Meeting Miss Daisy. 

De meest mensen zien ze niet graag komen, die blauwe enveloppen. Ik ben daarop geen uitzondering uiteraard, ook al sta ik als smurf bekend. Toch was het dit keer anders, want er was een misrekening gemaakt in mijn voordeel. Dan dient zich vervolgens de vraag aan wat hiermee te doen? Sinds ik 2 jaar geleden arbeidsongeschikt ben geworden, is mijn financiële situatie met sprongen achteruit gehold. Iets wat niet bevorderlijk is voor een alleenstaande onderdanige man die BDSM in zijn genen heeft. En wat nog erger is…….. zijn beste vriend heeft iedere maand spannende verhalen wanneer hij weer op audiëntie mag bij de Grande Dame van DP, Meesteres Denise. Dus ik dacht, fuck it!!! Ik ga lekker een door de belastingdienst gesponsord bezoek brengen aan DP.

Aangezien Meesteres Denise me bijna 2 jaar geleden toch een beetje bang had gemaakt met Sinistra en Destra (haar goddelijke nagels!) viel mijn keuze nu op de mooie, jonge en volle Daisy. Van mijn mattie hoorde ik dat dit een erg leuke dame is, met veel gevoel voor humor en enthousiasme. Zij zou een goede match voor mij kunnen zijn. Dus werd er snel een afspraak geregeld. Ondanks dat ik het wereldje best goed ken en ik in het verleden vaak bij DP ben geweest, voelde ik toch weer kriebels in mijn buik. Ik had net mijn auto geparkeerd – was een beetje te vroeg – toen Meesteres Denise toevallig net kwam aanlopen en me direct hartelijk begroette. Ze nam me mee naar binnen in het Paleis der Bizarre Lusten. Daar werd ik in de bar geposteerd met een colaatje. Naast mij hoorde ik dat de dames het in de privékamer al erg gezellig hadden. Dit is denk ik tekenend voor de sfeer in dit mooie huis. Niet veel later ging de deur open en verscheen een prachtige jonge Rubensdame, in een mooie accentuerende catsuit. Ik stelde me voor en zij nam gezellig plaats naast me. Voor- in plaats van achter de bar.

Direct was al duidelijk dat deze jonge dame een gigantisch gevoel voor humor heeft. Ik ook, dus dat was al meteen goed raak. Na nog wat te hebben gedronken en even de wensen te hebben besproken gingen we naar de zwarte kamer.  Amper binnen, viel ze mij als een tijger aan en trok mijn shirt uit. Verder moest ik het zelf doen,  daar kreeg ik welgeteld 10 seconden voor. No way dat me dat lukte. Het werden er uiteindelijk 38. Dat verdiende uiteraard straf. 38 klappen op elke bil. Vakkundig werd ik meteen in de boeien gezet. Tijdens dat gebeuren drukte Meesteres Daisy haar heerlijke lichaam veelvuldig plagend tegen dat van mij aan. Absoluut geen straf overigens. Na volledig te zijn geïmmobiliseerd voelde ik haar handen op onderzoek gaan over mijn nog maagdelijk witte billen. Ook mijn klokkenspel werd niet vergeten. Hmmmm, wat een genot.

Alleen was het al snel Schluss mit lustig. Ik had nog wat klappen tegoed. En om het gemakkelijk te maken besloot Meesteres Daisy dat ik bij de ene bil moest optellen en bij de andere moest aftrekken. Nee, niet dat aftrekken want mijn handen zaten vast.  Daar sta je dan als man, het is bekend dat wij niet kunnen multitasken. Eigenlijk een ‘gemene streek’ van de Meesteres, maar goed als slaaf doe je het toch nooit goed, dus liet ik het gaan en probeerde ik er het beste van te maken. Mijn billen voelden inmiddels lekker warm aan en ze zullen ook vast en zeker een mooi kleurtje hebben gehad. Van het tellen kwam niks terecht, dus gaf Meesteres Daisy het op een gegeven moment maar van ellende op. Ze had tenslotte niet de hele dag de tijd. Overigens met mijn manier van tellen waren we vast en zeker nu nog bezig geweest.

Daarna werd ik weer losgemaakt en moest ik op mijn rug op de bondagebank gaan liggen. Daar wilde de Meesteres mij met de benen omhoog vastleggen. Echter bleek dat deze kamer niet berekend was op smurfen. Ja, ik ben dus die ‘smurf’ waar vaste columnist Sjakie het in zijn verhalen wel eens over heeft gehad. Wij zijn al jaren ‘best friends’ en delen onze passie. Met een paar extra haken lukte het toch nog om die korte pootjes te fixeren en kon het spel verder gaan. Nu werden mijn kleine, doch zeer gevoelige tepeltjes onder handen genomen,  evenals mijn jongeheer. Daarbij werden een paar machtige, maar zachte borsten in mijn gezicht geduwd. Ook kwam de Meesteres met haar prachtige gezichtje vlak bij mijn gelaat, ze hield daarbij net voldoende afstand zodat ik haar niet vol op haar mooie rode lippen kon zoenen. Iets wat ik natuurlijk wel probeerde, geile donder als ik ben.

Ik dacht dat ik gek werd, en alsof dat allemaal nog niet genoeg was verdween één van haar vingers in mijn donkere holletje. Eventjes de zaak een beetje laten ontspannen om vervolgens een dildo naar binnen te schuiven. Nadat zij deze even rustig in- en uit had bewogen, werd het tempo snel opgevoerd. Ik ging bijna door het dak, en blijkbaar raakte Meesteres Daisy er ook opgewonden van. In de spiegel die boven de bank hangt, zag ik namelijk hoe zij zichzelf verwende met een flinke vibo op 220. Ik kreeg van pure geilheid een orgasme zonder ejaculatie en lag helemaal te shaken. En zij bleef maar genadeloos pompen met die dildo en mijn jongeheer masseren. Het was om gek van te worden. Gelukkig stopte ze voordat er een echt orgasme kwam. Hierna werd ik werd losgemaakt.

We verhuisden daarop naar de witte kamer, waar ik werd vastgegespt in de gynostoel. Mijn ballen werden afgebonden en de melkmachine werd erbij gehaald. Het was even zoeken naar de juiste koker, want die smurf bleek een dikkere slurf te hebben dan verwacht. Tja, wat een mooie dame al niet kan bewerkstelligen. Niet veel later werd ik als een koe gemolken, echter viel het gevoel voor mij ietwat tegen en vroeg ik Meesteres Daisy of ze mijn smurfenslurfje nogmaals ter hand wilde nemen. In haar vakkundige handen groeide slurfmans weer naar ongekende hoogte.  Miss Daisy was daarbij mijn tepels aan het plagen. Tevens geilde zij mij op met haar volle borsten, billen, en heerlijke muts, waar ik natuurlijk weer net niet met die grijpgrage smurfenklauwtjes bij kon!!!

Ik voelde het zaad branden in mijn ballen en niet veel later kwam de ontlading. Het zaad gutste eruit en de Meesteres bleef maar doortrekken. Ze maakte mij helemaal gek. Wat ik niet wist was dat DP aan recycling doet. Ik werd door de Meesteres vriendelijk, doch dringend verzocht om mijn eigen zaad weer mee naar huis nemen. Goed bezig dames.

Lieve Daisy, U bent een enorme kanjert. Met Uw spel en humor doet U niet onder voor welke psycholoog dan ook. Jammer dat dit soort behandelingen niet onder het basispakket vallen. Zou voor veel mensen goedkoper en beter werken. Dank U wel voor deze mooie ervaring.
Dikke knuffel van dat kleine blauwe ding.

Top