In Droomland

Deel 5, episode 5
(Oefenslaaf Part 2)

Ik sloot mijn ogen en dwaalde in gedachte.
Probeerde daar te komen, waar ik naar smachtte.

Oktober 2019
Mijn baard groeide sneller terug dan verwacht. Vraag één was: moest ik hem wel terug laten groeien? Opmerkingen als: je ziet er zo veel jonger uit, kwamen meermalen voorbij. Het onverwacht afscheren op zich was niet eens het grootste probleem. De sociale reacties en dan met name mijn voorstelling daarvan, vormde geestelijk echter voor een hele grote belasting.  Ik kwam die bewuste avond rond 21.25 uur thuis. Ik was gegaan met een baard en kwam dus thuis zonder. Hoe verklaar je dat? Nu speelde deze avond mijn cluppie ook nog Champions League. Ik hoor sommige ‘slaven’ al denken… Hoe kun jij een sessie in plannen, terwijl er zo een belangrijke wedstrijd op TV is? Goed, heren dit is geen EK of WK, gewoon een wedstrijd, daarbij kiezen tussen Mrs. Denise en voetbal…. Kom op zeg… is dat een keus? Sterker nog, heb ik een keus?? Natuurlijk heb ik totaal geen keus.
Geschoren dus… Ik kwam dus thuis, hoe leg je dan uit dat je baard verdwenen is? Ik hoorde mijn dochter nog praten en riep vanachter een gesloten deur, dat ze naar bed moest gaan. Mijn geluk was, dat de oppas dezelfde kant op ging. Evenals dat mijn oudste dochter, die altijd oppast, niet thuis was. De hele avond heb ik op de bank gezeten, kijkend naar Ajax – OFC Lille, met ook nog de volgespoten pamper aan. Ja, die had ik ook nog om…… Mijzelf afvragend hoe de buitenwereld zou reageren. En welke verklaring ik had voor deze plotselinge wijziging in mijn gelaat.

Verschoren, ik heb mij verschoren was uiteraard de beste smoes. Met lood in mijn schoenen stond ik op, ik stelde het zichtbaar stellen van mijn gezicht zolang mogelijk uit. Als de Dames deze geestelijke last bij mij hadden kunnen zien, hadden ze zelf een pamper nodig gehad om zich niet te bezeiken van het lachen. Wat ze diezelfde dag ongetwijfeld toch al hadden gedaan, na het aanschouwen van het filmpje dat Mrs. Nina had gemaakt.  En nu komt het… dus niemand had gezien dat ik zonder baard was thuis gekomen. Alleen Lady Fabiola en Smurf wisten dat, aangezien ik hen wel had geïnformeerd. Mijn kinderen zagen het niet eens!! Alleen mijn oppas zag het wel in de ochtend. Op mijn werk verstopte ik mij in mijn ‘hok’. Uiteindelijk vielen de reacties 100% mee. Eerlijk moet ik bekennen dat dit echt een van de allerbeste ‘mindfucks’ is geweest, die ik ooit heb meegemaakt. Wellicht was dit niet eens zo specifiek de bedoeling. Maar als de Dames, na het lezen van deze bekentenis weer in de lach schieten, verneem ik dat uiteraard graag, want dan kan ik van hun plezier nog een keer genieten.

Femmalia Deel 2, Episode 6 (Deel 4 en 5 kunt u lezen in Babyface)
Zowel Hank als Phoebe kregen een gag in de mond. Lady Catharine had zich zo onopvallend mogelijk verkleed. Toen ze het stadje Clearwater Town in reden zag ze al Most Wanted pamfletten hangen met haar gezicht er op. Ze besloten te stoppen bij een plaatselijke saloon. Keisha en Adriana, een eveneens donkere jonge Dame van midden twintig bleven achter bij de huifkar. Catharine, ging samen met de overige Dames naar binnen en bestelde wat te eten en te drinken.   ‘I have to pee…’ Zei Adriana tegen Keisha.. Daarop ging zij op zoek naar een plek om te plassen. Adriana was een vrijgevochten ‘meid’, die weinig op had met gezag. In het leger was ze regelmatig in aanvaring gekomen met haar leidinggevende en in de hoedanigheid had ze de nodige strafcorvee en nachten in de cel doorgebracht. Terwijl zij rond liep, zag ze een paar jonge Dames. Een makkelijk prooi om te rollen. Ze liep er naar toe en vroeg waar een toilet was. Met al haar handigheid, wist ze de portemonnee te rollen. Waar ze niet op had gerekend, was dat ze op heterdaad werd betrapt. Wat volgde was een luide schreeuw van de jonge Dame, wat leidde tot de nodige commotie.

Catharine zat met de overige bendeleden rustig te eten, toen ze het tumult buiten hoorde. De lokale Sheriff was snel ter plaatsen. Het moment voor Adriana om er vandoor te gaan. De Sheriff zette meteen, met twee deputy’s, de achtervolging in. ‘Dammit Adriana, you stuppid Bitch…’ Siste Catharine boos.  ‘Victoria, get the bill, we have to leave and quick. ‘We can’t leave her alone, she never shut’s her mouth..’ Snel liepen ze naar de huifkar.. ‘Keisha what is goin’on????’ Keisha verschoot, ‘What the Fuck was Adriana doing?’ Het duurde niet lang of er volgde een ‘vuur gevecht’. De sheriff and Deputy’s hadden echter niet gerekend op de rest van de ‘gang’. Terwijl Catharine samen met Brenda en Keisha achter de Sheriff aan ging, was Victoria samen met de overige leden van de bende op de huifkar gesprongen. Met Claudia en Noreen. Ze reden – op commando van Catharine zo rustig mogelijk de stad uit…  naar het verzamelpunt, in dit geval een paar kilometer buiten het stadje. Op de achtergrond hoorde ze de schoten over en weer gaan. De deputy’s werden neergeschoten, de sheriff geraakt in haar been. Ook Keisha werd geraakt in haar arm. Met zijn vieren vluchtte ze weg. Inmiddels was het hele dorpje in rep en roer.

Die avond vonden ze elkaar weer. Het moment dat zowel Phoebe als Hank frisse lucht konden ademen en wat te drinken kregen. ‘What where you thinking you stuppid BITCHH!!!  Er was geen excuus, die avond werd Adriana stevig met een Bull whip onderhanden genomen. Het boven stuk van haar kleding werd op de rug open gereten zodat de zweep zijn werk kon doen. Nadat ze murw was geslagen, lieten ze haar voorlopig vast staan tussen de twee bomen, waar ze vast tussen stond. Lady Caharine liep naar haar toe en trok stevig aan haar haren. ‘Next time I don’t have mercy anymore, I will kill you…’  

Steven was inmiddels aangekomen in een Mijnwerkers stadje, waar hij samen met de overige slaven werd opgesloten in een kooi 3 meter onder de grond. Meer dan water en oud brood kregen ze niet te vreten. De volgende dag werden ze er één voor één uitgehaald en afgevoerd naar het dorpsplein. Steven wist dat hij weer verkocht zou worden. In dit stadje woonde overwegend zelfstandige die met hardwerken een kleine boterham verdiende. Het had geen zin om in dit soort stadjes luxe slaven te verkopen. Dat wist Samantha maar al te goed. Daarom handelde ze voornamelijk in wat zij noemde – Wegwerp slaven –. Oftewel slaven van wie de levensverwachting niet al te hoog was. Samantha was niet de enige slavenhandelaar in ‘town’ Al met al werden er zo een kleine 100 aangeboden. Dat voorspelde niet veel goeds….      

14 oktober 2019 deel 1
Nee ik was het niet vergeten hahahaha, mijn slaven leven is beland in een nieuw ‘level’.
Zie column Babyface “Sjakie, was jij bijdehand tegen Mrs. Zascha?’ ‘Nou ehh ik zei als er niets verandert is…’  ‘Vanaf nu verandert er iets Sjakie. Vanaf nu wacht jij, nadat je aangebeld heb, op je knieën buiten voor de deur.’ ‘Ja Meesteres.”

En zo zat ik dus op mijn knieën voor de deur van DP. Even daarvoor had ik nog circa een half uur getelefoneerd met Fabiola, die precies wist waar ik heen ging en mijzelf veel plezier toewenste. Hoe mooi kan het leven zijn. Als ik dan terug denk aan al die – in mijn ogen – gefrustreerde en zeer veel eisende advertenties die ik de laatste jaren heb gelezen. Ik doe momenteel dus het onmogelijke. Maar is dat werkelijk zo gek. Fabiola spreekt open een eerlijk over een aantal slaven die zij heeft. Met een daarvan is ze tijdens onze relatie  nog naar party’s geweest. Omdat ik zelf niet kon. Had ik daar moeite mee? Alleen met het feit dat ik zelf niet kon. Zij zet mij niet voor het blok… Mooi toch!

Op mijn knieën zat ik dus voor de deur, me afvragend wie de deur zou open. Alvorens ik verder ga, ik denk dat de meeste ‘gasten’ van DP in gedachte zich een beeld proberen te vormen van een sessie. Of hopen dat iets specifieks gaat gebeuren. Ik kijk regelmatig op de website van DP en weet precies welke Dames ter beschikking zijn voor ons slaafjes en wie er aanwezig zijn. Stiekem hoop ik dan zoveel mogelijk Dames te zien. Zo is het voor mij altijd leuk om Mrs. Zascha te zien. Gewoon een ontzettend leuke vrouw, die helaas gestopt is met worstelen. Goed dat ik nog niet begonnen ben met het schrijven van House of Fantasy, de derde ronde. Helaas zit er voor mij geen vijfde kansloze nederlaag in. Hahahaha

Bij het aanschouwen van de pagina had ik Haar al gezien. Hetzij gedeeltelijk. Prachtige foto’s, twee stuks. Toegegeven, ik had ze vergroot op mijn Ipad. Ik vond deze foto’s met één woord: intrigerend. Stiekem, ja stiekem hoopte ik Haar te zien. Of beter gezegd dat ze mij zou zien. Dat laatste klinkt natuurlijk heel raar, maar ik ben nu eenmaal exhibitionistisch. Dat ik mij in Haar bijzijn zou moeten uitkleden, mijn gedachtes brachten mijn geest al helemaal op hol. Ook zag ik dat Mrs. Samantha er zou zijn. De amazone krijgster.   De deur ging open….

Blinddate (deel 2 van 2) (zie deel 1 in Babyface)
(Wat er aan vooraf ging) Herman was na een stukgelopen relatie toe aan iets nieuws. Via een datingsite kwam hij in contact met ene Dionne. Een afspraak was snel gemaakt.
De barkeepster keek hem vragend aan. Nog voordat ze iets kon zeggen.. ‘Zij heeft met mij hier afgesproken..’ Hoewel ze niets zei, wist Herman instinctief dat zij Dionne kende. Ze schudde de whisky in een speciaal glas voor deze drank en bracht het glas naar de tafel waar Herman was gaan zitten. Herman keek haar vragend aan.. Maar de barkeepster gaf geen antwoord. Herman voelde zijn telefoon trillen, het was weer dat anonieme nummer. ‘Ben je er al?? Ik ben onderweg.. XXXjes Dionne…  Iets zei tegen Herman, tijd om te gaan… Ik vertrouw dit niet.. Ondertussen hoorde hij de deur van de kroeg opengaan. Er kwamen twee dames kletsend naar binnen, die plaats namen aan de bar. ‘Hoi Pamela, Olga… lang niet gezien??’ Zei de barkeepster vrolijk ‘Wat mag het zijn?’ ‘Voor mij een Witte wijn… en voor mij een rosé. Even keek Herman naar de bar, om vervolgens een tweede nip te nemen van zijn Whisky….

Herman………. Herman……. Herman…. In de verte hoorde Herman zijn naam, het klonk warm en lief. Zijn zintuigen werkte op volle toeren zonder enig besef…. Herman… Kwam zijn naam en het volume dichter bij… Herman….  Langzaam opende hij zijn ogen, toen hij merkte dat hij op een soort brancard lag.. ‘Hé wat doe ik hier?’ ‘Maar rustig Herman..’ Herman wilde opstaan van die brancard, maar dat ging niet… ‘Laat me los…??’ Zei hij paniekerig… ‘Maar dat hebben we helemaal niet zo afgesproken..’ antwoorde Dionne rustig… ‘AFGESPOKEN Afge…..’ Voordat Herman voor de tweede keer het woord afgesproken kon uitspreken, werd zijn spraak met een gag weggenomen… Verschrikt keek hij naar haar. ‘Dit is toch wat je zocht? Je hebt het zelf geschreven.’ Herman keek Dionne vragend aan. ‘Jij zocht toch ‘binding’ in jouw leven?? Hahahaha… en ik hou graag de touwtjes vast…..’ Dionne trok het laken wat over Herman heen lag, van hem af. Toen pas merkte hij dat hij naakt op deze bank lag.

Dionne deed hem een blinddoek voor. Van paniek probeerde hij schreeuwen, wat door de gag niet mogelijk was, vrijwel meteen begon zij hem heerlijk te strelen. Weldra begon zijn lid te groeien en begon hij langzaam te kreunen. Haar handen kwamen steeds dichter bij zijn pik. Iedere keer ging zij er precies langs af.. Bij kans werd hij er gek van.. Herman had zijn verzet opgegeven en zijn angst achter zich gelaten. Hij genoot, maar werd gelijktijdig knetter gek… , maar zij zou zijn pik niet aanraken..

Na verloop van tijd verliet zij hem. Hij hoorde haar weggaan. Doodstil bleef hij achter, tot hij uit het niets werd beroerd. Een vrouwenlichaam klom boven op de bank. Ze ging plat op hem liggen. Hij voelde haar heerlijk naakte lichaam, welke zij over hem heen schuurde.. Zijn pik stond binnen een mum van tijd kaarsrecht overeind. Hij raakte in opperste extase toen zijn lid beroerd en gestreeld werd door een hand, terwijl de ander lief onder zijn ballen kietelde. Even later voelde hij, hoe zij een condoom over zijn pik heen schoof, om vervolgens zijn pik te voelen penetreren in haar liefdesgrotje… Hij werd steeds geiler en geiler op het ritme van de voor hem onbekende vrouw. Ze reed rustig en met volle teugen op zijn pik en begon ook te kreunen… Nog voordat Herman een hoogte punt kon bereiken, stopte ze.. Ze stond op van hem, gaf een kus op zijn voorhoofd en verdween in het niets.. Herman was botergeil en bleef alleen achter.

‘Zo Herman… goede morgen… Heb je lekker geslapen. Hoorde hij een dame zeer opgewekt zeggen…’ Was het al ochtend dan.. Kennelijk was hij toch in slaap gevallen, maar hoelang?? Dionne deed hem de blinddoek af.. ‘Pas op je ogen schat’ zei ze lief ‘Ik zal ook die vervelende gag afdoen… Maar niet schreeuwen hè..’ Herman kon geen woord uitbrengen.. ‘Zeg niet dat je het niet lekker vond?’ ‘Het was heerlijk Dionne.. ‘ ‘Voor jouw is het Meesteres Dionne begrepen’ zei ze niet echt boos, maar wel duidelijk… ‘Herman, als je binding zoekt in je leven….’ Zei ze, terwijl ze hem losmaakte, kom je morgenavond om 20.00 uur weer naar Café De Valk…. ‘Eindig ik dan weer hier op de bank, klaarblijkelijk gedrogeerd??’ ‘Daar kom je alleen achter als je morgenavond verschijnt.  Einde 

14 oktober 2014 (deel 2)
De deur ging open, vol verwachting keek ik naar boven. Mijn mond viel open..  ‘Goede avond Meesteres..’ stamelde ik uit terwijl ik op wilde staan. ‘Op je knieën.’ Zei de Meesteres rustig. Wat een binnenkomst zeg…. Zo geil ahhhhhhhhh.. Ja zeker zo geil, alleen was het erg onhandig, met in een hand mijn tas met geschenken etc en in de andere hand een bos rozen voor mijn Meesteres. Deze uiteraard voor een bijzondere gelegenheid. Ik wist meteen wie deze Meesteres was. Ik had Haar naam in mijn slavenkop geprent. Zo een blunder destijds met Mrs. Bo, (zie Black Out)  wil ik dus echt nooit meer maken. Daarbij weet Mrs. Denise maar al te goed dat ik weet, wie deze Dame is. Snel kleedde ik mij uit terwijl deze Meesteres de kelder verliet. Heel even keek Mrs. Denise door de deur heen: ‘Opschieten slaaf en trek die lach van je smoel af..’ Heerlijk toch met welke prachtige woorden Mrs. Denise zegt; ‘Hoi Sjakie, fijn dat je er weer bent lieve schat.’ Ik hou ook van U Meesteres.

De kans was nu heel groot dat deze Meesteres er zo meteen weer bij zou zijn. Stiekem verheugde ik mij er al op dat ik mijn gedichten in Haar bijzijn zou mogen voordragen. Tot dat de deur open ging. ‘Zo train ik mijn slaven’ zei Mrs. Denise tegen iemand. Uiteraard had ik een zeer sterk vermoede.  ‘Zeggen we niets Sjakie?’ ‘Goede avond Meesteres..’ Mrs. Denise had inmiddels plaats genomen in Haar zetel. ‘Moet ik weer tegen die reet van jouw aankijken?’  Ik zit uiteraard altijd met mijn hoofd richting de deur. De stoel staat zo opgesteld dat ik mij moet omdraaien. Uiteraard alleen op bevel. ‘Wie is die Dame Sjakie?’ ‘Meesteres Eve.. Meesteres.’ Zei ik zonder na te denken. Wat een mooie vrouw. Ook Mrs. Samantha was binnen gekomen. ‘Wie begroeten we als eerst?’ ‘U Meesteres..’ En ik kroop meteen naar Haar toe om Haar laarzen te kussen. ‘Heb je haast of zo?’ Deze opmerking was aanleiding om voor de overige Dames in de lach te schieten. Nadat ik beide Dames netjes had begroet, kon ik beginnen met mijn voordrachten. Mrs. Denise was helemaal in haar nopjes en vroeg mij tussen door het hemt – wat ik niet aan had! – van mijn lijf, m.b.t. mijn seksleven met Fabiola. Ze wond er geen doekjes om. Uiteraard waren mijn antwoorden niet bevredigend en leidde dat tot het nodige hoongelach en afkeurende opmerkingen.

Mijn gedichten ‘Kansloos’ en ‘geketend’ (zie onderaan Babyface) vielen wel in goede aarde. Evenals mijn presentje en de bosbloemen. Waar ze oprecht blij mee was. Toen volgde nog mijn wensbriefje. Terwijl ze deze ging lezen. Deze keer overigens goedkeurend: ‘Sjakie, speel eens met jezelf.’ Het duurde niet lang of mijn penis stond kaarsrecht. En ja, ik genoot van die twee voor mij nog min of meer onbekende ogen van Mrs. Eve. Mrs. Denise zag Haar kijken: ‘Sjakie is exhibitionistisch, die vindt dat al lang leuk dat er een mooie vrouw naar hem kijkt, of niet Sjakie?’ ‘Ja Meesteres.’ Daar was waarlijk geen woorden aan gelogen. Nadat de Mrs. Denise de brief had laten lezen aan de overige Dames, was het tijd om te beginnen. ‘Sjakie, je vind het toch niet erg om vanavond oefenslaaf voor Mrs. Eve te zijn?’  Of een droom uitkwam… ‘Nee Meesteres.’ Kon ik niet zonder stralende ogen zeggen..

Kruispunt
Sta ik dan naar ruim drie jaar wederom op een kruispunt in mijn leven? Is een vraag die mij de laatste tijd steeds meer bezig houd. Ten tijden dat U dit leest is onderstaande in werkelijkheid alweer oud nieuws. Daar mijn columns altijd een maand achterlopen, of gepubliceerd worden na een nieuw bezoek. Ik was niet echt op zoek naar een relatie. Eerlijk gezegd helemaal niet zelf en toen vond ik haar. Waarom… Ja, ik was wel op zoek naar een Meesteres in de party scène. Niet eens echt op zoek. Inmiddels ken ik veel Dames en heb ook mij door velen laten bespelen en heb ik nog veel meer advertenties gelezen.

Trouwe lezers van deze column hebben het een of ander hier in voorgaande verhalen over kunnen lezen. Mijn vertwijfeling daar in en mijn zekerheid met Mrs. Denise. Wat wel en niet kan, waar de grens ligt. De grens ligt letterlijk op Eindhovenseweg 150 in deze. Natuurlijk heb ik inmiddels een meer dan hele goede band met Mrs. Denise. Een band die heel duidelijk en afgebakend is. Ik wil – net als vele andere – uiteraard meer. Maar bovenal accepteer en respecteer ik Haar grens. Net zoals ze mij ook laat rondfladderen in de party scène.  Het lezen van advertenties maakt mij doorgaans erg bang. Het eisen pakket liegt er vaak niet om. De kans is groot dat de werkelijkheid genuanceerder is, dan wat de nodige Dames op schrift stellen. En hoe leg ik zo een Dame uit, welke unieke relatie ik heb met Mrs. Denise? Dat gaat niet. In de afgelopen 3 jaar heb ik in Duitsland een behoorlijke kennissenkring opgebouwd. Ik ben echter nooit opzoek geweest naar een relatie. Voor sommige events heb ik wel eens een ‘single Dominant Lady’ benadert. Gewoon voor de avond in relatie van Meesteres / slaaf. Nooit meer. Ook ben ik wel eens benadert om privé slaafje te worden. In praktijk heb ik dat ook wel eens aangekeken. Maar nu…… Nu heb ik iets gedaan wat ik feitelijk nog nooit had gedaan. Het overviel mij, maar het ging nu eenmaal zo, tijdens ons tweede spel kuste ik Haar. Een vonk sloeg over, waarom?

Later bespraken we dit uitvoerig. Zij vroeg nog: ‘Kus jij altijd je Meesteres?’ Met kussen bedoel ik geen afscheids- of begroetingskus voor alle duidelijkheid. ‘Nee’ antwoorde ik ‘alleen mijn vrouw in het verleden.’ Het lijkt erop dat ik met Lady Fabiola, ik mag / moet haar inmiddels Herrin Fabiola noemen, een vrouw heb gevonden die net zoveel passie voor BDSM heeft als ik. Een vrouw die ik inmiddels mijn vriendin mag noemen, die naast mij nog meerdere party slaafjes heeft. Maar en nu komt het……. Accepteert dat ik… IK nog steeds Mrs. Denise mag bezoeken… Waarom??? Hoor ik menigeen door de computer heen schreeuwen.. Waarom? A: accepteert zij dat? B: waarom ga ik nog? Voor menigeen is dit echt onbegrijpelijk, maar voor diegene die de afgelopen jaren deze column hebben gelezen en gevolgd. Die mijn gedichten lezen is dat waarschijnlijk – vanuit B geredeneerd – helemaal niet zo raar.  Natuurlijk voel ik dat ik een kruispunt nader, maar tot aan dat kruispunt zijn er nog een aantal stoplichten. Ik weet niet of ik bij het kruispunt links of rechts af moet slaan. Of recht door moet gaan, maar hoe dan ook moet ik naar dat kruispunt toe. Als mijn wegen zouden scheiden gebeurt dat zeer wel overwogen. Zover wil ik nu nog niet voor mij uitkijken.    

 Op weg naar de Horizon – stralende ogen –
De man was naar het oosten gereden, naar die vrouw die vanaf zijn woonplaats even ver naar het oosten woonde, dan zijn wijlen vrouw naar het westen had gewoond. Is dat toeval vroeg hij zich af? Hij wist het niet.

Het was überhaupt een raar gevoel om weer in een relatie verzeilt te raken. Waar zou dat spreekwoordelijke ‘schip’ heen varen? Hij wilde daar eigenlijk niet te veel over nadenken. Vooral ook, omdat hij ergens ook wel bang is om de vrouw wederom te verliezen. Het was een dilemma, maar niet het belangrijkste twist punt.

Was hij wel toe aan een relatie? Wilde hij dat wel? Hij vond dat maar moeilijke vragen, waar hij geen antwoord op kon geven. Deze koerswijziging op het kompas van het leven, was vrijwel meteen zichtbaar. Zowel voor hem zelf, als zijn naaste omgeving. Hoever zou deze richting zijn leven en dat van zijn kinderen beïnvloeden?

Te veel vragen, geen antwoorden, maar hij had de wind op zijn rug en dreef voort op de euforie dit met zich meebracht. Samen gingen ze naar een club, toevallig die club waar het voor hem ooit was begonnen op zijn weg naar het oosten. Terwijl hij die avond naakt geketend en aangelijnd achter haar aanliep, gingen de gedachtes terug naar die bewuste avond. Destijds had hij als het ware zichzelf zien lopen, toen hij bij een andere stelletje de slaaf aangelijnd achter de Meesteres zag aanlopen. Nu liep hij zo, op deze plaats, achter deze vrouw. Zij zei terloops tegen de man: ‘Wie schön zu sehen, wie deine Augen strahlen..‘  (Zo mooi om jouw stralende ogen te zien) De man kon geen woord uitbrengen, hij was intens gelukkig.    

14 oktober 2019 (deel 3)
‘Eve, ga de zwart paarse boeien maar halen, of laat Sjakie maar doen. Hij weet die wel te hangen.’ Snel kroop ik achter de jonge Meesteres aan. Ze had sneller de boeien gevonden dan ik haar kon assisteren. Ze deed mij vakbekwaam mijn polsboeien om, daarna de enkelboeien.  ‘We gaan beginnen met bondage’ Zei Mrs. Denise enthousiast, terwijl ik weer terug was in de tweede kelderruimte. Zonder opdracht nam ik mijn slavenhouding weer aan. Mrs. Eve nam plaats op de stoel in de hoek van de kamer, terwijl Mrs. Denise touw van de juiste afmeting ophaalde uit een andere kamer. Voor even was ik alleen in een ruimte met haar. Ik wilde graag met haar praten, maar bleef muisstil zitten. Ook omdat ik de magie van het slaaf zijn niet wilde doorbreken. Alleen toen ik mijn ketting afdeed, die ketting met mijn trouwringen, was er even een kort woordje. ‘Hoe heeft hij zich gedragen?’ vroeg Mrs. Denise toen ze terug was. ‘Hij is muisstil blijven zitten.’ ‘Goed…’ Het blijft een heerlijke vraag, domweg zo geil hoe zij op een erg subtiele wijze van mij een slaaf maakt. Dat zou deze avond nog een vervolg gaan krijgen.

‘Er zijn grofweg twee type bondagen, Amerikaanse en Japanse.’ Vervolgde Mrs. Denise de sessie, waar ik de komende pak en beet tien minuten mocht functioneren als een soort van paspop. Zo geil, dat was van buitenaf ook goed zichtbaar. En alhoewel ik niet vooraan in de rij heb gestaan bij het uitdelen van de penissen, was ik tijdens de bondagetraining alles behalve een ‘Ken barbiepop’. Dat was Mrs. Denise uiteraard niet ontgaan. ‘Sjakie pak jij eens een lange veter.’   Dat was niet aan dovemans oren gericht. Plechtig overhandigde ik een mooie lange veter, die weldra zijn weg om mijn ballen vond. Zelfs die ene opstandige bal van mij lijkt zijn verzet definitief verbroken te hebben. Probleemloos volgde zij de wil van mijn Meesteres. Die later op de avond nog één  ehhh nee twee verrassingen had voor mijn ballen. Bij haar eerste voorbeeld draaide ze de veter er zo om heen, dat mijn ballen steeds verder verwijdert werden van mijn penis. Oftewel een zogenaamde ‘bal strecher’. Daarna volgde nog een splitbondage, oftewel mijn ballen werden gespleten. Helaas zou Mrs. Eve haar bondageoefeningen vooral focussen op de lichaamsbondage. Maar mij hoort U uiteraard niet klagen hahahaha.

Dat klagen kwam wel toen Mrs. Denise de elektronische vliegenmepper ter handen nam. Terwijl ik in bondage stond, werden mijn billen, dijen en tussen de benen in, getrakteerd op stroom. Het zorgde er in ieder geval voor dat er geen vlieg in de buurt kwam. Dat kwam wellicht ook door mijn geschreeuw en gespring. Dat stimuleerde Haar weer om vrolijk verder te gaan. Het werd helemaal pijnlijk toen een van de karabijnen die om mijn enkelboeien zat, tegen de enkel aansloeg.. auwwwwww… Dit was uiteraard nog niet voldoende. Eenmaal sprong ik zonder aanleiding weg.. ‘Wat is dat Sjakie?’ ‘Sorry’ Floepte eruit.. En als Mrs. Denise ergens een hekel aan heeft, dan is het wel dat woord. ‘Sorry Sjakie!!!! ‘Sjakie, biedt je lul aan’ Met andere woorden ik moest mijn eikel tegen de vliegenmepper aanduwen. ‘Schiet op, of ik pak de muizenval..’ Met angst en beven stapte ik voorruit… en prikte mijn penis tegen de vliegenmepper aan….. er gebeurde niets… hmmm, dacht ik??? Nog een keer…. Wederom gebeurde er niets…. Toen zag ik het knopje en begon uiteraard te lachen, Mrs. Denise had nog veel meer lol toen even later mijn penis de ‘volle laag’ kreeg ‘AUWWWW’ Dit tafereel herhaalde zich een aantal keren.. Daarna waren ook mijn ballen aan de beurt. Dat was dus verrassing nummer 1.

Na dit intermezzo begon Mrs. Eve met het aanleggen van een Amerikaanse Bondage, uiteraard waar nodig geassisteerd door Mrs. Denise. In al mijn jaren heb ik dit natuurlijk vaker meegemaakt. Recentelijk nog (Lees: De Oefenslaaf) Helaas vallen veel Dames in dit metier te snel af. Iedereen heeft daar zijn eigen persoonlijke reden voor. Een aantal weet ik, het is echter niet aan mij om daarover te oordelen. Als Meesteres moet je wel sterk in je schoenen staan. Mijn vriendin uit het midden van het land is al jaren actief in haar eigen Studio. Mijn wijlen vrouw is destijds moeten stoppen omdat de situatie privé onhoudbaar was. Dat lag overigens niet aan mij. Maar iedere keer als er een nieuwe – en daar wil ik eigenlijk naar toe met dit betoog – Meesteres te tonelen verschijnt, ontfermt Mrs. Denise zich over deze Dame. Ik kan mij voorstellen dat dit niet altijd meevalt.

Het enthousiasme van Mrs. Eve is groot en ja heren slaven, zij is – zoals ik al had geschreven – een bijzonder mooie vrouw. Oprecht hoop ik dat deze Dame een aanwinst wordt voor het Dream Team. Dit laatste vooral ook voor Mrs. Denise, die keer op keer zoveel energie en enthousiasme investeert in de Dames.  Tijdens de bondage oefening, die Mrs. Eve, netjes had aangebracht. Dank U… Las Mrs. Denise mijn laatste verslag. Uiteraard als altijd kritisch op mijn taalfouten. En jawel, Sjakie de kluns had Baard met een T geschreven. ‘Dit pas jij wel aan voor de website hè? Ter verdediging van mezelf. Ik had consequent het woord baard met een t geschreven. Maar dit terzijde…. Gelukkig kon Mrs. Denise toch een paar keer om mijn ellende lachen. Daarna was het tijd voor de tweede ronde vliegenmepper…

Femmalia Deel 2, Episode 7
Het was warm op dat dorpsplein, de slaven stonden met doodse blikken in hun ogen te wachten tot ze aan de beurt waren. Als vee waren ze opgesloten in een soort van ren. Steven had dorst en honger. Op een slok water na en een half snee droog brood, had hij die dag nog niets gegeten of gedronken. Het moest, gezien de stand van de zon, nu halverwege de middag zijn. Om de omheining stonden zwaar bewapende vrouwen, die hun handelswaar verdedigde. Op het plein was een verhoging waar de een na de andere slaaf naar toe werd gevoerd. Slaven die werden verkocht, vonden doorgaans snel en bruut hun nieuwe Meesteres. Zo ook Steven. Een groot sterke donkere vrouw, ze moest ruim 1,80 meter groot zijn, zo niet 1,90, ruim 100 kg sleurde hem richting podium. Snel werd er geboden door 2, 3 verschillende Dames..

Het duurde niet lang. Of de grote negerin sleurde Steven van het podium af. Steven had niet eens meegekregen wie hem had gekocht en voordat het zover was, werd hem een zak over zijn hoofd getrokken. Hij voelde hoe hij in zijn zak werd geknepen, alvorens hij in een kar werd gegooid. De meeste slaven werden op de een of andere manier geblinddoekt, zodat ze niet weten waar ze zijn en ontsnappen nog moeilijker wordt. Stevens armen werden op de rug vastgezet. Op de achtergrond hoorde hij de veiling doorgaan. Ook dat de kooi nog een paar keer open en dicht gemaakt werd alvorens de kar vertrok. Hoeveel slaven er in lagen kon hij niet zien. Een slaaf zei wat, niet eens hard, maar de schreeuw van pijn die volgde sprak boekdelen… ‘MUIL HOUDEN SLAVEN….. 

 Lady Catharine was ziedend, het voorval in Clearwater Town, zat Haar niet lekker, Tot nu toe hadden ze nog niet gevochten met het gezag. Enkel banken en koetsen overvallen. Ze hadden twee deputy’s neergeschoten, of die nog leefde? En de sheriff verwond. We have to leave quickly, before we get caught by the Rangers. Inmiddels was ook duidelijk dat zij een vrouw hadden ontvoert en een slaaf. De volgende ochtend vertrokken ze vroeg richting de bergen. De hele dag reden ze door. Hank en Phoebe lagen geboeid op de kar. Die avond was eindelijk Brenda aan de beurt. Ze liep naar Hank toe en kneep hem vol in zijn ballen. Het duurde niet lang of de volslanke Brenda bereed zijn pik. Als hij dreigde klaar te komen, stopte ze even en kneep ze hem stevig in zijn tepels. Het lukte Brenda zo om uren plezier te hebben met Hank. Toen hij dacht dat zij klaar was met hem, had ze nog een kleine verrassing.. ‘Bent over Bitch…..’ Brenda had een 8inch strap on…  Nadat Brenda hiermee klaar was, was Claudia aan de beurt, die kleine blondine, Stiekem mocht Hank haar wel, maar nu even niet. Brenda sleurde Phoebe erbij. ‘Suck him slut hahahaha’ Phoebe zat op haar knieën voor hem en nam zijn grote pik in haar mond..    ‘Suck it little bitch..’ Beet Brenda haar nogmaals toe… Hank werd geiler en geiler en het duurde dan ook niet lang of hij stond op exploderen…..

Op commando van Brenda spoot hij alles over de borsten van Phoebe heen… ‘Now lick it up Bitch boy…. Lick…..’ Zijn sperma zat over het hele lichaam van Phoebe. Tussen en op haar borsten, over haar buik en zelfs vlak bij haar poesje. Hij begon te likken, maar dat ging kennelijk niet snel genoeg, want Brenda greep hem bij zijn haar en drukte zijn gezicht tegen haar kutje aan. ‘You lick her pussy untill she comes.. ‘ Op hetzelfde moment zette Claudia nog een keer stevig aan met een 10inch dildo……..  ‘Auwwww’ schreeuwde Hank het uit, het leek wel of hij vanonder helemaal openscheurde. Kennelijk wond de schreeuw Phoebe wel op, want ze kwam binnen de kortste keren schokkende klaar. Zowel Phoebe als Hank werden hierna weer opgesloten in een kooi.  ‘Ladies go to sleep.’ Hoorde ze in de verte Lady Catherine zeggen. ‘Tommorrow is another long day’  ………..wordt vervolgd   

14 oktober 2019 (deel 4)
Daar was hij dus weer, die vliegenmepper. Even daarvoor had ze Haar twee vriendinnen weer eens bij het spel betrokken, te weten Sinistra en Destra, Haar linker en rechter nagels.  ‘Hé’ zei ze, ‘deze ben ik nog vergeten…’ Om vervolgens de vliegenmepper in contact te brengen met mijn linker tepel.. AUUUWWWWW!! Schreeuwde ik het geschrokken uit. Uiteraard moest mijn rechtertepel er ook aan geloven. Mrs. Denise deelt wat dat betreft alles eerlijk. Ik was inmiddels behoorlijk bang. De stevige balbondage ten spijt, maar mijn lid was inmiddels niet meer zo hard. Eenmaal trok ik weg, misschien was dat wel hèt moment van de sessie, als ik er achteraf zo aan terug denk..

Mrs. Eve was toeschouwer op het moment dat de rol geen rol meer was. Dat de fantasie geen fantasie meer was. Ze keek me aan en zei zeer venijnig en streng zonder Haar stem te verheffen: ‘Loop jij weg voor mij!!’  ‘Ehh nee ehhh Meesteres’ antwoorde ik niet gespeeld angstig. Daar voor mij stond mijn Meesteres, een paar meter daar vandaan Mrs. Eve. Zij was getuigen hoe een doorgewinterde Meesteres een slaaf helemaal op zijn plaats zet. Mrs. Denise greep mij krachtig bij mijn rechteroor en sleurde mij na het andere vertrek. Daar greep ze mij ook bij mijn andere oor. Uren later voelde ik haar handen nog.   Dit voorval was zo ongelofelijk geil, ik was meer dan 100% slaaf, waande mij in een andere wereld. Waarbij een toeschouwer – Mrs. Eve – zag hoe Mrs. Denise haar naakte en zeer angstige slaaf afvoerde. Dank U Meesteres, het zijn dit soort details, die het verschil maken. Deze minuut was zo ongelofelijk intens mooi.. hmmmmmmm  Ik zou zomaar kunnen wegdromen, hoe ik als slaaf naakt geketend afgevoerd wordt… ahhhhh.. Nu ken ik inmiddels vele Meesteressen, maar zo natuurlijk Dominant ken ik persoonlijk geen tweede vrouw.

‘Omdraaien en ga tegen het web aan staan.’ Ik was nog helemaal beduusd van even daarvoor, eigenlijk nog compleet in trance. Gewillig liet ik mij door Haar vastzetten. Het was tijd voor ‘zweeptraining’. Ik was nog steeds die angstige bange slaaf, vol adrenaline van Haar strenge ingreep. Dat voelde eerlijk gezegd nog steeds ontzettend lekker aan. Dat werd uiteraard door de aanwezigheid van Mrs. Eve versterkt.  In de BDSM zijn er grofweg twee type slaven. Onderdanige en masochisten. Dat laatste ben ik dus helemaal niet. Dat weet Mrs. Eve inmiddels ook, aangezien dat er door Mrs. Denise inmiddels flink is in gepeperd. Ja, ik ben onderdanig, maar eigenlijk voel ik mij veel meer slaaf dan onderdanig. Is daar een verschil in dan? Goede vraag, hoe moet ik dat omschrijven? Kan ik dat omschrijven? Tja, misschien zit het wel in de pure strengheid van Mrs. Denise. Ik vind het woord slaaf zijn zo vernederend, dat ik tegen ‘vanille’ mensen zeg – die weten dat ik aan BDSM doe – dat ik een ‘sub’ ben. Dat is toch hetzelfde?’ Voor mij – tussen mijn oren – absoluut niet. Het woordje ‘sub’ vind ik heel neutraal. Het woordje ‘slaaf’ recht voor de raap, confronterend. Tegen mensen in dit jargon heb ik er geen enkele moeite mee om te vertellen dat ik mij een slaaf voel.

Als tijdens een sessie een masochist onderhanden wordt genomen, hoeft hij niet eens echt onderdanig te zijn. Laat staan een slaaf te zijn. Ook tijdens een spel is de slaaf niet altijd een slaaf. Natuurlijk ben ik de hele tijd slaaf. Het liefste praat ik daarom in mijn rol alleen als mij iets wordt gevraagd. Op party’s is deze scheidslijn vaak erg dun. Daarom zit ik het liefste op mijn knieën of aan de voeten van mijn Herrin. Op een stoel zitten is een straf, evenals kleding. Geketend achter haar lopen of kruipen, dat is een beloning. Want dan voel ik mij een slaaf met de bijbehorende vernedering dat vrouwen mij naakt kunnen zien. Mrs. Denise is als geen ander in staat om mij dat gevoel te geven. De finale moest uiteraard nog volgen, maar Haar terecht wijzing van even daarvoor……lieten mijn geest stralen….     Terwijl ik vast stond hoorde ik Mrs. Denise spreken over de flogger. Ik ben op zwepen gebied bepaald geen specialist, maar de flogger ken ik wel een beetje. Uitvoerig instrueerde en demonstreerde zij hoe om te gaan met de flogger. Met de nadruk op techniek. Mijn billen diende uiteraard als dankbaar oefenobject. Ze raakte me uiteraard blindelings waar ze me raken wil. Ze was voor even weer mijn Mistress of Pain… Een paar keer raakte ze mij vol, uiteraard was dat maar op 20%, zoals ze spottend zei tegen Mrs. Eve hahahaha Mrs. Eve nam de flogger over, het was even wennen voor haar, maar weldra had ze de slag te pakken.

Na de flogger was het ‘handje’ aan de beurt. Ze liet zien hoe hiermee om te gaan. Hoe je iemand echt pijn kunt doen, dat is bij mij uiteraard niet zo moeilijk. Naast mijn billen werden uiteraard ook weer mijn tepels bewerkt. In dit geval alleen mijn linker, rechts was voor de Dames niet bereikbaar. Dat zou echter niet zo lang duren. Mrs. Denise bevrijde mij van het web en ik moest omdraaien. Om vervolgens met het handje bewerkt te worden. Ook nu maakte ik weer een fout, eerlijk gezegd weet ik niet meer wat ik deed, maar ik zei sorry… SORRY, het absolute ‘no go word’  DAMNNNNNNNN Fuck, de tweede keer , daar stond deze avond maar één straf op….. Twee trappen onder mijn ballen. Dit nadat ze mij bevrijd had van de balbondage. ‘Spreid je benen…. Spreiden.’ Mrs. Denise stond gevaarlijk voor mij, mijn ogen straalde angst uit en zij…. Trapte… AUUUUWWWW…. En ik lag op de grond……. ‘Verman je Sjakie..’ sprak ze mij vermanend toe… ‘Opstaan….’ Ik kwam weer overeind. ‘Spreid je benen…….’ Wat volgde was…. een schijnbeweging…… ‘Staan blijven..’ ‘AUWWWW’

‘Goed Sjakie, denk jij dat dit helpt voor je zelf bevrediging’ ‘Nee Meesteres, niet echt’ ‘Goed zo..hahahaha.’ Mrs. Denise zat inmiddels op haar troon, naast haar stond de mooie jonge Meesteres, voor deze Dames stond een beschamend naakte slaaf. ‘Is het lekker Sjakie?? Ik hoor je niet..’ Ik begon te kreunen.. ‘Ik wil variatie horen… Harder anders schop ik nog tweemaal onder je ballen..’ De aanblik van deze twee mooie Dames… en ja godv…..akker nog wat aan toe… Tijdens die bondage stonden beide Dames zo dicht bij mij, Goed de borsten van Mrs. Denise kan ik inmiddels wel dromen. Kan ik ook niet vaak genoeg over dromen hahaha. Maar Mrs. Eve hmmmmm…. Mijn ogen maakte overuren. Aan de ene kant mijn Meesteres die mij van top tot teen met een blik in Haar ogen liet zien wat voor een loser ik ben… Ik hou ook van U Meesteres… hmmmmm en daarnaast de jonge Meesteres die alleen al door Haar aanwezigheid mij geestelijk laat klaarkomen. Mijn ogen gingen van links naar rechts, links, rechts alsof een fles coca cola wordt geschud… of mooier een fles champagne wordt ontkurkt……… ‘Mag ik komen..’ vroeg ik zacht.. ‘Je vangt alles op in je hand.’ Een bij voorkeur onbegonnen opdracht… Mijn ‘champagne flesje’ spoot leeg, zoals formule 1 coureurs op het ere bordes de vloeistof rijkelijk rond spuiten. Mijn hand zat helemaal vol zeer vruchtbaar zaad. Evenals de vloer. ‘Je weet wat je te doen staat..’ Terwijl ik mijn bittere zaad opslurpte uit de hand en van de vloer, vertelde Mrs. Denise dat ze mijn zaad al eens onder de microscoop had gelegd (Lees De Vruchtbare)  Na de sessie in de bar keken we elkaar even aan. Mrs. Denise lachte tevreden, ze weet als geen ander waar ik van geniet. Het leven kan zo mooi als een droom zijn.

Ik opende mijn ogen en mijn geest lachte
Ik was daar gekomen, wat ik niet kon verwachte
……….Wordt vervolgd.

Illusie
Zo mooi, zo
ontzettend machtig
Zo gracieus,
zo eendrachtig.

Ontneem ik
mezelf ieder zicht.
Zorgt die donkerheid,
voor mijn licht.

Een betovering
voor mijn brein.
Maakt Uw grootheid,
mij zo klein.

Op zoek naar
die geestelijke smacht.
Geniet ik van alles, wat
mij hier zo bracht.

Hunker ik naar U,
in mijn dromen.
Om talloze keren
te komen.

Verblijft U, achter
mijn gesloten ogen.
Tot de illusie weer
is vervlogen.

Elegant
Angst, staat
diep in mijn ogen.
Nimmer laten zij mij
onbewogen.

Paraderen,
in pracht en praal.
Vertellen beide, een
prachtig verhaal.

Trots stralen,
met egard en macht.
Een schoonheid, die
de pijn niet verzacht.

Eerbiedig,
kniel ik diep neer.
Voor haar vlijmscherp
beleid en beheer.

Onmogelijk
kan ik weerstaan.
Nooit zal mijn
bekoring vergaan.
Elegant, met
oneindig veel venijn.
Zult U immer één,
met Uw nagels zijn.

Top