It takes two to tango

Gefascineerd door een aantal ballkicking video’s op Twitter van Mrs Zascha kon ik maar één ding doen. De telefoon pakken en een afspraak maken.
Toevallig nam Zascha zelf op (ik herkende haar stem) dus kon ik gelijk zeggen wat ik graag zou willen.

En dan.. Dan hang je op met het idee dat je over ruim 24 uur flink in je ballen geschopt gaat worden. Wat een kick, ik hou ervan!

Voor mij is Domination Palace een soort van jongensboek, met het ene hoofdstuk nog mooier dan het andere. Dus deze keer komt er vast weer een mooi hoofdstuk bij, dat kan niet anders.

Met een iets meer dan misschien gezonde spanning belde ik aan. Mrs Nina deed open en DIRRIGEERDE me naar de kelder om daar te wachten. Daar kwam ik onverwachts Mrs Manja tegen, ze kende me nog en we hebben even bijgepraat. Dat was echt super leuk!
Even later kwam Mrs Nina me weer halen om vervolgens in de rode kamer verder te wachten. Ik moet zeggen, zo bouw je de spanning aardig nog verder op.

Ik raakte met Mrs Nina in gesprek over een sessie van ruim (alweer) 2 jaar geleden. Na een aantal details genoemd te hebben wist ze het nog.

Ik was net aan het vertellen wat voor “spelletjes” we hadden gespeeld de vorige keer toen Mrs Zascha de kamer binnenkwam. Met een lach op haar gezicht hoorde ze het aan, maar ik moest voor Mrs Nina nog een keer opnieuw beginnen.
Toch een beetje ongemakkelijk om een sessie te beginnen met te zeggen wat je in een eerdere sessie met een andere meesteres allemaal hebt gedaan.
Ik was dus weer goed op mijn plaats gezet nog voor de sessie zou beginnen.

Over het beginnen van een sessie gesproken, ballkicking zou het dus worden. Maar toen Mrs Zascha een paar keer flink (en lang) in mijn ballen kneep om te kijken hoeveel ik kon hebben moest ik helaas zeggen dat ik me niet goed voelde. Dit had ik nog nooit eerder meegemaakt.

Nu was ik wel vrij gespannen, maar dat ben ik altijd als ik weer naar DP toe ga. Dat is ook die kick waar ik van hou. Maar de gedachte dat een bloedmooie meesteres mij eens flink in m’n ballen gaat trappen net zoals op die geweldige filmpjes deed wellicht meer met me dan ik verwacht had.

En dan zit je daar, je voelt je lichamelijk (even) niet top, en ik besefte gelijk dat ballkicking hem niet meer ging worden. Dat hakt er even in hoor.

Nu weet ik dat ik bij DP in goede handen ben, maar nu had ik die goede handen ook echt even nodig.

Ik vind het echt grote klasse hoe Mrs Zascha hierop reageerde en voor me gezorgd heeft.

Tuurlijk, ik was even uit mijn flow, maar zo stoppen en de komende drie, vier, maanden met dit als mijn laatste herinnering aan DP… dat nooit. Hier heb ik geen maanden voor gespaard en ruim 2 uur voor in de auto gezeten.

We zijn na even lekker “kletsen” alsnog doorgegaan en we hebben er alsnog een geweldige sessie van gemaakt met een fantastisch einde!

Oké harde cbt is niks voor mij, maar er is nog zoveel meer. Mijn jongensboek dat DP heet is nog lang niet uit!

Zascha, je bent een topper!

Slaaf N

Top