Klemvast in de SM-wurggreep van, en het verlangen naar Mrs. Denise

In de 2e helft van januari ben ik nog even persoonlijk in DP langs geweest en het kan onmogelijk nog lang duren voordat ik me vrijwillig aan Meesteres Denise ga onderwerpen. My God, mijn onderdanige behoefte en slaafse opwinding neemt abnormale vormen aan. De professionele hulp van Mrs. Denise is voor mij hard nodig of beter gezegd keihard nodig. Meer dan ooit tevoren is Haar dominantie vereist om mij vreselijk te straffen en diep te vernederen. Het is langzamerhand een niet te stoppen slaafse behoefte. Allemachtig, wat verlang ik toch naar complete machteloosheid en overheersing door deze top Meesteres. De innerlijke drang om uiting te geven aan mijn slaafse gevoelens voor Mrs. Denise neemt steeds vaker en heftiger toe. Ontsnappen aan mijn onderdanigheid jegens Haar lijkt en is simpelweg onmogelijk. Er staat nog maar één uitweg open en dat is een afspraak met Mrs. Denise in DP.

Vrijwel iedere vrouw weet dat een man na één of twee orgasmes veel (zo niet alles) van zijn geilheid en libido verliest. Menig man met onderdanige gevoelens weet dat na 2 of meer zaadlozingen zijn slaafse geilheid sterk vermindert. Dat geldt zeker voor mij want na een paar ejaculaties wil ik nog maar een ding: ontsnappen aan de Meesteres die mij overheerst om zo snel mogelijk weer “normale” man te kunnen zijn. En juist op dat moment is de dominantie van Mrs. Denise van cruciaal belang om mij onder dwang het ware SM-gevoel te laten ervaren. Mrs. Denise is een professional die veel kennis heeft van zowel fysieke als psychische aspecten van onderdanige mannen, daarnaast heeft Zij een ongekende hoeveelheid kennis over en ruime ervaring in SM met bovendien de beschikking over Domination Palace met ongekende mogelijkheden. Daarbovenop heeft Mrs. Denise een goed inlevingsvermogen en kent Zij mijn SM-verlangens en mijn kwetsbaarheden. Hopelijk gaat Ze daar met veel creativiteit en plezier ge- en misbruik van maken om mij als slaaf afschuwelijk te laten afzien. Wow, ik schrik zelf na het herlezen van deze alinea!!! Een tikkeltje te veel bravoure of lijd ik aan zelfoverschatting? Hoe dan ook, toch wil, kan en moet ik deze vorm van SM ervaren en Mrs. Denise heeft mij verzekerd dat het voor Haar geen enkel probleem is om mij langdurig te domineren en gigantisch te vernederen, integendeel!

Meesteres Denise, U heeft mij zelfs op afstand stevig in een gigantische SM-wurggreep!!! Gewoon ongelooflijk. Met Uw permissie kom ik mijn vergaande onderdanigheid aanbieden. Voor mij bent U de Meesteres die met stip op nummer 1 staat. De slaafse geilheid spat zo ongeveer mijn ogen uit. Als ik aan U denk en mezelf in Uw macht waan en stevig in de bondagezak vastgeketend ben om voor langere tijd in DP U te moeten dienen zit er veel bloed in mijn onderlijf en raak ik licht in mijn hoofd. Zeker als ik de recente verhalen op Uw website lees over face-sitting en key holding of de verslagen over de bi-slavendag op de site van DP krijg ik een droge bek van geilheid en voel ik stiekem aan mijn harde tepels. Wat zie ik er toch enorm naar uit om binnenkort een afspraak te maken met U, de Meesteres van mijn dromen voor een stevige, langdurige SM-sessie. Gekweld door mijn niet te bevredigen SM-gevoelens en geobsedeerd door U is het overduidelijk dat hoe langer het duurt voordat ik bij U ben in DP voor die bewuste sessie mijn SM-gevoelens steeds heftiger worden en mijn fantasie als maar extremer, perverser en onderdaniger…!!! Mijn diepgewortelde onderdanigheid en het verlangen om door Mrs. Denise fors gedomineerd te worden laat me gewoon niet los. Met een fors gezwollen slavenlid zit ik te schrijven op mijn laptop. Tussendoor bezoek ik de site van DP en die van Meesteres Denise en geniet ik in gedachten van de ongekende mogelijkheden bij Haar en de verhalen met Haar in de hoofdrol. Opnieuw raak ik vreselijk opgewonden van al die fraaie foto’s….. Help!

Plotseling denk ik aan een bezoek aan DP waar Mrs. Laura mij destijds verwelkomde met een glaasje van Haar gouden drank. Ik was opgewonden en vond het heerlijk al die aandacht van Haar net als de folteringen die volgde tot de eerste ontlading. Daarna werd ik stevig op een bondagebank muurvast geketend en kreeg in zo’n anderhalf uur alleen aandacht door me met de Terminator te laten ejaculeren. Het slavenzaad was tot de laatste druppel uit mijn lijf gehaald en van alle opwinding en slaafse onderdanigheid was niets meer over. Wat was ik kwetsbaar en wat heeft Zij mij daarna toch laten afzien, het was vreselijk, echt, ronduit afschuwelijk. Het glaasje champagne bij binnenkomst smaakte echt veel beter dan Haar sekt aan het einde van de sessie. Hetzelfde gold voor uiteenlopende vormen van pijniging en vernedering. Allemaal heerlijk, geil en lekker zolang ik opgewonden was….. In de wetenschap dat Mrs. Denise voor mij de meest gewaardeerde en tegelijkertijd gevreesde Meesteres is, maakt het des te interessanter en moeilijker voor mij. Wat als ik Haar moet dienen op het moment dat Zij mij van alle slaafse geilheid en opwinding heeft ontdaan en ik machteloos en o zo kwetsbaar voor Haar lig, zit of sta….?? In gedachten ga ik terug naar een gesprek met Mrs. Denise waarin mijn grenzen door Haar afgetast werden. Daar is op mijn eigen aangeven nogal wat genoteerd aan straf en vernedering wat zonder enige twijfel uiterst ernstig, beangstigend en vrij extreem voor mij gaat zijn. Mede omdat ik Mrs. Denise regelmatig vriendelijk heb verzocht om met mij geen medelijden, mededogen of genade te hebben en Zij daar positief op reageerde baart me nu grote zorgen. Er is namelijk geen weg terug als “het” éénmaal zover is heeft Zij mij verzekerd. slaven die Haar goed kennen weten wat dat betekent. Zo ook ik en hoewel dat precies de bedoeling is, realiseer ik me maar al te goed dat ik met zekerheid meer ga afzien dan mij lief is. Hoe dom ben ik als slaaf om mezelf vrijwillig te onderwerpen aan een strenge, vastberaden en creatieve Meesteres die zoveel kennis, ervaring en plezier in SM heeft om mij op een dusdanige manier af te maken dat ik spijt krijg tijdens de beoogde sessie waarin Ze inderdaad genadeloos en meedogenloos mij meer, langer en intensiever gaat laten afzien.

Hoewel Meesteres Denise (en daarmee ook ik) niet exact weet hoe de sessie gaat verlopen, weten we beiden hoe het begint en zal eindigen. Bij aankomst in DP ben ik super, super geil en mega opgewonden (in opdracht van Mrs. Denise moet ik op springen staan). Er is niet veel nodig voor de eerste gigantische zaadlozing. Als Mrs. Denise ruig voor me staat in Haar prachtige outfit op hoge zwarte lieslaarzen en alleen al naar me kijkt kan al bijna voldoende zijn….. Hoezo torture of caress??? Hoe het eindigt weten we eigenlijk ook: als Ze me eindelijk losmaakt ben ik vast totaal kapot, gebroken, vernederd, leeg en vooral heel blij dat het afgelopen is. Meesteres Denise heeft vast een veelheid van creatieve verrassingen die ik beslist niet allemaal prettig, lekker of opwindend ga vinden, integendeel! Heerlijk dat gevoel van bevrijding achteraf en met een geweldige herinnering aan een super vrouw en Meesteres verlaat ik DP en kan ik er weer “even” tegen!!!!

Mooi Meesteres Denise dat artikel over U en DP in de Volkskrant, chapeau! Ook de verhalen van de laatste bi-sessie zijn trouwens fantastisch. Enerzijds ben ik mogelijk (nog) niet “bi” genoeg voor dit soort sessies. Anderzijds weet ik dat onder druk en dwang van Mrs. Denise alles vloeibaar wordt en er niets anders voor me op zit dan mijn mond te openen om een andere slaaf oraal te bevredigen. Natuurlijk is gepijpt worden een stuk eenvoudiger als ik stevig vastgeketend ben. Ook moet ik er niet aan denken om anaal genomen te worden door een andere slaaf. Dan maar liever de gedachten dat Mrs. Denise mij verkracht, hoewel dat ook uiterst pijnlijk kan zijn blijft dat toch een stuk aantrekkelijker!!

Hoe dan ook, het bovenstaande geeft mij een duidelijk signaal! Een afspraak maken in DP is vereist om weer eens te “mogen” ervaren bij Mrs. Denise hoe overheersing & onderwerping voelt…. Tot snel!!!
slaaf cees

Top