Meesteres Zascha dank U!

Vrijdag 6 september, een dag om niet snel te vergeten. Ik was al vroeg van huis vertrokken en was ruim op tijd in de omgeving van het huis waar het allemaal zou gaan gebeuren. Vlak voor 13:00 uur belde ik aan. Fleur deed open bracht mij naar de ontvangstruimte waar ik onder het genot van een cola nog even mocht wachten. Ondertussen zag Daisy al hoe zenuwachtig ik was, maar gaf aan dat ik met Zascha zeker zou gaan genieten.
Niet veel later hoorde ik het prachtige getik van laarzen steeds dichter mijn kant op komen. Mijn hart bonsde in mijn keel en luttele seconden later stond ik oog in oog met Meesteres Zascha. Een prettig en gelijkwaardig kennismakingsgesprek volgde waarin we nog eens al mijn verlangens en harde grenzen doorspraken. Het voelde goed en had er onwijs veel zin in om aan haar onderdanig te mogen zijn. Enkele minuten later was het dan zover en mocht ik haar op de trap volgen naar de zwarte kamer. Nee, ik had onderweg naar boven geen slecht uitzicht wat Meesteres Zascha ook nog eens benadrukte. Ik mocht mij uitkleden en dat voelde goed, het verschil was gemaakt. Ik volgde haar naar de douch waar ik op knieën en ogen naar beneden gericht een handdoek en washand ontving. Na mijn opgefrist te hebben knielde ik weer en drukte op de bel. Mijn hart bonkte in mijn keel en twijfelde na een paar minuten wachten of ik nog eens op de bel zou drukken, achteraf was ik blij dat ik dat niet gedaan had. Ik hoorde het getik van haar prachtige zwarte leren laarzen dichterbij komen en opeens ging de deur open: Wouw! Meesteres Zascha had een prachtige zwarte leren rok aangedaan en complimenteerde mij met mijn houding en dat ik niet nog een tweede keer op de bel had gedrukt, ze vertelde mij dat ze mij bewust even had laten wachten. Ik maakte wel de fout haar niet te complimenteren en te bedanken om het feit dat ze speciaal voor mij die mooie zwarte rok had aangedaan. En terwijl ik mijzelf voor de kop kon slaan om deze fout kreeg ik polsboeien en een halsband om. Ik moest mijn mond open doen waarna haar frisse speeksel in mijn mond werd gespuugd: Heerlijk! De blik in haar ogen, ogen waarin ik met liefde zou willen verdrinken. Meesteres Zascha was niet vergeten dat ik mijn mail had aangegeven graag aan de ketting geklikt te worden eenmaal vast aan de ketting mocht ik haar kruipend volgen naar de zwarte kamer.

In de zwarte kamer mocht ik haar zwarte leren laarzen kussen en vereren. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen! Gepassioneerd kuste ik haar laarzen waarna ze zich omdraaide en ik mocht kennismaken met de spikes die op de hielen van de laarzen stonden waarmee ze mijn pik bespeelde. En ondertussen had ik een fijn uitzicht! ( ? ). Mijn tepels werden ook nog even getest voordat ik op de tafel werd vastgemaakt. Ik kreeg een blinddoek om en op mijn tepels kreeg ik felle klemmetjes, die met een ketting aan elkaar werden vastgemaakt die ik vervolgens in mijn mond kreeg om zodoende de spanning op mijn tepels te houden. Ondertussen bewerkte Meesteres Zascha mijn achterwerk en werd mijn pik een paar keer stevig vastgepakt. Deze werd later nog versierd met een aantal wasknijpers. En terwijl ik bewoog van de pijn, genoot ik en voelde ik een klik met haar. Het voelde juist. En ook al maakte ik wat foutjes (niet genoeg spanning op de tepelklemmen en later trok ik deze per ongeluk los) en zij ik wellicht iets te vaak ‘geen idee’, voelde ik mij vrij in mijn hoofd.
Meesteres Zascha kwam op tafel zitten, duwde mijn hoofd tegen de tafel en omklemde met haar benen mijn hoofd. Ik was zo dichtbij en mijn haar raakte haar rok. Zij wist dat het mij veel deed.

Nadat ik van tafel mocht komen en er even gecheckt werd of alles oké was, werden de knijpers verwijderd en mocht ik haar tot de trap op handen en knieën volgen. De trap moest ik, nog steeds geblinddoekt, al zittend en op de tast af. Gelukkig kon ik wel op de steun van Meesteres Zascha rekenen die mij vervolgens in de rode kamer opsloot in een kleine kooi. Maar niet voordat ze nog een stimulator aan mijn middel vast bond die ze vanaf afstand zo kon bedienen dat het ging trillen bij mijn pik. Dat ik wat onhandig de kooi inging (en mijn onhandige dingen eerder die middag) leverde mij de bijnaam ‘klungel-slaafje’ op, en nu ik er over nadenk: toepasselijk en eigenlijk wel terecht. Comfortabel was de kooi niet, maar ik was daar op mijn plek en de lach van haar toen ze het apparaat aanzette en ik begon te kreunen van genoot deed mij meer dan goed. Ik werd alleen achtergelaten, maar niet voorlang. Ik hoorde andere voetstappen dichterbij komen en wederom werd het trilapparaat aangezet. Ik hoorde iemand lachen, maar wist niet wie het was. Ze herhaalde dit een aantal keer en ik smeekte of ze wilde stoppen, want ik mocht absoluut niet klaarkomen van mijn Meesteres. Als ik het netjes zou vragen zou ze stoppen en dat deed ik. Ik moest gokken wie er in de kamer was en met een beetje hulp van haar wist ik dat het Daisy was, Meesteres Daisy antwoordde ik dan ook snel.
Ook Meesteres Zascha kwam nog eens langs en teasde mij om mij vervolgens nog even te laten zitten in de kooi.

Na een ongeveer een half uur mocht ik uit de kooi en werd ik, nog altijd met blinddoekt, naar de zwarte kamer begeleid. Wederom werd ik op tafel vast gelegd. Meesteres Zascha kwam ook op tafel, ze hing boven mij. O wat rook ze lekker! Haar slipje was zo dichtbij… Ze plaagde mij wat en ondertussen werd mijn pik beroerd. En na een paar keer teasen voelde ik haar slip tegen mijn gezicht gedrukt worden. Een heerlijke facesitting die meerdere keren herhaald werd. Mijn pik stond op ontploffen, maar klaarkomen mocht niet. Steeds weer bracht ze mij met facesittingen op het randje en steeds korter kon ik het volhouden. Nog 4x, nog 3, nog 2, nog 1 keer… Ik voelde mij in zevende hemel!

Nadat wederom gecheckt werd hoe het met mij ging, mocht ik mij gaan opfrissen. We spraken de sessie nog even na. Het gesprek was gelijkwaardig, maar ik was nog naakt. En ergens voelde dat ook weer goed om nog even naakt te zijn. Ik kleedde mij kort daarop aan, dronk mijn cola op waar Meesteres Zascha voor gezorgd had en nam met drie zoenen afscheid van haar. Ik heb genoten, maar vond het ook enorm tof om te zien en horen dat Meesteres Zascha ook genoot. Ik zag die middag vaak een lach op haar gezicht, een lach die mij goed deed. Meesteres Zascha dank dat U mij wilde Domineren en mij een enorm fijne ervaring hebt gegeven!

Groet,
“klungel slaafje” erik

Top