Liedje onder hoogspanning

Zoals al een aantal keren eerder had ik voor mijn bezoek aan Mrs Denise weer een liedje bedacht. En natuurlijk moest dat weer met enig publiek gezongen worden. Maar deze keer bleek dat niet gewoon op het toneeltje in de barruimte, maar op een wat meer BDSM manier te moeten gebeuren. Gehuld in een strakke touwbondage en voorzien van tepelklemmen werd ik op het bokje voor het rad vastgesnoerd, ballen afgeklemd in het bokje. En dan elektro erop. Die bleef aan staan terwijl Mrs Denise een paar dames als publiek erbij haalde. Ik werd voor de juiste toonhoogte nog wat extra in de tepels geknepen en met nog wat extra harde elektro geplaagd. Mijn liedje moest ik zingen terwijl de elektro aanstond en die werd door Mrs Denise af en toe flink hard gezet! De tekst kwam er gelukkig nog uit, maar de toonhoogte werd flink beïnvloed en sommige delen kwamen er schreeuwend en naar adem happend uit. Evengoed konden de dames het wel waarderen. Al met al werd het zo een bijzondere uitvoering die ik niet voorzien had. Maar ja, laat het maar aan Mrs Denise over om je weer volledig te verrassen.
De uitvoering was op deze manier flink inspannend. Na afloop had ik het bloedheet en ging zelfs even out. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.
Hieronder de tekst van het liedje, dat ik min of meer op melodie van de Troubadour van Lenny Kuhr ten gehore kon brengen.

Met onderdanige groet,
slaaf ruud

Mijn Meesteres

Ik ben Haar slaaf en kom steeds weer.
Dan kniel ik voor Denise neer.
Zij eist een kus op ’t zwarte leer,
mijn Meesteres.

Deemoedig moet ik voor Haar staan,
als klemmen op mijn tepels gaan.
Zij trekt en draait er stevig aan,
mijn Meesteres

Maar ook mijn ballen zijn haar prooi,
krijgen een strakke veter tooi.
Zien gauw wat blauw, Zij vindt dat mooi,
mijn Meesteres, mijn Meesteres.

Zij slaat mijn billen vurig rood.
Ik schreeuw mijn slavenlied in nood.
Een lied, zoals zij dat gebood,
mijn Meesteres.

Lalalalalalalailalalailala Lalalalailalala
Lalalalalalalailalalailala Lalalalailalala

Met rekbank-boeien aangebracht,
lig ik volledig in haar macht.
Zij rekt mij uit met steeds meer kracht,
mijn Meesteres.

Verpakt in leer van top tot teen.
Er is geen wereld om mij heen.
Zo laat Zij mij een tijd alleen,
mijn Meesteres.

De ozon laat zijn vonken neer
op pik en tepels telkens weer.
Zij doet dan steeds een tikkie meer,
mijn Meesteres, mijn Meesteres.

Met riemen legt zij mij goed vast.
Haalt dan wat naaldjes uit de kast.
Test wat er in mijn tepels past.
mijn Meesteres, mijn Meesteres.

Het einde komt en zit het mee,
dan is Zij over mij tevree.
En vlot melkt zij dan tot besluit,
mijn geil eruit!

Want…
Denise is echt dominant.
Zij heerst met stem en harde hand.
Maar heeft toch ook een lieve kant,
mijn Meesteres!

Lalalalalalalailalalailala Lalalalailalala
Lalalalalalalailalalailala Lalalalailalala
Jahohaha.

Top