Gisteren had ik een sessie afgesproken met Mrs. Akira …

…het bleek een schot in de roos….wat een prachtige meesteres die voor mij tot de ster van het team mag worden gekroond.

Aan alles was te merken dat ze me heel goed aanvoelde en bovendien op een hele rustige en overtuigende manier liet blijken een absoluut overwicht over me te hebben. Niet alleen haar uitstraling, maar vooral ook de hoge intelligentie maakte van ons rollenspel iets heel erg moois. Ze speelde steeds heel goed in op mijn “tekortkomingen” of foute opmerkingen…daarvoor gaf ze me ook ruim de kans….

Allereerst was ze heel erg sexy gekleed en zag ze er beeldschoon uit in een mooie strakke leren broek en hoge leren laarzen. Verder een mooi topje en mooie lange handschoenen. Vanaf het begin trok ze me in háár baan en maakte er een heel mooi en intens spel van. Ze straalde vooral rust uit en sprak heel erg rustig maar daardoor des te dominanter….ze is gewoon een hele zelfverzekerde Meesteres.

De eerste keer pakte ze het nog rustig aan, maar ik ze heeft me al duidelijk gemaakt dat we de volgende keer samen op zoek zullen gaan naar mijn grenzen en hopelijk mag ik ook een keer een sessie bijwonen met een anders slaaf. Het was spannend, sexy, kinky en bovenal intens en oprecht.

Heel veel dank Meesteres Akira en hopelijk gaan we nog heel veel spannende avonturen beleven samen ?

Toekomstige tuinslaaf

Top