Johannes Den Druiper  

Geachte lezer,  op het moment dat mijn column wordt gepubliceerd, loop ik altijd een sessie achter. Dit omdat Mrs. Denise altijd van mij een uitgewerkte versie ontvangt voor een nieuwe sessie. Door omstandigheden, waar ik in mijn volgende column op terug kom, is publicatie van dit verslag vertraagd.

Deel 4, episode 1

Het waarom van het gaan,
is het elkaar blindelings verstaan.
Het werd donker,
zonder dat het licht werd uitgedaan.

Themaparty (deel 2)
Met een ferme klik hoorde ik dat het zware slot van de massief eikenhouten deur werd ontsloten. De deur ging met gekraak en gepiep open. Een fel licht schoot als een ongenode gast blits snel naar binnen. Vrijwel meteen sloot ik van pijn mijn ogen. Angst schoot door mijn hele naakte – zowel geketend aan enkels en polsen – lichaam heen, angst voor wat zou gaan komen. Een bitse stem klonk door de holle kille ruimte en weerkaatste in het niets.. Snel ging ik op mijn knieën zitten met mijn handen in mijn nek.. Kettingen hoorde ik ratelen, ik was niet de enige in deze kille vochtige cel. We werden één voor één door een Cipier, gekleed in een zwart slipje met daarboven een strak even zo zwart korset, waarover haar ferme borsten uitstaken. Deze waren netjes opgeborgen een B.H. die met kleine metalenpinnetjes was bedekt. Ze droeg daaronder laarzen met stilettohakken tot in haar liezen. Ik kon nog net zien dat er zwarte panty’s onderuit kwamen die door middel van jarretels waren vastgemaakt.

Ze bevestigde een hondenriem aan mijn stalen collar en sleurde mij achter haar aan. Dat gaf mij voor even uitzicht op haar prachtige strakke ronde billen die enkel bedekt werden door een dun draadje tussen haar mooie bilnaad…  Ik werd naar een grote binnenplaats geleid waar circa dertig twee en halve meter hoge dikke houten palen stonden. Boven aan iedere paal zat een stevige grote ijzeren ring muurvast bevestigd. De Cipier trok mij richting één van die palen. De ketting tussen mijn polsen werd bevestigd met een hangslot aan de ijzeren ring. Hierdoor stond ik met mijn handen boven mij vast. Daarop deed ze mij een blinddoek voor…. Terwijl ik niets zag hoorde ik aan het ratelen van de kettingen dat de overige slaven, een stuk of 20, ook werden vastgezet aan een van deze palen. Hoe lang dat duurde kon ik niet inschatten, voor mijn gevoel een eeuwigheid.. Totdat ik op de achtergrond een vrouwelijke stem hoorde praten. Voor dat ik er erg in had pakte een onbekende Dame mij vast…..

De bovenstaande passage zit tussen fictie en werkelijkheid in. Het had zomaar een stukje kunnen zijn uit mijn verhaal Femmalia.. Slaaf zijn van een vrouw, mijn ongeremde fascinatie voor slavenveilingen. Ik heb er inmiddels een stuk of 8 meegemaakt, waarbij het er een stuk gemoedelijker aan toegaat dan zoals hierboven geschreven staat. Doch bij de laatste veiling  werden we voor het eerst geblinddoekt en geketend weggezet. Tevens mochten we, indien we er toestemming voor gaven, worden betast…. Er waren ongekend veel aanmeldingen deze ronde en iedereen kwam ook nog eens opdagen…. Ik had een mooi plekje veroverd tegen de muur, waar mijn handen met een ketting boven mij werden vastgeketend. Ik had toestemming gegeven om betast te worden. Dit was herkenbaar door een groot rood kruis wat geschilderd was op mijn naakte lichaam. Uit puur plezier (niet voor mij!!) werd er tevens een dikke streep over mijn borst en buik geschilderd tot aan mijn navel. Met aan beide kanten een schuine streep er naast. Met andere woorden een grote pijl gericht op mijn jonge heer. GEWELDIG!!! Hahahaha..

Ik werd, betast op mijn armen, in mijn zij, mijn buik, aan mijn tepels… Een van de dames kneep met haar handen – Hoe weet je dat het een vrouw was?? Door de lange nagels! – in mijn ballen.. hmmm. Na deze schouw, die circa 20 minuten duurde was het tijd voor de veiling. Ik was nummer 5, de Lady sleurde mij mee door de zaal aan mijn hondenriem die ze extra kort hield. Even later zou mijn ego een ontzettende boost krijgen… De Lady paradeerde mij voor alle vrouwen langs en presenteerde mij als ‘dè voetenmasseur’. Normaal beginnen de biedingen met € 10,00,– Nu werd er meteen € 50,00 gevraagd en….. geboden…. Even later werd ik verkocht voor € 200,00. De Dame in kwestie was blij, ze straalde van oor tot oor. Eerlijk gezegd zie ik de gefronste wenkbrauwen en het bij behorende hoongelach van ongeloof al op mijn netvlies staan, voordat Mrs. Denise dit heeft gelezen. Maar er is geen woord aan gelogen…  Voordat ik deze avond ging appte ik Mrs. Denise.. Ik vroeg me af of beschadigde ‘Ware’ wel genoeg op zouden leveren. De striemen van de elastieken stonden anderhalve week later namelijk nog op mijn lichaam. Haar reactie was zoals altijd veelzeggend: ‘Dat jij überhaupt iets oplevert’.

24 september 2018 (Deel 1)
13 dagen had ik extra mogen wachtte op dit moment. Eigenlijk had ik deze afspraak dus 11 september gepland. Een combinatie van onvoorziene zaken, had er echter toe geleid, dat het dus 13 dagen later werd. Dat had achteraf gezien een paar voordelen. Ten eerste: dat ik Mrs. Denise deze dag kon zien. Had gaf mij ook tijd om mijn verhaal Femmalia als een ‘verslag’ aan te bieden. Dat was wel al langer gereed, maar door technische problemen. De toner van de printer was leeg!!, kon ik het verslag niet zonder hinderlijke ‘vervuilingen’ op het papier aanbieden. Nu dus wel, nu weet ik niet of er lezers zijn die de tekenkunst kennen van o.a. Sardax en Nanshakh. Vooral Nanshakh maakt prachtige Femdom tekeningen. Niet alleen om de spreekwoordelijke vingers bij af te likken overigens… Google voor de ‘geil’ maar eens. Ik had mijn verhaal Femmalia geïllustreerd met tekeningen o.a. van Nanshakh. Laat ik duidelijk zijn dat het ingebonden verslag, niet in de laatste plaats in verband met schending van copyright, niet bedoeld is voor duplicatie.

Mrs. Denise opende de deur. ‘Hoi Sjakie, het is goed voor jouw om een minuutje te wachtte’. Ik liet met niet uit het veld slaan door deze vriendelijke sneer. Ja, ik was op tijd en had ferm op de bel gedrukt. Ik wist ook dat er maar een paar Dames aanwezig waren. Nee Sjakie werd niet meneer Tweekeerbellen hahaha. Ik, ik kon alleen maar stralen met die brede bekende glimlach op mijn bek.. Mijn breedbekkikker gelaat begint een eigen leven te leiden. Niet alleen in DP ook over de grens. Tijdens het laatste feestje, maakte een goede bekende (Lady K) van mij ook al een opmerking over die brede grijns op mijn gezicht… Een paar dagen later schreef ik de volgende app: ‘in Duitsland viel mijn brede glimlach ook al op.. Begrijp er echt niets van hahaha’ Ze reageerde als altijd weer gevat: ‘Ik ook niet?’ Nu stond ik dus weer voor Haar, met die brede grijns. Ze pakte mij meteen vast bij mijn rechter oor en dirigeerde mij naar de ‘Rode kamer’. ‘Uitkleden Sjakie … Snel… ‘ Het blijft uiteindelijk voor mij een van de geilste commando’s. Ik heb het in mijn verhalen nooit onder stoelen of banken geschoven. Maar CFNM fascineert mij zo mateloos… ..zonder vernederend naakt te zijn, is het voor mij hetzelfde als een masochist die niet wordt geslagen. Of een travestiet die op een feestje is, verkleed als man… Of seks hebben en niet klaarkomen.

‘Leg je spullen klaar, dan ga ik Samantha halen’ Na het uitspreken van die woorden begint mijn ‘kopfkino’ zoals onze oosterburen dat plachten te zeggen. Vrij vertaalt: geile fantasie al te werken. Zo geil, twee extra ogen die mij naakt zien. Niet dat zij ervan onder de indruk zal zijn…hahaha, maar toch. Ik was de laatste sessie (zie ‘Dancin’ with elastics’) aardig overdondert door Haar Amazone uitstraling. Als liefhebber van Femdom fascineren Amazones mij wezenloos. Ik had mijn slavenhouding aangenomen en keek strak naar de bodem. Terwijl ik iemand binnen hoorde komen die vrijwel meteen om mij begon te lachen. Vergelijk dat genot met een bullwhip voor een doorgewinterde masochist.. ‘Wie is deze Dame die je al een tijdje niet hebt gezien?’ Vroeg Mrs. Denise. Mijn gedachte waren helemaal bij Mrs. Samantha…  ‘Mrs. Samantha.’ Antwoorde ik vol overtuiging, eigenlijk – achter af is dat makkelijk – niet goed luisterend… Het kon alleen maar Mrs. Samantha zijn.. ‘Fout Sjakie…FOUT!!!!!!!!!! Wie is zij? Ik probeerde nog Mrs. Zascha??’ Maar ik was compleet van de ‘waps’. ‘Ehhhh??’ Kon ik alleen nog maar uitbrengen… Meestal kijk ik vooraf wie er allemaal zijn. In het verleden heb ik al vaker dit soort vragen gekregen en ben ik in de mist gegaan hahaha. Maar nu zat ik met mijn ‘brede bek’ vol tanden. ‘Kijk eens op Sjakie.’ ‘Daisy Meesteres, U heb ik al lang niet meer gezien.’ Antwoorde ik verbaasd. ‘Dat zei ik toch!!’ vulde Mrs. Denise mij aan.

Dat is dus DP op en top. Dit is niet eens een uitzondering dat het gebeurd. Een team vol Dames die er gewoon plezier in heeft. Zoals in dit geval Daisy. Daarop verliet zij de ruimte.   Voor mij restte de eer om mijn gedichten te mogen voordragen voor Mrs. Denise en in het bijzijn van Mrs. Samantha… Heerlijk, ik zou dat net zo graag naakt doen in een zaal met wel 50 vrouwen. Beide gedichten kunt U lezen onder mijn column ‘Dancin’ with elastics’. Mijn gedicht ‘Deur’ ging erg ‘diep’. Beide Dames waren daarin eenstemmig. Dat was ook de bedoeling. Het tweede gedicht ‘Elastiek’ was luchtiger. Dit sloeg uiteraard terug op de vorige sessie. Dat was uiteraard ook zeer herkenbaar voor Mrs. Samantha en maakte deze vernedering des te leuker…..    

House of Fantasy, De tweede ronde….. deel 2 (Zie deel 1 in Dancin’with elastics)
‘DAT BEN IKKKKK!!’  Herhaalde ik mij zelf hard……. Instinctief wilde ik opstaan, maar ik kon mijn benen niet bewegen…. ‘HELLLLP…….HELLLP’ begon ik in paniek te roepen… De deur van de kamer ging open, twee verpleegster kwamen de kamer in gesneld… ‘Wat is er aan de hand?’ vroeg de jonge verpleegster met lang blond haar… ‘Waar ben ik hier…?’ Vroeg ik in paniek… Haar collega met Aziatische ‘looks’ nam het woord over. ‘In een Hospitaal. U heeft een zwaar ongeluk gehad.’ ‘Ja, dat weet ik inmiddels…. Maar ik zag…. Ehhhh ik za…. ‘Wat bedoelt U meneer?’ Viel de Verpleegster met Aziatische looks mij in de rede.. ‘Ik … ik….. was net op TV.. ‘Rustig meneer….rustig, U bent hier in goede handen.’ Vulde de verpleegster met lang blond haar aan. Het werd waziger voor mijn ogen…… Ik zag dat de Aziatische Dame een spuit in haar hand had.. Ik wilde schreeuwen maar kon het niet…. Ik voelde mij weg vallen, mijn armen en oogleden werden zwaarder… Net voor dat mijn oogluiken helemaal dichtvielen, kwam de Dokter naar binnen. Ik herkende haar stem uit duizenden….den ……den….nnnnnn..

Het was zaterdagmiddag dat ik naar haar toe reed, meer dan haar naam kende ik niet. Rustig stuurde ik mijn auto naar de stad die ik via mijn werk al zo vaak had bezocht. Even later parkeerde ik mijn auto in de wijk Noord, huisnummer 5. Gewoon een rijtjeshuis waar we het hele land mee volgestopt hebben. Ietwat nerveus stapte ik uit mijn auto en liep naar de voordeur. Dingdong, even later werd de deur open gemaakt door een jonge meisje van een jaar of 7. “Loop maar door’ zei ze vriendelijk. Het moment dat ik de woonkamer binnenliep moest ik alles wat ik ooit geleerd had loslaten.  Op de bank zaten twee Dames, Angel en Missy, ja ik was op een missie. Het was een kleine oude woning die volstond met meubels en achterstallig opruimen. Dat laatste zacht uitgedrukt, maar dat was niet mijn missie of doel. Het was gezellig. “Blijf je eten?’ vroeg Angel na verloop van tijd. “Ja, waarom niet?’ Het werd circa 12.00 uur ’s nachts alvorens ik naar huis reed. We hadden elkaar aangekeken….Wellicht iets te lang… Ze was blond, hel blond met krullend haar. Mooi figuur, ergens was ze heel lief. Angel had het woord gedaan…. Duizenden gedachtes gingen door mij heen toen ik naar huis toe reed…. Ik moet terug, ik moet terug naar haar, dit is jouw kans…  
Wakker worden….. Wakker worden…. Wakker worden…. Klonk het lief steeds dichter bij…. Het was die zuster, die mooie zuster die niet alleen naar bloemen rook maar ook zo hete. “Heeft U goed geslapen meneer’ klonk het allervriendelijkst en onschuldig. “Ehhhh ehh’ kon ik maar moeizaam mompelen. De jonge Dame liep naar mij toe. “Zal ik U even rechtzetten voor het ontbijt?’ Ze wachtte mijn antwoord niet af en zette de achterkant van het bed rustig omhoog. Daarbij bukte ze opzichtig over mij heen, wat een diepe inkijk gaf op haar niet al te grote maar mooie cup. Ze zag mij loensen. “Is het zo beter meneer’. Mijn antwoord was iets te enthousiast ‘Ja’. Ze lachte lief….. Toen ze de kamer weer verliet, realiseerde ik mij dat ik of héél lang geslapen had, of dat het helemaal geen ochtend was. Ik wilde de afstandsbediening van de tv pakken, maar kon de niet vinden. Daarop drukte ik op een knopje naast het bed. De bel om het verplegend personeel te waarschuwen. Een paar minuten later ging de deur weer open. Nu kwam de mooie jonge Dame met lang blond haar binnen. “U heeft gebeld?’    

24 September 2018 (deel 2)
‘Sjakie, moet die stinkende slavenkont nog worden gewassen?‘ ‘Ja Meesteres.’ Niet dat ik niet zuiver was, maar je kunt niet schoon genoeg zijn. ‘Dan mag je zo boven gaan douchen. Als je klaar bent druk je op de bel en wacht je tot ik jouw roep.’ Even lekker douche, het hoort er gewoon bij. De spanning loopt op. Een goed moment om ook te ‘konttroleren’ dat er nergens geen ongewenste sporen zijn. Snel waste ik mij, droogde mij af en deed de douche uit. Dat laatste doe ik eigenlijk altijd al. Drukte op de bel en wachtte weer in slavenhouding, met mijn neus strak naar beneden……… Plotseling hoorde ik iemand naar boven komen.  Ik durfde niet te kijken, ik wist zeker dat zij niet Mrs. Denise was. Ze sprak mij aan, ik zag alleen Haar voeten. Ik was te verbouwereerd om te doen wat ik had willen doen.. Ze plaatste een voet op mijn hoofd. Als iemand daar recht op heeft, naast uiteraard Mrs. Denise, is dat wel Mrs. Zascha. Het was de blonde Wrestling Queen… Ik was te schuchter, daarbij ook nog hees (zwaar weekend gehad!) Om echt goed te reageren. Mijn lid reageerde overigens wel…. Na deze korte begroeting liep ze weer naar beneden.

Natuurlijk zou ik iedere dag met Haar willen worstelen. Iedere dag hopeloos verliezen, geklemd worden tussen Haar machtige benen. Overmeesterd worden of beter gezegd overmeesteresd worden, weerloos vastgebonden worden… ooooo shit… ….hmmmm , ik dwaal af…  ‘Sjakie, kom je naar beneden.’ ‘Ja Meesteres, mag ik lopen??’ ‘Ja..’ Beneden wachtte mij een nieuwe verassing. Terwijl Mrs. Denise mij vermanend toesprak over een schrijffout, mocht ik weer plaatsnemen op mijn knieën. Plotseling was Mrs, Zascha daar weer en ze schopte mij onder mijn kont. Ik schoot een beetje vooruit en kwam daardoor klem te zitten tussen de benen (ter hoogte van de enkels) van Mrs. Denise. Mrs. Zascha ging vrolijk verder met schoppen..  ‘Zo’ zei Mrs. Zascha ‘Heb ik toch nog even gesport vandaag.’ Eerlijk gezegd: ik genoot ervan.. Heerlijk, dank U Mrs. Zascha…  

Hoewel ik dus niet zoveel met pijn heb, kan ik tot een bepaalde hoogte best genieten van pijn. Geestelijk is het voor mij wel een combinatie met vernedering. Op ‘feestjes’ incasseer ik ook regelmatig. Soms iets te veel, maar doorgaans mag het meer zijn. Ik bedoel dan, dat ze harder mogen slaan. Dat geldt niet voor een doorgewinterde Meesteres, als Mrs. Denise. Zij weet hoeveel ik kan hebben, daarbij weet zij heel goed waar mijn grens ligt.  ‘Kruip de rode kamer in Sjakie’ Ik volgde Haar bevel en nam weer in plaats in mijn slavenhouding, terwijl Mrs. Denise mijn verslag aan het lezen was… Ik hoorde Haar diverse keren lachen, wat mij een geweldige kick gaf….. Ze las hard op: Mijn lid zwol op tot volle oorlogssterkte.. Goed, een kleine oorlog…., maar toch.. hahahaha’.    

5 September 2018  ‘Ukkel’
Ja Sjakko, waarom neem jij niet meteen je telefoon op?? Klonk het lachend en verontwaardigd tegelijkertijd…. Ze noemt me de laatste tijd, misschien wel maanden steeds vaker Sjakko.. Waarom, geen idee is eigenlijk ook niet relevant.. ‘Ja Meesteres, ja ik was net mijn zoon naar bed aan het brengen.’ ‘Dat zei ik ook al tegen Zascha… Luister we hebben een slogan nodig.. We geven 10% herfst korting.. Daar hebben we een slogan voor nodig..’ ‘Ok Meesteres.., wilt U ook Mevrouw Zascha de groeten doen?’ ‘Je krijgt de groeten van Sjakie.’ Hoorde ik haar op de achtergrond met een denigrerende stem zeggen. ‘En snel een beetje, ik wil hem binnen 10 minuten hebben.’  Ik zat al achter mijn computer, was toevallig een nieuw gedicht uit aan het werken. Daarbij speel ik met de gedachte om eens om één van mijn ‘gewone’ gedichten in te zenden voor een Poëzie wedstrijd. Maar gelijk ging de knop om:  Zo iets Meesteres? Met de herfst in aantocht, wordt ieder uur met 10% korting verkocht… Of.. Bladeren vallen van de bomen, het mooie weer hebben we gehad. Wij vervullen Uw dromen. Met 10% rabat…  Of, Laat nu je slag slaan, nu de uren met 10% korting gaan.. Of Laat je nu slaan….haha.  Mrs. Denise reageerde uiteraard weer zeer ‘enthousiast’ op mijn ijver. ‘Komen ook Meesters Ukkel!’

Hmmm Ukkel, wat is een ukkel vroeg ik mij af. Natuurlijk wist ik wat zij ermee bedoelde. Maar wat is er bekend over ukkels op internet. Daarnaast vroeg ik mij af, kan ik beter een ukkel dan een sukkel zijn? Ik zocht op het woord ‘Ukkel’. Dat leerde mij dat Ukkel een gemeente en stad in België is.  Maar ik heb zo een vaag vermoeden dat ze mij niet vergleek met een Ukkelnaar. Oftewel inwoner van Ukkel.  Met een sukkel heb ik daarentegen meer raakvlakken. Op internet staat letterlijk: een wat dommig, onhandig persoon. Gevonden op  http ://nl. wiktionary.org/ wiki/ sukkel. Ook is het een synoniem voor klungel en kluns.. hmmm.. Voor mijn eigen gemoedstoestand was het beter dat ik de volgende passage niet had gelezen: Overige synoniemen: 1) Al te goed mens 2) Arme ziel 3) Beklagenswaardig schepsel 4) Beuzelaar 5) Bloed 6) Brekebeen 7) Domkop 8) Dommerik 9) Domoor 10) Doodgoed mens 11) Duts 12) Ezel 13) Goedbloed 14) Goedige en domme man 15) Goeierd 16) Halfzacht persoon 17) Hals 18) Hannes 19) Haspel 20) Heuker 21) Hufter 22) Huiben 23) Idioot 24) Iemand die alles goed vind 25) Jan… Ik werd letterlijk steeds kleiner….  

‘Herfstrabat??’ ging ze verder. ‘Rabat is een ander woord voor korting.’ Antwoorde ik. ‘Nee joh, is een plaats in Marokko.’ Nu was ik eens niet bijdehand. Overigens wist ik op dat moment niet dat Ukkel een plaats in België is.. Daarbij heb Ik echt niet het lef om als volgt te reageren.  Meesteres, Ukkel is een plaats in België. Ondertussen ging ik verder: “Laat deze slag niet gaan, 10% korting komt eraan.”  ‘Beter’ antwoorde ze droog…Ondertussen ging ik verder met googlen en typte ik in: ‘betekenis ukkel’ En warempel.. Ukkel; Wat een Ukkelzeg. In Amsterdam gebruikt als iemand zich sukkelige gedraagt!!! hahahahaha  De enige conclusie die ik uit dit gebeuren kan trekken is, dat een ukkel een kleine sukkel is. Maar een ukkel is niet per definitie dommer dan een sukkel. Gelukkig oefff, beter een kleine ukkel, dan een grote sukkel… Dank U Meesteres voor het compliment.

24 september 2018 (deel 3)
‘Sjakie, ga jij eens midden in de kamer staan.’  ‘Ja Meesteres.’ ‘Entertain mij.’ Daar stond ik dan, wat moest ik doen… Haar entertainen, zo achteraf weet ik wel hoe ik haar graag zou willen entertainen, maar dat stelt ze – denk ik??? – niet op prijs hahaha……in mijn hoofd zag ik in een ‘blink van een seconde’ hoe ik sexy kon dansen voor Haar. Met de nadruk op een blink van een seconde’. Op dat moment kwam Mrs. Samantha binnen. ‘Wat ben je aan het doen Sjakie?’ Vroeg Mrs. Denise mij ‘Ehhh ja… ‘Je moet mij entertainen!!’ ‘Ja ehhh.’ ‘Ik wil niet dat je praat, dit is geen dialoog.. Het leek waarlijk nergens op..’ Toen kwam ook nog mijn blonde Wrestling Queen binnen, Mrs. Zascha.. Hoongelach was uiteraard mijn deel. Wat een genot….. ‘Wat ben je toch aan het doen? Mond dicht…’ Ze had gelijk, het leek ook nergens op.

‘Sjakie is zo een klungel, hij kan echt niets…’ zei ze tegen Mrs. Samantha, Mrs. Zascha wist dat natuurlijk allang. ‘Doe een hangbuikzwijn na.’ Snel zat ik op handen en knieën. Dat ging mij – ja ik zal het zelf maar schrijven!!!!! – van nature beter af… Ben ik dan mooi klaar mee hahahahahaha ‘En een koe…’ ‘Muhhh……muhh’ Dit tot grote hilariteit van de aanwezige Dames. ‘Nu een paard’  ‘Daar was ik dus echt klaar mee… Jezus een paard na doen. Dat hinniken, Nu had ik dus net een – ik mag wel zeggen – bijzonder zwaar weekend achter de rug. Mijn stembanden kunnen nog minder verdragen dan ik pijn kan verdragen. Met andere woorden, een stemverheffing leidt al bijna tot heesheid. Nu kan ik daar doorgaans goed mee overweg. Dus ik probeer zo weinig mogelijk mijn stembanden te belasten. Maar net als de meeste mensen, kan ik mijn stembanden steeds slechter beheersen na het nuttigen van steeds meer goudgele versnaperingen.

We waren in Amsterdam, ja dan loop je dus ook over de wallen. In dit geval met mijn vrienden, die weten dat ik een voorliefde voor SM heb. Of zij alles gezien hebben, wat ik heb gezien die dag, dat weet ik niet. Maar omdat ene winkeltje heen kijken, dat ging dus echt niet. Een SM winkeltje met in de etalage allemaal attributen voor slaven om in de mond te doen. Zeg maar een gag aan de ene kant en de andere kant, b.v. een wc borstel. Ik zag ze kijken, toch de ‘heren’ waren te veel afgeleid door de vele versnaperingen achter de raampjes.. en daarna uiteraard de nodige drank.  Kortom mijn stembanden waren belabberd, zo ook mijn ‘auditie’ als paard… Dat leek dus ook al  nergens op. ‘Pak je lul maar vast en begin ons zo maar te entertainen. Sjakie’ zei ze even later. ‘Ik hoor je niet.’ Snel begon ik te hijgen en hoewel ik lichamelijk niet zo snel op ‘oorlogssterkte’ kwam, genoot ik intens.
Ik stond inmiddels met mijn rug voor de sling, voor diegene die de rode kamer kennen. Met de neus richting het andreaskruis. Voor mij zat Mrs. Denise, zij droeg een langs zwart strak sluitende broek, met daar boven een zwart topje / BH van hetzelfde materiaal. Met andere woorden: lust voor mijn ogen. Links naast Haar stond dus Mrs. Zascha,  voor mij op 45 graden. haar mooie blonde haar had ze in een strakke staart. Ook zij had een strak ‘pak’ aan… Ook Mrs. Samantha zat links, in dit geval van mijn zij. Ze had een mooie zwarte jurk aan. En ik mocht weer eens in een ruimte zijn met dergelijke Toppers…, Dreamteam pur sang…  ‘Zullen we hem meenemen?’

Weduwnaar
Het komt niet zo heel vaak voor, eigenlijk veel te weinig. Werkelijk waar, er was geen voetbal op tv of langs de velden. Ten minste waar ik weleens naar toe ga. Geen Formule 1, wat ook bij mij sinds Max Verstappen meerijdt, meer interesse heeft gekregen…. Bijkans een doelloze zondag… Ik besloot om met mijn kinderen ’s middags naar een binnenspeeltuin te gaan. Gewapend met mijn laptop en een VI ging ik op pad. Mijn kinderen hebben de leeftijd dat ik ze niet meer hoef te volgen, ze komen zelf wel als ze dorst hebben of iets lekkers willen.   Het liefst ga ik in een hoekje zitten, ergens waar ook een stopcontact is. Mijn scherm niet zichtbaar voor andere mensen, zodat niemand per ongeluk toevallig op mijn scherm kan kijken. Zeker als er woorden te lezen zijn als Meesteres, slaaf etc… Laat ik daar nu toevallig veel overschrijven.. Als het wel op het scherm staat, b.v. Geachte Meesteres Denise, lettertype 18 vetgedrukt, scrol ik de pagina zo dat het niet zichtbaar is.

Mijn kinderen dachten er echter anders over en dirigeerde mij naar de op het eerste oog verkeerde tafel. Het was echter niet druk. Even later kwamen er twee jonge moeders een tafel verder zitten. Het duurde niet lang of deze assertieve dames namen het voortouw en we raakte in gesprek. Ik was hier totaal niet naar op zoek of zo en wilde eigenlijk een gedicht gaan schrijven. Eventueel nog wat teksten schrijven voor mijn column. ‘Zo ben je druk aan het werken?’ Vroeg de vrolijkste en bijdehandste van de twee. ‘Niet echt, ben alleen wat aan het schrijven..’ Antwoorde ik ongelogen. ‘Ben je schrijver??’ vroeg ze verbaasd. ‘Nee’, zei ik lachend terug. ‘Ben je getrouwd?’ Vroeg ze vrij direct ‘Nee, ik ben weduwnaar’ Zichtbaar was ze geschrokken en verontschuldigde zij zich voor die vraag. ‘Dat hoeft toch niet, dat kun jij toch niet weten.’ Ik draag nog steeds mijn trouwring..  Het blijft een raar fenomeen, maar ik heb sterk het gevoel dat iedereen op de een of andere manier veel meer meeleeft met een weduwnaar, dan een alleenstaande ouder. Voor wie feitelijk de taken net zo zwaar zijn.

Even later schreef ik in de tumult tussen de schreeuwende kinderen nog een gedicht, totdat ik met de tweede jonge dame uitvoerig in gesprek kwam. Een bijzonder leuk gesprek met inhoud. Die avond ging een en ander via de messenger verder, telefoonnummers waren snel uitgewisseld. De eerste lunch staat voor de deur… Feitelijk is dat al het moment van eerlijk zijn.   In mijn SM leven, ook met Herrin Gabriele was ik eerlijk over mijn bezoeken aan Mrs. Denise. Hoe open ik moet zijn is een ander verhaal. Ik kan niet verlangen dat een toekomstige partner dit accepteert. Ik vraag ook niet om acceptatie. Ik kan, wil en zal niet veranderen. Ik vraag wel om respect, net zo goed dat ik respecteer als een toekomstige partner mijn SM kant niet accepteert, of ik nu weduwnaar ben of niet..

24 September 2018 (deel 4)
‘Volgen Sjakie….’ Hierop kroop ik richting de deur. Mrs. Denise maande mij om verder te kruipen de gang in. ‘Opstaan Sjakie. Handen strak naast jouw lichaam.’ Mrs. Denise liep vervolgens weg om iets te gaan halen. Ik stond er geconcentreerd, met mijn blik naar beneden bij. ‘Kun jij niet trots staan?’ zei, zover ik kan herinneren!?,  Mrs. Zascha.. Vanuit de verte hoorde ik Mrs. Denise zeggen. ‘Hij zal wel naar beneden kijken?’ Daarop ging ik rechter op staan. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat Mrs. Denise een rol inwikkelfolie in haar hand had. Behoedzaam wikkelde zij dit doorzichtig folie om mijn hoofd heen. ‘Ogen dicht Sjakie. Dit was niet de eerste keer, dat ik zo werd ingewikkeld. Overigens kan ik mij voorstellen dat inwikkelen best ingewikkeld kan zijn, maar dit terzijde…..

Over mijn ogen werd een stuk donkere tape geplakt, evenals over mijn mond. Het was duidelijk dat het niet gewenst was dat ik zou spreken. Eerder deze avond was Mrs. Denise daar al heel duidelijk in geweest. Zij voert met slaven monologen en zeker geen dialogen. Mijn neusgat werd vrijgelaten, waardoor ik goed kon ademhalen. ‘Sjakie, benen bij elkaar.’ Het duurde niet lang of ik voelde dat ik ook vanaf mijn schouder naar beneden werd ingewikkeld. Mrs. Samantha assisteerde Mrs. Denise hierbij, waarbij mijn Meesteres haar rijke ervaring deelde met deze Amazone krijger (zie Dancin’ with elastics). In mijn gedachte zag ik alle Dames al staan in Amazone uniformpjes. Ja pjes… Korte rokjes en topjes. Gespierde armen, mooie borsten, bewapend en ik was een gevangene c.q. slaaf van dit machtige ‘Femdom’ volk… Mijn god… ahhhhh hmmmm zo godv#r de n#n de paraplu GEIL………

Gestaag werd ik tot aan mijn enkels ingewikkeld, waarbij ik, toen mijn onderbenen nog vrij waren, gedirigeerd werd richting de muur tussen de bar deur en rode kamer. Om zeker te zijn dat dit slaafje echt nergens meer naar toe kon gaan, werd er ook nog tape om de folie getrokken ter hoogte van mijn bovenarmen, navel en bovenbenen. De pret kon uiteraard niet op. Tijd om het kunstwerk af te maken. Ja kunstwerk… Onder kunst versta ik in dit geval de verpakking om mijn logge lichaam heen… Hoewel ik zelf uiteraard niets kon zien, twijfelde ik er niet aan dat dit er mooi en strak zou uitzien. Ik hoorde dat ze bezig was met touw. Touw waarmee ze mij in de vorm van een Japanse bondage, met behulp van haken aan de muur, vastzette aan de muur. Ik kon geen kant meer op en voelde me heerlijk. Mijn lid smachtte om een kijkje te kunnen gaan nemen. Een paar keer had ik de hand van Mrs. Denise al gevoeld, toen ze ‘opzoek’ ging naar mijn edele delen. Jahaa ik weet het, ik weet het, het viel niet mee om ze te vinden…, wrijf het er maar weer in….duhuh hahaha.

‘Sjakie, ik heb hem gevonden, ik ga je pik met een vlijmscherpe schaar eruit halen.’ Ik twijfel niet aan haar vakmanschap en weet dat ik in goede handen ben. Dat bleek ook toen even later mijn pikkie er uit plopte… Zo heerlijk is dat.  Het leek wel of ik de kraan had opengezet. Kennelijk droop het voorvocht er als een lekkende kraan.. ehhhh kraantje uit.  ‘Alles wat je knoeit op de grond moet je oplikken.’ Hoorde ik Mrs. Denise waarschuwend zeggen.  ‘Ik ga even mijn telefoon halen’ zei ze even later enthousiast tegen de andere Dames. Daarop werd ik vereeuwigd. Ze nam foto’s van opzij, van voren en…. ‘Even heel goed inzoomen…hahaha, van mijn druipend lid’ Nadat kennelijk de overige Dames goedkeurend het resultaat op de foto hadden aanschouwd, legde ze haar telefoon weg.

House of Fantasy, De tweede ronde deel 3
‘Ja, waar is de afstandsbediening gebleven’ ‘Oh… ja die heeft U laten vallen……met wat ‘snelheid’… ‘Gesmeten????’ Vroeg ik verbaasd. ‘Ja, U heeft waarschijnlijk héél heftig gedroomd?’ ‘Ehhhhh…ik kan me daar echt niets van herinneren.’ ‘Uw ging als een dolle te keer, U schreeuwde iets van… dat is mijn auto…. Ik moet hier weg’. Dat laatste herinnerde ik mij wel een beetje, die auto op tv die ik gezien had. ‘U heeft traumatische ervaring opgelopen, daardoor kunt U werkelijkheid niet meer onderscheiden van illusie. Daarom hebben wij U ook vastgelegd.’ ‘Vastgelegd’ vroeg ik verbaasd. Toen ik de dekens op tilde zag ik tot mijn verbazing dat er om mijn enkels boeien zaten. Om mijn middel zat een lerenriem. Dit alles zat niet erg strak. Sterker nog, dit kon ik zelf losmaken. Ik was zo verbaasd dat het mij niet eens opgevallen was dat ik naakt onder de lakens lag. Daarop wilde ik aanstalten maken om mezelf los te maken. De jonge Dame met lang blond haar waarschuwde vriendelijk: ‘Niet doen meneer…..’ Niet doen….’ Waarom niet’ , reageerde ik snel…. ‘Wat dan nog?’ De jonge Dame drukte op een knopje en vroeg om assistentie.
Binnen een mum van tijd kwamen er twee Dames de kamer binnen gestormd. Beide gekleed in een iets te strak verpleegstersuniform. De ene Dame was eveneens blond met een zeer getraind en gespierd lichaam, vergezeld door de Dame met Aziatische looks. ‘Snel….snel’ zei de jonge Verpleegster, hij wil ontsnappen. Inmiddels zat ik rechtovereind en was ik met mijn handen bezig om de lerenriem om mijn middel los te maken. De blonde Dame pakte mij meteen in een wurggreep van achter. Met beide handen probeerde ik mij te bevrijdde van de verwurging. Vlug trok de tweede Dame de dekens van mij af. Ik lag nu in volornaat bloot voor deze drie Dames. ‘Trek de enkelboeien aan Gina’ – tenminste ik verstond zo iets – Zei dezelfde Dame. Binnen de kortste keer lagen mijn benen zo gespreid als mogelijk vastgeketend aan het bed, terwijl de Dame met Aziatische looks de riem om mijn middel stevig vast maakte. Uit mijn ooghoeken zag ik dat ze er een hangslot bij gebruikte. Ik verzette mij nog steeds zoveel mogelijk. ‘LAAT LOS’ klonk het opeens héél fel… ‘LOSSS…. Gelijktijdig voelde ik een stevige pijn in mijn ballen….AUWWWW!!! Schreeuwde ik het uit. ‘LOSSS……. SLAAF’.
Het was die stem…. Die prachtige hypnotiserende stem…… Die geur…..die macht…. Meteen liet ik los. Vliegensvlug werden mijn armen door de sterke gespierde vrouw vastgezet aan het bed. Langzaam keek ik op en zag ik hoe de dokter met één hand nog steeds mijn ballen vast had. ‘Luister goed slaaf, ja je hoort het goed, jij bent mijn SLAAF…… Ik had je dit willen besparen, maar je hebt er zelf om gevraagd.’ Even later was ik omsingeld door die mooie blonde Dame met lang blond haar…ehhh Gina meende ik te horen. Bloem, zij met die kastanje bruine haren. Die vrouw met Aziatische ‘looks’. Een blonde zeer goed getrainde en gespierde Dame…….De Dokter, een prachtige vrouw, met messcherpe nagels en een stem en geur om bij weg te smelten.

‘Missen wij wat? Ik keek vrijwel meteen naar de deur. Daar stapte een vol slanke vrouw naar binnen met in haar kielzog een verpleegster met gif zwart haar. De vol slanke Dame begon meteen te lachen… ze liep naar het bed toe en zei tegen de ‘Dokter’.. ‘Is dat alles?’ Had U geen slaaf kunnen uitzoeken die meer aan mijn ‘standaarden’ voldoet?’ Alle Dames begonnen volmondig te lachen. ‘Bloem’ zei de Dokter ‘Maak is wat van dat zielig gevalletje’. Daarbij keek zij mij héél lief aan. Voordat ik er erg in had, had zij mijn lid vast.. Wat snel begon te groeien… ‘Jij vieze geile slet…’ zei ze – ja laat ik haar maar Gina noemen – iets te enthousiast. ‘Sorry meid’ zei Bloem tegen de volslanke Dame… ‘Hij heeft niet zo een heerlijke grote Braziliaanse lul…’ Hahahahahahahahaha klonk het vervolgens hard en simultaan in koor. ‘Genoeg gelachen Dames’ zei de Dokter vervolgens… ‘Breng jij onze slaaf naar zijn nieuwe kamer?’ zei ze kijkend in de richting van de ‘verpleegster’ met gif zwart haar die zo juist haar jasje had uit gedaan. Toen pas zag ik dat één van haar armen volledig vol stond met een prachtige tatoeage…

24 September 2018 (Deel 5)
Het duurde niet lang of ik voelde dat ze wat om mijn pik heen deed.  ‘Elastiekje Sjakie..’ zei ze lachend. Het angstzweet trok al tussen de folie naar beneden…. Rustig vertelde Mrs. Denise tegen Mrs. Samantha hoe ze het beste het elastiekje kon uittrekken. Maar dat elastiekje was nu een condoom… Ik was er al bang voor. Langzaam begon ze te tellen, ze trok het condoom uit en liet deze vervolgens los.. petssss…. AUWWW…. HAHAHAHAHA. Mrs. Denise was deze ronde zeer genadig voor mij geweest, vergeleken met de laatste aanslag met een condoom op mijn eikel. (zie Figuur). In mijn gedicht Elastiek had ik notabene het volgende  geschreven:
Dacht ik terug aan
de pijn die gaat komen.
Die condooms zorgen nu
nog voor enge dromen.

‘Zo Sjakie, wij gaan rustig koffie drinken.. Jij vermaakt je hier zelf wel hè?’ Hahaha  Natuurlijk was ik geil, ik kon niets zien, ik was kwetsbaar….zat muurvast en voelde mij zo vrij als een vogel. In mijn fantasie zag ik de Dames voor mij staan terwijl ik werd uitgelachen. Snel belande ik in een wereld geregeerd door vrouwen en bevond ik mij in een slavenkaravaan. Met mijn handen en voeten geketend werd ik poedelnaakt bewaakt door de Meesteressen Denise, Zascha en Samantha afgevoerd. Het beeld wat ik daarbij voorogen had, maakte mij nog geiler. Het is maar fantasie, het zal uiteraard godzijdank nooit zo in werkelijkheid zijn. Maar die momenten dat ik een slaaf mag zijn van een vrouw, koester ik met heel mijn hart.  ‘Zo Sjakie, je druipt nog steeds…’ Zei die blonde godin plotseling.. Ik kwam weer even terug in de werkelijkheid. ‘Lek maar op je voeten.’ Daarna ging ze weer weg. In de verte hoorde ik haar roepen dat ik nog steeds ‘lekte’.

Ik wilde weer terug dalen in die heerlijke fantasie, maar zover kon ik niet meer komen, hoe ik het ook probeerde. Toen hoorde ik Mrs. Denise weer…….  ‘Daar sta je dan met je half hard gevalletje….’ Vrijwel meteen begon ze mij te verwennen met de terminator. Ik had geen notie meer van tijd… Ze begon rustig te tellen… van 10 naar beneden, het duurde niet lang of ik kon al klaarkomen maar hield mij in… Ik twijfelde… moet ik op 0 klaarkomen?  Ze had me niet expliciet een opdracht gegeven. Ook kon en mocht ik niet praten…. Bij 0 kwam ik dan ook niet klaar…  ‘Normaal komen we bij 0 klaar. ’ Gaf ze mij een hint. Daarna begon het spel opnieuw, nu wist ik het zeker, ik mag bij 0 klaarkomen.. Deze keer zou ik de ‘afslag’ niet missen. Terwijl mijn lid werd verwent door de terminator, formeerde een ongekend leger zaadcellen zich in een rij. Deze keer waren zij alle gehoorzaam om zich op te offeren in het eeuwige niets….. Bij 0 leek het wel of ze allemaal gelijktijdig eruit wilde….. Hijgend en volledig uitgeput kwam ik klaar…. Zo lekker, zo geil… Ik voelde het laatste beetje energie er letterlijk en figuurlijk uit mijn lichaam verdwijnen……..

Het waarom van het bekoren,
is om U doof te kunnen horen
Het werd licht, zonder te zien,
mag ik U toebehoren.
………………..wordt vervolgd….

Voetnoot van de schrijver: Toen Mrs. Zascha zei ‘Zo Sjakie, je druipt nog steeds…’…. ‘Lek maar op je voeten.’ Had ze me goed tuk. Hoe kon ik lekken met nog een condoom om mijn pik hahahahaha!!!

Rasse Schreden
Zo lopend met
rasse schreden.
Zie ik U weer in
het verleden.

Dat eerste
ultieme moment.
Uw blik, is in mijn
geheugen geprent.

Vol vertrouwen,
strak gekleed.
Maakte U, het
plaatje compleet.

Daar was ik,
groener als gras.
Daar was U,
Volledig in Uw sas.

Zo nerveus, stil,
sprakeloos en klein.
Groter kon het
contrast niet zijn.

Een ding moet U
van mij weten.
Die rasse schreden
zal ik nooit vergeten.

Cirkel
Het einde is bij
het begin gekomen.
Om naadloos daarin
Verder te stromen.

Zonder richting
daar heengaan.
Maar blijf ik wel
altijd stilstaan.

Kan ik mijzelf
niet bevrijden.
Verdrink ik in
Mijn eigen lijden

Het patroon, dat
ik moet verbreken
Rust op mij als
een zwaar deken

Maar als een cirkel
een einde heeft?
Is dat waar ik naar
toe heb geleefd.

Een ultiem punt,
voor een nieuw begin.
Ontsnappen uit die cirkel
Avoor wie ik bemin.

Top