Memory Lane   

Deel 4 Episode 8

9 April 2019 (deel 1)
Daar zat ik dan weer…. Diep voorover gebogen, poedelnaakt in de slavenhouding. Mijn hoofd rustte op mijn onderarmen, met de neus richting van dè deur. Die deur die alle bezoekers van DP inmiddels wel kennen. De afscheiding tussen de fantasie en werkelijkheid, een markering tussen illusie en realiteit. Het zit hem eigenlijk in die laatste vier letters van realiteit, maar dan anders geschreven: t.i.j.d.  Waar was die tijd toch gebleven. Rustig wachtte ik tot die deur open zou gaan, dat ik de voetstappen hoor naderen. Geen haar op mijn hoofd die er ook maar één seconde aan denkt om op te kijken. Wat zou ze vandaag aan hebben? Vallen mijn gedichte in goede aarde bij Haar? Ik sloot mijn ogen en probeerde te visualiseren hoe zij zou reageren. Zoals: ‘Praat Nederlandse Sjakie, lach niet zo dom…, is er wat breedbekkikker?’ Zou ze deze ronde alleen zijn? Of meerdere Dames? Mrs. Manja had de deur geopend… Nee, heren dat is geen straf….. Of Mrs. Zascha… of…of….of.. iemand die ik nog niet ken… Mijn gedachte dwaalde verder af…. Terug naar, terug naar 26 maart 2001… Ook toen moest ik wachtte… Maar hoe?? Wist ik veel……??   Het was 26 maart 2001, Amper een paar dagen terug zat ik……….(lees verder 26 maart 2001 deel 1)   

 26 maart 2019
Vandaag 18 jaar geleden… Onze eerste ontmoeting. Mijn ‘wedergeboorte’, zoals ik dat destijds omschreef. U nam mij bij de hand.. ehhh halsband haha en wees mij de weg. Hoe dan ook, vandaag heb ik mijn BDSM volwassen leeftijd bereikt. Nogmaals dank. Uiteraard blijf ik altijd Uw klein klungelig slaafje…..’ Voorgaande appte ik Haar om 13.58 uur. ’18 jaar.. Gefeliciteerd.’ Was Haar korte reactie. Daarop stuurde ik Haar een taart, 2 champagne glazen en fles, 18 rozen en 2 kussen voor op Haar laarzen.

Flashback 26 maart 2001 omstreeks 21.30 uur Een paar minuten later aan het einde van de sessie na het douchen, tijdens het aankleden is er gelukkig even tijd om wat na te babbelen over deze ervaring. Nog steeds ben ik volledig in de ban van deze geweldige vrouw. Ik durfde haar nog steeds nauwelijks aan te kijken. Nederig en onderdanig stelde ik nog een paar vragen en zei ik dat ik heel blij ben dat ik nu eindelijk deze stap heb genomen.  ‘En dat na al die jaren. Weet je wat voor een dag het vandaag is?  ‘Ja Meesteres, de dag van mijn wedergeboorte!   Ik kan eerlijk schrijven dat mijn ‘relatie’ met Mrs. Denise toen is begonnen. Met toen bedoel ik dus, die vijf bewuste minuten. Niet alleen het spel, maar ook die vijf minuten die zij tijd nam om met mij – een zeer groene en onervaren jonge man – te spenderen. Dat gaf zo een boost, dat ik amper twee weken later weer in Valkenswaard was. Oprechtheid en de ware liefde voor BDSM hebben de rest gedaan. Feitelijk nam zij mij toen bij de hand. Ze zei onder andere: ‘Sjakie, er gaat een wereld voor je open.’ Dat is ook letterlijk zo gebeurd.   Nooit meer zal ik deze datum vergeten, ik zorg er wel voor dat Mrs. Denise dat ook niet vergeet hahaha.

Ik stuurde een Email  naar Slaafaap. Hij feliciteerde mij oprecht en reageerde onder andere dat hij ook nog precies wist wanneer hij de eerste keer die stap had gezet. Slaafaap geeft mij feedback op mijn column, die ik ter kennis neem, maar zeker niet zonder meer naast mij neer leg. Doch moet ik even een kleine feitelijke correctie doorgeven op zijn verhaal  ‘Geil, Fantasie & Angst’ gepost op 25 maart jl. Daarin schrijft hij dat mijn biseksuele handeling,  (lees Lichtpunt in de Kuisternis) mijn eerste was… ten minste het pijpen van een man. Dat is niet waar, het was mijn tweede ervaring. Slaaf A, die ook verhalen post op deze site was destijds het ‘slachtoffer’ (Lees De Volgende Stap). Dit is uiteraard maar een detail, waar het werkelijk omgaat en daar kan ik Slaafaap mijn handgeven evenals b.v. Slaaf Jos, het ondergaan voor de Meesteres.  Als U zich nu nog afvraagt, waarom ondergaat Sjakie dat voor Mrs. Denise? Daarom dus, toen zij op deze dag 18 jaar geleden, in die vijf minuten mij mens liet zijn. Mij stimuleerde en vertrouwen gaf omdat vervolgens nooit te beschamen, Daarom onderga ik dat voor Mrs. Denise. Ik ben wat dat betreft een – Ik mag wel zeggen – extreem gevoelens mens. Wellicht dat daarom mijn pijngrens zo laag is hahaha.

House of Fantasy de tweede ronde deel 16
Ladies ladies… in the red corner hahaha‘ De bazin kon haar lach niet houden… the undisputed championnnnn offff this HOUSSSSSSSSSSSSE…….. LADY MASCHAAAAAAAA’ ‘In the blue corner’ ging ze vrolijk verder…… de W.C. eend slaafffff….. EHh HAHAHAHAHAHAHA kwamen de aanwezige Dames niet meer bij van het lachen… ‘Wat!!! hahaha een WC eend Slaaf??’ merkte een van de aanwezige op, die ik nog niet eerder had gezien…. ‘Ja’ ging Gina vrolijk verder ‘We hebben een fles WC Eend in zijn reet geschoven…. ‘Ohh my god hahaha.. Zal hij nu wel lekker ruiken uit zijn reet..’ ‘Wacht mevrouw’ zei Demy, daarop pakte ze een markeerstift en liep naar mij toe en schreef groot WC Eend op mijn voorgevel… ‘Omdraaien slaaf…’ Daarna schreef ze het op mijn rug, met daar onder een grote pijl richting mijn anus….. Nu kwamen de Dames helemaal niet meer bij van het lachen. ‘Stel dat jullie zijn naam vergeten’ merkte Demy droog op..  Na alle commotie kon het gevecht beginnen.. Het was een ruime mat, met nog meer ruimte er om heen. Lady Mascha keek mij uitdagend aan.. ‘kom dan slaafje WC Eend … kom dan..’

Het was even aftasten, maar daarna maakte zij Haar eerste move. Snel zaten we beide op onze knieën hand tegen hand. Zij drukte mij naar beneden en draaide razendsnel van mij weg. Voor ik er erg in had, controleerde ze mijn rechter arm. Maar dat was pas het begin van mijn probleem. Dat begon pas echt toen zij haar ‘Pythons’ erbij betrok. Binnen de kortste keren lag ik klem tussen haar dijen… Ik kreeg geen lucht meer.. en klopte van schrik op de mat ….. ‘Ahh haaa’ Hoorde ik op de achtergrond de Bazin tevreden zeggen.. ‘Klop je af slaaf?’ Ik lag nog steeds tussen haar hemelse dijen ‘ehhh Ja…’ ‘Dus je geeft je over?’ ‘Nee antwoorde ik snel..’ ‘Goed 1 – 0 voor Lady Mascha…..’ Ze liet me nu even los, het gevecht begon weer van voor af aan. Ook nu duurde het niet erg lang. Ze greep mijn linkerarm, die ze over strekte. Ik had het gevoel dat ze hem ging breken… klop klop…. 2- 0  Meteen ging ze verder met een schoolboy pin. Ze drukte haar erogene zone strak tegen mijn kin aan… ‘Had je nog wat WC Eend boy hahaha’ zei ze triomfantelijk…… Ik kon niets zeggen. Snel draaide zij zich op en spande ze haar benen in een achterwaartse been klem om mijn nek. Daarbij trok ze mijn hoofd zo een beetje in Haar bilspleet….  Ze perste of ze een walnoot wilde kraken.. klop klop     3-0.. Ze ging daarna op mijn gezicht zitten.. ‘Wat een loser zeg hahahaha’ Om wederom de achterwaartse beenklem in te zetten. Ze lag met haar hoofd bijna bij mijn pik.  Ze kon het niet laten om een stevig in mijn ballen te knijpen. AUWWW
hahahahaha… 

Het gevecht begon weer van voor af aan, ik was nog niet eens in de buurt van een ‘submission’ gekomen. Razendsnel bewerkte ze mij op de mat. Binnen 10 minuten stond ik al met 10 – 0 achter.. Er viel voor mij geen enkele eer te behalen… Ondertussen had ze mijn hoofd wederom geklemd tussen haar benen met mijn neus richting ‘venus’.  Ze kon mij baas met de spreekwoordelijke twee vingers in haar neus. Ze draaide zich om en ik moest wel mee bewegen… Als ze ook maar even aanzette, moest ik wel afkloppen.. Het zal circa 20 –  0 zijn geweest, toen ze er genoeg van had… ‘Goed slaaf WC Eend hahaha, hij blijft leuk mevrouw…’ Ze pakte snel touw.. ik lag er compleet uitgeteld bij…. Ze draaide mij op mijn rug en greep een arm en deed daar een stuk touw omheen. Snel maakte ik het weer los… Dit had ze niet aan zien komen. Wederom herhaalde ze dit ritueel, maar ze kwam nog net een handje te kort… dit ook wel tot plezier van de Dames… ‘Niet goedschiks dan maar kwaadschiks.’ Ze trok mijn beide armen naar achteren en duwde ze zo dicht mogelijk bij elkaar. Vervolgens ging ze op mijn handen zitten. Dat gaf haar de mogelijkheid om touw vast te maken aan mijn linker bovenarm. Wat volgde was de rechterbovenarm. Toen dat was gelukt, trok ze de touwen naar elkaar toe.   Ik lag feitelijk al weerloos op mijn rug, zij draaide zich om en bond mijn bovenbenen op dezelfde manier vast als de boven armen… Ik voelde me gaande weg slapper worden…….  

26 maart 2001 (deel 1) Flashback
Amper een paar dagen terug zat ik nog achter mijn computer, zo juist aangeschaft onder andere om me meer te kunnen verdiepen in vrouwelijke dominantie, sado masochisme en dergelijk. Al surfend kwam ik op de pagina van Domination Palace terecht. In het verleden had ik hier al eerder van gehoord, ooit eens gelezen in een of ander tijdschrift. Aangezien deze site, in tegenstelling tot vele andere van dergelijke sites erg toegankelijk is, besloot ik de hele pagina is rustig te gaan bekijken. Uiteraard als eerste op zoek naar de Meesteressen……  De volgende dag besloot ik de eerste “grote drempel” te nemen. Ik typte een e-mailtje naar Paul, eigenaar van deze “hemelse hel”. Met bevende handen en zoekend naar de juiste woorden onthulde ik toen voor het eerst in mijn leven dat ik SM gevoelens heb. Gevoelens die ik al heb sinds mijn prille puber jaren, nu zo een jaar of 15 geleden. Opgelucht verzond ik dit mailtje. Amper 24 uur later ontving ik al antwoord…….

Na het e-mailtje van Paul gelezen te hebben, popelde ik om te reageren, weer een mailtje sturen? Nee….. ik wil nu zo snel mogelijk een afspraak maken. Bevend heb ik minimaal 5 minuten met de telefoon in de hand gezeten alvorens ik de eerste poging durfde te wagen om een afspraak te maken. Mijn hard bonsde alsof ik zo juist een marathon had gelopen. 0..4..0….20..45..7.4…9… Tuut…..tuut….tuut… een vriendelijke vrouw nam de hoorn op.  ‘Goede avond met Domination Palace’.  Ik zou graag een keer een afspraak willen maken.  ‘Dat kan, mag ik jouw naam weten’. Uiteraard ik heet ‘………..’.  ‘Goed ………. ben je onderdanig of dominant?’  ‘Onderdanig.’ ‘Heb jij onze website gezien? ‘Ja.’ antwoorde ik ietwat nerveus  Heb je een voorkeur voor een bepaalde Meesteres. Mrs Tara, Mrs Denise of Mrs….?’  ‘…..Tja ze zijn allebei erg mooi……..ik ehh..’  Ja dat klopt.  Weet je wat kijk maar als je komt, dan stellen de dames zich voor ’.  ‘Kan ik a.s. maandag komen om 20.00 uur?’  Dat is goed.’ Opgelucht legde ik de hoorn neer. Ik was over de “tweede drempel” heen. Nadat ik de hoorn net had opgelegd, besefte ik dat ik eigenlijk toch een voorkeur had voor Mrs. Denise. Nu maar hopen dat ze tijd heeft…….     

Op weg naar de Horizon – Reis
De man was voor het eerst sinds lange tijd weer eens op reis. In dat land, waar ze een taal spreken, waar hij letterlijk geen woord van begreep. Dat laatste was wellicht enigszins overdreven. Hij was al vaak in dat land geweest en hij kende wel een paar woordjes. Zijn gedachtes gingen terug naar vroeger, tijdens een eenzaam diner in een hotel. De peppersteak liet hij deze ronde voorbij gaan. Die plaats waar hij was,  daar kwam een goede voetballer vandaan die circa 25 jaar terug schitterde in het beste team wat ons kleine landje na de glorie periode van Johan Cruijff op de been had gebracht. Cruijff ja.. dat was al weer drie jaar geleden. De dag dat zijn liefde afscheid had moeten nemen van het aardse leven, was inmiddels ook al bijna drie jaar terug.

De man was verdergegaan. Had symbolisch zijn ring af gedaan. De cirkel doorbroken… hij kon de wereld weer aan… De vrouw had hem veel energie gegeven.. De weg gewezen, maar sommige momenten…. Hij kon zover gaan….., zover, maar nooit ver genoeg…
Hij vroeg de rekening en liep richting zijn kamer. Fuck it dacht hij, toen hij voorbij de bar liep: ‘Do you have Whisky?’ Er stond een singel malt Talisker van 10 jaar oud tussen… Natuurlijk wist hij dat alcohol in sommige landen belachelijk duur is, maar nu had hij een borrel nodig..
Terwijl de dame achter de bar minutieus het glas vulde zei hij: ‘No ice please….’ Doodzonde om drank te verpesten met ijsklontjes. Rustig nipte hij aan zijn glas, zijn gedachte gingen naar die twee vrouwen die zo bepalend waren in zijn leven…. proost daarboven schat…… Volgende week mag ik weer, een glimlach verscheen op zijn gezicht, terwijl hij weer een slokje nam van een veel te duur glas Whisky.

26 Maart 2001 (deel 2) Flashback
Die bewuste avond reed ik met een bonzend hart naar Valkenswaard en drukte ik voor de eerste keer op die bel. Even later ging de deur open. Een vriendelijke vrouw opende de deur en bracht me naar de ‘bar’ waar ik op de Meesteres moest wachten. Ik had in eerste instantie geen idee welke Meesteres zou verschijnen aangezien ik geen ‘persoonlijke’ afspraak had gemaakt. Stiekem hoopte ik dat Mrs. Denise zou verschijnen, aangezien haar site op mij toch wel de meeste indruk had gemaakt. Niet dat de andere minder waren, maar vooral vanwege haar uitstraling en haar vernederende lach. Die bijzonder goed in haar fotoverhalen tot uiting kwam. Daarnaast natuurlijk ook omdat ze er gewoon zo ontzettend mooi en sexy uitziet. Tja ik ben en blijf een man van vlees en bloed…..    Plotseling ging de deur open, Mrs. Denise liep de kamer binnen, ze zag er minstens zo goed uit als op haar prachtige foto’s. Haar sexy outfit betoverde mij meteen. Wij stelden ons vriendelijk aan elkaar voor. Mijn eerste indruk was dat ze erg vriendelijk was, maar ze kan ook anders zijn, zoals ik spoedig zou ervaren.

Ze had een formulier bij.  ‘Eerst gaan we aan de hand van dit formulier bekijken wat jij wel en niet leuk en lekker vind. Wil je vandaag blijven spelen of heb je nog bedenkingen?’  ‘Ik ben gekomen om deze stap nu te zetten.’  ‘Goed het is geen enkele probleem als je nog bedenkingen hebt, want dat hebben meer mensen die hier voor het eerst binnenlopen’. Ik had hier lang naar uitgezien.  Mijn beslissing stond vast voordat ik hier naar binnen liep……..  Mrs. Denise moest een vorige gast nog uitlaten en verliet de bar. Ze gaf opdracht aan de Dame die de deur had open gemaakt om mij naar de rode kamer te brengen.  ‘Kleed je maar uit’ zei de Dame die later bekend zou worden als Mrs. Gina (niet die van House of Fantasy!!!! Hahahaha) Dat had ik niet aan zien komen. ‘Helemaal naakt?’ Stamelde ik uit. ‘Dan hou je toch een onderbroek aan.’ Ik besloot om mijzelf toch maar helemaal uit te kleedden. Tot slot van rekening had ik Mrs. Denise notabene zo juist verteld, hoe belangrijk het voor mij was om naakt te zijn.

Zo liep ik dan ook voor de eerste keer die befaamde trap omhoog om te gaan douchen. Terug in de rode kamer moest ik nog een paar minuten wachten. Onwennig nam ik plaats op een van de stoelen. Ik wist werkelijk niets af van de slavenetiketten. Tot dat zij binnenkwam. ‘Wat zit jij met je zweterige reet op mijn stoel?’ Beet ze mij meteen fel toe. Ik wist niet hoe snel ik moest opstaan. Daar stond ik dan… eindelijk poedel naakt!! Een paar meter voor mij zat Mrs. Denise. Rustig bekeek ze me zittend op haar stoel, van top tot teen. ‘Omdraaien, zo ja en nu bukken. Spreid je benen, hmm…’  Zo staand moest ik meteen terug denken aan de afgelopen week, enerzijds intens gelukkig, want wat verlangde ik er al lang naar om zo vernederend poedelnaakt voor een vrouw te mogen staan. Alleen al van deze gedachte raakte ik erg opgewonden of beter gezegd gewoon botergeil……..

Ontvoert (Nieuw kort verhaal, deel 1 van 3)
Het was pikdonker, Jan keek om zich heen, maar kon niets zien. Hij voelde zich erg ongemakkelijk, langzaam ontwaakte hij uit een roes. Wat lag hij toch ongemakkelijk, dacht hij in zichzelf. Het besef kwam langzaam, hij opende zijn ogen, maar hij kon niets zien. Op het moment dat hij met zijn vingers door zijn ogen heen wilde wrijven, realiseerde hij zich dat zijn handen geboeid waren, Handboeien?! dacht Jan… Plots raakte hij in paniek en wilde hij schreeuwen… ‘aaad muh ui….’ Er zat iets in zijn mond. Ineens was Jan klaarwakker en begon hij met man en macht te wurmen om los te komen. Het zweet liep weldra over zijn voor hoofd heen, over zijn buik naar beneden..  Uit het niets hoorde hij gestommel en zag hij fel licht in zijn ogen, van schrik sloot hij zijn ogen. Nog voordat hij ook maar iets kon zien, werd er een zwarte zak over zijn hoofd heen getrokken. Hij voelde hoe twee of meerdere handen hem bevrijdde uit de benauwde ruimte. Ze sleurde hem hardhandig mee.

Een deur ging open, ten minste Jan dacht dat hij een deur hoorde dicht vallen achter zijn rug. Wat volgde was een wandeling door een gang?? Wederom hoorde hij een deur open gaan. Hij voelde hoe nu ook zijn benen werden geboeid. Al die tijd werd er geen woord gezegd…. Terwijl hij op de grond zat, hoorde hij zijn belagers de ruimte verlaten. De deur viel met een flinke smak dicht en werd duidelijk gesloten.  Jan was helemaal van de kaart.. Waar was hij toch?? Wie waren dat?? Wat wilde ze, nog steeds had hij die zwarte kap over zijn hoofd. Hoe lang Jan in deze ruimte was? Geen flauw idee, hij had inmiddels ontzettende dorst en zijn blaas stond op springen. Hij kon helemaal niets…. Hij was bang, boos, verdrietig, in paniek… Totdat hij plotseling de deur weer hoorde opengaan.. Hij probeerde door de mondknevel heen te praten, wat uiteraard niet ging. Hij werd overeind geholpen en voelde hij zijn kleren van zijn lichaam werden verwijdert, protesteren ging niet. De benenboeien werden losgemaakt. Met geweld werden ze gespreid en vastgezet. Gelijktijdig voelde hij handen die stevig in zijn ballen knepen… hij schreeuwde het uit van de pijn, terwijl de handboeien werden losgemaakt. Zijn rechter arm ging naar rechts en linker naar links. Nu stond hij naakt in een kruis positie. Op een afstand hoorde hij dat een waterkraan werd opengezet. Het duurde niet lang of hij voelde het koude water over zijn hele lichaam heen. Toen de kraan uitging voelde hij handen die een of andere glibberige substantie over zijn lichaam heen wreven van top tot teen. Het leek wel of er iets op zijn buik werd geschreven. Daarop werd zijn hoofd aan de kap en onder zittende haren naar achter getrokken. Gelijktijdig hoorde hij fototoestel flitsen. Klik flits, klik flits, klik flits, klik, flits.  Hij rilde van de kou, alhoewel die glibberige substantie zorgde voor iets van isolatie. Jan wist het niet zeker, maar had zeer sterk het vermoeden, dat hij gevangen werd gehouden door vrouwen. Er waren in ieder geval vrouwen handen bij.

Wederom verlieten zijn belagers de ruimte en lieten hem alleen achter. Hoe lang hij hier nu was?! Inmiddels deed alles pijn en had hij in de tussentijd zijn blaas laten lopen. Totdat de deur weer openging, hij hoorde de voetstappen dichter bij komen. Wat wilde zij toch? Even later hoorde hij keiharde muziek. Zijn belagers hadden een koptelefoon op zijn hoofd gezet. Nu kon hij niets, zien, horen, praten en bewegen. Hij was compleet weerloos, het enige wat hij kon was voelen en dat deed hij ook, toen er in zijn tepels en ballen werd geknepen. Dit tafereel herhaalde zich verschillende keren. Hij voelde meerdere verschillende handen, zijn lichaam werd overal betast…. Tot dat het ‘stil’ werd. Eerst spreekwoordelijk en later letterlijk op het moment dat de koptelefoon van zijn oren werd gehaald.  De deur werd wederom gesloten en Jan bleef achter.. Voor hoelang? Hij verrekte van de honger en had een ongelofelijke droge strot. Toen de deur weer openging hoorde hij rasse voetschreden op zich afkomen. Er werd iets om zijn nek gedaan. Zijn armen werden door een tweede persoon losgemaakt. Hij voelde het bloed stromen door zijn armen, die snel genoeg weer op zijn rug vast zaten. Aan de halsband om zijn nek werd een ketting bevestigd. Wat volgde was een flinke ruk. Jan kon enkel en alleen volgen. De kamer uit, diezelfde gang in, maar waar heen.  Na een minuut of wat lopen voelde hij een prik in zijn nek. Weldra voelde hij zich duizelig worden en zakte door zijn knieën. Wordt vervolgd    

26 maart 2001 (deel 3) Flashback
Zo,  vieze geile jongen, hoe voelt dat nou!  Kruip op handen en voeten naar mij toe, komt daar nog wat van.’   Gedwee volgde ik haar orders op, ik voelde me hierbij nog wat onwennig en kreeg de opdracht en ‘eer’ om haar laarzen te mogen kussen. Iets wat ik destijds nog niet begreep. ‘Noem je dat kussen! Ik wil je horen smakken, BEGREPEN? ‘Ja…’ ‘Wat ja? ‘Ja Meesteres.’ ‘Verdient mijn andere laars geen aandacht’ klonk het fel door de rode kamer. ‘Ja Meesteres.’ Onhandig probeerde ik ook haar andere laars te kussen, aangezien zij haar andere prachtige been zo opstelde dat ik er bijna niet bij kon……  ‘Opstaan Sjakie,’ Zoals ze mij meteen plagerig noemde. ‘ga voor de spiegel staan, neem je slaven pik in je hand en trek daar aan’. Vernederd staarde ik naar de grond.  ‘In de spiegel kijken, vieze geile slaaf, kijk je zelf aan, zeg het maar je vind het al lang lekker dat iemand naar dat getrek van jouw kijkt’  ‘Ja Meesteres…’Zo wordt dat nog wat vandaag met jouw?’

Even later beval ze mij om me zo klein mogelijk te maken…….   Al zittend op mijn knieën, met mijn ellenbogen op de grond en kont omhoog lag ik op de grond. Voor het eerst in de slavenhouding. ‘Zo Sjakie ben je nog maagd?’  ‘Op dit gebied wel Meesteres.’  ‘Dan ga ik jouw vandaag ontmaagden. Kont omhoog, komt daar nog wat van, of moet ik alles twee keer zeggen? Heb ik hier te maken met een domme slaaf?’  ‘Nee Meesteres,’ stamelde ik uit.  Daarna liet ze een of andere vloeistof in mij anus glijden.  ‘Heb je weleens een dildo in je kont gehad’.  ‘Nee Meesteres.’  Nou eens moet dan de eerste keer zijn’ beet ze me minachtend toe.  Even later beval ze me weer om op te staan, met dedildo nog in mijn achterste.  ‘Oh wee als je die durft te verliezen slaaf.’……….

House of Fantasy de tweede ronde deel 17
Lady Mascha liet er geen gras over groeien nadat mijn bovenarmen en –benen waren vastgebonden was het een peulenschilletje voor haar om mijn handen en enkels vast te binden. Daarna bond ze een touw tussen mijn enkels en polsen, waardoor mijn onderbenen in een hoek van 90 graden kwamen te zitten ten op zichten van de bovenbenen. Ik kon niets meer, ik lag in een ‘hog tie’. De Dames gaven Mascha een applaus. ‘Victory Pose’ Hoorde ik een van de Dames roepen…. Daarop zette Mascha een voet boven op mijn hoofd.. ‘Loser’ beet zij mij lachend toe.. ‘Ik weet nog iets leuks’ zei Gina.. Ze verliet even met een grote glimlach op haar gezicht de ruimte. De overige Dames keken elkaar vragend aan, toen de jonge Dame met lang blond haar plots weer terug kwam.. ‘Kijk dit ta daaa’ Iedereen begon weer volmondig te lachen. Ik kon niet zien wat ze had gehaald… ‘Mag ik mevrouw?’ vroeg Gina aan de Bazin. Zij knikte enkel ja… Meteen kwam Gina naar mij toe… ‘Kijk eens wat voor een verrassing ik hier heb voor Slaaf WC eend…haha.. ‘ Ze trok mij opzij. Ik lag met mijn voeten haar kant op, met moeite kon ik over mijn schouder heen kijken….. ze had een appel gepakt. Ze liep naar mij toe en trok mijn hoofd aan mijn haren naar achteren. ‘Muil open slaaf’ beet ze me bits toe. Daarop stopte ze de appel in mijn mond. ‘Nu ligt hij er echt als een varken bij.’ Zei ze tevreden.

Machteloos lag ik daar op de grond. Ik had kansloos van Mascha verloren. ‘Kom Dames’ zei de Bazin ‘Lunch’ ‘Ooo ja slaaf, als jij die appel laat vallen, doen we de Bullwhip sessie nog eens over.. BEGREPEN!!’ ‘Uhhewuuh mmww’ kon ik alleen maar ja knikkend mompelen. Alles deed inmiddels pijn, ik had het koud en warm te gelijk. Zou ik nu echt verkocht worden?? Was dat een mind fuck. Kwam ik hier ooit nog eens uit?? Mijn herinneringen kwam langzaam terug, Missy was mijn vrouw geweest, dat kon niet anders. Die laatste beelden op mijn netvlies zag ik steeds weer… Dat compleet door de ziekte verteerde lichaam.. Nu zag ik de angst in haar ogen, met nog steeds die appel in mijn mond, liep er een traan over mijn wang.  Plotseling ging de deur weer open, het was Mascha, gelukkig dacht ik. Gina is een mooie vrouw, maar haar enthousiasme is te ongeremd. ‘Wat kijk jij nou?’ zei ze triomfantelijk. Door de appel kon ik niets zeggen. Ze keek me aan en begreep aan mijn ogen dat de appel het praten onmogelijk maakte. ‘Zo, ik zal jou verlossen van de appel, vond jij het worstelen niet leuk?’ Mijn verse herinnering aan mijn vrouw maakte praten moeilijk. Snikkend antwoorde ik dat ik dit alles nog steeds niet begreep. ‘Wat begrijp je niet?’ ‘Lady Mascha, ik heb net mijn vrouw gezien….. ze was dood!’ Mascha had totaal niet op dit antwoord gerekend.. Het beleef ongeveer een minuut stil, terwijl ze over mijn hoofd aaide.

‘Ik maak je nu los slaafje’ zei ze lief. Terwijl ze mijn handen en voeten los maakte, bevestigde ze meteen handboeien om mijn polsen en enkelboeien om mijn enkels. Daarna pakte ze een stalen kuisheidgordel die ze vastzette om mijn mannelijkheid. Die zo waar, nadat ze mijn ballen vast pakte om de stalen ring achter te bevestigen (behorende bij de kuisheidgordel) weer begonnen te groeien. ‘Zo jij hebt er zin in slaafje’ zei ze lachend, terwijl ze ook nog eens onder mijn ballen begon te kietelen. Dat laatste zorgde er voor dat mijn pik weer keihard werd. ‘En nu? Hoe moet ik dat pikkie van jou nu terug in de kooi stoppen? Niet zo handig hè?’ Gelijktijdig streelde ze mij jonge heer. Ik was nu botergeil en begon te kreunen van genot. ‘Wil je klaar komen geile slet?’ Ik keek Haar vragend aan… ‘Komt er nog wat van??’ Ik durfde dat eigenlijk niet toe te geven.. ‘Ehhh uhh ja Lady Mascha’ ‘Hoe vraag je dat dan slaafje?’ ‘Mag ik alstublieft klaar komen Lady Mascha?’ ‘Smeken vuile slet, je moet er om smeken.’ ‘Please please..please Lady Mascha….please mag ik klaar komen.’ Terwijl ik smekend op de grond lag streelde zij mijn penis nog een paar keer om vervolgens kort te antwoorden: ‘Nee, slet hahahaha’ Daarna kneep ze me hard in mijn ballen.. Ik schreeuwde het uit van de pijn. Zo hard, dat de deur weldra openging. ‘Wat is hier aan de hand??’ hoorde ik een voor mij bekende stem zeggen.  ‘Niets bijzonders Gina, pinkeltje moet terug in zijn kooitje’ Gina liep recht op mij toe: ‘Waar heb jij mijn appel gelaten varken?’ Terwijl ik wilde antwoorde… ‘Muil houden, varkens kunnen alleen maar knorren. Knor eens voor mij?’ Lady Mascha had nog steeds mijn ballen in een greep die tussen een bankschroef en spijkerbed in zat en ik moest gelijktijdig knorren terwijl ik het al uitkermde van de pijn…. Gina besloot om dan ook nog eens in mijn tepels te knijpen…..WIEEEEEEEED WIEEEEEEEEEEEEEEED schreeuwde ik keihard door de kamer heen.. ‘Zie je wel dat je het kunt’ zei Gina juichend van plezier.    

26 Maart 2001 (deel 4) Flashback
Spreid je handen, zo ja.’   Even later ketende ze mijn handen aan twee kettingen die aan het plafond waren bevestigd. Eindelijk bondage dacht ik. Plagerig kneep ze in mijn tepels en krabde ze met haar prachtige nagels over mijn, nou ja mijn!? lichaam.   ‘Zo Sjakie, jij hebt een hele bos hout voor de deur hangen…, dat vind ik niets, de volgende keer als ik jou zie is al je schaamhaar verdwenen begrepen!’  Ja Meesteres.  Anders trek ik ze allemaal tot bloedens toe uit, ÉÉN voor ÉÉN’.   Inmiddels was mijn lid goed hard geworden………      Even later deed Mrs. Denise mij een blinddoek voor, zo kon ik jammer genoeg haar vernederende blik niet zien. Aan het begin van de sessie had ze er meteen al ingepeperd dat ik haar niet aan mocht kijken, zonder haar bevel. Daarna schoof ze om mijn ‘slaven pik’ een condoom. Wat volgde was een voor mij onbekend gezoem. Wat is dat dan?  ‘Zo Sjakie,’ Zei de Meesteres lachend, ‘Ik heb nog wat in petto voor jouw.’

Even later vibreerde dat ‘ding’ tegen de nog immer in mijn kont zittende dildo aan.  ‘Vind je dit lekker?’ Tja, wat moest ik daar nu van vinden? Ik als 100% hetero man, kreeg dus een dildo in mijn anus geschoven! Ik durfde het bijna niet toe te geven, maar het was best lekker.  ‘Ik hoor je niet! of vind je dit lekkerder?’  Ze liet hem nu ook over mijn penis en ballen glijden, wat een heerlijk gevoel was dat.  ‘Sjakie, ik hoor je niet, ben jij een stille genieter of zo, laat je mij weer al het werk doen? Oh Oh Oh kreunde ik het harder uit als ik het normaal zou doen, maar beslist niet gefaked.  Het duurde niet lang voordat ik klaar kwam. Ik maakte een kapitale fout door dat te doen zonder toestemming te vragen.   ‘Heb ik jouw toestemming gegeven om klaar te komen?’  ‘Nee Meesteres.’  ‘Waarom heb jij dat dan gedaan? Nou Sjakie ik wacht op antwoord WAAROM?’  Geneert door deze fout wist ik niets meer uit te brengen.  ‘Nou wat zeggen we dan?’  Sorry Meesteres, stamelde ik uit.  ‘SORRY, SORRY, wat moet ik daar nu mee? Moet je jezelf nu zo zien staan.’  In de tussentijd maakte Mrs. Denise de boeien weer los.  ‘Goed ga maar weer op je knieën zitten en bedank mij.’   Bedankt Meesteres voor al Uw wijze raad. Gelukkig stemde dat tot haar tevredenheid.

No Wish list.
De bovenstaande titel, was tevens het thema van een Femdom party. Voor diegene die Engelse taal niet machtig zijn: geen wenslijstje. De opzet van de party is simpel; vrouwen Dominant, mannen onderdanig. So far so good.. Dus de mannen zijn er om de Dames te dienen. Letterlijk gezegd: het gaat enkel om het plezier van de Dames. Inmiddels ben ik goed bekent met de Dame die deze Party’s organiseert en weet ik maar al te goed, dat vele mannelijke subs het simpelweg niet begrijpen. Ze lezen de omschrijving van het feestje, waarschijnlijk al opgewonden en vol fantasie. Vele daarvan hebben letterlijk weinig tot geen ervaring. Hoog gespannen en nerveus arriveren zij. Ze kennen de etiketten niet, spreken Dames aan met je en jij. Grofweg heb je 4 groepen mannen op zo een party. Groep 1, zijn de singel masochisten. Zij komen eigenlijk altijd wel aan hun trekken, doordat vele dames graag spanken. Groep 2, de singel onderdanige mannen. Dat is de moeilijkste groep, aangezien deze slaven, net als ik, niet zoveel met pijn hebben. De derde groep: sub van een Meesteres. Deze slaven zitten doorgaans op de grond. Ten vierde: stellen die switchen. Dus de sub is vaak geen echte slaaf. Hij zit niet op zijn knieën voor zijn Meesteres, maar er naast.

Inmiddels ken ik diverse Meesteressen, zowel singles als paren. Ik zal nooit plaats nemen op een stoel of bank. Altijd op de bodem, met of zonder Meesteres. Mijn ‘höflichkeit’ wordt door Dames gewaardeerd. Feitelijk cijfer ik mij weg op zo een avond, zoals het eigenlijk ook hoort. Keer op keer verwondert het mij weer op dit soort feestjes, hoeveel mannen dan toch aan komen zetten met een ‘wenslijstje’, welke zij presenteren tijdens de voorstel ronde. Ik heb respect voor de mannen met nul ervaring, die de stap in het diepe voor het eerst zetten. Ik weet nog hoe zenuwachtig ik was, tijdens mijn eerste bezoek aan Passion, daarbij was ik nog in gezelschap van Mrs. Denise destijds, maar ze begrijpen er nog helemaal niets van. En al helemaal niets van het ondergaan voor een Meesteres. Of het oprecht bedanken. Een van deze heren had op het forum achteraf behoorlijke kritiek. Zijn verwachtingspatroon was niet uitgekomen. ‘Niemand heeft mij gefacesit’ Ja, wat denk je nu zelf!? Ze bieden ‘lekservice’ aan. Of een vrouw zit te wachten op een onbekende man?? Vervolgens verwoorde hij alles wat hij niet had meegemaakt. Het lijstje was voldoende voor 10 uur spel bij DP!!! Ik adviseerde hem, mits de financiën het toelaten, om naar een Studio te gaan. Nou, nou, nou, nou, ik had wat geschreven, de minachting droop van zijn antwoord af. Ik heb de eer wijselijk aan mijzelf gehouden. Ik schaam mij er niet voor, om te vertellen dat ik in Nederland een Meesteres in een Studio bezoek. Een Meesteres waar ik ontzettend trots op ben, dat ik Haar slaaf mag zijn…    

9 april 2019 (deel 2)
Niets had ik destijds begrepen van het kussen van haar voeten of laarzen. Ik heb toch geen voetenfetisj? Wel heb ik de laatste jaren geleerd in de ‘gedwongen’ praktijk van de vele party’s die ik heb bezocht, om voeten te masseren. Bij slavenveilingen, inmiddels ben ik een ‘oud gediende’, word ik door de veilingmeesteres aangeprezen om deze kunst. Heb ik daar voor geleerd? Nee… Wel heb ik geleerd om goed te kijken naar de reactie van de Dames. Soms zie ik ze genieten, op zo een moment begrijp ik eens te meer het genot van een Meesteres die Haar slaaf ziet genieten. Bij de laatste veiling werd ik wederom goed verkocht aan een vrouw die ik tot dan toe alleen van gezicht kende. Uiteraard had ik Mrs. Denise vooraf ingelicht. ‘Er zal wel weer geld bij moeten bij jouw’ schreef ze nog quasi gekscherend….. Er waren uiteindelijk twee Dames die tegen elkaar op boden, wat resulteerde in een voor mij recordbedrag van € 320,00. Nee, de Dames waren niet dronken of slecht ziend hahahaha. Het feit dat ik ben afgevallen, zal ook niet negatief gewerkt hebben op de prijs…

Voeten… ja.. ‘Sjakie, wat wil jij voor mij doen?’ ‘Ik kan Uw voeten masseren Meesteres en daarna Uw schouders.’ Nadat de massage olie paraat was en Haar laarzen en kousen uitwaren begon ik met voet nummer één. Eerst een beetje olie en dan…. Tja, ik heb inmiddels wel een soort van opbouw en techniek die ik mezelf heb aangeleerd. Daarbij vind ik het niet erg om de voeten te kussen of om op de tenen te sabbelen. Niet dat Mrs. Denise daar een opdracht voor had gegeven, ik vond gewoon dat ik op Haar tenen één voor één moest sabbelen. Geeft dat een kick? Ja, maar die kick speelt zich niet in mijn fantasie af… Dat is misschien wel het rare. Het geeft zo wie zo een goed gevoel om naakt aan de voeten van een Meesteres plaats te mogen nemen. De voeten van Mrs. Denise voelen daarbij heerlijk aan. Nadat ik allebei  haar voeten had verwent, waren Haar schouders aan de beurt. In de tussentijd was Zij het verhaal Black Out aan het lezen. Als toegift had ik tevens een verhaal uit 2001 uitgedraaid en ingebonden. Op dat moment zaten we allebei op Memory Lane. Herinneringen kwamen bij ons beide te boven. Was ik voor even één met die Meesteres die mij na die eerste sessie ‘nazorg’ gaf. Ja, dat is het goede woord. Nazorg.

De climax moest echter nog volgen. ‘Sjakie ga op je knieën voor mij zitten.’ Ze had haar laarzen en sokken nog steeds niet aan. ‘Je krijgt zo meteen 30 seconde om die ‘sprinkler installatie’ van jou uit te sproeien over mijn voeten..’   Ik wist precies hoe dit zou gaan aflopen, maar het deerde mij niet. Als ik dit soort eindes op internet zie, ben ik daar meestal niet zo ‘happig’ op. Ik was geil, berengeil. Terwijl Mrs. Denise haar automatische stopwatch manueel qua volume versterkte… Dus zelf begon te tellen hahahaha, stond mijn leger binnen de kortste keren ‘klaar’ om te ‘komen’. Nu moet ik ook zeggen dat deze ronde mijn ballen niet waren afgebonden en pijn mijn leger niet had weggejaagd. Daartegenover stond de ‘inkijk’  op Haar prachtige boezem….. Het leek wel of zij – Haar borsten – mij indringend aankeken en toespraken:  ‘pak ons, neem ons, streel ons…’ Goed Sjakie, was nog niet zover weg. Mijn ‘leger’ echter ook niet. Als een stel door en door getrainde commando’s, storten zij over Haar voeten uit.  Daarna kon ik dus beginnen met oraal ‘cleanen’. Ik heb de voeten van Mrs. Denise van top tot teen schoon gelekt. Trots en voldaan dat ik dat mocht doen. 18 jaar Sjakie… 18……..  ………………….Wordt vervolgt

De onderstaande gedichten heb ik geschreven rond de dag van mijn ‘Wedergeboorte’. Mrs. Denise en Missy zijn voor mij persoonlijk eeuwig met elkaar verbonden. Rust in vrede……..

Ontsproten
Ooit uit de kiem ontsproten,
gekomen en verdween.
Zonder te weten waarheen?

Een kiem geboren,
toen zo alleen.
Kon ik  nergens met
mijn gevoelens heen.

Ontsloot U mijn ziel
Liep ik helemaal leeg,
op wat ik toen van U kreeg.

Uw hand leidde mij
over dat onbestemde pad.
Naar de vrouw, die
Ik zo aanbad.

Die levenswandel
een onverwachte wending.
Toen was daar ineens die
nieuwe zending.

Met weemoed naar
Toen overgoten
Werd een nieuw zaadje
In mijn ziel ontsproten
(25-3-2019)

Bekoren
Toen verloren, in die tijd.
Waar één ontmoeting
toe heeft geleid.

Onwerkelijk wat
het lot heeft bepaald.
Als de adoratie zichzelf
herhaald.

Nooit, zal ik meer zoeken.
Naar dat wat ik had gevonden.
Uit angst voor nieuwe wonden.

Gelijkgezind, zo dun bezaaid.
Plukte ik dat ene klavertje vier,
voordat zij werd gemaaid.

Bevruchtte zij mijn geest
en streelde mijn ziel.
Die vrouw waar ik toen voor viel.

Opnieuw in mijn leven.
Toen verloren,
Die vrouw die ik voor altijd zal bekoren.
(25-03-2019)

Top