Maid Andrea’s tepelgate.

Vanaf mijn eerste ontmoeting met Meesteres Denise is er veel gebeurd, wat mijn maid’s hartje alleen maar gelukkiger gemaakt heeft.

Als “gewone” jongen, kwam ik vorig jaar oktober bij Meesteres Denise, met een fantasie, die eigenlijk meer uit een wens is voort gekomen.
Mijn diepste wens is dat ik het liefst een vrouw zou willen zijn dan een man, maar door privé omstandigheden zit dat er voorlopig er niet in, en daarom heb ik Meesteres Denise destijds gevraagd of ze iets kon met mijn fantasie.

Na een paar hele leuke sessie te hebben gehad, waar het er nog onschuldig aan toe ging, was het afgelopen Zaterdag de dag van de waarheid. In het verhaa,l van mijn fantasie, had ik geschreven dat sommige onderzoeken behoorlijk pijnlijk waren, en dit stukje van het verhaal, werd gebruikt door Meesteres Denise afgelopen Zaterdag tijdens de Nursing Sessie…….

Terwijl ik nog bezig was, als vaste Poetsmaid van Meesteres Denise, met het schoonmaken van de zwarte kamer, kwam Meesteres Rose, me zeggen dat ik me kon gaan klaarmaken voor de operatie. En dat ik over een halfuurtje in de witte kamer werd verwacht. Dit toverde een glimlach op mijn gezicht, want het zou gaan gebeuren, de sessie waar ik lang naar verlangde.
Nadat ik de schoonmaakspulletjes had opgeborgen en mij snel had opgefrist, trok ik mijn pvc babydoll en kousen aan, en ging ik naar de witte kamer. Toen ik daar naar binnen ging, stond zuster Rose mij al op te wachten, zij hielp mij op de onderzoekstafel en legde mij vast.

Toen ik eenmaal goed vast lag, had Zuster Rose nog een kleine verrassing voor me.
Wat het was, ga ik niet vertellen, kan alleen zeggen dat Zuster Rose toen zei “Zo Andrea, nu je vast ligt, kan ik veilig mijn zusters jasje uit trekken”

Ondertussen was Zuster Denise ook al binnengekomen, en wat ze aan had, was zo verrassend dat mijn fantasie niet meer een fantasie was, maar ineens levensecht werd. Echt, Zuster Denise zag er zo “wow” uit in haar operatiekleding.

Zuster Rose, had een koffertje mee naar de “operatiekamer” gebracht, waar de instrumenten zaten die door Zuster Denise zou worden gebruikt, bij mijn onderzoekjes.

Voordat de onderzoekjes zouden gaan beginnen, werd er eerst een infuusje bij me aangelegd.
En toen ging het koffertje open, daaruit werd eerst een beademingsmaskertje gehaald die bij mij werd omgedaan. Toen die eenmaal goed zat, pakte Zuster Denise een klein kastje met een paar pennen uit het koffertje, wat het was, zag ik niet zo snel, maar ik hoefde echter niet lang te wachten toen ik het begon te voelen. Zuster Denise, was met elektro, mijn tepeltjes aan het behandelen. Zuster Denise vond waarschijnlijk dat de geleiding niet goed genoeg was, en vroeg zuster Rose of zij even mijn tepeltjes nat wilde maken met een beetje water. Nou dat heb ik gevoeld hoor, o, wat waren er gemene pijnstootjes bij. Zelfs zo heftig dat ik alle spieren in mijn lichaam aanspande. Maar door de goede zorgen van zuster Rose, kon ik dit wel aan, en ging Zuster Denise, nog eventjes verder met het behandelen van mijn tepels, maar ze had de pennen omgeruild met iets wat leek op 2 radeerwieltjes die aan elkaar waren gezet, en daarmee rolde Zuster Denise heen en weer over mijn tepeltjes.
Na een tijdje weer “span en ontspan” oefeningen te hebben gedaan, stopte Zuster Denise met de wieltjes.

Door hun afgelegde eed weten zusters wat goed is voor de patiënten.
Nou dit gold zeker voor Zuster Denise en zuster Rose.
Zuster Denise weet hoe graag ik echte borsten zou willen, maar omdat dat niet kan, had Zuster Denise weer een van mijn wensen vervuld. Zuster Denise had mij, door middel van het vacuüm apparaat, weer 2 prachtige borsten gegeven. Echt ze waren zo mooi, en ze stonden me zo goed, dat ik het jammer vond dat na een tijdje de cups werden verwijderd.
Nadat ik “afscheid” had genomen van die mooie borsten, had Zuster Denise, een gevulde injectiespuit in haar handen, en de inhoud daarvan spoot ze in bij me onder beide tepels.

Nadat de tepels van wat water waren voorzien, had Zuster Denise nog een fijne verrassing voor mij.
Ze had voor mij, naalden in mijn favoriete kleur, roze. Het enige nadeel was dat deze naalden de dikste waren die Zuster Denise had. En die gingen door mijn tepels. O, wat was ik blij dat zuster Rose naast me stond, want dit deed best wel pijn, eerst ging de naalden door de eerste tepelzenuw en kwam ze er uit via de tweede tepelzenuw. Gelukkig stelde zuster Rose mij gerust en hielp mij om dit aan te kunnen.

Toen de operatie bijna klaar was, had Zuster Denise nog een verrassing voor me.
Want ik wist al hoe borsten zouden staan bij mij, maar een spleetje dat nog niet.
Zuster Denise, maakte op een heel handige wijze een mooi spleetje, en daarvoor gebruikte zij mijn penis, maar ook, iets waar ik eerst van schrok, een nietmachine.
Maar het resultaat was verbluffend.

Toen ik na de operatie weer los werd gemaakt, door zuster Rose, liep ik met haar mee, naar de verkoeverkamer (zwartekamer) en toen ze mij op het bondagebed, een luiertje had omgedaan en in mijn pvc suit had geholpen, kreeg ik een blinddoekje voor, en na een aai over mijn bol, zakte ik weg in een diepe slaap.

Toen ik weer wakker werd gemaakt, voelde ik aan mijn tepels dat ik het gelukkig niet had gedroomd..

Lieve Meesteres Denise, en Meesteres Rose,

Mag ik U danken, voor deze geweldige sessie. Ik vind het fijn om nu te weten wat mijn basis is voor de komende sessie. Meesteres Denise, ik ben zo trots op de naalden door mijn tepels. Het deed best wel pijn, maar ik ben er zo ongelooflijk trots op.
En, zou het gek klinken, als ik zou zeggen, dat ik achteraf de pijn best wel lekker vond.
Ook de behandeling met elektro, was best wel heftig, maar ook hiervan moet ik toegeven dat ik het best wel lekker vond. En er graag meer van zou willen.
Ik denk dat er toch wel een kleine masochist in me leeft.

En weet u, hoe u gekleed was, vond ik helemaal “wow”. Dit gaf mijn fantasie toch wel een realistisch tintje. Maar ook die borsten, o wat waren ze weer mooi, en dan het gecreëerde spleetje. Had ik ze maar echt. Maar helaas.
Maar ik ben er wel ontzettend blij mee, dat u ze me, tijdens de sessies, wel geeft.

En dan moet ik toch ook nog even Meesteres Rose een complimentje geven, wat is ze een goede zuster geweest, echt vond het heel prettig dat ze erbij was.

Lieve Meesteres Denise, ik dank U, dat ik uw eigendom mag zijn,
ik dank U, dat ik uw maid mag zijn,
ik dank U, dat u mij mijn eerste echte pijnlijke ervaring heeft gegeven,
ik dank U, dat u mij zonodig corrigeert, omdat U weet wat goed voor mij is.

Uw (zeer gelukkige) maid Andrea

Top