Het was eindeloos: “genadeloos versus kansloos”

De sessie ligt al weer ruim twee maanden achter ons. Het is pas nu dat ik mijn slaafse gedachten voldoende geordend heb om dit verslag te kunnen afronden en op te sturen naar “my beloved Mistress Denise”. Het was best schokkend voor me om de bijdrage “geil, fantasie & angst” in de verhalen op de website van DP te lezen. Daarin is een passage opgenomen over een slaaf van Meesteres Denise die in een bondagezak ligt en de slaaf van Mrs. Akira krijgt de opdracht om het lid van die slaaf in de bondagezak in zijn mond te nemen en te zuigen. Interessant en herkenbaar voor mij om te lezen hoe deze slaaf met gemengde gevoelens tegen herenliefde aankijkt. Volgens mij ben ik die slaaf van Meesteres Denise die machteloos in de bondagezak ligt…. Hieronder mijn bijdrage van een sessie die heftig is geweest en waarin mijn grenzen opnieuw verder verlegd zijn.

Uiterst zenuwachtig stond ik voor de deur van DP. Meesteres Akira liet me binnen en heeft me begeleid naar de ontvangstruimte, zwijgzaam stond ik voor haar. “Je bent te laat slaaf. Kleed je snel uit en leg je kleren op elkaar” zei ze gedecideerd. Met haar armen over elkaar staat ze voor me en ik durf haar niet aan te kijken. Gedwee en nerveus voer ik Haar opdracht uit en terwijl ik me ontkleed kan ik mijn ogen niet van Haar prachtige hoge zwarte laarzen houden, werkelijk fantastisch en zeer opwindend! Als ik klaar ben steekt ze haar hand uit en gebied me om mijn autosleutels te overhandigen om te voorkomen dat ik stiekem ontsnap. Glimlachend kijkt ze me aan en laat me alleen achter. Ik ga op mijn knieën zitten en wacht geduldig op de komst van Meesteres Denise. Wanneer Ze binnenkomt kijkt Ze me streng aan en krijg ik een berisping omdat ik te laat ben. “Je vraagt mij van alles en nog wat slaaf, of het om jou gaat en of Ik niets beters heb te doen. Daar krijg je spijt van” klinkt Ze bits. “Sorry Meesteres” klinkt het verontschuldigend waarop Zij direct reageert met “wat nou sorry, daar heb ik geen reet aan slaaf”. Ze doet me handboeien om met daartussen een stevige ketting van zo’n halve meter en pakt het presentje met kaart dat ik voor Haar heb meegenomen. “Volgen slaaf en fris je snel op zodat we aan de slag kunnen” commandeert Ze me. Ik doe wat Ze me heeft opgedragen en ben snel klaar om daarna op handen en knieën op Haar te wachten. Het duurt niet lang voordat Mrs. Denise weer binnen komt. Ze gaat voor me staan en knijpt venijnig in mijn tepels. Ik probeer me groot te houden en dat lukt niet helemaal. Lachend kijkt Ze naar me en zegt “volgen slaaf, we gaan naar boven”.

Meesteres Denise gaat me voor de trap op en ik geniet van Haar sexy, zwarte, strakke topje, ruige leren broek en hoge zwarte lieslaarzen. Wat een genot zeg! Ik geniet enorm van het prachtige uitzicht en de slaafse opwinding giert door m’n keel. Voor de bondagebank in de zwarte kamer moet ik blijven staan. De angstgevoelens zijn er nog wel maar de spanning, de hele setting en het vooruitzicht van complete machteloosheid resulteert in het gevoel van onderdanigheid, geilheid en spanning. Een mooi begin van een SM sessie met daarbij het voorgevoel dat die sessie vandaag heftig gaat worden. Helaas voor mij is dat geile, slaafse gevoel niet al te lang blijven hangen. Geheel op mijn eigen verzoek nota bene heb ik Meesteres Denise met klem verzocht om mij vandaag meedogenloos en genadeloos af te straffen … Meesteres Denise maakt allereerst een handboei los en nadat mijn armen aan de rugzijde zijn wordt die weer vastgemaakt. Daarna moet ik in de geopende rode bondagezak plaatsnemen die vervolgens dicht geritst wordt en plaatst Mrs. Denise een dik, stevig leren masker over mijn hoofd. De riemen aan de bondagebank worden super strak door Haar aangetrokken. In een mum van tijd lig ik werkelijk muur- en muurvast op de bondagebank in de bondagezak en ben ik echt compleet overgeleverd aan Meesteres Denise. Ze loopt wat om me heen en knijpt regelmatig hard in mijn tepels wat resulteert in duidelijk hoorbaar gekerm, au-geroep en smekend jammer ik om genade. Dan hoor ik Haar vastberaden praten … “slaaf, vette pech vandaag voor jou!! Daar heb je Mij zelf om gesmeekt. Als Ik jou was dan zou ik me vanmiddag voorbeeldig gedragen en Mij zonder enige aarzeling gehoorzamen. Eigenlijk zou Ik je hier veel langer moeten vasthouden dan jij zou willen. Misschien doe Ik dat vandaag ook gewoon om jou ervan te overtuigen en te laten voelen dat het niet om jou gaat maar om Mij en dat jij Mij moet dienen en gehoorzamen ongeacht of jij dat wel of niet wilt”. Ik schreeuw het uit van pijn en smeek Haar om genade maar Mrs. Denise gaat nog even door met mijn tepels verder te pijnigen. Dan vergrijpt Ze zich aan mijn slavenlid en binnen een mum van tijd spuit ik het condoom helemaal vol met slavenzaad. Ik moet mijn mond openen en zodoende wordt het slaaf gerecycled en voel ik me ernstig vernederd. Ik smeek Haar opnieuw om genade en opnieuw is de reactie van Mrs. Denise dat Ze vandaag meedogenloos en genadeloos zal zijn en dat verder gezeur door mij zich zal vertalen in zwaardere straf en nog meer vernedering. Als ik zeg dat ik me niet goed voel luistert Ze aandachtig en uiteindelijk wordt het total enclosure masker verwijderd en raak ik snel mijn oververhitting kwijt. Dan kijkt Ze me aan en zegt lachend “dat Ze wat mooie verrassingen heeft die mij nog lang zullen bijblijven”. Ze plaats een dun leren masker op mijn hoofd en doet me extra oogkleppen voor. Het is compleet donker en ik Hoor dat Ze de kamer verlaat.

Ik blijf alleen achter in de bondagezak en daarin lig ik klemvast zodat ontsnappen uitgesloten is. Ik voel me enorm machteloos en uiterst kwetsbaar en dat is zorgwekkend op dit moment, dit is echt waanzinnig! Na de gigantische zaadlozing van zojuist realiseer ik me dat ik eigenlijk helemaal niet meer zo’n geile opgewonden en onderdanige slaaf ben. Nee, ik zou nu best weg willen maar de dominante plannen in overduidelijke bewoording van Meesteres Denise geeft me weinig hoop op een vroegtijdig vertrek. Ik zal Haar moeten dienen en dat moet ik met maximale overgave doen om Haar ervan te overtuigen dat mijn ondergeschiktheid aan Haar oprecht is! Toch vrees ik het ergste voor vanmiddag in de wetenschap dat na iedere volgende ejaculatie mijn slaafse opwinding en onderdanige gevoelens snel verder zullen afnemen. Daar zal Mrs. Denise zich naar verwachting niets of bitter weinig van aantrekken. Het gevoel dat het nog heftig gaat worden neemt exponentieel toe. Het heeft geen zin om nu spijt te hebben van de afspraken die ik geheel vrijwillig met Mrs. Denise gemaakt heb.

Enige tijd lig ik moederziel alleen en overpeins ik de huidige situatie. Strak vastgemaakt in de rode bondagezak lig ik op de eerste verdieping in DP waar ik vaker van gedroomd heb. Nu het zover is en Meesteres Denise mij er volledig van overtuigd heeft dat Zij mij tijdens de sessie van vandaag meedogenloos & genadeloos gaat bestraffen heeft mijn aanvankelijke slaafse geilheid en opwinding plaats gemaakt voor oprechte angstgevoelens. Wat er exact staat te gebeuren weet ik (nog) niet. Wel realiseer ik me terdege dat SM, machteloosheid en onderdanigheid vanmiddag geen fictie of fantasie is. Integendeel, want ik voel aan alles aan dat “my beloved Mistress” vanmiddag voornemens is om mij te laten ervaren wat de keiharde realiteit betekent door mij stevig te domineren. Door wat gestommel en gepraat op de gang raak ik afgeleid en iemand komt binnen en is klaarblijkelijk op zoek naar wat SM attributen. Mijn tepels worden pijnlijk betast en even later hoor ik Meesteres Akira een slaaf toespreken die klaarblijkelijk een afspraak heeft met Haar. De deur gaat weer dicht en mijn gedachten dwalen weer af richting angstgevoelens en zorgen over de nabije toekomst …..

Geen idee hoelang het geduurd heeft voordat de deur luidruchtig door Meesteres Denise heropend werd. “Jij hoopte vast dat we jou vergeten waren? Of niet slaaf?” klinkt het hoopgevend. “Nee Meesteres” mompel ik zacht. “Komt dat even mooi uit slaafje van Me want Ik heb een verrassing voor je”. Mrs. Denise is niet alleen, helaas kan ik niets zien maar ik hoor duidelijk dat er meer personen binnen zijn. “Akira, kijk eens naar dit machteloze slaafje. Hij wil eigenlijk weg en heeft al een paar maal om genade gesmeekt” zegt Mrs. Denise tegen Haar collega. “Ze zijn allemaal hetzelfde en realiseren zich niet wat FemDom echt inhoudt” antwoord Mrs. Akira “Klaarkomen en dan snel weer weg” hoor ik Mrs. Denise zeggen “maar vandaag zit dat er niet in voor mijn slaafje”. Ik voel dat er een condoom om mijn slavenlid wordt gedaan en daarna hoor ik Meesteres Akira Haar slaaf de opdracht geven om mij te pijpen. Ik probeer te protesteren en te kronkelen maar zonder succes. Ook probeer ik mijn slavenlid te laten verdwijnen maar ook die poging is tevergeefs. Ik voel hoe mijn slavenlid en -ballen vastgepakt worden en gestreeld. Omdat ik niets zie weet ik niet exact van wie die handen zijn. Echter, wanneer Meesteres Denise en Akira elk aan een kant van mij hard lachen in mijn oren en roepen dat vrouwen oppermachtig zijn weet ik haast zeker dat er een man bezig is mij oraal te bevredigen. “Nee Meesteres, genade, nee, stoppen alstublieft, nee” smeek ik Haar waarop Ze mij in het gezicht slaat “zwijg slaaf” toe bijt en me vervolgens ongelooflijk hard in mijn tepels knijpt. Ik schreeuw het uit van pijn maar Mrs. Denise is onvermurwbaar en gaat knijpt meedogenloos harder en harder in mijn tepels. “Hou op met schreeuwen en smeken. Ik wil je horen kreunen voor Mij als Ik je tepels verwen of als Ik jouw pik laat verwennen”. Hoewel aanvankelijk met tegenzin begin ik fors te kreunen waardoor Mrs. Denise mijn tepels zachter en zachter betast en ik tenslotte alleen nog kreun voor het pijpen. Ik schaam me diep en lig te kreunen in de wetenschap dat een andere, vermoedelijk onderdanige man mij vol overgave pijpt. Het duurt niet lang voordat mijn tweede zaadlozing van die dag een feit is wat ik echt vreselijk vind te meer omdat het eigenlijk gewoon lekker was. Gelukkig heb ik het niet kunnen zien want dan was de vernedering nog groter geweest…

Beide Meesteressen lachen me opnieuw uit en zeggen uitgelaten dat Zij de macht hebben en dat het vandaag voor mij uitzichtloos is!! Daar hebben ze overigens helemaal gelijk in en ik weet me even geen raad. Ik hoor de slaaf iets zeggen hoewel het onverstaanbaar is. Meesteres Denise reageert fel en vraagt bits aan de slaaf of hij toestemming had om te spreken. “Nee Meesteres” hoorde ik hem zeggen en vrijwel tegelijkertijd zeggen beide Meesteressen “foei, straf”. Alleen achtergelaten denk ik na wat me overkomen is waarbij gevoelens van schaamte, vernedering en keiharde realiteit de boventoon voert. Veel eerder dan verwacht is Mrs. Denise weer terug en Ze wil dat ik snel opnieuw klaarkom. Ik voel me al behoorlijk uitgewoond en wil niets liever dan z.s.m. het pand verlaten. Enerzijds realiseer ik me maar al te goed dat het belangrijk is om Haar te gehoorzamen, klaarkomen dus! Anderzijds besef ik ook dat mijn kwetsbaarheid na de derde zaadlozing verder toeneemt. Met behulp van de terminator weet deze creatieve, dominante en professionele Meesteres mij wederom een hoogtepunt te bezorgen. Daarna verlaat Ze de kamer weer en kan ik niet anders dan machteloos ondergaan en wachten op Haar in afwachting wat Zij verder van plan is te doen of niet te doen. Het is mij duidelijker dan ooit wat het betekent om machteloos te zijn, hoe het voelt om kansloos te zijn tegenover Meesteres Denise en wat het verschil is tussen fantasie en werkelijkheid. Ik wil o zo graag vertrekken uit DP maar zal geduld moeten hebben en vooral veel en oprecht respect tonen aan Mrs. Denise en Haar zonder enige vorm van protest of verzet gehoorzamen. Meer en meer geef ik me over aan Haar en ik voel zelfs een intrinsieke motivatie ontstaan om Haar niet alleen meer maar juist ook spontaan te willen en te mogen dienen. Dan gaat de deur weer open en komt Meesteres Denise weer vrolijk binnen met de aankondiging dat Ze nog wat slavenzaad wil zien om daarna opnieuw te kunnen recyclen. Het duurt enige tijd voordat de 4e zaadlozing plaatsvindt. Na het inslikken van het zaad van de laatste twee ejaculaties komt Meesteres Denise bij me staan en verwijdert Ze het masker. Lachend kijkt Ze me aan en zegt dat de sessie afgelopen is. “Dank U wel Meesteres Denise” antwoord ik uit de grond van mijn hart. Ze maakt me los waarna we nog een goed evaluerend gesprek hebben waarin weer een stukje van mijn onderdanige kant blootgelegd is. Mrs. Denise gaf aan dat de orale bevrediging door een andere slaaf er vermoedelijk in zou hakken bij mij. Na het douchen ben ik vertrokken en Haar beloofd een verslag te schrijven. Ook heb ik toegezegd graag opnieuw een afspraak te maken waarbij ik er verstandig aan zou doen minder vergaande SM handelingen na te streven.

Epiloog. De sessie, het gesprek hierna met Mrs. Denise en mijn slaafse gevoelens liggen nog altijd vers in het geheugen, De vernedering die ik voelde tijdens en kort na de sessie bestaat nog steeds (hoewel met de tijd het gevoel van vernedering wel afneemt). Het feit dat het verstandig zou zijn om minder vergaande afspraken te maken met “my beloved Mistress” staat als een paal boven water. Echter, wanneer zo nu en dan een heuse slavenpaal in mijn broek zit vanwege heerlijke en vergaande onderdanige gevoelens jegens Meesteres Denise dan weet ik dat ik mezelf voor de gek zou houden als ik de volgende sessie voor een softe behandeling zou gaan. Nee, ik hoop dat Zij opnieuw mijn grenzen gaat verleggen waarbij het op voorhand super spannend kan zijn als je weet dat er een andere slaaf, slavin of Meesteres aanwezig is om onder leiding van Meesteres Denise mij te (laten) straffen en vernederen. Hoewel ik nog wel wat voorbeelden zou kunnen en willen noemen doe ik dat bewust niet. Mrs. Denise laat zich toch niet sturen en ik weet dat het onder Haar leiding veilig is om langdurig en vergaand bestraft en vernederd te worden (in welke mate of vorm dan ook). Ik laat me graag bij een volgende afspraak door Haar verrassen!!!!

slaaf reddeloos

Top