In Extase  

Deel 5, episode 6

Als de zon stopt met schijnen.
Vibraties in het niets verdwijnen.
Is daar die glimlach op mijn gezicht,
en wordt het in het donker licht.

Daar lag ik dan op die bondagetafel. Letterlijk aan handen en voeten gebonden en geketend. Niets, helemaal niets kon ik meer. Mijn lid vertelde letterlijk ‘keihard’ wat hij er van vond. Ik sloot mijn ogen en liet de afgelopen maanden de revue passeren. Wat was er allemaal gebeurt. Te lang was ik niet in Valkenswaard geweest. Om precies te zijn zes weken en één dag. Daartegenover stonden talloze party’s aan de andere kant van de grens. Geile party’s als slaaf van mijn – inmiddels vriendin en Meesteres – Fabiola. Dat ik hier nu nog kon zijn? Dat is wat het leven eigenlijk zo mooi maakt. Hmmmm…. Plotseling overviel mij een trillend gevoel….

19 november 2019
Het was dinsdagavond – een week voor de slavenavond – toen ik las op de site dat deze avond niet door zou gaan. Min- of meer had Mrs. Denise al door laten schemeren, dat deze avond wellicht zou worden geannuleerd. Een complete verrassing was dit dus niet. Uiteraard wel jammer. Met in de wetenschap dat mijn Meesteres herstellende is van een ingreep aan een van Haar voeten, schreef ik Haar een What’s app berichtje om te vragen hoe het met Haar ging. Een fruitmand had ik al eerder laten bezorgen uiteraard. Als slaaf moet ik wel attent blijven natuurlijk. Uit het verleden weet ik dat ze dit erg op prijs stelt. Eveneens ken ik de gevolgen als ik hier niet aan denk. Goed voor masochisten zou de straf die ze voor mij gebruikt, overeen komen met een zachte streling. Voor mij echter….

Slaafaap liet er geen gras overgroeien en stuurde mij een email waarin hij o.a. schreef: ‘Ik heb gelezen dat de eerder geplande slavenavond niet dienstig kunt zijn aan de Dames…… …….dat moet een flinke teleurstelling voor je zijn.’ Ja, ergens wel. Dienstbaar mogen zijn aan 6 Top Dames, dat is toch een wens van iedere slaaf. Puur qua spel is een ‘standaard’ sessie veel intenser. Maar als ik terug denk aan de vorige avond in mei, tja spijtig.. We hebben toen ook zeker veel lol gehad. De Dames uiteraard als eerste, maar wij slaven ook.

Slaafaap had ik recentelijk ontmoet in een lunchroom centraal gelegen in ons landje. We spreken elkaar zo af en toe. We hebben zowaar mensen in onze kennissenkring die wij beide kennen. Dan heb ik het uiteraard niet over de Dames in Valkenswaard. Het wereldje is niet zo groot. Het is leuk om af en toe bij te kletsen over vakantie, dagelijks leven. Roddelen doen wij uiteraard als rechtgeaarde slaven, nooit…Hahahahaha… Daar heb ik uiteraard Smurf voor. Die van iedere hoed inmiddels wel de rand weet. Het blijft overigens wel raar toen ik laatst met Herrin Fabiola op visite was bij Smurf. Voordat ik mijn thee leeg had, zat ik al op de vloer hahaha……     

27 November 2019 Deel 1
19.00 uur stipt, daar zat ik dus weer, op mijn knieën voor de deur. De deur werd tot mijn verrassing geopend door een, mag ik wel zeggen, goede bekende van mij. Het was lachen voor ‘hem’. Om mij zo op mijn knieën te zien zitten. Voor mij trouwens ook. Wie is ‘hem’, laat ik het zo schrijven, de Dames weten precies wie er voor de deur staat. Dus heren, dit gebeurde dus niet toevallig. Hem, by the way, is een kennis van mij uit het wereldje.  ‘Je kent de weg naar de kelder en de routine ’ zei hij, terwijl we rustig met elkaar spraken. Zoals ik al vaker heb geschreven, DP is als thuis komen voor mij. Ik was er gewoon domweg te lang niet geweest. Ik had het echt gemist. Mrs. Denise was door Haar voetblessure uit de roulatie geweest. Het voelde dan ook zeer goed om eindelijk weer eens op mijn knieën te zitten voor Haar. Het duurde dan ook niet lang, of ik kuste Haar voeten weer.   Traditioneel begint iedere sessie met mijn gedichten, in dit geval getiteld ‘Elegant’ en ‘Illusie’, welke U heeft kunnen lezen onder mijn vorige column. Zichtbaar genoot Mrs. Denise van mijn woordspelingen. Het blijft altijd anders als ik dergelijke gedichten alleen aan Haar voordraag, of in het bijzijn van meerdere Dames. Qua vernedering is de tweede optie voor mij veel leuker. Meestal gooit Mrs. Denise er dan nog een schepje bovenop. Deze ronde waren we, dat denk ik ten minste, beide te veel goede vrienden. Misschien gebruik ik nu het verkeerde woordkeuze, dat is zeker niet negatief bedoeld. Wij, ja zo voelde dat, wij hadden elkaar te lang niet gezien. Bovenal was ze oprecht geïnteresseerd hoe het met Fabiola en mij gaat. Met stralende ogen vertelde ik een aantal anekdotes. Zichtbaar was Mrs. Denise blij voor mij. Natuurlijk doet mij dit een beetje denken aan de tijd dat ik Liesbeth leerde kennen. Mrs. Denise is feitelijk meer dan een Meesteres voor mij. Soms is ze als een zus, of als een goede vriendin. Ze is in ieder geval oprecht blij voor mij. Destijds heeft ze mij zelfs gestimuleerd om voor de relatie te gaan. ‘Dus jullie hebben echt een relatie?’ zei ze lachend. Dat gaf dus echt energie. Wat ook energie gaf, was toen ik vertelde dat wij laatst op een party hebben geswitched. ‘Hahahahahahaha..’ Schoot ze in de lach….’Jij Dominant… hahahahahaha, dit ga ik de Dames vertellen.’ ‘Waarschuw U de Dames dan wel eerst om zich goed vast te houden? Anders vallen ze van schrik van de stoel af..’ Lachen geeft altijd energie. Voor de Dames had ik ook nog een presentje meegenomen. Waarom ook niet, het is bijna Sinterklaas, en ik had toch al een ‘staf’ bij…Nou ja, stafje, maar toch, deze stond snel genoeg kaarsrecht overeind.    

Femmalia Deel 2, Episode 8
Om 05.00 uur schrok Steven wakker. De hele nacht hadden ze, hij en een aantal anders slaven op die kar gelegen. Hij verrekte van de honger en had nog steeds die kap over zijn hoofd heen. Duidelijk hoorde hij een slot opengaan. Piepend en krakkend. Ook hoorde hij schreeuwende vrouwen de slaven een voor een eruit sleuren. Zo ook Steven, lomp werd hij op de grond gesmeten. ‘On your knees boyssss’ Klonk het met een sterk zuidelijk accent. ‘Move bitchess move..’  Met moeite kwam Steven overeind, hij voelde hoe de kap van zijn hoofd werd getrokken. ‘Listen up boysszz, my name is Mistress Darlene.. I am your new owner. You are my worthless slaves, pets, toys… Whatever I like to do with you… From now on your live is over, forget you previous owner, she was an angel compared to me.. hahaha… There are a few rules boysszzz, mark them with your life. First: You only speak when spoken to you… A sound without permission will be punished without mercy. Eat, shit, pee only with permission. You work 16hours a day. If I like to fuck you in your ass, I will..   

Mistress Darlene ging zo nog een tijdje door. Steven had in de tussentijd gezien dat ze een stuk of vier bewaaksters bij zich had. Naast hem zaten nog zes andere slaven. Een voor een werden de armen op de rug losgemaakt en vervangen door stalen polsboeien. Daarna werd er eten voor de slaven neergezet. Een slaaf wilde meteen beginnen met drinken. Dat had hij beter niet kunnen doen. Een van de bewaaksters sloeg hem vol op de rug met een zweep. Een tweede schopte de drink beker om…. ‘What did n’t you understand  boyyyy…?? For this mistake, nobody eats…’ Steven en de rest van de slaven kregen na circa een half uur eindelijk permissie om te eten en te drinken. De ongelukkige slaaf kreeg niets. De schrik zat er goed in, Steven verlangde zowaar terug naar Rosanne en haar verschrikkelijk dochter…. Na het ontbijt werden ze de kar opgedreven. Een soort van gevangenis kar. Ze kregen wederom een kap over het hoofd. De armen werden zo geketend dat de slaven niet in staat waren om deze zelf af te doen en al was dat mogelijk, dan hadden ze niet het lef om het te doen.

Een regiment Rangers was inmiddels aangekomen in Clearwater Town, waarbij kapitein Morgan van het regiment inspecteerde wat er gebeurd was. Een van de deputies was overleden aan haar verwondingen. De andere lag nog in kritieke toestand in het hospitaal. Uit de gesprekken werd duidelijk dat hier maar een iemand achter kon zitten. Nadat haar troepen zich versterkt hadden met proviand en rust, trokken ze snel weer verder.

Lady Catherine was zich er terdege van bewust dat het akkefietje in Clearwater Town gevolgen zou hebben. Op het gezag aanvallen in Femmalia stonden zware straffen. Haar ‘handelswaar’ werd een blok aan haar benen, te meer nu ze de bergen hadden bereikt. Ze moesten noodgedwongen de kar achter laten, alleen de paarden namen ze mee. ‘Cat…’ zei Victoria ‘We should kill the prisoners, before the Rangers catch us..’ ‘No’ was en bleef haar antwoord.. De kar werd gecamoufleerd achter gelaten. Claudia en Brenda hadden de sporen uitgewist en een dwaalspoor aangelegd. Hank en Phoebe werden middels een touw aan hun nek vastgebonden, tevens werden de armen op de rug vastgebonden.. Keisha nam de voorkant van het touw in haar handen en gaf daar een flinke ruk aan. Na een paar uur lopen kwamen ze aan bij een oude blokhut waar ze besloten te overnachten. De andere kant van deze bergen grensde aan een buurland, daar waar Catherine niet zo een goede herinneringen aan had. Ze wilde Phoebe daar verkopen als slavin, voor Hank had ze een andere bestemming.

De blokhut lag goed verscholen, diep in de bossen, het was niet de eerste keer dat Catharine hier haar toevlucht had gezocht. De volgende ochtend verliet ze in alle vroegte alleen de blokhut, erop vertrouwend dat de Rangers haar schuilplaats niet zouden vinden…..        

27 november 2019, deel 2
Na de plichtplegingen, die eigenlijk gewoon onderdeel van het spel zijn. Zonder hoef ik niet eens te komen hahaha,  zei ze tussen neus en lippen door. Wat ik oppak als een heel mooi compliment. Dank U Meesteres. Was het dus tijd voor ‘actie’. Nou ja actie…. Een paar uur voor de sessie had ik Haar geappt.
‘Meesteres, ik ben bang dat het niet lukt….Echt onmogelijk… om die kikkerbeklach vanavond van mijn gezicht af te krijgen… Veel te lang heb ik U niet gezien…. Tot vanavond Meesteres.. Uw slaafje.
Haar antwoord kwam snel:
Tot vanavond sjakie. Jij kan vast wat verzinnen aangezien ik nog niet goed kan lopen en staan.’
Hmmm, ik heb vanmiddag een belangrijke vergadering.. Tijd genoeg dus om mijn geest de ‘kost’ te geven. Tot vanavond.’  Wetende dat mijn Meesteres nog niet 100% hersteld is, moest ik iets verzinnen met niet te veel actie, dus met afgebonden ballen aan een lijn door het hele huis gesleept worden viel bij voorkeur af. Nu vind ik dat persoonlijk een hele geile gedachten, die nog zeer recentelijk is uitgevoerd door Herrin Fabiola. Wat was nu namelijk het geval: wij waren samen naar een Swingersclub geweest in Duitsland. Een waar paradijs voor swingers, met ook een SM kelder. Nadat ze mij daar stevig onderhanden had genomen, nam ze mijn leren Romijnse rok af, bevestigde ze mijn armen op mijn rug, en maakte de hondenriem vast aan mijn – in dit geval – leren cockring.

Nu vind ik het heerlijk om naakt, tussen lotgenoten, in een SM club rond te lopen. En al helemaal aan een Cock leash, maar dit is een Swingersclub, waar niemand naakt rondloopt.. Ze behandelde mij in het openbaar, tussen veel vanille mensen, als slaaf. Ze gebruikte mij als bank, sleurde mij letterlijk aan de stam van de penis over de gang. ‘Mishandelde mij, terwijl mensen met afschuw stonden te kijken. Goed, mishandeling op watjes niveau uiteraard. Dat alles alleen maar om geschokte reacties te zien, waarvan zij overigens ontzettend heeft genoten. Ik ook wel hoor, m.u.v. de pijn Hahahaha. Naakt zijn vind ik erg leuk, maar een volle bar naakt in lopen, aan de lijn .. een penislijn!!!  Ja, ik had eerlijk gezegd moeite om een houding aan te nemen. Herrin Fabiola daarentegen had de grootste lol.

Door het huis heen gesleurd worden d.m.v. een cock leash viel dus af. In principe viel de hele boven verdieping af, laat staan de zolder. Goed zwanger word ik toch niet, een sessie zonder rad is ook geen probleem. Dus zwart en wit was geen probleem. En de zolder… Kijk ik kom niet voor de ruimte, maar voor mijn Meesteres. Eerlijk gezegd heb ik Haar gemist. Niet alleen voor het spel, maar ook voor de leuke gesprekken na afloop.
Wat wil ik..?? Wat kon ik Haar voorstellen naast een voet- en rug massage. Opgesloten worden in een kooi, of vastgebonden aan een bondagebank. Ik heb natuurlijk niets te willen. Kijk eens wat ik heb… Ik heb een relatie die het toestaat dat ik een sessie boek met Mrs. Denise, Na afloop stap ik in de auto en bel ik mijn vriendin op, die tevens mijn Meesteres is, om te vertellen wat ik heb ondergaan. Begrijpt U het nog? Hahaha

De Villa
Zorgzaam liep ik eerbiedig naar binnen en keek wat schuchter om mij heen. Het vertrek waar ik in liep, was de woonkamer van een stadsvilla gebouwd begin van de 20ste eeuw. Statige hoge muren met een klassieke  aankleding. Aan de muur hingen een aantal kunstwerken waarop zowel mannen als vrouwen schaars- tot niet gekleed stonden afgebeeld. Links in de hoek stond een kooi. Evenals achter het zitgedeelte. Gekleed enkel in een leren harnas over mijn bovenlichaam. Daaronder een leren rok. Beter gezegd, zes leren lappen die min of meer los van elkaar, naast elkaar hangen. Daaronder droeg ik uiteraard niets. Ja zwarte zware hoge boots, stalen collar en leren polsboeien.

Tring tring. Klingelde een belletje…’Slaaf nummer 5’ zei een statige Dame aan de andere kant van de tafel. Snel liep ik daar onwennig na toe. ‘Een cola light aub’ zei ze met een ondertoon die mijn plaats accentueerde. Vluchtig keek ik om mij heen of er nog legen glazen op tafel stonden. Een Dame keek mij aan. ‘Voor mij een koffie graag.’ ‘Hoe drinkt U Uw koffie mevrouw.’ ‘Koffie met een scheutje melk..’ Snel liep ik terug naar de keuken. Alwaar een Dame met roodhaar de dienst uitmaakte. ‘Opschieten’, beet ze mij subtiel doch streng toe.

Weldra begon mijn hoofd zich enigszins te draaien. Werd alles wazig, een heerlijk gevoel maakte zich meester van mijn geest. Mijn hersenen vierde duidelijk feest. In die kamer zaten zeker 15 vrouwen!! Wanneer word ik wakker? Ik keek even na beneden, mijn lid, die vrij onder die leren rok hing, wilde dolgraag naar buiten. Snel liep ik plechtig terug om de drankjes te serveren. Langzaam ontsteeg ik uit de realiteit. Ik zag Herrin Fabiola binnentreden, ze keek mij minachtend aan. De blik in Haar ogen voorspelde niet veel goeds. Totaal onverwachts: ‘Slaaf uitkleden….!!!’ Hoorde ik dat goed? Moest ik mij uitkleden?? Ik keek voorzichtig in Haar richting. Haar blik was onverbiddelijk. ‘Mijn slaaf moet nog een straf ondergaan.’ Hoorde ik Haar tegen de overige Dames zeggen. Ik maakte mijn rok los en stond pinnetje naakt aan de zijkant van het vertrek. Enigszins schuchter, maar ook botergeil.

‘Hier komen’ was Haar korte maar o zo duidelijke bevel. Met mijn handen op de rug liep ik naakt midden de woonkamervloer op. Een droom, zo mooi, zo vernederend.. Dit moest wel een droom zijn.. Please please please, niet wakker worden nu. Laat mij lopen……..lopen….. Ooooo Please….  Tuuuut………Tuuuuut……..Tuuuuut. Godver…..godv…….. Waarom, waarom… Waarom kan een geile droom, nooit geil aflopen…  Het duurde een paar seconde, toen ik mij realiseerde, dat we – Herrin Fabiola en ik – naar een Ladies night waren geweest, waarbij alleen een paar slaven aanwezig mogen zijn om de vrouwen te bedienen… Het was echt gebeurd… Het was geen droom. Naakt had ze mij bestraft. Moest ik beschaamd tussen al die Dames gaan staan. Nou ja, was dat een straf?! Ahummmm, niet echt, in tegenstelling tot de 40 push ups en bij behorende slagen op mijn billen. Maar die had ik daar heel graag voor over…

Blinde date, Mindfuck of? (Deel 1 van 5)
Vervolg op Blinddate, wat u in de vorige 2 columns van mij heeft kunnen lezen:   

Herman zat poedelnaakt op zijn knieën, met zijn neus tegen de grond en zijn handen voor hem met de openzijde naar boven. Om zijn enkels en polsen droeg hij leren boeien. Angstig doch geil keek hij naar de grond. Hij genoot van iedere seconde dat hij aanwezig was in deze ruimte. Een kelder, die veel weg had van een middeleeuwse kerker. Aan de muur hingen zware ijzeren kettingen. In de hoek stond een kooi. Er was een Andreaskruis, een bondagebank en er hingen talloze zwepen, touwen, boeien en andere speel- en martelwerktuigen. Ze lid lekte inmiddels van opwinding voorvocht en hij zweette, ondanks dat het helemaal niet warm was, uit alle klieren van zijn lichaam. Zijn gedachtes gingen terug naar hun eerste ontmoeting, nu één week geleden: 

Daar in Café De Valk, was letterlijk het licht uitgegaan, na het nuttigen van een glaasje Whisky. Hij was betoverd geweest, toen hij bij positieve was gekomen, was hij ondanks zijn angst in een trance geraakt. Heerlijk werd hij beroerd en bereden door een voor hem nog steeds onbekende Dame. Alhoewel hij wel een vermoede had. Totdat hij de dag erna pas voor de eerste keer kennis had gemaakt met haar… Dionne..  ehhhh voor hem Mrs. Dionne… Wat een vrouw.. ahhhhhh hmmmm jaaaa.. zijn ogen straalde bij de gedachte. Als Dionne hem aankeek smolt hij alleen al van binnen van haar aanblik. Dat was eigenlijk al begonnen bij de eerste keer dat hij in haar ogen keek…..Hij moest en zou haar weer zien… Er was geen weg meer terug. Haar uitnodiging om terug te komen naar Café De Valk, kon hij dan ook niet afslaan. Hij was zo ongelofelijk geil alleen al bij de gedachte om aan haar overgeleverd te worden. Om haar stem te horen. Dus liep hij om stipt 20.00 uur weer naar binnen.
Dezelfde Dame stond achter de bar. ‘Goede avond’ zei ze vriendelijk ‘Wat zal het zijn?’  Herman twijfelde… hmmmm dacht hij…. ‘Ja ehhh..’ De vrouw achter de bar begon te lachen.. ‘Aahh…Ik had jouw niet meteen herkent, zonder kleren ben je overigens ook erg leuk…’  zei ze met een knipoog, terwijl ze geil haar tong over haar lippen liet gaan. ‘Jij hebt lef’ veranderde ze van toonaard ‘jongetje, maar dat pikkie van jouw mag ik wel..’ ‘Ehhh was jij…’ ‘Ssst slaafje..sst… het is een mooie film geworden overigens.’ ‘Een film???’ vroeg Herman verbaasd. ‘Kom jij maar mee en doe wat ik zeg en dat doe jij, want anders was jij niet hier geweest…haha’ lachte ze er vriendelijk achter aan. ‘Maar… maar ehhh waar is Dionne..?’ Voordat Herman er erg in had, klapte de Barbediende hem tegen zijn oren. Meesteres Dionne voor jouw slaaf…‘ Ze liepen een trap af, achter de bar en door een gang heen van circa 10 meter. ‘Uitkleedden..’ was haar korte bevel… Herman aarzelde…. ‘NU SLAAF’, weifelend begon hij met strippen. Kennelijk ging dat niet snel genoeg.. ‘Opschieten slaaf…. SNELLER!!!’ 

Even later stond Herman poedelnaakt voor haar. Beschaamd hield hij zijn handen voor zijn pik. De barkeepster was in een korte termijn getransformeerd van een lieve onschuldige vrouw in een strenge Dominante vrouw. Ze greep hem bij zijn beide tepels. ‘Handen achter je hoofd slaaf’ ‘AUWWWW’ krijste Herman uit van schrik. Snel volgde hij haar bevel op. ‘Luister slaaf, van nu af aan spreek jij mij alleen nog aan met U of Mrs. Melanie.. BEGREPEN!!!’ ‘Ja’ ‘JA WAT!!’ ‘Ehhh Ja Meesteres.’ ‘Zo is het beter slaaf, op je knieën, en kruip naar die kooi toe.’ In de hoek van de kamer stond een vierkantenkooi, die circa 100 centimeter in omtrek was. Herman kroop in de kooi. Mrs. Melanie sloot de deur met een hangslot af. ‘Overigens slaafje, ik neuk niet met slaven hahaha.’ Daarop verliet ze de kamer, deed het licht uit en de deur achter zich dicht. Herman was compleet overdondert door het hele gebeuren. Terwijl hij probeerde een zo aangenaam mogelijke houding aan te nemen, voelde hij zijn pik groeien. Hij beroerde zijn penis, die heerlijk aanvoelde. Wow, dacht hij, wat was dit geil zeg.

Herman had inmiddels geen idee hoe lang hij al in die kooi zat, voor zijn gevoel al heel er lang. Misschien wel 2 of 3 uur. Hij was opgewonden aan de ene kant, maar ook onzeker aan de andere kant. Waar was hij toch beland? Vroeg hij zij vertwijfeld af, toen hij plotseling hoorde dat de deur van de kamer openging. ……………….wordt vervolgd     

27 November 2019 deel 3
‘Volg mij Sjakie’ Ik kroop achter Haar in de 2e kelderruimte, waar de bondagebank staat. ‘Op staan Sjakie’ Daarop pakte Mrs. Denise een lange veter. Mijn penis stond al keihard overeind. ‘Zo, die heeft er zin in vandaag, beweeg hem eens.’ Zo ja… Zorgvuldig draaide zij de veter om mijn ballen heen. Ik stond er…. Ja mijn pik ook…hahaha, nee ehhh ik bedoel… Ik stond er niet bij stil. Figuurlijk en letterlijk stond ik wel stil… Ja, godv… hoe schrijf ik dit dus nu…. Goed, het viel me op hoe ontzettend zorgvuldig zij mijn ballen afbond. Dit karweitje raffelde ze niet een twee drie af. Ik ben uiteraard de laatste om te vragen, waarom zij dit nu zo uiterst zorgvuldig deed, te meer omdat ik het meer dan lekker vond, hoe zij mijn ballen vast had. Het duurde niet lang, voordat ik besefte waarom ze zo zorgvuldig met mijn ballen was omgegaan. Dat is maar goed ook, per slot van rekening heb ik er maar twee van. Goed, ze bond mijn ballen zo zorgvuldig ‘strak’ af, omdat ze er een set handboeien om heen wilde doen. Tuurlijk…
Goed, het gaat weer eens nergens over zou een leek misschien denken… Het gaat verdomme over mijn ballen… Zoals gezegd en geschreven voelen die twee zich meestal op hun gemak in de handen van Mrs. Denise. Alleen als Sinistera en Destra hun spreekwoordelijke tanden laten zien…..

‘Ga op je rug op de bondagebank liggen.’ Beval ze mij, nadat ze bij mij polsboeien had omgedaan. Terwijl ik daar lag, bond ze mijn benen vast met een touw. Het duurde niet lang, of mijn benen waren  strak vastgezet. Daarna pakte ze een lange zware ketting. Als ketting fetisjist gaan dan meteen die oogjes van mij draaien. De ketting, die uiteraard koud was, ging eerst onder mijn rug door. Mijn armen werden naast mijn lichaam vastgezet, daarna over mijn buik terug. Mijn armen werden letterlijk geketend.
Daarna duwde ze de bondagebank een paar centimeter opzij. Ik wilde Haar graag daarbij helpen, maar dat ging hem deze ronde niet worden hahahaha. Toen ik naar boven keek, begreep ik precies wat de bedoeling was. Daar hing een takel.  ‘Zo Sjakie, ik ga jouw op takelen aan je ballen hahaha’ Eerlijk gezegd vind ik dat, tot letterlijk een bepaalde hoogte, wel erg geil. Er werd een musketdonhaak bevestigd aan de handboeien en aan de takel. Die ze daarna een paar centimeter omhoog takelde. Daarmee bracht ze letterlijk erg veel spanning in de sessie. Tenminste op een centrale plaats van mijn lichaam.
Met  mijn handen onder mijn lichaam kon ik enigszins de spanning temperen. Ondanks het ongemak, was het geheel dus ontzettend geil. ‘Hoe voel jij je Sjakie? ‘Goed Meesteres.’ ‘Goed zo.’ In de tussentijd had Mrs. Denise Haar troon van de ene ruimte van de kelder verplaatst, naar de andere ruimte. Ze had de ingebonden versie van mijn verhaal ‘In Droomland’ bij de hand en nam plaats.  Ergens zijn dat ook wel de geilste momenten. Dan lig ik daar machteloos, terwijl ik naar mijn machtige Meesteres kijk. Dan geniet ik van alles waar zij voor staat. Dan word ik klein en zij groot.

‘Vind je het goed dat ik een paar foto’s maak?’ Vroeg ze mij. In principe hoeft zij mij dit niet te vragen natuurlijk, maar dat doet ze uiteraard wel. Over foto’s gesproken. Nu stelt dit natuurlijk helemaal niets meer voor. De eerste foto’s die zij van mij maakte dateren uit 2002 of 2003. Toen het woord digitale camera nog moest worden uitgevonden. Ook toen lag ik op een bondagebank vastgebonden. De foto’s heb ik met het schaamrood op mijn wangen via de, ik meen Kruidvat, laten ontwikkelen. Hahahaha, deze heb ik overigens nog steeds ergens…..  ‘Kun jij deze foto’s doorsturen naar Fabiola.’ Dat is toch weer lief van Mrs. Denise, dat ze mogelijke ‘profiel’ foto’s en chantagemiddelen maakt voor mijn vriendin.    

Femmalia Deel 2, Episode 9
Catherine was vroeg vertrokken, ze had Victoria duidelijk geïnstrueerd dat niemand de slaven mocht beroeren. Het maakte de Dames onrustig  dat zij zo was vertrokken. Ze waren nu al een paar dagen op de vlucht en hadden slecht gegeten en geslapen. ‘Who tells us, that she didn’t escape..’ Vooral Keisha stookte het vuurtje aan. Adriana, die nog herstellende was van die afranseling met de bull whip stond haar bij. ‘Lets kill the slaves and move out..’ Victoria was duidelijk. Zij liet niet over zich heen lopen en maande de Dames tot rust. Zij werd gesteund door de overige Dames in de groep, Claudia, Brenda en Noreen.. ‘Ok we wait’ ging Keisha met het nodige ongenoegen akkoord. Hank voelde dat de spanning om te snijden was.

De hele dag wachtte de Dames, in de tussentijd werden er taken verdeeld door Victoria. Keisha bleef moeilijk doen. ‘Who makes you leader..?’ ‘You know, Victoria is second in command’ viel Brenda Victoria bij.. Die avond was Catharine nog niet terug. Noreen hield de wacht, terwijl Victoria, Claudia en Brenda gingen  slapen. Ook Hank en Phoebe lagen te slapen, toen Hank plotseling werd vast gegrepen met een hand voor zijn mond. Hij kon niet zien wie het was, maar ze maakte hem duidelijk om stil te zijn. Die avond werd Hank stevig onderhanden genomen, tot dat door het gestommel Brenda wakker werd en poolshoogte ging nemen. Daarbij kwam ze één op één te staan met Keisha. Het duurde niet lang of het ontaarde in een vechtpartij, die plots ten einde kwam, toen Brenda van achter werd neer geslagen.
Op het moment dat Adriana en Keisha de nog slapende Victoria wilde overmeesteren, werden ze zelf verrast door Catharine. Binnen de kortste keren waren Claudia en Victoria wakker. ‘Where the fuck is Noreen!!!’ schreeuwde Victoria gefrustreerd…  ‘Unconcious’ zei Catharine rustig, terwijl zij de twee dissonanten onder schot hield… Brenda kwam naar die klap op haar hoofd weer bij bewustzijn… Voordat Keisha zich wilde vergrijpen aan Hank, had zij eerst Noreen uitgeschakeld.  ‘What the fuck is wrong with you??’ I should kill you here right away.. Now go all to sleep, tommorrow morning we leave early….

Steven was na circa een dag geboeid in de slavenkar aangekomen op zijn bestemming. Hij en de overige slaven werden met vier slaven geketend in kooien geplaatst. Er waren circa 10 tot 12 van die hokken telde Steven snel. Deze hokken stonden tegen een soort van steengroeve aan. Om de hokken stond een stevige omheining met twee uitkijktorens. Bemand door diverse zwaar bewapende Dames. Na een korte nachtrust werden de slaven vroeg gewekt en de kooien geopend. 40 / 50 slaven werden geëscorteerd naar de ingang van de mijn, alwaar ze een houweel kregen. Circa vijf dames zagen erop toe dat de slaven hard genoeg doorwerkte, ze waren uitgerust met een zweep, die ze herhaaldelijk dreigend lieten knallen. Ontsnappen en verzetten was zinloos. Alle slaven waren geketend tussen enkels en polsen. En naast deze vijf ‘motivatoren’ stonden nog zeker 5 dames bewapend met vuurwapens.

Mistress Darlene had maar een relatief klein bedrijfje. Als zelfstandige bewerkte zij deze groeve met een aantal andere zelfstandig. De grondstoffen die ze delfde werden met name ingezet voor de bouw. Het was zwaar werk voor de slaven, die enkel lederen sandalen kregen als beschutting voor de voeten. De dagen waren lang. Snel genoeg kwam Steven tot de conclusie dat Mistress Darlene geen woord gelogen had, toen ze zei dat de vorige eigenaar een engel was vergleken met haar. Al snel had Steven het dagritme in de gaten. ’s Morgens om 06.00 uur beginnen, 0m 10.00 uur circa 5 minuten drink pauze. Om 12.00 uur 15 minuten drink en eet pauze. Hetzelfde om 15.00 uur en om 18.00 uur. Om 21.00 uur werden ze terug in hun hokken geplaatst, om doodop in slaap te vallen. Tweemaal per dag werd er met dynamiet gewerkt om kraters in de rotsen te slaan. Om 11.00 uur en om 16.00 uur. Vooraf werd iedereen gewaarschuwd door middel van een gong. Het was je eigen verantwoording om niet in de buurt van de explosies te zijn. De meeste slaven die hun leven lieten, bleven bewust in de buurt van de explosie om letterlijk in een klap van alle ellende verlost te zijn. Regelmatig vonden slaven dan ook ledenmaten van ‘collega’ slaven.  Wordt vervolgd.    

27 November 2019 deel 4
Terwijl ik er gespannen bij hing, pakte ze een vibrator, die ze professioneel met uiterste precisie bevestigde aan de haak. Zo, dat het vibrerende deel tegen mijn penis aankwam. Wat je toch allemaal kunt doen met een beetje Ducktape hahaha. Natuurlijk was het een beetje een ‘geplaag’. Maar geen zorgen, Mrs. Denise legde mijn verslag op mijn buik, waardoor ze één hand vrij had om de vibrator te richten. ‘Is het lekker?’ Vroeg ze plotseling ‘Ja Meesteres’ Antwoordde ik eerlijk. ‘Waarom hoor ik jouw dan niet…??’ Snel begon ik te hijgen…. Mrs. Denise maakte de vibrator los, om deze opnieuw te bevestigen. Hierdoor raakte de vibrator mijn penis zonder Haar handsturing veel beter. Het moment dat Mijn Meesteres Haar troon kon bestijgen. Schuin keek ik naar Haar, terwijl zij met Haar gedachte verzonken zat ‘In Droomland’. Dus niet in Dromenland. Ik daartegen kon door de vibratie van de vibrator alleen nog maar afdalen in dromenland. Het ritme van de vibrator gaf de richting aan, waar ik naartoe ging. Ik sloot mijn ogen en liet mijn gedachte gaan over de laatste paar maanden.

Plotseling was zij daar… ‘Zij!?’ Mijn Meesteres, ze droeg een zwart kanten slip en bijbehorende B.H., ze keek me zwoel aan en wenkte naar mij: ‘Kom Sjakie……kom…… kom naar mij….’  Wat een ongelofelijk goed idee van Haar dacht ik, ik wilde naar Haar toe lopen, maar dat ging niet…. ‘Hé…….’ hoorde ik plotseling een bekende stem in het Duits zeggen… ‘Wo gehst Du hin??’  Gelijktijdig gaf ze een zeer ferme ruk aan de ketting die om mijn ballen heen zat. Plotseling zag ik dat mijn handen op mijn rug vastgebonden zaten. Ik kon alleen maar volgen. ‘Du gehörst jetzt Mir..’ ‘Maar’ antwoordde ik Haar in mijn droom ‘maar Mrs. Denise nodigt mij uit voor het ultieme, voordat wat ik nooit van Haar kan krijgen??’ Ze sleurde mij door de hele club heen. In mijn ooghoeken zag ik hoe allemaal vreemde mensen mij verwondert aankeken, hoe ik daar naakt door een vrouw door de club heen werd getrokken. Hoe ze mij aan mijn lul van vertrek naar vertrek sleurde…

Voor even verschoot ik, ik opende mijn ogen en hoorde Mrs. Denise kort lachen. Om snel mijn ogen weer te sluiten. Mrs. Denise zei iets tegen een Dame met kort blond Haar, terwijl ze naar mij toeliep met een schoenveter in Haar handen. Ferm greep ze mij bij mijn ballen. Mijn lid begon te steigeren, hij wilde zelfs spuiten… In houden Sjakie, in houden….. Ze bond mijn ballen af, terwijl de blonde Dame steeds dichterbij kwam staan om te kijken. De vernedering werd groter en groter. Plotseling kreeg ik zicht op haar decolleté. Deze jonge Dame heeft een meer dan mooie, mag ik wel zeggen. Ik zoemde in gedachte in op Haar borsten…….ahhhhhhh aaaaa ahhhh. Nu zag ik het, het was Mrs. Eve… Natuurlijk…. Hmmm…. Totaal onverwacht greep Mrs. Denise mij bij een oor, ze sprak me streng en bestraffend toe, ik kon Haar niet horen. Hoe kleiner ik werd, hoe geiler. Ze sleurde mij aan mijn oren door de kelder heen…. Aaahhhh aaahhhhhh aahhhhh godd…oooohhh Wat nonde god…rrr geil zeggen….. Inhouden Sjakie inhouden ik wil niet komen… nog niet…….

‘Spreid je benen Sjakie, je krijgt twee trappen onder jouw ballen.’ ‘Hmmmm’ dacht ik in mijn droom. Dat gaat de verkeerde kant op in deze droom. ‘Auwwww’  schreeuwde ik het uit in mijn eigen droom en opende snel mijn ogen. Mrs. Denise stond inmiddels weer naast mij en zetten de vibrator op de hoogste stand. Mijn lul werd nu optimaal verwend…….. ik sloot snel weer mijn ogen….  

‘Sjakie kleed je uit’ hoorde ik een vrouw in het Duits zeggen… Herrin Fabiola….  ‘Hier kommen’ klonk het streng en geil te gelijk. Ik liet de lerenrok die ik droeg op de grond vallen. Toen zag ik pas dat ik in een soort van huiskamer setting was terecht gekomen. Snel nam ik de hele kamer in mij op. Het was hooguit een meter 5 lopen, het leken wel 500 meter, een ware walk of shame…… Ik liep langzaam de cirkel in en zag allemaal vrouwenogen op mij gericht. Een enkeling gekleed in een kinky outfit, de meeste casual…. O my gotttttt……. Loop ik nu naakt tussen al deze vrouwen in??? Aaaahhhh aaaaaahhh droom ik, de eindeloze 5 meter voettocht eindigde voor mijn Herrin. Even later moest ik van haar voor straf 40 push ups doen…. Terwijl ik de push ups deed en evenzoveel slagen op mijn billen kreeg, zag ik Mrs. Denise weer…

Ze droeg weer dat kanten slipje en bijbehorende B.H., Haar borsten puilde er bijna uit, terwijl ze zwoel naar mij keek.. Ik hield het nu bijna niet meer…. Ik stond op exploderen..  ‘Meesteres, ik kan het bijna niet meer tegenhouden, ik ga zo komen..’ ‘Je weet wat je moet vragen Sjakie.’ ‘Mag ik komen Meesteres..’ ‘Hoe vragen we dat??’ ‘Mag ik alstublieft komen Meesteres… Please…’  Haar goedkeuring volgde non-verbaal. Alleen Haar blik in de ogen haalde de spreekwoordelijke trekker al bijna over. Terwijl het leger zaadcellen zich aan het formeren was, zag ik één voor één de Dames van het Dream Team voorbij paraderen in mijn geest, Meesteressen Zascha, Manja, Nina, Eve, Samantha…..Do…… Ze gingen, zoals ze kwamen…..daar was ze Mrs. Denise, terwijl ze mij weer terecht wees……

Kleiner werd ik kleiner, Mrs. Denise werd daarentegen alleen maar groter. Terwijl zij mij streng en meewarig aankeek, gaf Herrin Fabiola een genadeloze ruk aan mijn Cock Leash……..Aaahhhhh Schokkend kwam ik klaar, ik bleef maar spuiten, langzaam liep ik letterlijk leeg………. Terwijl ik er half versuft bij lag.  ‘Mooi’ zei Mrs. Denise ‘Ik dacht dat je nooit klaar zou komen.’ Daarop ging ze weer op Haar zetel zitten. Ze liet de vibrator onverminderd op de hoogste stand doorrammelen. Dat laatste begon uiteraard snel te irriteren. ‘Is er wat Sjakie?’ zei ze met een sadistisch genoegen. ‘Nee Meesteres’ zo probeerde ik mijzelf groot te houden. Ook het zeer strak en zorgvuldig aangelegd touwtje om mijn ballen begon zijn tol te eisen. Rustig ging Mrs. Denise verder met lezen. Verdomme dacht ik, ben ik nog te snel klaar gekomen.  Nadat Mrs. Denise was uitgelezen, bevrijde ze mij uiterst zorgvuldig van alle bondagemiddelen. In eerste instantie wilde de handboeien, waar mijn ballen mee waren afgebonden, niet los gaan. Toen het slot open ging zei ze teleurgesteld ‘jammer..’ Hahahaha ‘Auww’ zei ik.  Met een volgespoten condoom om mijn pikkie kwam ik langzaam van de bondagetafel af. Om in slavenhouding plaats te nemen en de voeten van mijn Meesteres uit dank te kussen.  Zes lange weken had ik Haar niet gezien……

Op weg naar de Horizon – glimlach –
De man keek voor zich uit en overdacht de weg die hij had bewandelt. Waar het begonnen was en waar het heen was gegaan. Een relatie, wat moest hij daar eigenlijk wel niet van vinden, vroeg hij zichzelf af? Er was weer bijna een jaar voorbij, een jaar waarin hij een aantal persoonlijke doelstellingen had verwezenlijkt. Nieuwe doelstellingen voor het aankomende jaar stonden al in zijn geheugen gegrift. Waar de weg ook heen zou gaan, zonder de vrouw had hij de betreffende  doelstellingen niet gehad. Ruim een jaar geleden had hij zijn ring afgedaan. Dat, wat hem het meest herinnerde aan zijn vrouw. Zij, de vrouw, had die vicieuze cirkel voor hem gebroken.

Een relatie….., zou deze zijn zeer bijzondere relatie met de vrouw beïnvloeden? Als het aan de man lag, zeker niet. Hoeveel vrijheid moest hij inleveren voor de ultieme vrijheid. Ja, zijn vriendin was aanwezig. Positief, ze was in sommige dingen veel sneller als hem. Wilde veranderen, maar wil hij wel veranderen. Beter gezegd, wat wil de man veranderen. Hij remde Haar enigszins af, enthousiasme is leuk, maar ook een valkuil. De man had naast deze relatie, ook zijn eigen ‘dingen’ nodig. We zijn geen 25 meer!! Zij, zijn vriendin had geen moeite met parenclubs en SM party’s. De man ook niet. Het leven is te kort, genieten is het enige credo. Gewoon niet te moeilijk doen.

2020 staat voor de deur, evenals die verschrikkelijke kerstboom. Die gedachte alleen om dat ‘kreng’ weer op te tuigen. Maar zijn kinderen hè, daar deed hij het voor. Even keek hij achterom, in een blink van een seconde zag hij Haar weer. Hij wist, dat zij daarboven, het goed vond. De glimlach in de ogen van de Vrouw, die hem zijn geluk gunde, was uit duizenden…. Daarop begonnen zijn ogen te stralen.
…………….Wordt vervolgd

 

Daar uit het niets verschenen.
Ontwaar ik om te vernemen.
Een glimlach op haar mooie gezicht.
Met prachtige ogen, op mij gericht.
      

Gebaar
Een gevoel,
oncontroleerbaar.
Zo dichtbij, toch
ongrijpbaar.

Kan ik niet stoppen,
alleen maar gaan.
Zonder horen,
kan ik U verstaan.

Kan ik zien,
met gesloten ogen.
Worden zintuigen bedrogen.

Overmeesterd in
mijn mooiste dromen.
Word ik genadeloos
door U genomen.

Geketend,
ben ik geboeid.
Liet die vibratie mij
niet ongemoeid.

Geen clementie,
onweerstaanbaar.
Kwam ik alleen al
door dat ene gebaar

Glimlach
Stralend,
totaal onbewogen.
Inhalerend, iedere
blik gedogen.

Zo trots,
zo  naakt, zo puur.
Als regenwater,
in de natuur.

Uw sprak,
zonder te spreken.
Geen geluid, kan de
stilte verbreken.

Keek ik,
zonder te kijken.
Zag ik, wat ik nooit
kan bereiken.

Voel ik, wat ik
niet kan begrijpen.
Leg ik vast, wat ik
niet kan grijpen.

Eindeloos,
dat dit zo mag.
Geniet ik, van
Uw glimlach.

Top