Ik zweef..

 

Deel 2, Episode 1
         Ik zweef,
(Tussen hemel en aarde)

Ik zweef…..verkeer in hoger sferen…
Ik zwijmel, ik kan U alleen maar vereren.

Mijn ogen zijn dicht, ik kan niets zien,
ik voel de warmte om mij heen.
Hoewel er niemand is, ben ik niet alleen.

ik weet niet wat ik moet voelen,
Het komt diep vanuit mijn tenen,
Voordat ik het weet is het verdwenen.

Ik kan hiervoor geen woorden vinden.
Mij helemaal geven is wat ik nu kan doen.
Het ultieme lot waarmee ik mij verzoen………..

Maart 2017 (1)
‘Kleed je snel uit’ zei Mrs. Zascha. Ik mag haar graag, niet in de laatste plaats omdat ze echt is. Echt? Ja echt… Echte BDSMers haal je eruit. Twinkeling in de ogen, genieten van vernederingen, maar ook grenzeloos respect. Bij Mrs. Zascha proef ik ook respect voor mijn nederig persoontje. Natuurlijk mag ik haar graag. In mijn achterhoofd plan ik al een re-match……Ik zal wel weer kansloos zijn, maar dat geeft helemaal niets. Met een beetje geluk verlies ik maar met 18-0 van haar hahahaha.

‘Mrs. Zascha, deze heb ik ook voor U meegenomen.’ Ik wees daarbij naar de aardbijenvlaai met slagroom, die in de bijgaande doos zat verstopt. ‘Na de vorige keer, kon ik echt niet voor U en de Dames met lege handen komen.’ (lees De Carrousel) Mrs. Zascha lachte lief en verliet de bar. Even later zat ik alweer naakt op mijn knieën, met mijn hoofd op de grond en voor mij met open handen.

Het duurde even, maar toen hoorde ik de deur opengaan. Mrs. Denise liep in een boog om me heen. Ik kon het niet laten om stiekem te gluren….
‘Gluur je’ beet ze mij vrijwel meteen toe.
Busted you asshole…. Dacht ik.. ’Ja Meesteres..’ Het korte rokje en dito topje sloeg mij meteen knock out. Vrijwel meteen kuste ik de punten van haar laarzen, terwijl ik de spreekwoordelijke 10 tellen rust kreeg van de scheidsrechter, zoals een bokser. Het zou een voorbode zijn…..
Weer enigszins bij positieve… kon ik beginnen aan mijn poëtische voordrachten. Het gedicht ‘Herinnering’ (zie einde verhaal)  ter eren van die vorige fantastische sessie en het onderstaande:

Geur
Niet te versmaden.
onlosmakelijk verbonden.
Altijd bij ons,
onzichtbaar verzonden.

Zo ongrijpbaar,
niet te pakken.
Waar het heen gaat,
om af te vlakken.

Betoverende kracht,
tot ver in de tenen.
Rustgevend in de geest,
tot het weer is verdwenen.

De meeste stervelingen,
zijn veel te zwak.
Het is de onbetwiste geur,
waar ik naar snak.

Femdom Party (1)
De man had vele meters afgelegd in het kielzog van de vrouw die lichamelijk altijd onbereikbaar zal blijven, maar geestelijk deel uit maakt van de dagelijkse gang van zaken. Keer op keer probeert de man zich voor te stellen, hoe het leven in werkelijkheid zou zijn. Daarbij realiseert hij zich, dat het waarschijnlijk niet zou werken. Hoe raar dat ook klinkt, dat is een geruststelling. Het geeft de man de ruimte om zijn leven te lijden aan de hand van haar richtlijnen, maar niet aan haar richtlijn. Die vrijheid is wezenlijk om te kunnen geven. Dat neemt niet weg dat de man ieder contact met zijn Meesteres koestert en trots is op die momenten dat hij iets terug kan doen voor haar.

In tegenstelling tot het normale leven, is zijn SM leven in balans. Er is regelmaat en duidelijkheid. Er zijn grenzen en er zijn grenzen verlegd of opgerekt. Er is wederzijds respect en vertrouwen. Ik mag wel zeggen dat de man diep vertrouwen heeft in Dè Meesteres. Hij wil het zo graag van de daken afschreeuwen, maar hij kan het niet. Hoewel in zijn directe omgeving zijn seksuele voorkeur geen geheim meer is, valt dit laatste nu eenmaal niet breed uit te meten.

Het vertrouwen van de man was gegroeid, ondanks de innerlijk twist in zijn geest. Het schuldgevoel en gemis. Het verdriet en de pijn. Pijn was misschien wel de brug tussen al het leed en het vertrouwen. Zijn Meesteres had hem getest, onderworpen aan diverse beproevingen: Anaal, onder geplast, elektro, spanking, tepelklemmen, onder de ballen getrapt en vastgeniet. De man besefte dat de Meesteres niet voor 100% had doorgeslagen of geschopt. Dat Zij rekening had gehouden met zijn (lage) pijngrens. Maar toch, ze had zijn grenzen verlegd. Hij had het voor haar ondergaan, dat maakte de man trots en gaf hem vertrouwen.

Toen zijn vrouw net was overleden, liepen zijn emoties niet parallel. Zowel lichamelijk als geestelijk was hij helemaal uit balans. Hij had lust gevoelens. SM had letterlijk opgesloten gezeten, het had aan de ketting gelegen. Hij moest zijn zinnen verzetten. Gelijktijdig voelde hij zich schuldig voor zijn lustgevoelens. Hij had daar moeite mee, maar het bloed stroomde waar het niet heen kon gaan en hij trok spreekwoordelijk zijn stoute schoenen aan en bezocht alleen een SM party bij de Oosterburen. Een zogenaamde CFNM party. Het werd een confrontatie met zichzelf, die achteraf wellicht te vroeg kwam. Het feestje zelf viel ook tegen. De hernieuwde kennismaking met zijn Meesteres, bracht hem terug met beide benen op de aarde. Hij was er nog niet klaar voor, hij was nog niet in balans. Nu 6 maanden later besloot hij zich weer aan te melden voor een party aan de andere kant van de grens. Wederom verlegde hij letterlijk een grens. In dit geval een Femdom party. De lust en angst gierde door zijn lichaam……

Angst voor de pijn die hij wellicht zal moeten incasseren, als man zou hij weleens enigerlei vogelvrij kunnen zijn. Het was dankzij de Meesteres, die in haar sessies hem het vertrouwen had gegeven,  om deze stap te zetten. Na de aanmelding voelde de man zich een beetje schuldig. Hij vroeg zich af of hij dit aan haar had moeten vragen?? De aanmelding was eenvoudiger gegaan dan verwacht, Hij besloot om Haar te informeren. De man gaat alleen naar dit feestje en zal wellicht onderhanden genomen worden door een of meerdere Dames, Meesteressen. Maar niet door zijn eigen Meesteres. Haar antwoord was bemoederend geweest.

‘Ga heen en bewandel dit nieuwe pad, je zult het moeten ondervinden, maar doe niets wat je echt niet wilt.’ Met een warm gevoel van binnen stapte hij in zijn auto.

Maart 2017 (2a)
‘We gaan naar de kelder. Pak al je spullen.’
‘Mag ik lopen Meesteres.’
‘Ja, anders ben je morgenvroeg nog niet klaar’ Merkte ze sarcastisch op. Even later stond ik onder de douche, met een heerlijk voorgevoel. Altijd een beetje gespannen. Een beetje bang voor de mogelijke pijn. Maar vooral voorpret op de vernedering. Mijn voorpret was al in de bar te zien.
‘Gaat het sjakie’ had ze nog neerbuigend en spottend tegen mij gezegd.
Ik kon alleen maar bescheiden ja zeggen. Maar mijn radertjes draaiden al overuren……

Naakt
Ik ben dan ook eerlijk gezegd het liefste de hele tijd naakt. Jaren geleden, ergens in 2004 of zo. In de tijd dat Missy en ik tweemaal per maand in Passion kwamen, las ik eens een ingezonden brief op internet terug van een van de mannelijke bezoekers. Daarin schreef hij, zoals ik mij dat meen te herinneren, dat hij ergens jaloers was op die slaaf die de hele tijd zo onbevangen naakt rondliep.

Dat was ik…. Missy liet mij dat lezen. Vond ik uiteraard erg leuk. Naakt zijn op feestjes, zoals b.v. de Showboat, is voor vele lotgenoten wellicht stiekem een wens, maar ze durven het niet. Als ik op zo een feestje niet naakt ben of mag zijn, kan ik beter thuis blijven. Vroeger bij Passion had ik er een bloedhekel aan dat ik de helft van de avond een slip aan had. Natuurlijk is het spannend om b.v. in de Showboat de trap op te lopen, om vervolgens naakt de bar in te lopen. Het liefste liep ik achter Mrs. Missy aan met een Cock Leash om. Mijn zaakje werd doorgaans in een kooi opgesloten.

Bij deze kan ik eerlijk zeggen dat ik nog nooit spijt heb gehad om op dergelijke feestjes naakt rond te lopen. Wel heb ik spijt gehad, van de keren dat ik het lef niet had. In Engeland en Duitsland organiseren ze ook wel zogenaamd CFNM party’s. Wat betekent: Clothed Female, Naked Male. Vrouwen zijn de baas, mannen zijn de lust objecten. Daarover zal ik op een later tijdstip wellicht meer overschrijven.

De vraag is: waar komt die ‘fetish’ vandaan? Al zo lang ik mij kan herinneren, word ik botergeil van het idee dat vrouwen mij naakt kunnen zien. Dat zij mij uitkleedden, vastbinden vernederen. Mij verkopen of kopen als slaaf. In mijn tienerjaren draaide mijn fantasie al overuren. Waarom, ja waarom. Puur lust op vernedering. Het meest geniet ik van de wetenschap dat alle aanwezige vrouwen mij naakt kunnen zien. Nog geiler word ik er van om daar bij ‘gevangene’ te zijn van een of meerdere vrouwen. Daarentegen wil ik een Meesteres niet naakt zien. Niet dat ik een vrouwenlichaam niet mooi vindt overigens…. In tegendeel ik zie bijzonder graag mooie naakte borsten, maar de vernedering is het grootst als de Dames zijn gekleed.

Natuurlijk probeer ik weleens voor te stellen hoe b.v. Mrs. Denise er zonder kleren uit zou zien. Hoe het zou zijn als zij haar warme zongebruinde naakte lichaam tegen het mijne aan zou drukken. Om haar mooie borsten te mogen strelen en te kussen. Mijn ontzag voor haar is echter zo groot, dat ik zelfs in mijn fantasie voor haar op mijn knieën ga zitten, met mijn gezicht naar beneden. Heel stiekem zou ik zo af en toe willen gluren. Seks gaat echter mijn voorstellingsvermogen te boven. Niet dat ik dat niet  zou willen, heel graag zelfs. Van de gedachte alleen al krijg ik het warm. Natuurlijk heb ik gevoelens voor haar, maar wel in de goede zin van het woord. Ik ben zeker niet obsessief. Alhoewel ik de schijn zowel tegen krijg hahaha…..

31 maart 2017 (2b)
Wederom zat ik op mijn knieën, met mijn hoofd tegen de grond…. Nu na het douchen, wachtend op wat de avond zou brengen.. Na een paar minuten maakte ze de kelderdeur open, vanuit de gang. Ik verroerde mij niet. Niet tweemaal dezelfde fout maken Sjakie, dacht ik. In de andere kamer hoorde ik gestommel. Er werd wat verschoven. Even later zij ze;
‘Sjakie, kom je hier.’

Zuurstok
Ze was gekleed in een knal roze pak, eerlijk gezegd had ze met dat pak aan meer weg van een zuurstok. Een smalle meid, lange benen en blond kroeshaar. We kende elkaar nog geen 3 weken, toen ze een paar daagjes ging logeren bij een nichtje in een andere stad. Een stad die geografisch dichter bij mijn woonplaats was. Het zal een dinsdagavond zijn geweest. Zelf woonde ik nog in het centrum, niet ver van een coffeeshop vandaan. Op een enkele sigaret na in mijn jeugd die ik stiekem stond te roken, had ik in principe nooit gerookt. Ook geen joint. Ook nooit behoefte aan gehad, wellicht door mijn behouden opvoeding in een – mag ik wel zeggen – klein gehuchtje.

Ik nam voor haar een ‘pret sigaret’ mee, zoals wij deze ‘jongens’ vaak in de volksmond noemde. Ze had niets meer, ze was net uit een zeer slechte relatie weg. Een voorbode voor nog meer ellende na de breuk dan voor de breuk. Wat kunnen relaties toch slecht aflopen. Wat kan haat toch diep zitten bij mensen, ook al zijn ze alleen maar uit elkaar gegroeid. In haar geval was de breuk vooraf gegaan met het nodige fysieke geweld…..
Ik was ‘in love’, had al jaren geen relatie meer gehad. Voor mij zelf had ik geaccepteerd dat ik geen ‘vanilla’ leven wilde hebben. De knop was zo een 3,5 jaar daarvoor omgegaan, toen Denise mij de weg wees. Toen al….. Het was die avond dat ik voor het eerst in mijn leven haar dochter zou zien. De jonge dame die ik nu met trots: Mijn dochter mag noemen. Zo een kleine wijsneus, twee druppels haar moeder. Ik was al jaren qua relaties onzeker. Wellicht ben ik te lief of, tja te onderdanig……. Dat laatste is een ‘understatement’. Missy was kwetsbaar, in een gevecht over ouderlijk gezag. Feitelijk was ze dakloos. Ze had tijdelijk onderdak bij haar vriendin Angel in stadsdeel Noord…..
Eindelijk had ik een vrouw gevonden met wie ik mijn passie voor SM kon delen. Ik kon en wilde haar niet meer loslaten. IK had de mogelijkheid om haar uit de penarie te halen, maar dat kwam pas later aan de orde. Laat op de avond had ze honger, we stapte in mijn auto en reden naar een lokale cafetaria, ze bestelde wat en we reden terug. Maar voordat we terug reden, parkeerde wij ergens anders. We keken elkaar aan. Ik kende haar nu circa 2,5 week en we kuste elkaar voor het eerst……… Het zou het begin zijn van een zeer heftige en intense relatie. Het foei lelijke knalroze ‘zuurstok’ pak heeft ze daarna nooit meer aangetrokken…….

Maart 2017 (3)
Meteen begon ik haar laarzen te kussen.
‘Smakken, zei ze.. HARDER..’
‘Fanatiek begon ik haar beide laarzen te kussen.’
Dat is geen fetish van mij, maar wel een manier om respect aan haar te tonen.
‘Heb ik gezegd dat je moet stoppen!!’
‘Ehh, nee Meesteres.’ Snel ging ik weer verder..
‘Goed, stop er maar mee.’ Zei ze min of meer verveeld.

In het midden van de kamer stond de massagetafel.
‘Ga daar op liggen sjakie, snel een beetje…. op je rug…
Snel stond ik op, en volgde ik haar bevel op. Mrs. Denise liet een ketting aan het plafond langzaam zakken. Daarna pakte ze stalen polsboeien. In dit geval waarlijk monsterlijk geile middeleeuwse boeien. Vanaf het moment dat ik ze zag vond ik ze meer dan interessant. Niet alleen ik, getuige de dansende beweging die mijn lid vrijwel meteen maakte.
Deze stalen boeien waren naar schatting een centimeter of 20 breed. De boeien zijn dermate geconstrueerd, dat ze sluiten door aan beide kanten naar binnen te  draaien. Waarbij de ene kant over de andere kant valt. Vervolgens worden de boeien vergrendeld met een, naar ik meen, inbussleutel. Om de boeien zat een stalen frame. Het boveneinde van dit frame kon ik vastpakken. Dat gaf mijn handen en polsen extra steun. In het midden van dit frame zat een stalenring. Met een veiligheidssluiting werd dit frame vast gemaakt aan de ketting die boven mij hing.
Nu lag ik dus plat op mijn rug met mijn armen net niet gestrekt naar boven. Aan het uiteinde van de bondagetafel werden mijn enkels met touw vast gebonden. Nu kon ik helemaal niets meer. Zichtbaar genoot ik van deze zeer vernederende positie. Dat was Mrs. Denise niet ontgaan.
‘Zo Sjakie…..gaat het?’
‘Ja Meesteres.
‘Wat ben jij toch een geil vies mannetje, je ligt te druipen!!’
Dat laatste viel niet te ontkennen.
‘Waar word je geil van?’
Wat een vraag…….. Het antwoord is altijd fout. Eerlijk gezegd, van het totale plaatje. Als ik heel goed nadenk achteraf.
‘Van U Meesteres.’
‘Van mij???’
Het is de setting, ik lag naakt, kwetsbaar en geboeid op die tafel in de handen van een machtige vrouw, die er ook nog eens verdomd goed uit ziet. Feitelijk sta ik dan al voor de laatste stap, alvorens ik definitief over ga in zwijmelstand. Deze ronde ging zij mij hierbij letterlijk een extra handje helpen.
‘Sluit je ogen sjakie, maar niet geforceerd.’
‘Ja Meesteres.’ Zei ik en voegde woord bij daad.

Met gesloten ogen voelde ik hoe zei strechfolie om mijn hoofd begon te borduren. Ja borduren, ze deed het namelijk heel precies. Hoewel ik het niet kon zien, merkte ik aan alles hoe vakbekwaam ze te werk ging. Al die tijd hield ik mijn ogen gesloten. Bij de mond maakte ze voor mij een lucht gaatje. Hierdoor kon ik voldoende ademen. Ter hoogte van mijn ogen plakte ze, naar ik aanneem duck tape. Daarmee werd mijn zicht, als ik al had willen kijken, compleet ontnomen.
Sjakie’ zei Mrs. Denise ‘ik wil dat jij geen woord meer zegt.’
‘Ja, knikte ik.
‘Je rechter duim is ja, gaat alles goed. en je linker duim is nee of stoppen en genade. Begrepen?’
Ja tikte ik met mijn rechterduim, tevens maakte ik een knikkende beweging met mijn hoofd.
‘Je hoofd niet gebruiken!! Begrepen?
Wederom tikte ik met mijn rechter duim op de handvat, waar aan ik mij vast hield.
‘Goed sjakie, ik ga een stukje aardbeiengebak eten…. Hmmm. Daarop verliet ze de ruimte. Ik voelde mij inmiddels als vis in het water.

Badkamer
De man liep de badkamer binnen en ontkleedde zich langzaam. Hij liep naar de douche en zette deze aan. Weldra was het water op temperatuur en stapte hij onder de warme stralen. Voor zijn zin net niet heet genoeg. Langzaam voerde hij de temperatuur op, het hete water veranderde snel in een dikke mist. Hij hoorde dat de badkamer deur werd geopend, een vrouw in een witte badjas kwam naar binnen. Ze liep naar de douche. Langzaam glipte ze uit haar badjas, die tergend langzaam op de grond viel. Ze was helemaal naakt en stapte zonder iets te zeggen onder de warme straal, die amper genoeg was voor hen beide. Ze ging met haar prachtige borsten vooruit tegen hem aan staan, die beroerde voor even zijn borstkas. Vrijwel meteen kwam er leven in zijn lid, ter hoogte van haar erogene zone.
Ook zonder de warme stralen van het water, straalde er een heerlijke warmte af van haar mooi bruin getinte lichaam. Hij pakte de fles douchegel en spoot wat gel op een hand. Om vervolgens met twee handen haar borsten in te zepen. Dat voelde zo goed. De Dame ging met haar rechterhand naar zijn lid en kneep met haar linkerhand zachtjes in zijn ballen. Haar lippen vonden snel de zijne. Zijn handen gingen verder op ontdekkingstocht en bereikte weldra haar heerlijke ferme billen. Zij wreef ondertussen over zijn keihard geworden lid.

Even later stapte ze uit de douche zonder een woord te hebben gezegd. Ze pakte ze een badhanddoek die ze om zich heen sloeg. Een kleinere variant sloeg ze om haar halflang blonde haar. Ze zei niets, maar keek hem heel begeerlijk aan. ‘Ik kom er zo aan schat….’ Zei de man.
Even later stapte hij, met een stijve pik onder de douche vandaan, bloedgeil. Snel afdrogend, op weg naar de ‘Master bedroom’ waar zijn geliefde in vol ornaat op hem lag te wachtten. Maar wat hij ook deed, hij kwam maar niet van de badkamer af.  Hij wild net de badkamer verlaten toen…….
TUUUT……TUUUT …
GVD… KUUUUTTTTTT….. Tering…….djuuuu, de geilste droom in jaren en ik word wakker gemaakt door die vervelende kutwekker…. Het was eigenlijk alles behalve kut… SHIT!!!!!!!!!!!
Zo vers in het geheugen, hij kon haar bijna aanraken, zo dicht was ze bij hem geweest. Zijn pik was er nog steeds stijf van….

De gedachte liet de man die dag niet meer los. Door de damp in de douche had hij haar gezicht niet gezien. Haar lichaam voelde zo verdomd goed aan, zo heerlijk warm. Hij wist precies wie zij was, haar lichaamstaal, had haar verraden. Nee dacht de man, nee dat mag je niet dromen. Of toch wel? Mag ik daar wel van dromen? De man was in de war, in een tweestrijd met zichzelf. Hij begon te denken, hoe zou dat zijn…hmmm, gelijktijdig dacht hij… hoe zou het zijn om  ’s morgens naakt wakker te worden in haar kooi…. Zijn lid begon van de gedachte alleen al weer te groeien. Hij wist het niet, hij was maar van vlees en bloed, van het zwakke geslacht.
Tring…..tring…. de man schoot uit zijn geile gedachte en antwoorde de telefoon.

Maart 2017 (4)
Alleen lag ik op de bondage bank, afvragend wat er zou volgen. Het duurde niet lang of ze was weer terug. Maar niet alleen. Er was een tweede Dame bij, ik herkende haar stem vrijwel meteen. Beide Dames schoten in de lach, waarschijnlijk om dat zielige slaafje dat daar weerloos naakt lag. Mijn lichaam werd getrakteerd op een paar tikjes, zelfs voor mijn doen. Mrs. Denise was uitermate genadig voor mij tot nu toe. (Dank U met terugwerkende kracht!!)
Terwijl ik mij afvroeg wat zou gaan komen, had Mrs. Denise de strechfolie alweer te pakken. Ik werd strak vast gefolied aan de tafel. Inclusief mijn lekkende lid.
‘Hij heeft er wel zin in. Of Niet??’
Ik kon alleen maar bevestigen met mijn rechter duim.
‘Goed nu kan hij niet meer lekken.’ Dit tot genoegen van beide Dames. ‘Gaat het nog?’
Al ging het niet meer!!!! Wat een vraag ik was zo geil als een kanarie…Ja bewoog ik met mijn duim..
‘Zo, zei ze ‘Nu ben je geconserveerd’ Hahahaha..
Even later verlieten de beide Dames wederom de kelder. Ik lag heerlijk in gedachte verzonken. De boeien om mijn polsen zaten niet echt comfortabel, maar daar zijn ze ook niet voor bedoeld. Daarbij, het is hier geen kuuroord… Ik genoot intens en bewoog daarbij zo nu en dan mijn heupen. Ik was ontzettend geil en goed geluimd. Hoe lang ik daar heb gelegen is mij absoluut niet duidelijk. Voor mijn gevoel ging de gangdeur open en kwam er iemand binnen. Of dat zo was weet ik niet. Het maakte eigenlijk ook niet uit. Het was intens genieten.

Er zijn mensen die een leven lang vroom, zoals de kerk het opdraagt, leven. Om naar de hemel te gaan. Naar Eden. Niemand weet, of zoals de Amerikaanse metalband Sanctuary het ooit bezong: ‘No one knows where Eden Lies’.  Waar de hemel is. Ik weet inmiddels wel beter.
Doordat ik het gevoel had dat er iemand was, hield ik mij in, gevoel voor tijd was ik helemaal verloren. Na verloop van tijd ging vooral mijn linker pols irriteren. Gek genoeg had ik geen enkele last van mijn schouders.
Plotseling hoorde ik de deur weer open gaan. Nu de deur die van de privé kamer afkomt. Het tikken van haar hakken zorgde er voor dat mijn hartslag omhoog ging. Een staat van spanning en opwinding. Stiekem hoopte ik dat ze plaats zou nemen op mijn gezicht. Gezien de ‘foliebondage’ om mijn hoofd, met enkel een luchtgaatje bij mijn mond, had dat zomaar gekund. Dat zou overigens letterlijk een adembenemende belevenis zijn geworden.

Ze nam naast mij plaats op de bank.
‘Er is niet veel plaats over sjakie.’ Merkte ze monter op.
Ik had graag plaats gemaakt voor haar, maar eerlijk gezegd, ik had niet geweten hoe in hemelsnaam. Over hemel gesproken…… Ik voelde dat ze met haar billen of heupen tegen mij aan zat. Ze was nu zo dicht bij da ik het er warm van kreeg.
‘Gaat het nog sjakie?’ vroeg ze bezorgt…
Wat volgde waar zeker 3 rechterduimpjes omhoog. Het ging top…
Patss…patsss… pats… tikte ze op mijn onder het folie gewikkelde pik. Ze was ondertussen begonnen met het lezen van mijn laatste verhaal (De Carrousel). De volgende minuten zou dat ritueel zich nog enkele malen herhalen. Het deerde mij niet, ik voelde haar lichaamswarmte en dat bracht mij langzaam in extase. Ik had los kunnen komen van de bank. Het folie belette echter het moment dat ik waarlijk zou gaan zweven. Het leek wel of de folie om mijn hoofd, mijn geest belette om uit te treden, zodat ik van bovenaf mezelf kon zien liggen, met daarnaast zittend Mrs. Denise. Wat moet dat een mooi aanzicht zijn zeg…..hmmmm ehhhh..Mrs. Denise natuurlijk, niet dat hopeloze geval wat daar gestrekt lag. Hahaha…Mijn zintuigen draaide geheel ontspannen op volle toeren……..

Femdom Party (2)
De man ontwaakte uit zijn roes met een heerlijk gevoel van binnen. Een gevoel wat het beste te vergelijken valt met verliefdheid, maar dan net anders. Hij had zijn bezoek aan deze Party gedeeld met de belangrijkste mensen in zijn BDSM bestaan. Allereerst zijn Meesteres, maar  ook met een goede vriendin. Zij is ook Meesteres, maar niet zijn Meesteres. Uiteraard ook met Smurf.
Die avond voor vertrek belde hij kort met Haar.
‘Vanavond is het zover.’ Zij de man. ‘Een ding Meesteres’ ging hij verder ‘Ik zal hoe dan ook geen Bi seksuele handelingen doen. Als het ooit zover komt, dan doe ik dat voor U. Alleen voor U.’
Later die avond ontving de man een What’s App bericht van haar:
‘Laat geen dingen met je doen die je niet wilt’
Het was pas een dag later dat hij dit bericht las met de spreekwoordelijke vlinders in zijn buik.

De opzet van de avond was de man op het lijf geschreven. Bij Femdom zijn er enkel Dominante Dames en onderdanige mannen. De kledingvoorschriften waren zeer duidelijk: De vrouwen mogen aantrekken wat ze willen. Alle mannen daarentegen zijn NAAKT!!! Die gedachte alleen al laat bij de man spreekwoordelijk de kassa al rinkelen.
Ten tweede: na het invullen van een taboelijst. Dus aanvinken wat je echt niet wilt. Worden alle slaven opgesloten in cellen. Tot dat ze door een van de aanwezige Dames eruit worden gehaald.
Zijn radartjes in zijn hersenen draaide al meer dan een week overuren bij deze gedachte alleen al.
Maar er was ook angst. Angst voor de pijn, voor het onbekende. Hij wist dat hij bij de taboelijst zijn grens op moest gaan zoeken. Teveel kruisjes zouden ongetwijfeld de ‘speeltijd’ beperken. Volgens beproeft plan reed hij naar de plaats van bestemming. Zoals hij al vaker in het verleden had gedaan. Het zou weer een nieuwe deur zijn die hij moest gaan openmaken. Net zoals hij op 26 maart 2001 voor de eerste keer bij Domination Palace binnenstapte. Of toen hij op 13 juli 2003 de eerste keer een afspraak had met Missy.

Deze ronde was hij minder nerveus, minder ook dan die keer dat hij naar die andere club in Duitsland ging. Het leek wel of alles vanzelf ging. Probleemloos vond hij de voor hem onbekende locatie. Bij binnenkomst proefde hij meteen de relaxte sfeer. Het deed hem bijna directe denken aan Passion. Na het invullen van de lijst werd er een nummer met lippenstift op zijn voorhoofd gezet. Dat nummer correspondeerde met ‘dè lijst’.
Alle slaven werden na een korte introductie naakt opgesloten in de cellen onder in de kelder. Het was net echt. De man groeide innerlijk. Veel eerder dan verwacht werd zijn nummer met nog twee andere nummers genoemd. Als echte slaven moesten zij de Dames bedienen. Poedelnaakt stonden zij daar om hun heerseressen te bedienen. Het concept was simpel. De Dames kozen een slaaf op basis van de taboelijst en mochten daar net zolang meespelen als zij wilde. Als ze een slaaf moe zijn, wordt deze terug gezet in de cel. Er liep geen man vrij rond op twee bewakers na. Maar zij hoorde ook bij de organisatie.

De man werd uitgekozen door een oudere Dame. Die Dame die hij vooraf in de bar kort had gesproken. Tot zijn verrassing werd zij geassisteerd door een jonge mooie Dame met rood haar. Meteen knielde de man neer voor haar voeten. De Dame was enigszins verrast, ze had daarvoor geen opdracht gegeven. De opvoeding van zijn Meesteres dirigeerde hem automatisch op zijn knieën. Hij wist niet beter. De Dames zochten een locatie waar zij de man vast konden zetten. Hij was enigszins bevreesd, maar ergens ook wel blij dat juist deze oudere Dame hem had uitgekozen. Te meer ook omdat hij kort met haar had gesproken. Over het feit dat hij geen masochist is, maar het wel belangrijk vind om zijn grenzen te verleggen.
Beide Dames zette hem op een geschikte plaats vast. Blinddoekte hem en namen hem onderhanden met zweepjes en handen. De Dames beschaamde zijn vertrouwen niet. Ze sloegen hem – ook voor zijn doen – niet lens. Het werd een mooi spel dat afgesloten werd met kaarsvet. De man bleef in zijn rol, ook toen hij voor beide Dames in de bar een glas sekt had gehaald. Hij nam daarna weer plaats op zijn knieën. Niet veel later werd deze slaaf overgedragen aan de bewaker. De man vroeg vervolgens plechtig: ‘Mag ik U beide bedanken.’ De Dames waren enigszins verbaasd, maar gaven hem toestemming. Daarop kuste hij de punten van de laarzen. De man beseft als geen ander dat hij zich als slaaf altijd waardig moet gedragen, zoals zijn Meesteres hem dat heeft geleerd. Zodat zij nooit en te nimmer geconfronteerd kan worden, dat een van Haar slaven zich misdraagt. De hele avond was Zij bij hem geweest en had hij alles ondergaan om een waardige slaaf te zijn.

Maart 2017 (5)
Mrs. Denise stond op en liep om de bondagetafel heen. Blindelings kon ik aanvoelen wat weldra zou gaan gebeuren. Al snel voelde ik dat zij ter hoogte van mijn penis een opening maakte. Het duurde niet lang of mijn jonge heer stak zijn koppie enthousiast naar buiten. Ik ben niet de enige die haar graag ziet klaarblijkelijk!
Sjakie, je pik staat de dansen’ Merkte ze ad rem op.
Ik kon alleen met mijn rechterduim spreken. De vrijheid, de frisse lucht, deden mij en mijn jonge heer goed. Instinctief wist ik precies wat ze zou gaan doen. Ik had er immers zelf om gevraagd. Ik vermoed dat ze mijn wens enthousiast had gelezen, Bij het woordje ‘sounds’ zal er wellicht een twinkeling in haar ogen zijn verschenen.
Feitelijk had ik niet zoveel met sounds. Een keer eerder had ik dat mogen beleven. Dat was toen nog bij Passion in 2004 of 2005. Onder leiding van Mrs. Milly, nota bene een oude bekende van Mrs. Denise. Wat ik mij herinner is dat het er veel pijnlijker uitzag dan het was. Sounds was ook een van de beproevingen die ik voor haar wilde doorstaan. Ik had echter geen idee hoe hemels lekker dat kon zijn.
Al snel voelde ik dat ze de sounds in mijn plasbuis inbracht. Het prikte een beetje. Ik kon niets zien en had ook geen tijd om bang te worden. Ik liet het gewoon begaan.
‘Zo sjakie, je pik staat nu recht op’. Zei ze lachend tot haar plezier.
Ik verkeerde al een hele tijd in staat van trance. Vergelijkbaar met die keer dat Mrs. Denise mijn pik had vastgeniet aan mijn buik. Alleen kon ik nu niets zien. Al snel pakte zij de terminator en begon deze ritmisch tegen mijn pik en de sounds aan te bewegen. Letterlijk en figuurlijk werd ik overvallen door een hemels genot. Ik had de hele tijd mijn kaken stijf op elkaar gehouden. Maar nu ging dat domweg niet meer. Vrijwel meteen begon ik van genot te kreunen. Zo lekker was dat, Oh jee dacht ik, als ik maar niet klaar kom!!!! Ik had inmiddels geen benul van tijd meer. Hoe laat was het? Was het al zo laat?? Shit…

De sounds gingen diep mijn penis in. Het deed ook even pijn. Maar ik wilde absoluut niet klagen. Ze verwende mij tot op het bot. Mijn geest was letterlijk en figuurlijk in extase……. De hemelpoort opende zich, Petrus was verandert in een wonderschone vrouw, met eindeloos heerlijke rondingen. Ze kwam dichterbij, dichterbij…….Ze zei: ‘Kom sjakie, kom snel naar mij’. Nooit was de verleiding groter geweest… Ze trok mij figuurlijk helemaal naar haar toe. Ik kwam steeds dichterbij… Bijna, ja bijna kon ik haar aanraken.  Mijn handen gingen naar haar hemelse lichaam, ik kreunde, kreunde van genot. Haar borsten Ohhhh…..Ooooo aaahhhh…. Zo mooi. Ik wilde haar kussen, overal betasten, haar heerlijke lichaam tegen het mijne aandrukken.. Nee, sjakie nee, zei ik tegen mezelf niet klaarkomen…. Niet klaarkomen……Ik was zover weg, maar instinctief wist ik dat ik niet klaar mocht komen zonder toestemming. Wat gemeen, de blonde verschijning keek mij verleidelijk aan, ze had een heerlijk warme stem. Toe dan sjakie, toe dan….. Voor mij…. Het klonk zwoeler dan ooit te voren. 100.000den zaadcellen smeekte mij om toe te geven…….. Ik hield me in…..

‘Sjakie…………. Sjakie’
Hoorde ik van heel ver weg
Ehhhh, dacht ik………. Hoor ik iets…
‘Sjakie, ben je er nog?’ vroeg Mrs. Denise uiterst kalm.
Ja, knikte ik met mijn rechterduim. Langzaam kwam ik terug van de roze wolk. Mijn geest verkeerde in extase..
Ze haalde de sounds uit mijn penis. Al mijn zaadcellen raakte vrijwel meteen in paniek. Behalve ik. Ik wist dat mijn pikkie bij haar in goede handen was…… Zowel letterlijk als figuurlijk.  Ja, dat noem in nou eens een hele mooie woordspeling hahahahaha…

Ik had een ervaring mogen beleven als nooit te voren. Ik was namelijk geestelijk klaargekomen. Mijn
gedachtes zweefde door de ruimte, mijn expressie was door de folie heen te lezen………
Mrs. Denise ontdeed mij van folie om mijn gezicht. Mrs. Denise lachte mij toe. Op dat moment smolt ik opnieuw…….
‘Sjakie’, zei ze plotseling: ‘je mag pas over drie dagen weer klaarkomen. Ik wil dat je optimaal nageniet van dit moment.’
Ik knikte wederom met mijn rechter duim. Weldra zou ze mij bevrijden uit mijn benarde positie. Werd het folie verwijdert van de rest van mijn lichaam en voelde ik mij weer van top tot teen heerlijk naakt in haar bijzijn. Ik had een glimlach op mijn gezicht van oor tot oor. Ergens was ik ontzettend voldaan.

Weldra zat ik alweer op mijn knieën zat voor haar, ik keek haar aan……
‘Mag ik opstaan Meesteres?
‘Ja Sjakie..’
Ik stond op en knuffelde haar, nog steeds was ik dizzy van deze ervaring… Ik zweefde, zweefde…. Dat ik niet ‘echt’ klaar was gekomen deerde mij niet. Ik was in de zwevende hemel…..
Na afloop was ik nog steeds ontzettend beduusd. Totaal duurde het enige uren, voordat ik uit mijn ‘zweef mode’ was……..

hemel en aarde.
Uiteindelijk was het alleen zaad, wat ik voor haar bewaarde……..
Wordt vervolgt…..

Herinnering
Mijn ogen straalde.
Konden niet bij de realiteit.
Mijn geest dwaalde,
door de eindeloze tijd.

Totaal onverwacht.
Zo diep gegaan.
Een uniek moment in
mijn gehele bestaan.

Overweldigend,
wat heb ik doorstaan.
De pijn in mijn lichaam,
is in mijn geest vergaan.

Innerlijk gestreeld,
als nooit tevoren.
Was ik in Uw macht,
helemaal verloren.

De herinnering ligt
voor eeuwig vast.
Pijn en genot vormt
het ultieme contrast.

Als een tatoeage
op mijn ziel geprint.
Dat wat mij met U
voor altijd verbind.

 

 

 

 

 

 

 

Top