Lichtpunt in de “Kuisternis”  

Deel 4, episode 6
Daar in die die tunnel….. Was geen licht
Waar ik ook heen keek… Er was geen zicht

‘Oempffe oempf ….. oempffffffff arch aaaahhh’  Dikke zweet druppels liepen over mijn voor hoofd. ‘Zuigen slet…. Zuigen alsof je een stofzuiger bent.’ Zei die jonge Dame, met lang blond haar. Tenminste ik meende haar stem te herkennen. Door een binddoek voor mijn ogen, was mijn zicht volledig ontnomen ‘Door zuigen slet, ik wil je horen kokhalzen…’ Heel erg gek, ik dacht werkelijk helemaal niet. Sterker nog, het leek wel of ik gewichtsloos was… Zweef ik…. Ben ik dat, die daar een man aan het pijpen is? Het spreekwoordelijke kwartje wilde niet vallen. ‘Kom op Sjakie…. beter je best doen…’ Zei de vrouw, wiens stem ik uit duizenden herken…. De Bazin… ‘Oempff oempff oempffff…’ ‘Come on Sjakie.’ Zei de Engels sprekende slaaf… ‘Go go go..’ Het moet niet gekker worden…. Waar ben ik nu toch in hemelsnaam terecht gekomen zeg?? ‘Zuigen slet zuigen………er zijn zes vrouwen ogen op je gericht…’ Op een of andere manier wond mij dit wel op… raar!!! Die jonge Dame met lang blond haar….., De Bazin en ….. en… wie was nummer…. Die stoere vrouw met dat zwart haar en die prachtige tatoeages of die jonge Dame wiens naam mij doet denken aan een roos…..??

‘Door pijpen slet….door pijpen…..door pijpen….pijpen….pijpen pijpen pijpen pijpen……’ Alles begon te draaien en draaien en draaien…..Waaaaaaaaaaaarrrrrr waaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ben ik……..HELLLLLLLLUUPPPPPPPPPPPPPPP AAAAAAAAAA De wereld werd kleiner en kleiner, evenals ik….. ik vloog, vloog door de lucht….. Het werd zwart, zwart voor mijn ogen…. Wat gebeurt er……???? Ik was compleet de weg kwijt, totdat ik mezelf terug vond in een kooi…. Ik keek naar beneden en zag dat mijn jonge heer ook in een kooitje zat… Een heel klein kooitje… Door de spijlen van de kooi zag ik een Dame weglopen met een strakke zwarte broek aan en van de hoge latex laarzen.. De  strakke broek accentueerde Haar billen perfect en haar dansend zwarte Haar maakte het plaatje compleet….. Terwijl ik mijn ogen sloot, voelde ik die pik weer in mijn mond….. NEEEEEEE NEEEEEEEEEEE, ik schreeuwde zonder geluid…. ‘Zuigen slet zuigen zuigen Sjakie’ Hoorde ik meerdere stemmen door elkaar heen zeggen Hahahahahaha zuigen hahahahaha zuigen Sjakie…’ ‘NEEEEEEEEEEEEEEE….  Badend in het zweet werd ik wakker…… Het was alsof ik in mijn eigen verhaal House of Fantasy was terecht gekomen, maar dan levensecht in de vorm van een verkrachtmerry………     

12 februari 2019 (deel 1)
Het is waarlijk een zware bevalling geweest. Ik was er al minimaal drie keer aan begonnen. Maar ik kreeg het niet uit de spreekwoordelijk pen geperst. Het leidde wel tot – denk ik – leuke poëzie. Maar niet tot wat ik eigenlijk wilde vertellen. Een van deze werken kunt U over grof weg een maand lezen. De ander waarschijnlijk nooit, hoewel zeg niet te snel nooit natuurlijk.   Ik had me vorig jaar ingeschreven voor een schrijfwedstrijd. Zeg maar gerust: een ‘poëzie’ wedstrijd. Er waren meer dan voldoende inzendingen van doorgaans oudere mensen. Mijn passie voor de dichtkunst was bij een aantal kennissen om mij heen niet onbekend gebleven. De kritieke doorgaans positief, dus waarom niet. En zowaar… mijn werk behoorde tot de uitverkorene ter publicatie in een bundel. Ik kon het natuurlijk niet laten om de vrouw die mijn denkspieren heeft getraind te informeren. Even tussendoor: Hoeveel gedichten heb ik voor Mrs. Denise… Ja, dat is dus die vrouw.. Duhhuh…..geschreven? Laat ik het zo zeggen, ik heb wat werken genummerd, maar niet allemaal. Bij Sjakie 2.0 staat de teller (incl. nog te overhandigen gedichten) op 80!!! Tel daar pak en beet 50 gedichten uit de begin periode bij. Dan tel ik de korte ‘rijmpjes’ tussendoor en in de wensbriefjes niet mee.

Zonder, deze eindeloze inspiratie bron, en dat is Mrs. Denise voor mij zondermeer, had ik dit ‘talent’ niet kunnen ontwikkelen. Het woord ‘talent’ uiteraard tussen aanhalingstekens. Deze schrijfwedstrijd was toch wel van een bepaald niveau. Ja, ik was trots op dit resultaat. Mrs. Denise was oprecht blij voor mij…  Wacht daar ging het niet over.. Juist, het was een zware bevalling geweest…, maar soms, zo ineens dan loopt het… Dan gaat het… af en toe daarentegen is het duwen en trekken en gaat het voor geen meter, maar daar ineens vloeien de woorden als water in een stromende rivier.. Ik moest en zou over dat ene woord een gedicht schrijven.. Het was eigenlijk ook te mooi, omdat het perfect zou aansluiten op het presentje wat ik Mrs. Denise symbolisch wilde aanbieden. Tevens zou dit presentje weer mooi passen bij een wens. Nou ja wens… pijn is eigenlijk nooit een wens voor mij…. Maar ondergaan voor Mrs. Denise, mijn ‘Leidenschaft’ oftewel Passie tonen aan Haar, ja dat is iets anders  ‘….Licht, maar het kan ook staan…..’ Zo begon dit gedicht letterlijk en zonder schrijffouten, wat ik Haar wilde vertellen.

House of Fantasy de tweede ronde deel 12
‘Goed Dames’ ging de Bazin verder op luidde toon ‘eh Demy zorg jij wel dat onze slaaf goed kan horen hoe ik die hals van de WC eend geheel in zijn anus ga parkeren. Wellicht leert hij daarvan Hahahaha.. Even diep ademhalen slaaf… ‘ ‘Mevrouw… mevrouw’ Riep Gina enthousiast.. ‘Krijgen we nu ook te zien hou Foie Gras wordt gemaakt…  ….Dat is toch ook eend?’ Hahahaha Alle Dames schoten vol mondig in de lach.. ‘Haha’ Lachte de Bazin vriendelijk ‘Dat doen we de volgende keer.. ‘Bloem schuif jij hem er langzaam in’ Inmiddels was ik super gespannen, ik voelde iets naar binnen gaan en was doodsbang….

Flashback:
We zaten op dat terras in dat pittoreske dorpje ten zuiden van Eindhoven. Vrijgezellendag. Een heerlijke zomerse dag aan het eind van juli. In mijn hand had ik een Motorola, type koelkasttelefoon. Tegenwoordig een echt vintage model, te SMSen met haar. Mijn vrienden wisten nog van niets, ik had ook nog niets gezegd. Maar mijn lichaam vertelde wat anders. We kende elkaar net, maar hadden nog geen relatie.  Op de heenweg waren we voorbij dat huis gereden, wijselijk hield ik mijn mond dicht. Het huis waar ik zo vaak was geweest. Het huis van mijn wedergeboorte. Weemoed overmande mijn ziel….Nu al…., ik wist dat het huis verleden tijd was, desalniettemin deed het pijn. Ondertussen werd de zoveelste blonde godin aangeboden in een glas van 25 cl. Hoe meer er genuttigd worden, hoe mooier de vrouwen worden. Uiteraard waren wij niet de enige groep met bruid of bruidegom in spe in ons midden.  Na het diner ging de Motorola de tas in……. De alcohol nam het over in de eerst volgende bar. Daar liep een groep Dames met een ‘vrijgezelle’ Bruid in het midden. Een van de feestmutsen had een boekje bij.. Ik kon het niet laten en schreef voor de vuist weg een gedicht, zoals ik al zo vaak had gedaan… Alleen nu met vlinders in mijn ogen…….      

Langzaam voelde ik iets mijn hol penetreren. ‘Mevrouw, zouden wij dit wel echt doen? Gaat dit niet een beetje te ver??’ vroeg Bloem bloed serieus. ‘Hooguit een beetje te diep!’ Hahaha. Even doorzetten….. ‘ plop, voelde ik in mijn kont…  Mijn handen werden daarna op mijn rug vastgezet, ik voelde hoe een van de Dames mijn ballen vastgreep om wederom de humbler vast te zetten. Ik kon nu geen kant meer op. Demy stond op en deed mij een blinddoek voor. ‘Wij gaan even met zijn alle lekker ontbijten? Wacht jij even hier slaafje? Oh ja, als je die WC eend uit je reed laat vallen, krijg je 10 slagen met de Bullwhip extra.’ Zei de Bazin streng. ‘We schuiven hem er na het ontbijt helemaal in.’ ‘waarom niet meteen?’ Vroeg Gina teleurgesteld. ‘Dan wordt de hals van de WC eend wat soepeler door de temperatuur in zijn aars…’ Hoorde ik dat nu goed??

Hoe lang ik er heb gelegen weet ik niet, maar plotseling ging de blinddoek af en werd de humbler losgemaakt en de WC eend, ten minste dat ding wat in mijn reed zat, eruit getrokken. Het was Tanja, die Dame met die geweldige tatoeage op haar arm. ‘Opstaan slaaf…. Je mag voor de verandering lopen van de Bazin van dit huis.’ Ze maakte de hondenriem los van de collar en bevestigde deze aan de kuisheidsgordel. Mijn armen zaten nog steeds vast op mijn rug. ‘LOPEN SLAAF’ zei ze erg bits, terwijl ze een ferme ruk aan de ketting gaf. Ik werd letterlijk aan mijn lul door het huis heen gesleurd. Ergens vond ik dat supergeil. Tanja droeg een kort zwart lerenrokje met daaronder lieslaarzen en een dito zwart topje. Ik genoot stiekem van haar heerlijke billen. Het duurde niet lang of ik was weer in dezelfde ruimte als de dag ervoor. ‘Goed slaaf, tijd voor de Bullwhip… Hoeveel slagen waren het ook alweer???    

12 Februari 2019 (deel 2)
Uiteraard had ik mijn ritueel niet aangepast….. Waarom zou ik ook.. Overigens heb ik wel iets te zeggen over mijn eigen ritueel??? Ik riskeer het niet eens… De deur werd geopend door een jonge Dame met lang blond haar.. Ze lachte vriendelijk en begroette mij meer dan hartelijk. Het blijft enigszins raar om Meesteres te zeggen tegen een vrouw die de leeftijd heeft, van wat mijn dochter had kunnen zijn. Des te geiler dus…… Tegenstellingen…… Een kleine Meesteres met een grote slaaf… Of andersom, ouder versus jonger, donker versus blank, vrouw versus man…. Ik geniet daarvan, in mijn poëzie ben ik daar voortdurend naar op zoek….. ‘Je weet wat je moet doen.’ Zei ze monter in de bar tegen mij….. ‘Ooo ja, Mrs. Denise heeft vandaag geen zin in jouw, ik neem het over..  Wat vind jij daarvan?’ Dit is een van die Dames die mij mateloos inspireert om te schrijven. Die talloze dialogen in House of Fantasy zijn ontstaan tijdens één sessie, nu inmiddels twee jaar geleden (Ergens, maar waar) Zij is zo een spontane leuke Dame.. Ik zou bijna schrijven ‘meid’ en dat bedoel ik dan absoluut niet negatief… Zij heeft het zeker… ‘Hoe zou ik dat vinden??’ Ik kreeg niet echt de kans om deze vraag op mij te laten inwerken, want voordat ik het wist was De Grand Lady er zelf al, ze droeg een strakke latex broek, met daarboven een mooi korset……  ‘Wat vond jij van Nina’s vraag?? Schrok jij’ ‘Ja, wel een beetje Meesteres..’ ‘Goed, dat was ook de bedoeling..’

Ze verliet voor even de ruimte, ik nam plaats in mijn slavenhouding, met de neus tegen de vloer. Duidelijk hoorde ik dat niet alleen Mrs. Denise terug kwam, maar ook…… ‘Begroet mij Sjakie..’ Zei Mrs. Denise…… Ik begon Haar laarzen vol passie te kussen…. Ik smakte er tot Haar tevredenheid op los… Nog steeds had ik niet gezien wie het was.  ‘Sjakie, begroet jij Haar ook..’ Snel keek ik op… Ik was blij om Haar te zien….. Ik heb inmiddels voor meerdere Dames bij DP een ‘zwak’…. Behalve voor mijn eigen Meesteres… en Mrs. Zascha…, waarvan in heel goed begrijp dat ze al een heel leuk clubje slaafjes in Haar stal heeft… Dat geldt uiteraard ook voor deze Dame in kwestie……MRS….. MANJA. Godskanonnen…… Ik weet dat zij mijn dichtkunst waardeert… en dat moment, dat ik éénmaal Haar eigendom zal zijn, zal komen…… Ik droeg mijn gedicht ‘Schaduw’ voor en daarna dat tweede gedicht… Dat gedicht, of betergezegd dat ene woord, waar omheen ik een gedicht heen wilde schrijven. Het gedicht ‘Schaduw’ heeft U inmiddels kunnen lezen onder mijn column ‘De Mattenklopper.’ Dat andere heb ik bewust nog niet ‘gepost’ Dat tweede gedicht viel ook in goede aarde. Wat restte was een toepasselijk presentje, wat weer naadloos aansloot op dat ene onderwerp. Daarnaast ook nog twee zakjes trekdrop voor Mrs. Denise en een grote zak……. Aftrekbare fruitdroplullen voor de Dames van het huis…..   

Een onverwachte lift…..  deel 2
Wat er aan vooraf ging: Pieter was ‘gestrand’ in een bar. Hij had geen vervoer naar huis toe, toen de voor hem onbekende Jeanette spontaan aanbood om hem naar huis te brengen. Zij vroeg of hij naar haar huis wilde komen. Daar had Pieter geen probleem mee. Jeanette had echter andere plannen. Dat ontaarde in een worstelpartij.

Jeanette ging op haar knieën zitten en maande mij dat ook te doen. Ze greep meteen naar mijn hoofd, ik weerde haar handen af. Vervolgens vloog zij uit de startblokken. Binnen de kortste keren klemde zij mijn hoofd onder haar rechterarm. Ik wurmde mij los.. ‘Hahaha had je niet verwacht hè Pieter.’ ‘Niet echt’ zei ik met een rood aangelopen hoofd… ‘Maar je hoeft je niet zo uit te sloven voor mij, want die beurt krijg je toch wel hahaha’ zei ik stoer. Jeanette was een flinke meid. Ietwat kleiner als ik, ik schat 1,75, maar potverdomme snel en behendig. Ik hield me wat in, maar dat was helemaal niet nodig. Na wat gerollenbol lag Jeanette weer bovenop. Ze zat bovenop mij in een ‘school boy pin’. Met haar beide benen op mijn armen. ‘Zo Pietertje, daar lig je dan hahaha.’ Potverdomme, wat was die meid sterk. ‘Weet jij wat facesitting is??’ ‘Wat? een feestzitting…!!’ Razendsnel draaide zij zich om en ging pontificaal op mijn gezicht zitten… ‘Dat is een adembenemende ervaring hahaha’ Weldra hapte ik naar adem… ‘O jaa Pietertje’ zei ze plagend ‘als je aftikt moet je een kledingstuk uittrekken… Of was ik dat vergeten te zeggen? Oepsie… maar je moet niet zeuren, ik heb veel minder aan.’ Aftikken dacht… ‘Aftikken, voor jouw echt niet hahaha, wie neem je daarvoor mee?’ Zei ik met een te grote mond. Razendsnel veranderde ze van positie en lag ik in een ‘reverse headlock’. ‘Auwwww’ ‘Watje, ik span mijn benen nog niet eens aan, Nu wel hahahaha… ‘ Circa 10 seconde later tikte ik af… en liet ze mij los…. ‘Hahaha 1 – 0 voor mij Pietertje.’

Ik trok mijn T-shirt uit, zat toch alleen maar in de weg, zei ik met nog steeds een te grote bek. Amper twee minuten later had ze mij in een armlock liggen. Het leek wel of ze mijn arm wilde breken. Wederom klopte ik af… Nu trok ik mijn sokken uit… ‘Gaat lekker hè. Heb ik al verteld wat ik met de verliezers doe?’ ‘Ehhh, wat??’Dat kan ik beter niet zeggen hahaha’  Ik ging nu vol in de aanval en greep haar om haar nek. Maar ook nu was ze mij te snel af en kwam ik weer in een beenklem te liggen. Zij zat aan mijn hoofdeinde en spande haar spieren vol. Ik probeerde met man en macht uit de klem te komen, maar wederom faalde ik en moest ik afkloppen. Nu was mijn jeans aan de beurt. Pietertje, dat valt mij vies tegen van jouw.’ Daarbij wreef ze met haar linkerhand over haar kutje…met de rechter hand blies ze kusjes naar mij. ‘Die onderbroek is van mij Pieter!’ Ze wachtte de pin niet eens af en greep meteen naar mijn onderbroek. Ik had deze aanval niet aan zien komen, voordat ik het wist had ze mij ontdaan van mijn kleding. Even later lag ik weer in een reverse headlock, terwijl zij mijn lul stevig vast had, snakte ik naar adem. Ze spande haar beenspier zo strak aan, dat ik weldra versuft raakte.. Ik hapte naar adem, opdat moment verloste zij de beenklem, ze draaide vliegensvlug om. En draaide mij op mijn buik. Mijn conditie was zeker niet slecht, maar ik was bekaf.

Ik had geen flauw idee wat ze van plan was, ze draaide mijn rechterarm op mijn rug en voordat ik er erg in had, werden mijn handen op mijn rug vastgebonden. Daarna waren mijn voeten aan de beurt. Binnen vijf minuten lag ik muurvast in een ‘hogtie’   ‘Zo Pietertje, dat was een makkie hahaha..’ ‘Leuk Jeanette, maak mij nu maar los..’ ‘Los maken……ooo ik heb jouw nog niet verteld wat ik met verliezers doe hè?’ ‘Kom Jeanette, nu is het wel leuk geweest?’ ‘Goed, je mag kiezen… of ik laat jouw nu gaan.., maar….’ ‘Maar wat??’ vroeg ik ongeduldig…’Zonder kleren hahaha..’ ‘Dat is diefstal…’ ‘Nee, hoor je mag je knip gewoon meenemen hoor hahaha’ ‘Of??? ‘Offff…jij bent dit weekend mijn slaaf.’ ‘Slaafff??’ ‘Ja, leuk hè! Ik ga me even opfrissen en als ik terugkom wil ik het horen.’ Jeanette verliet de ruimte. Godver godver dacht Pieter, met man en macht probeerde hij zich te bevrijden uit zijn benarde positie. De knopen zaten muurvast. Toen Jeanette eindelijk terugkwam, was Pieter half in slaap gevallen. ‘Hé wakker worden slet…. Wat wordt het?? Oh ja, buiten is het rond het vriespunt. Het is maar dat je het weet hahaha.’ ‘Goed ik zal wel jouw slaafje spelen, maak je mij…KABOEMM KLATSSS……’AUWWWW wat doe jij n…’ PATSSSS ‘Godver kutwe…..’PATSSS PATSSSS PATSSSSS…’Wat zeg jij slaaf, jij miezerige rat.. Hoe spreek je een Meesteres aan?’ ‘Hoe moet ik dat nou weten..’ ‘Met UUUUU!!! slaaf, altijd met U en dit is de laatste grote bek die jij hebt gehad…’ ‘En wat dan?’ Vroeg ik uitdagend met een te grote bek.. ‘Wil je dat echt weten?? Dacht jij dat ik net hard sloeg?? Of zal ik deze cane is over die billen van jouw heentrekken…? Zeg maar??’ Ehhhh nee…..’ NEE WAT SLAAF??’ ‘Nee Meesteres’ zei ik zacht.. ‘WAT?? ik hoor je niet slaaf….’ ‘Nee Meesteres…..NEE MEESTERES schreeuwde Pieter, nadat zij hem met de cane had geslagen. ‘Nu kus jij mijn voeten….’    

12 Februari 2019 (deel 3}
Na dit leuke begin was het tijd om te douchen… Ja… Leuk begin.. Goed ik steek het niet onder stoelen of banken, maar mijn gedichten zo voor mogen dragen….hmmmmm.. Mijn kleren lagen inmiddels in de rode kamer, terwijl ik naar de douche ging op de eerste etage. Een minuut of vijf later arriveerde ik in de rode kamer. ‘Staan Sjakie….’ Ze greep mij meteen bij die eigenwijze ballen van mij, toch wist er wederom één te ontsnappen. Dat gebeurt Haar dus echt geen twee keer. Gelukkig bond ze mijn ballen opnieuw af, ik vind het, hoewel het zeker niet te los zit, gewoon heerlijk als zij mijn ballen afbind. Ze ging verder met een halsband om mijn nek, waaraan ze een ketting bevestigde en twee polsboeien. Mijn armen werden met behulp van karabijnhaken op mijn rug vastgezet. Daarna volgde nog een blinddoek.  Op achtergrond hoorde ik geluid uit de bar. Duidelijk hoorde ik een commanderende vrouwen stem. Dat laatste is uiteraard niet vreemd in dit huis. Geluiden en geschreeuw van andere slaven ook niet. Ik maak me daar zelf ook meer dan eens schuldig aan.  Mrs. Denise pakte de ketting die om mijn nek zat stevig vast, met een hand dicht bij de halsband.

Ze sommeerde mij, om haar te volgen door aan de ketting een ruk te geven. Eerlijk gezegd volgde ik graag. Voor mij is een ‘leash’ bij voorkeur Cock maar ook zeker aan de nek… gewoonweg heerlijk. De vernedering om naakt geketend een vrouw te moeten volgen, is een genot van de hoogste plank…Mrs. Denise weet dat. In een grijs verleden heeft Missy mij zo vaak door Passion en de Showboat heen gevoerd. Nu maak ik dat – helaas – te sporadisch in Duitsland op feestje mee. Op slavenveilingen ben ik meerdere keren aan – voor mij – volstrekt vreemde vrouwen verkocht. Ik draag altijd een Collar, is daar ook wel een voorschrift voor singel onderdanige mannen. Standaard bevestig ik daar een hondenriem aan. De meeste Dames zijn gelukkig niet schuw en grijpen de ketting maar al te graag……..Slaaf zijn…..hmmmmmmmm Ik blijf er van weg dromen.  Deze droom kreeg echter een heel andere wending dan ik vooraf had kunnen vermoeden…

Op weg naar de Horizon, Lichtpunt
Het was zaterdagmiddag, zo tegen de avond aan. De man liep rustig terug van zijn stamkroeg. Zo een ouderwets bruin café, gewoon even niets. Eerder die middag stuurde hij een berichtje naar de vrouw: ‘Nog maar 10 dagen…… …ik tel de dagen af…, prettig weekend.’ De vrouw had niet veel woorden nodig. Niet om te begrijpen, maar ook niet om te reageren. Zij kende de man van haver tot gort. Haar korte reactie: ‘Jij ook…’ gaf de man een warm gevoel, terwijl hij door de vrieskou heen liep. Hij dacht en dacht… Even later kwam hij thuis en liep hij naar de keuken, buiten was het inmiddels donker, zonder licht was er letterlijk niets meer te zien. Hij pakte zijn notebook en deed wat hij al zo vaak voor Haar, de vrouw, had gedaan. Schrijven….  Het overviel hem, hij was al dagen aan het denken, maar inspiratie valt niet te forceren. Hooguit kun je de juist atmosfeer proberen te creëren, maar ook dat is geen garantie. Maar nu, nu druppelde de woorden onder zijn eigen dakpan naar binnen. Hij moest en zou schrijven. De drang was zo groot, dat hij geen tijd nam om naar de wc te gaan. Hoewel ook die drang groot was. De woorden klopte zo hard tegen zijn voorgevel aan, dat hij zich geen tijd nam om het licht in de keuken aan te maken.

Hij begon te schrijven, in een staat van onderbewust zijn. Alles stroomde eruit. Hij wilde Haar vertellen, hoe gelukkig hij was, dat zij in zijn leven was. Na circa een half uur stopte hij en las hij terug wat hij had geschreven. Hij kon er geen touw aan vast knopen?! Hij vroeg zich zelf hardop af: ‘heb ik dat  geschreven?’ hij sloeg het document op en sloot de computer af en dacht: ‘Ik kijk er morgen nog wel eens naar…’ Natuurlijk had hij gedronken, maar niet zoveel. Hij zette zijn TV aan en Netflix op… Circa 4 uur later werd hij wakker, hij lag op de bank. Het was pikduister in de kamer. De TV had zich zelf uitgeschakeld.  Vrijwel meteen dacht hij aan haar. In zijn geest was zij gekleed in een strak outfit, welke haar vrouwelijke contouren perfect vormde. Hij drukte zijn ogen strak dicht om dat beeld nog sterker op zijn netvlies te branden. Ze kwam steeds dichter bij en het licht aan de binnenkant van zijn ogen begon steeds feller te branden. Zijn hele lichaam snakte om te zien wat er achter zijn gesloten ogen plaats vond. Ze kwam steeds dichterbij en dichterbij. Haar borsten prijkte steeds meer voor haar uit. Hij kon er nu bijna bij. Hij wilde er naar grijpen, ze aanraken, liefdevol betasten, kussen, strelen, ruiken………… Het bloed in zijn lichaam verplaatste zich razendsnel naar een punt in zijn lichaam. Zijn jonge heer klopte krachtiger op de deur dan de soldaten deden in die oorlog, nu meer dan 75 jaar geleden. Hij moest en zou vrij zijn………
De man hield het niet meer en deed zijn ogen open. De donkerheid deed bijna pijn aan zijn ogen. Hij was op zoek naar dat ene teken van licht, wat hij weldra had gevonden. Langzaam kwam hij overeind en op de tast liep hij naar de deur toe. Dat ene lichtpuntje was net voldoende. Hij liep naar boven. In zijn kamer en daar zag hij dat het inmiddels 02.35 uur was. De man trok zich snel uit en stapte in zijn bed,  Zijn lid was nog steeds opgezwollen van opwinding, terwijl hij de dekens over zich heen trok. Het was opnieuw pikdonker. Het enige lichtpuntje werd verspreid door zijn radiowekker. De man keek erna en realiseerde zich als nooit te voren dat de vrouw het lichtpuntje was in zijn leven……..

12 februari 2019 (deel 4)
Mrs. Denise trok aan de ketting en sommeerde mij om Haar te volgen. Nu heeft ze mij wel vaker door het hele huis heen gesleept, meestal aan mijn ballen. Maar nu was het anders. Stapje voor stapje volgde ik mijn Meesteres geblinddoekt. Zij stuurde mij rechts af en na circa één meter weer rechts af… Voor een ieder die dit wonderlijke huis kent… De rode kamer rechtsom verlaten en de eerste deur rechts ingaan is? Juist ja, terug de bar in. Diezelfde bar waar ik even te voren een van de Dames had horen praten tegen een slaaf….. of slavin?? Dat laatste was de wens van mijn gedachte…… ‘Doorlopen Sjakie..’ dirigeerde Mrs. Denise. ‘Nog een stapje en nog eentje.’ Het werd mij meteen duidelijk dat er meerdere Dames aanwezig waren in deze ruimte. Ik meende Mrs. Nina te herkennen…  ‘Recht staan Sjakie, pikkie voorruit..’ Toen wist ik wat er ging gebeuren. Ik raakte totaal niet in paniek, eerlijk gezegd. Dat wil niet zeggen dat ik dat leuk vond. Halt stop, hier kom ik later op terug, in de juist context.  ‘Jij dacht dat wij jouw wens gingen vervullen Sjakie… Kaarsen hahahaha….’ Zei Mrs. Denise denigrerend. Kaarsen. Eigenlijk ging het niet om kaarsen, maar om een lichtpunt of lichtpuntje. Een week of wat geleden kreeg ik de ingeving. Mrs. Denise is een lichtpunt in mijn leven. Nu moet U dit niet al te zwaar op nemen. Er zijn voldoende lichtpunten in mijn privé leven, maar Mrs. Denise is er zeker ook één van. Daar ging mijn gedicht ook over, over een Lichtpunt. Ik bespaar U de details, het betreffende gedicht kunt U onderaan deze column lezen. Goed, ehhh ja, ik wilde dit thema lichtpunt in drievoud terug laten komen. In gedicht, in presentje: een geurkaars en in de sessie… Kaarsenvet… Onder aan mijn wens had ik letterlijk geschreven:  ‘Voor U, het lichtpunt in mijn leven… Zal ik dat wederom moeten beleven…. Of niet, want het is alleen aan U wat U mij zult geven….  Waar was ik…ehhhh ja: Recht staan en pik voorruit. Voordat ik er erg in had werd mijn pik in de mond genomen.. Even twijfelde ik nog….Het was toch een slaaf. Een slaaf die Engels sprak. ‘Sjakie, maak een neukende beweging en ik wil je horen kreunen.’ Vrijwel meteen volgde ik dit bevel op.  Geestelijk kan ik mij hier (nog!?) niet overheen zetten. ‘Denk maar aan één van de Meesteressen..’ Zei Mrs. Nina lachend… Wat schreef ik ook alweer eerder in deze column over Haar?? Ja, nu schrijf ik het wel gewoon…. Hmmmmm… Ze is gewoon een ontzettend spontane en leuke jonge… mei…hahaha echt niet Dame.  Ik probeerde dit goede advies op te volgen, maar dat viel niet echt mee. ‘Maak zijn handen maar los.’ Zei Mrs. Denise tegen een van de Dames. ‘Zijn handen’ waren van de Engels sprekende slaaf.. Snel voelde ik zijn handen aan mijn pik.  ‘Sjakie, zorg maar dat je klaar komt, dit is de enige kans die je krijgt.’ Ik wist al meteen dat dit voor mij zo niet zou werken. Ik kreunde zo hard mogelijk. ‘Welk punt geef jij zijn pijpen?’ Ik dacht even na… Wat moet ik daarvan zeggen, ik heb niet veel vergelijkend waren onderzoek gedaan. Dit was de tweede man in mijn leven die mij pijpte. De eerste was slaaf A, ook een regelmatige bezoeker van DP, die ervaringen ‘post’ op deze site. Nee, hem vergeet ik niet zo snel. A is een echte masochist.. Hmmmm, wat kan ik het beste antwoorden.. Een 3 of 5??, nee hij doet erg zijn best. Heeft deze slaaf hier ervaring mee? Geen flauw idee? Goed, maak er maar een 7 van. Ik zal ook nog wel beoordeeld worden…hahahaha.

House of Fantasy de tweede ronde deel 13
‘Ehhh….. 3….ehh per Dame Mevrouw?’ ‘Hoeveel slagen zijn dat dan totaal. O ja, voor iedere slag die je er naast, zit krijg je er 2 extra.’ Ik zat in zak met as… shit… dacht, hoeveel Dames….., dit is een strikvraag schoot mij te binnen… ‘Mevrouw, geldt dit alleen voor de Dames die nu hier in deze ruimte zijn?’ De Bazin keek me daarop indringend aan, ze had deze tegenvraag wellicht niet verwacht.. Ze stond op met een rijzweep in de hand en liep naar mij toe. ‘Draai je om’ Aarzelend volgde ik haar bevel op. En voor dat ik het er erg in had, kreeg ik 2 flinke tikken op mijn billen.  ‘Heb jij permissie om vragen te stellen slaaf??  ‘Ehhhh… nee Mevrouw…’ ‘Waarom doe je dat dan?’ …….’Mevrouw…. Mag ik U iets vragen?’ ‘Nee, slaaf dat mag niet… Antwoord mijn vraag NU…. 5 seconde….. 4………..3…. Snel keek ik om mij heen… Ik zag Tanja, Bloem, Gina, Demy en de Bazin… ‘2 …….. ’15 Mevrouw….15!??.. ’15 zal het zijn…. Weet je het zeker slaafje??’ ‘Nee Mevrouw’ Antwoorde ik aarzelend. ‘Zal ik er 18 van maken dan, voor het geval dat er toevallig een Dame binnenkomt??’  Ik kon geen nee meer zeggen, maar voordat ik wat zei… ‘Er kan er ook eentje weggaan..’ Hoe dan ook, ik kon het niet goed doen… ’18 Mevrouw….’ ‘Goed 18, Tanja zet jij onze slaaf vast tegen het kruis?’ Zonder pardon greep de Dame met zwart haar de ketting vast die aan mijn ballen was bevestigd en gaf er een stevige ruk aan. Even later stond ik vast aan het kruis.
‘Gina, aan jouw de eer om te beginnen.’ Ik was inmiddels doodsbang en beet vol op mijn tanden toen Gina aanzette voor de eerste klap met de Bullwhip…. …. Auw… Auw………AUUWWW..’ De jonge Dame met lang blond haar liep naar me toe en wreef over mijn billen, terwijl ze me gelijktijdig zacht in mijn oor beet…. ‘Tellen slaaf, ik wil dat jij de slagen telt en de Dames bedankt, anders beginnen we weer opnieuw.’ ‘Dank U Mevrouw Gina dank U..’ Haastte ik te zeggen….. De Bazin was genadig, ondanks de ongetwijfelde smeekbedes die Gina met haar hele lichaamstaal uitgestraald zal hebben naar de Bazin. Dit laatste gebaseerd op… Gina, als er 3 slagen overblijven mag jij die ook wel doen.. Demy…nu jij….’ De volslanke Dame liep naar mij toe en zei.. ‘gelukkig is zijn reet makkelijker te raken dan dat pinkeltje van hem…’ De volgende Dame was Bloem… Zij was erg genadig voor mij, zeker vergeleken met Demy en Gina…. Ook Tanja liet me duidelijk merken dat ze de Bullwhip beheerste tot in de puntjes van haar vingers. Inmiddels stonden de tranen in mijn ogen. Ik was waarlijk overgeleverd aan de genade van de Dames… Nu was de Bazin aan de beurt.. Op dat moment ging de deur open… ‘Ahhhh Mascha, kom er gezellig bij..’ Zei de bazin enthousiast, ‘mag je onze slaaf meteen 3 slagen met deze bullwhip verkopen…’ Mascha, dacht ik…. Mascha…..’Daar kwam ik net voor Mevrouw.’ Zei ze lachend met een voor mij zeer bekende stem… Ooo dacht ik Mascha, is die gespierde blonde Dame….  ‘Kun jij niet even weggaan Mascha? Zei Gina geïrriteerd. De rest van de Dames konden daar wel de humor van inzien.

‘Zo slaafje, hier verheug ik mij al zins gisteravond op… Dacht jij dat ik jouw vergeten was… Hé dat is grappig… er hangt een ketting aan dat gevalletje van jouw!’ De hondenriem hing recht naar beneden, Mascha, greep deze en trok mijn lul en ballen vol naar achteren. ‘Op deze manier kunnen we zijn ballen ook een behandeling met de Bullwhip geven….. ‘Deze ronde niet Mascha’, greep de Bazin in. Na 3 slagen van Mascha, was de Bazin zelf aan de beurt.  ‘Zo slaaf, ze je schrap.’ Ik verwachte wederom een ferme tik op mijn billen, maar de Bazin sloeg me hard rechts boven op mijn rug….. AUWWWW!!! Kermde ik het uit van pijn, ik verdraaide mijn hele lichaam. ‘Dank U Mevrouw.’ ‘Stel je niet aan slaaf, nog twee te gaan. De tweede slag was genadig, de derde niet bepaald, een voltreffer op mijn billen, ik voelde als het ware dat een striem in mijn zitvlak werd gebrand…  ‘Goed Tanja, maak hem maar los…..’ Ik zakte meteen door mijn knieën heen. ‘Bedank ons slaaf…’ Snel kuste ik alle voeten en bedankte nogmaals alle Dames.. ‘Jammer dat je niet mijn slaafje bent’ zei Gina beteuterd.

‘Tanja… breng jij onze slaaf terug naar zijn kooi? Mag jij’ – daarbij kijkend naar Gina – ons slaafjes ontbijt klaar maken’ ‘Waarom ik??’ ‘Jij wilt toch een slaaf hebben, kun je oefenen.’ ‘Mag ik dan na het ontbijt mijn strapon op hem uittesten’ vroeg ze super enthousiast. ‘Hij moet vanmiddag eerst de ring in voor de tweede ronde.’  Tanja liep naar mij toe en pakte mijn haar vast en trok me naar boven. ‘Handen op je rug. als je heel goed meewerkt zet ik ze niet vast.’ Ze ging recht voor me staan en hield ketting met 2 handen vast. Bij het begin en ongeveer 20 centimeter van mijn Penis vandaan. Daar tilde ze mij zover mee omhoog dat ik maar net aan op mijn tenen kon staan, ze keek me intimiderend streng aan. Ik was echt bang voor Haar, maar gelijktijdig werd ik geil van Haar macht. Ze draaide zich om en liep zo met mij terug naar de kooi. Ze hoefde alles maar half te zeggen, binnen de kortste keren zat ik weer in de kooi. Deze werd door Haar bukkend afgesloten met een stevig hangslot, dat gaf me voor even inkijk in haar mooie boezem. Mijn lul stond inmiddels strak gespannen in de kooi. Ze zij niets, Haar lichaamstaal des te meer. Ik kon alleen nog maar kruipen voor Haar. Langzaam liep ze naar de uitgang van de kamer. Haar strakke latexrokje kroop langzaam omhoog en Haar lieslaarzen accentueerde Haar benen tot in detail. Zo had ze van mij de hele dag op mijn gezicht plaats mogen nemen zwijmelde ik in gedachte weg. De lamp ging uit, de deur werd gesloten en ik wilde niets liever dan al mijn zaad uit mijn lichaam trekken…..

12 Februari 2019 (deel 5)
De verkrachtmerrie werd waarheid, nu was ik aan de beurt.  ‘Ga op je knieën zitten Sjakie’ En nu komt het, terugkomend op wat ik bij deel 4 schreef ‘Toen wist ik wat er ging gebeuren. Ik raakte totaal niet in paniek, eerlijk gezegd. Dat wil niet zeggen dat ik dat leuk vond. Halt stop, hier kom ik later op terug in de juist context.’ In mijn vorig column schreef ik dat ik mij een slaaf voel. Een slaaf ben. Geblinddoekt op mijn knieën zitten, met mijn armen geketend op mijn rug. Gevangene zijn van meerdere vrouwen… Dit was het.. ik was Haar slaaf tot in mijn diepste poriën. Even later had ik de pik van de Engelse slaaf in mijn mond. Hij had vooraf wat handwerk verricht. Nu waren het mijn handen die werden losgemaakt en werd ik gesommeerd om zijn pik vast te pakken. Getuige zijn reactie schat ik in dat dit meer zijn ding was dan mijn ding… Natuurlijk was het zijn ding!! Hahaha ‘Zuigen Sjakie zuigen.’ Hij begon te kreunen en herhaalde mijn naam daarbij verschillende keren. Met mijn hand voelde ik dat hij zich van onder niet had geschoren. ‘Sjakie stel me niet teleur.’ Zei de vrouw, waar ik dit dus blindelings voor deed. ‘Je hebt de ogen van Dames van het Dream Team op je gericht…’ Ik ging vol passie verder, nou ja ik ging all the way…..  ‘Dieper Sjakie dieper..’ moedigde een van de leden van het Dream Team mij aan.. Ik heb niets met mannenliefde, maar eigenlijk had ik graag van bovenaf dit tafereel willen bekijken. Hoe drie machtige Meesteressen twee slaven tot op het bot vernederde. Niet de handeling, maar het idee is ontzettend geil.

De Engelse slaaf werd eveneens gevraagd, wat hij van mijn pijpen vond. Of hij over dat punt net zo diep had nagedacht, dan ik zijn pik in mijn bek had, weet ik niet. Terwijl ik op een begeven moment tegen het kokhalzen aanzat, kreeg ik een 6 van hem…… Dat kokhalzen konden de Dames uiteraard wel waarderen.  ‘Sjakie, zuigen als een stofzuiger…..’ Lange tijd dacht ik dat de derde Dame Mrs. Manja was, nu is dat misschien wel de wens van mijn gedachte. Maar het was Switch Rose…..(Dat is uiteraard ook geen straf hahaha) Terwijl ik doorging met pijpen, kreeg ik hulp uit onverwachte hoek, een terminator. De Engelse slaaf werd geiler en geiler… Hij kreunde van genot, de Dames werden steeds enthousiaster  Ahhhhaaaahhhhhhhh het duurde niet lang of zijn zaadcellen hadden succesvol een ‘Brexit’ geforceerd van zijn teelballen, via zijn kanaaltunnel, in mijn mond!!!!!!!!! Godzijdank functioneerde het condoom wat om zijn pik zat. Ik moest terug kruipen naar de rode kamer, met de blinddoek nog voor mijn ogen. Mrs. Nina begeleide mijn aftocht, door op mijn billen te slaan… Het leek wel of ik in mijn eigen verhaal was terecht gekomen. Ik verbaas mij iedere keer weer hoeveel de leden van het Dream Team lijken op de personages uit House of Fantasy. Hahahahahaha…. Nee, deze keer was het geen droom!!!!!! Misschien dat die droom, dat ik samen met Mrs. Denise naakt onder de douche stond, ook nog eens werkelijk wordt… Wie weet….Hahahahaha.

Terug in de rode kamer moest ik even bijkomen. Ik was zeker niet zo emotioneel als die eerste keer (zie column: De Volgende stap) ‘Wat vond je ervan?’ Vroeg Mrs. Denise quasi serieus. ‘Werd je er geil van?’ ‘Ja, ergens wel..’ Moest ik eerlijk bekennen. Niet van het pijpen of gepijpt worden, maar puur van de vernedering. Mrs. Denise begrijpt dat zo goed. Dit was zeker weer een grote stap voorwaarts in mijn slavenleven. Dit zijn ook de dingen waar Mrs. Denise voldoening uithaalt. Goed ze hadden ontzettende lol, de Dames, maar een grens verleggen bij een slaaf, is denk ik het ultieme wat een Meesteres kan bereiken. Enerzijds een trotse slaaf, die een barrière heeft doorbroken, anderzijds een Meesteres met een tevreden gevoel.  Binnenkort bezoek ik weer party’s, waarbij ik vooraf kenbaar maak dat Bi Seksueel een harde NEE is.. Maar niet voor Mrs. Denise. Nu moet ik wel bekennen dat er bij deze handelingen weinig ‘hard’ bij mij is… Hahahahaha….

Mrs. Denise dirigeerde mij daarna richting de sling. Dat kan van alles betekenen. Nadat ze mij vast had liggen, kwam ze met de volgende verrassing, die ik niet zag aankomen. Dit keer niet omdat ik geblinddoekt was. Links van mij legde zij op het tafeltje een kuisheidgordel neer. ‘Wat vind je van deze?’  Het was zeker een mooi piece of equipment. ‘Moet je nog op reis binnenkort?  ‘Nee Meesteres.. Antwoorde ik eerlijk.. ‘Mooi, maar eerst iets anders.’ Ze verliet de rode kamer, om terug te komen met twee grote kaarsen. Zij begreep, dat deze sessie wel moest eindigen met kaarsenvet. Ik vroeg er om, maar het is Haar ‘call’. Voordat ze begon met ‘druppen’ en ‘schenken’, nam ze mijn voeten onderhanden met mijn twee ‘vriendinnen’ Destra en Sinistra. Om daarna mij godverde…..akker de huppelepup fel te slaan op de binnenkant van mijn benen. Weldra schreeuwde ik weer als een speenvarken…….. Mijn schreeuw van onbedoelde aandacht had effect, toen even later Mrs. Nina kwam kijken.  Ik lag zo in de sling, aldus Mrs. Denise, dat Pasen en Pinksteren op dezelfde dag viel hahahahahaha. Daarna was het tijd voor het kaarsenvet. Toch wel een combinatie van pijn en genot. Het geeft alleen altijd zo een rotzooi. Nadat ze mijn tepels, buik, pik en ballen goed had ‘ingevet’, moest alles weer worden verwijdert. Dit keer met een pollepel. Hoewel soms pijnlijk, was ze zeker genadig voor mij. De rest verwijderde ze met Haar handen. Mijn jonge heer genoot daarvan, getuige zijn letterlijk groeiende enthousiasme. Mijn tepels en ik waren echter doodsbang voor Haar handen toen Destra en Sinistra daar verder gingen.

Mrs. Denise pakte mijn gekrompen pikkie vast…. ‘Je denkt toch niet dat ik die ga liggen aftrekken voor jouw?’ Ze deed een schone condoom om mijn pik en maakte een hand los. ‘Help jezelf maar en snel. Daarop liep ze de kamer uit om terug te komen met mijn verslag. Ongeïnteresseerd ging zij voor mij staan… Haar machtige lichaam werd mij weldra te veel.. Het duurde dan ook niet lang, voordat ook mijn zaad klaar was om de wijde wereld in te gaan. Mrs. Denise stond binnen de ‘vuurlinie’  ‘Meesteres, mag ik klaar komen?’ Ze knikte ongeïnteresseerd terug van ja… Het duurde niet lang of ik spoot het condoom helemaal vol. ‘Ik doe die ‘sprinklerinstallatie’ van jouw niet voor niets een regenjas om…’  Na alles schoongemaakt hebbende en een fris douche. Was het tijd voor de nababbel. Zij was ‘hem’ niet vergeten. Mijn kleren lagen in de bar, alwaar ik naakt vanaf de kleine douche boven naar toe liep. ‘Sjakie, ik kom er zo aan, pas jij die kuisheidgordel eens.’ Ik paste mijn pikkie in de kleine kooi. Ook de ring paste achter mijn ballen. Voor mijn jonge heer was er voorlopig geen uitweg. ‘Hoelang heb jij maximaal een kuisheidgordel gedragen Sjakie??’ ‘Een dag of 5 Meesteres’ Ze knikte, maar zei niets. Het slot ging dicht. Voor hoe lang?? Maximaal één week, want dan moet alles worden gereinigd. Daarna moet hij, mijn pikkie er weer terug in.. Hoelang..? Ik weet het niet, dat is aan mijn en alleen MIJN MEESTERES…. Maar er gloort altijd licht…

In het donker, ontwaarde dat, wat ik niet kon zien
Nooit had ik mooier lichtpunt gezien.
………………….Wordt vervolgd

Lichtpunt
Licht, maar het
kan ook staan.
Het ruikt, maar
kan ook vergaan.

In kleur, maar
hoeft niet te zijn.
Zacht, maar soms
ook met pijn.

Het gaat, zoals
het verschijnt.
Het komt, zoals
het verdwijnt.

Het brengt dat,
wat je kunt zien.
Het geeft dat,
wat ik verdien.

Het is dat, wat
er niet altijd is.
Het is dat, wat
ik vaak zo mis.

Toen het donker
was in mijn leven.
Heeft U mij een
Lichtpuntje gegeven   

Kuis
Ongeloof, verborgen.
Niemand kan zien,
wat ik voel, vanaf heden morgen.

Het kriebelt, het jeukt.
Soms die ene steek
Als of iedereen, zo naar mij keek.

Bekrompen, beperkt,
bij elkaar gepakt.
Vol gegrepen en bezakt.

Overleven, doorkomen,
hoelang zal dit zo zijn?
Blijf ik van binnen en buiten rein?

Gedreven om te volbrengen,
waart U en bedwingt mijn geest.
Daar waar ik niet heen ben geweest.

Voor mij uitstarend,
ben ik door U bevangen.
Eindeloos naar dat ene verlangen.

Enkel mijn gedachtes
kunnen nog verstijven.
Zolang hij daarin moet verblijven.

Hart
Daar, waar ik nooit kan komen.
Waar ik nooit zal zijn.
Wat ik niet kan bereiken.

Zittend op mijn knieën,
staar ik strak naar beneden.
Alvorens ik Uw tempel mag betreden.

De koningin, Heerseres
van mijn leven, als een lied.
Godin, Meesteres, vrouw,
waar ik van geniet.

Zo klein, zo onzeker,
vervalt mijn aanwezigheid in het niet.
Zo groot is mijn dankbaarheid,
in het verschiet.

De liefde, die er nooit kan zijn.
In gedachte is Uw hart mijn.

Top