Het was een droom die uitkwam..

Mijn bezoek donderdag 31 augustus bij een voor mij nieuwe meesteres is Domination Palace in Valkenswaard was gepland voor in de avond bij Meesteres Nina. De studio was helemaal verbouwd en het zag er allemaal piekschoon uit. Ik werd heel vriendelijk ontvangen door een mooie grote onderdanige vrouw die me aangaf dat ik nog even moest plaatsnemen, omdat de meesteres nog bezig was met een sessie.

Ik kreeg een drankje aangeboden en plots zwaaide de deur al open. Daar stond ze, ik herkende haar meteen van de foto’s. Ze ziet er werkelijk prachtig uit. Heeft heel mooi figuur, maar vooral ook heel spontaan en vriendelijk. Dat stelde me heel erg gerust en ze gaf aan dat ze nog even bezig was met een sessie, maar ik alvast mocht nadenken over mijn voorkeuren, hoe ze me onderhanden zou mogen nemen. Daarnaast kreeg ik heel ondeugend de opdracht in mijn oor gefluisterd dat ik géén stijve mocht krijgen van al dat gekreun hiernaast.

Het duurde daarna niet lang en het verliep allemaal heel erg goed. Ik wil nu verder niks over de sessie prijsgeven, maar het was een super sessie. De Meesteres voelde me heel erg aan en wist me zelfs 3x te overtuigen met haar fonkeling in haar mooie ogen en haar sadistische lach, dat ik alleen met genade, een einde kon maken aan de straffen die ze me met veel plezier gaf.

Ik moest uiteindelijk van haar op mijn knieën smeken om klaar te mogen komen…

Het was een droom die uitkwam en ik wil U heel erg danken en verheug me al op onze volgende sessie. Heel veel dank Meesteres Nina….dat U exact de goede snaar wist te raken!
“sletje D”

Top