Mijn allereerste sessie gehad met Meesteres Mara

1 mei heb ik mijn allereerste sessie gehad met Meesteres Mara. Ik wil jullie bedanken voor deze ervaring. Domination Palace heeft een goede en professionele indruk op mij achtergelaten. Zodra ik de kans heb kom ik graag weer een keer op bezoek. De indrukken waren erg sterk voor mij, maar achteraf heb ik een heel veilig en geborgen gevoel aan de sessie overgehouden. Daar ik met niemand hierover kan praten, heb ik het geprobeerd te verwoorden:

Een dag niet gegeten
Geen hap door mijn keel
Nog helemaal niets weten
Laat ze me heel?

Mijn handen gebonden
De vloer die voelt koud
Mijn lichaam geschonden
Toch voelt het vertrouwd

Controle uit handen
Maar denken als tienen
Het moet nog goed landen
Maar dank…

Dank dat ik u mocht dienen
Nederige groet,
Dankbare Slaaf J

Top