toen was het douchen en naar huis voor mij. En wat is er nu met mij gebeurd? Geniet ik voortaan van bi-activiteiten? Nee, alleen als een meesteres mij weer over de grens duwt. Die grens wordt wel steeds makkelijker te slechten. Haha!
En wat ben ik gelukkig met Meesteres Akira!!!

Slaafaap

Top