Meesteres Do, ik heb ontzettend genoten, waarvoor dank!

Voor het eerst een sessie mogen doen met Meesteres Do. In eerste instantie had ik een afspraak met Switch Lilly maar die kon door omstandigheden niet die dag. Denise had me netjes telefonisch ingelicht en Meesteres Do was nog beschikbaar. Afgesproken om kennis te maken en bij een klik een afspraak te maken.

Ik ben naar Valkenswaard getogen en vanaf het eerste moment was er een goede klik. Leuke vlotte vrolijke dame. Hele mooie lach en betoverend mooi, wauw!

Uitgebreid hebben we mijn wensen doorgelopen en zijn toen voor een 3 uur sessie naar de zolder gegaan. Voor het eerst iets nieuws uitgeprobeerd, namelijk het ontvangen van een GS in m’n gezicht. Deze kan ik wel weer van mijn bucketlist afstrepen!

Meesteres Do leeft zich heel goed in en staat open voor ideeën tijdens het spel. Ze is creatief en geduldig en ondanks dat ze serieus moest zijn toch vaak die mooie lach (wat ik helemaal niet erg vond ?).
Ik ben de laatste tijd best vaak bij Domination Palace geweest en met veel verschillende dames mogen spelen. Elke dame heeft haar eigen kwaliteiten en geheimpjes en allemaal zijn ze me goed bevallen. Ook de soepelheid en service van het huis DP is perfect.
Ik weet eerlijk gezegd nog niet met wie ik de volgende keer ga afspreken maar dat ik gauw ga terugkomen staat vast!
Meesteres Do, nogmaals bedankt en er komt zeker een vervolg!

Top