Heerlijke verwarrende sessie met Lilly

Het is (te) lang geleden dat ik bij Domination Palace ben geweest. De reden is dat ik het afgelopen jaar als 70plusser helaas heb moeten merken dat mijn lichaam beperkingen begint te krijgen. Bij velen gebeurt dit pas op verdere leeftijd, bij anderen al eerder. Je hebt dat zelf niet voor het zeggen. Voor mij betekent het dat ik moeilijk inspanningen kan doorstaan. En me dus niet meer makkelijk kan overgeven aan een Meesteres die op haar minst verwacht dat ik voor haar kruip. Tijdens een sessie zou ik ook rustpauzes nodig hebben. Pijn kan ik nog minder dan voorheen verdragen. Ik heb dus keer op keer een bezoek aan Domination Palace voor me uitgeschoven. Maar het blijft kriebelen. Dus heb ik nu toch een afspraak gemaakt. Maar voor een compleet ander soort sessie. Een afspraak met een slavin voor een meer erotische sessie. Het leidt bij mij tot verwarring. Ik ben in de BDSM-wereld terecht gekomen als slaaf. Ik haal genot in de afhankelijkheid van dames. Erotisch ben ik slecht ontwikkeld. Mijn laatste privé (vanilla)relatie is van bijna 15 jaar geleden. Deze en daaraan voorafgaande relaties waren seksueel niet hoogstaand. Op seksueel gebied ben ik eigenlijk niet opgevoed. Begin jaren zestig bestond de seksuele voorlichting die ik kreeg er vooral uit dat je moest voorkomen dat je je meisje zwanger maakte. Dat seks ook genieten is en vooral hoe je ervan kunt genieten werd mij bij mijn opvoeding niet verteld. En toen eind jaren zestig sprake was van de seksuele revolutie waren er in mijn omgeving vooral feministen die mij leerden eerbied voor vrouwen te hebben en van hen af te blijven. Gebruikmaken van dames was buiten de orde. Na mijn laatste relatie – ik naderde al mijn 60ste verjaardag – ben ik in de BDSM wereld terecht gekomen. Een heerlijke wereld is voor mij opengegaan. Ik heb van mijn lijf leren genieten. Van de pijn en uitputting waar prachtige dames voor zorgden. Van de vernedering om schaamteloos tentoongesteld te worden zodat dames en heren mij konden zien. Om gedwongen te worden bi-handelingen te verrichten. En van de ruwe hoogtepunten waar dames met behulp van seksspeeltjes mij naar toe leiden. Maar altijd als sub: ik kan dames geen pijn doen, ik kan ze niet vernederen. Ze zijn voor mij nog steeds onaantastbaar.

En nu ga ik dus op voor een erotische sessie met een slavin. De gedachte alleen al brengt mij in verwarring.

Bij het maken van de afspraak heb ik gekozen voor slavin Lilly. Ik denk dat iedereen die op de site naar de foto op haar fotogalerij kijkt; de foto waar ze voor de spiegel staat met aan de voorkant een openvallend setje en van achteren haar strakke billen, snapt waarom ik die keuzeheb gemaakt. Maar belangrijker en doorslaggevend was dat zij bij enkele vorige sessies de Meesteres die met mij bezig was assisteerde en daarbij een heerlijke en spontane indruk maakte. Kortom een persoonlijkheid. Met Meesteres Denise sprak ik af dat het een duo sessie zou worden: zomaar een overstap naar een slavin was voor mij te groot. Een meesteres zou erbij zijn om mij leiding te geven en mij en Lilly opdrachten te geven. Welke Meesteres zei Denise zou ik wel merken bij binnenkomst bij Domination Palace. Uiteindelijk ben ik nog steeds een slaaf die daar niets over te vertellen heeft.

Na het aanbellen werd ik begroet door Meesteres Denise. In de bar besprak zij met mij mijn gezondheid en lichamelijk gebrek. Behalve dat ze nu manager/Meesteres bij Domination Palace is, is ze opgeleid en heeft jarenlang ervaring als hoofdverpleegkundige en operatie-assistent. Zij gaf mij adviezen – waar ik zeker wat aan heb – hoe ik nu het beste kan omgaan met mijn gebrek. En opeens kwam Lilly de barruimte binnen. Wat een verschijning! Dit beloofde voor mij een feestmiddag te worden! Even daarna ook Meesteres Do, die bleek ik vanmiddag te moeten gehoorzamen.
Na het douchen was het eerste wat Meesteres Do ging uitproberen hoe het met de tepels van mij en Lilly ging. Lilly mocht klemmetjes bij mij aanbrengen. Daarna kreeg ik de opdracht hetzelfde bij Lilly te doen. Lastig. Ik heb nooit tepelklemmen bij iemand aangebracht. Bovendien ben ik bang een dame pijn te doen. Toen ik onhandig aan het klungelen was, nam Do het over en liet me zien hoe je een tepel met duim en wijsvinger stevig vastpakt om dan het klemmetje makkelijk en goed vast te maken. Daarna mocht ik het opnieuw proberen. Vervolgens werden wij via de klemmetjes met kettinkjes aan elkaar verbonden. Touwtje trekken was het devies! Allebei een stap naar achter! Lilly deed dat natuurlijk, maar ja, ik stapte onhandig naar voren in plaats van naar achter. De klemmetjes bleven zitten. Opnieuw! Nu ging het goed. Een klemmetje liet los: Lilly had gewonnen. Daarna een nieuw spelletje: het kettinkje vanuit Lilly’s tepels werd verbonden met een cockring die Meesteres Do rond mijn ballen had aangebracht. Opnieuw trekken! Deze keer schoot bij Lilly een klemmetje los. Ik was uitgeput en mocht even op adem komen. Daarvoor werd ik op een stoel in de hal gezet. Natuurlijk wel met een ketting vastgemaakt.
Lilly was even niet in de buurt, reden voor Meesteres Do om te testen waar – ondanks mijn handicap – bij het gebruik van de zweep tegenwoordig mijn grenzen liggen. Ik moest op het podium in de barruimte gaan staan. Mijn handen werden schuin boven mij vastgezet. Eerst warmde ze mijn kont een beetje op. De zes tikken met de flogger kon ik best doorstaan. Ook de volgende zes slagen met de plak. Daarna kwam de bullwhip. Na de eerste slag had ik het niet meer, ik zakte in elkaar. Ik mocht even gaan zitten en kreeg een glaasje water aangeboden. Do bracht me naar de rode kamer, waar ik in de sling kon liggen om uit te rusten. Die rust had mijn lijf nodig. Ik heb er meer dan een uur geblinddoekt gelegen. Om te voorkomen dat ik weg zou doezelen kwam er zo nu en dan iemand langs om rustig mijn lid even te bewerken met een dildo en om mijn ballen, lid en tepels met een raderwieltje te beroeren.

Uiteindelijk werd mijn blinddoek verwijderd en maakte Lilly mij los uit de sling. Even mochten wij naakt tegen elkaar staan. Heerlijk om elkaar zo te knuffelen. Lilly zei dat ik niet alleen een plezierige middag hoefde te hebben, maar dat zij zelf als slavin ook wilde genieten. Ze pakte een dildo, drukte die mij in de handen ging met gespreide benen in de sling liggen. Of ik de dildo bij haar naar binnen wilde brengen. Ze moet de verwarring in mijn ogen gelezen hebben. Nog nooit heb ik iets met seksspeeltjes gedaan. Ik heb ze alleen gevoeld en soms gezien als een Meesteres ze bij mij gebruikte. Maar dat ik ze in handen zou nemen om een vrouw te gebruiken? Absoluut buiten mijn wereldbeeld. Voorzichtig probeerde ik de dildo bij Lilly naar binnen te brengen. Zij zag mijn onhandigheid. Ze pakte hem van mij over om te laten zien hoe je zo’n ding in één keer naar binnen kunt stoten. Ik stond te stuntelen en werd er verlegen van. Ik herpakte me en probeerde de dildo te bewegen die nu diep in Lilly zat. Lilly pakte een vibrator om er zelf voor te zorgen dat ze een hoogtepunt bereikte. Ik mocht voelen dat ze nat geworden was. Daarna beroerde ze met de vibrator ook mijn lid. Wat een heerlijk moment!

Zodoende eindigde deze heerlijke middag voor mij in complete verwarring. Maar ook in het besef dat ook al ben je een 70plusser, er nieuwe ervaringen met lichamelijk genot mogelijk zijn. Je kunt blijven genieten van het leven. Dank Lilly!!!!

Top