Geweldige sessie met Meesteres Do.

Als ik aan het eind van de ochtend bij Domination Palace op de stoep sta, zijn er alweer drie maanden verstreken sinds mijn laatste sessie met Meesters Do.
Ik heb dan ook erg veel zin in de nieuwe sessie die ik met Haar heb afgesproken.
Ik word ontvangen door de gastheer, krijg aan de bar een glaasje water en moet even wachten tot Mrs Do klaar is.
Na een paar minuutjes komt Mrs Do. Zij ziet er weer mooi en sexy uit.
Het inleidende gesprekje is kort, we kennen elkaar immers al van voorgaande sessies en ik geef aan dat ik me, zoals gebruikelijk, weer volledig door haar wil laten verrassen.

Nadat de financiën geregeld zijn, neemt Mrs mij mee naar de kelder, waar ik me moet uitkleden en douchen.
Hoewel Zij er niets over heeft gezegd, weet ik natuurlijk wat de bedoeling is:
als ik klaar ben met douchen het douchelicht uitdoen, op de deur naar de meesteressenruimte kloppen en op mijn knieën wachten.

Korte tijd later komt Mrs Do binnen en gebiedt mij haar voeten te kussen.
Dat doe ik totdat Zij zegt dat het genoeg is. Zij geeft mij leren enkelboeien die ik zelf om moet doen.
Zelf doet Zij mij polsboeien om. Als dat klaar is knijpt Zij even kort maar stevig in mijn tepels, totdat ik kreun.
Dan haalt ze een metalen peniskooitje tevoorschijn en sluit mijn zaakje daarin op. Veel ruimte om te groeien is er niet meer!
Zij neemt mijn ballen in de hand, knijpt erin en trekt ze naar beneden.
Dat doet flink zeer en ik ga dan ook kreunend door de knieën. Mrs Do vraagt met glimlach of er iets is.
Ik geef maar geen antwoord, Zij weet best wat ze aanricht.

De voorbereidingen worden afgesloten met een dikke leren kap.
Die blijkt alleen een mondgat te hebben en als de veters stevig zijn aangetrokken, kan ik niets meer zien behalve een klein beetje licht, dat nog door de mondopening naar binnen komt.
Ook geluiden worden door de kap wat gedempt.
Ik moet op mijn rug op de bondagetafel gaan liggen en Mrs zet mijn pols- en enkel boeien met hun musketons vast aan de zijkanten van de tafel.
Ik voel hoe de boeien verder met touwen aan elkaar worden vastgezet. Met touwen over borst en buik word ik steeds vaster met de tafel verbonden.
Veel bewegingsvrijheid heb ik niet meer en ik heb dan ook geen enkel verweer als Mrs zich eens flink uitleeft op mijn tepels.
Zij knijpt kort en fel, dan weer langer en ik lig te kreunen. Mrs Do zegt dat Zij me vandaag wel erg gevoelig vindt en dat ze pas begint …
Blijkbaar lig ik nog niet vast genoeg op de tafel, want Mrs begint mij en de tafel strak te omwikkelen met folie. Borst, buik en benen worden verenigd met bondage tafel.
Ik kan alleen mijn handen, voeten en hoofd nog te bewegen, de rest lig strak gefixeerd. Mijn tepels zitten net onder rand van de folie.
Dat is kennelijk niet de bedoeling, want Mrs Do trekt ze eronderuit, knijpt er dan weer even flink in en zet er tenslotte een paar klemmetjes op.
Ook mijn pik en ballen blijken niet onder de folie te zijn verdwenen en bereikbaar te zijn voor Mrs.

Dan volgt een spel met afwisselend een prikwieltje en een vibrator op tepel en pik – het prikwieltje tussen de spijlen van het kooitje door, de vibrator tegen het kooitje en ballen aan.
En ook nog af een toe een klapje op mijn tepels. Mrs zegt de hele tijd niets en door de kap is het steeds een verrassing wat er waar gaat gebeuren.
Best wel opwindend, maar de ruimte voor mijn pik is beperkt!
Bovendien: steeds als ik te opgewonden word van de vibrator op kooitje en ballen, stopt Mrs en gaat ze over op tepelknijpen.
Zo houdt ze me een tijdje lekker bezig. Dan houdt dat op en is er verder niets … Zonder nog iets te zeggen, is Mrs Do weggegaan.
Als ik zo een tijd gelegen heb, meen iets te horen (Mrs terug?). Plotseling wordt het klemmetje van mijn linker tepel getrokken. Ik kreun.
Mrs masseert het bloed stevig terug naar tepel, wat natuurlijk ook weer pijn doet. Dan weer even rust, maar ik verwacht natuurlijk hetzelfde rechts.
Mrs Do stelt niet teleur: ook daar wordt het klemmetje plotseling hardhandig verwijderd.

Dan klappen onder mijn rechtervoet. Geen idee waarmee maar het lijkt een vrij zwaar instrument en ik voel het goed.
Vooral omdat het langzaamaan steeds harder gaat. Dan even niets en vervolgens een harde klap op mijn voetzool. Ik schreeuw het uit.
Natuurlijk krijgt links ook zo’n beurt. Voor de afwisseling begint onder mijn voeten te kietelen en ik kan niet stil blijven liggen.
Voor ’t eerst zeg Mrs weer iets: “Zo, kun je daar niet tegen”. Het klinkt of ze dat wel leuk vindt.
Dan wordt er rechts weer geslagen, eerst niet zo hard en snel achterelkaar, vervolgens 5 harde slagen die Mrs aftelt.
Die komen goed aan en als ik had gekund zou ik alle kanten op hebben gekronkeld. Maar ik lig muurvast en moet het maar ondergaan.
En dat wordt op mijn linkervoet natuurlijk nog een keer herhaald, waarbij ik maar voor de meesters de vijf slagen tel.
Na nog een beetje kietelen onder mijn voeten en weer eens een kneepje in de tepels, wordt de folie opengeknipt en verwijderd –
dat voelt meteen een stuk koeler, want ik had het best warm gekregen in mijn verpakking!
Mrs verwijdert ook de touwen en maakt de boeien los. Als laatste verwijdert Zij de kap.
Ik mag van de tafel komen en dan word ik ook van het peniskooitje bevrijd.

Ik moet mee naar de aangrenzende ruimte en tegen het web van stalen kettingen gaan staan.
Mrs zet mijn polsen vast aan het web en tussen mijn enkelboeien komt een spreidstang.
Vervolgens moet ik mijn kont zover mogelijk naar achteren doen. Mrs vindt dat ik vanachteren wat opgerekt moet worden.
Zij smeert mijn holletje in met glijmiddel en zoekt zich dan met één en later meer vingers haar weg naar binnen.
Dat is niet onaangenaam, maar ze stopt al snel om iets “passends” te halen.
Dat is een butplug die Zij eerst voorzichtig inbrengt en als hij dan op weerstand stuit, duwt Mrs hem in één keer door.
Dat voel ik goed en kreun, maar zodra het dikke deel de sluitspier voorbij is, is dat weer over en blijft alleen het “gevulde” gevoel over.

Dan is het tijd voor de zwepen. Mrs begint mij rustig met een lichte zweep op mijn billen te slaan.
Afgewisseld met af een toe een slag tussen mijn benen op m’n zak.
Dat is meer schrikken dan dat het echt pijn doet. Vervolgens wat klappen met de blote hand en daarna met een wat zwaardere zweep.
Volgens Mrs ben ik nu wel voldoende opgewarmd en komen er 100 slagen die ik zelf moet tellen. Die komen harder aan, maar het is nog goed te doen.
Na vijftig slagen om beurten op linker en rechter bil stopt Mrs Do en zegt dat ik al aardig rood wordt.
Aangezien er helaas geen sporen mogen achterblijven, durft Mrs niet met dezelfde zweep verder te gaan.
Ze gaat verder met de lichte zweep, maar die slagen tel ik niet. Op haar vraag waarom ik niet tel, antwoord ik, dat ze het tellen niet waard zijn.
Dan moet het volgens Mrs Do maar met de hand! De volgende vijftig geeft Zij – denk ik – met volle kracht met twee handen tegelijk: op iedere bil één hand.
Deze klappen komen wel aan en uiteraard tel ik deze wel. Na vijftig slagen meldt Mrs dat het er mooi rood uitziet.
Mrs bevrijdt me van de spreidstang en maakt mijn polsen los van het web. Zij bindt mijn zak nu strak af met veter.
Mrs moet even weg en draagt me op de sta-kooi onder de takel te zetten, waarvoor eerst wat andere attributen uit de weg moeten worden geruimd. Als Mrs terugkomt, is dat klaar.

Zij heeft nu een leren tuig bij zich dat bestaat uit een gesloten voorzijde met een halsband en een aantal riemen eraan.
De riem midden onder is onderbroken met een ruime stalen ring bedoeld waar pik en ballen doorheen kunnen.
Mrs legt mij het tuigje om en ik moet ervoor zorgen dat mijn tepels net boven de bovenrand van het tuigje blijven uitsteken. Mrs snoert alle riemen goed vast.
Dan haakt Zij als laatste voorbereiding de takel aan de kooi en moet ik in de kooi gaan staan.
Als de kooi gesloten is, moet ik mijn handen tussen de spijlen door naar buiten steken, waar Zij ze aan elkaar vastklikt.
Vervolgens krijg ik een leren masker voor dat alle zicht en licht wegneemt en kan ik weer gaan raden wat Mrs allemaal uitvoert.
In ieder geval verbindt Zij het tuigje strak met touwen aan voor, achter en zijkanten met de spijlen van de kooi.
Als ze daar mee klaar is, sta ik in het midden van de kooi gefixeerd. Ik kan horizontaal geen kant meer op en kan alleen nog een heel klein stukje op neer.
De touwen blijken ook de beweging van de polsboeien te beperken.
Dan wordt mijn pik wordt met iets ingesmeerd en vervolgens gaat er bij mijn ballen en net onder de eikel iets om mijn pik.
Wat dit is merk ik snel genoeg als de schokjes door mijn pik beginnen: geleidende gel en geleidende stroppen. Ik moet aangeven wat ik kan verdragen.
Als dat is ingesteld, wil Mrs de kooi ophijsen, maar helaas laat de techniek het afweten: wel lawaai maar de kooi gaat niet omhoog.
Het wordt dus geen schommelen en/of draaien in de kooi (jammer, want uit een eerdere sessie weet ik dat dat een leuke toevoeging aan de opsluiting geeft).
Na een paar felle knepen in mij tepels gaat Mrs weg.
Zoals gebruikelijk neemt het effect van de elektro vrij snel af totdat je het nog wel voelt, maar je er nauwelijks last van hebt. Na een tijdje komt Mrs terug en doet weer wat tepeloefeningen.
De elektro wordt opgedraaid tot ik kreun. Dat is nog niet eens de helft merkt Mrs droogjes op.
Omdat het al snel weer draaglijk wordt en ik Mrs nog hoor rommelen, zeg ik maar dat het nog wel wat hoger kan, wat ze natuurlijk graag doet. Dan laat Zij mij weer alleen.
Na een tijdje komt Mrs weer even kijken: opnieuw tepelkneepjes en de elektro hoger.
Ook nu zakt het ergste effect van de elektro weer vrij snel, maar er blijft nu continu een licht pijnlijk gevoel in mijn pik.
Daaraan komt een eind als Mrs weer terugkomt, maar ze draait – voor haar plezier – heel kort de elektro nog wel even flink hoger, zodat ik het uitschreeuw!
Dan wordt alles losgemaakt, het masker afgedaan, mag ik uit de kooi komen. Buiten de kooi gaat ook het tuigje uit en kan weer even zien en vrij bewegen.

We gaan terug naar de eerste ruimte en ik krijg weer een kap op. Het voelt hetzelfde als de eerste kap, maar er is nu helemaal geen licht zichtbaar.
Ik word naar de bondagetafel gedirigeerd, waarop ik op mijn rug met opgetrokken benen moet gaan liggen.
De polsboeien gaan weer vast aan zijkant van de tafel en de enkelboeien worden vastgezet aan polsboeien.
Ik lig weer machteloos ten toon en Mrs speelt weer even met de tepels. Met “Ik ga even een paar naaldjes halen” gaat Mrs weg.
Als ze terugkomt worden mijn tepels met alcohol schoongemaakt en vraagt Mrs of ik er klaar voor ben.
Daar kan je natuurlijk alleen maar ja op zeggen. En dan komt de eerste naald in de linker tepel. En weldra gevolgd door een tweede.
Dat doet best zeer maar als ze er eenmaal in zitten, voel je er niet veel van. En dan natuurlijk ook twee naalden door de rechter tepel.
Mrs trekt de butplug er langzaam uit – dat gaat vrij soepel. Mrs laat mij liggen en ik lk hoor haar wat stommelen, geen idee wat ze doet, maar Zij zet kennelijk dingen klaar.

Dan drukt Zij kennelijk een dildo naar binnen, maar deze voelt minder dik aan dan de butplug.
Dan begint het eerst licht en weldra sterker te prikken: het is een elektro-speeltje. Als Mrs het verder naar binnen drukt, wordt de elektro sterker (kreun!).
Dan trekt Zij hem er weer half uit en dan doet de elektro niets meer. Mrs begint met een vibrator op mijn tepels (met naalden), pik en ballen te spelen.
Zodra het op mijn pik echt lekker wordt, word ik weer tot bedaren gebracht met de dildo die weer naar binnen komt en stevig schokt.
Door afwisselend stimuleren en pijnigen houdt Mrs mij een tijdje half opgewonden.
Ook dat stopt en is het tijd om de naaldjes er weer uit te halen. In één ruk gaan twee naaldjes uit mijn linker tepel. Dat is wel even gevoelig, maar is niets vergeleken met zetten van de naaldjes.
Om het bloeden te stelpen (ik bloed soms vrij lang na) legt Mrs een tissue of iets dergelijks over mijn tepel en zet daar een klem op.
Dat doet dan weer flink zeer, maar daar heeft Mrs geen boodschap aan: het bloeden moet immers worden gestelpt. Uiteraard krijgt de rechter tepel dezelfde behandeling.

Mrs hervat haar spel met de vibrator, maar nu sterker, afgewisseld met de elektro-dildo. Ik raak steeds meer opgewonden.
Dat onderbreekt ze even om de klemmen van mijn tepels te halen, wat ook weer gevoelig is.
Daarna gaat Zij weer verder met stimuleren en zegt: “Ik tel tot tien en dan mag je komen”.
Terwijl Zij langzaam aftelt, word ik nog sterker gestimuleerd met de vibrator, maar dankzij de dildo die Mrs ook weer regelmatig naar binnen duwt, kom ik nog niet.
Als ze bij tien is gaat de vibrator volop en brengt Mrs mij naar geweldig einde.

Ik bedank Mrs en terwijl ik nog lig uit te hijgen, maakt Mrs me los, verwijdert de veter om mijn zak –
natuurlijk wel door hem er deels af te trekken, zodat ik dat nog even goed voel – en gaat de kap af.
Zo kwam er een eind aan een geweldige middag met Mrs Do. Door de kap en het masker was niet alleen de inhoud van de sessie een verrassing,
maar ook vele handelingen kwamen als verrassing of op een onverwachte plek.

Heerlijk om zo de regie uit handen te geven en onder handen genomen te worden door een mooie top-Meesteres.
Na deze heerlijke sessie ging ik voldaan terug naar huis met in gedachten alweer “Over drie maanden … “

 

Onderdanige groet,
Slaaf ruud

Top