Mijn avonturen in Valkenswaard, Nu bij Lilly

Mijn avonturen in Valkenswaard.
Al vele jaren, ik denk zo vanaf 2008, kom ik al met enige regelmaat bij DP. Soms zit er even een flinke pauze tussen (sparen…) en soms meerdere keren in één week. Als onderdanige heb ik me de afgelopen jaren aan tientallen Meesteressen mogen onderwerpen en elke keer is het spel, ongeacht dat ik elke keer eigenlijk steeds hetzelfde soort ‘scenario’ wil spelen, weer totaal anders.
Ook de mogelijkheden die het huis biedt qua meubilair en spullen is ongekend. Met het rondkijken in de kamer naar alle attributen kom je vanzelf steeds op nieuwe ideetjes, zoals ook vandaag tijdens een lange sessie met Lilly.
Na elke sessie krijg je wel zo’n gigantische adrenaline-boost, je kan er weer een tijdje tegenaan. Iedereen zou het eens moeten proberen, ik hou zelf namelijk helemaal niet van het ‘harde’ spel maar ben meer van een sensuele/vanilla setting. Geen zweepjes maar een paddle of de platte hand. Geen leer maar liever casual.
De grote pluspunten van DP zijn dat de dames echt de tijd nemen. Het voorgesprekje is altijd uitgebreid (en gaat niet van de speeltijd af), discretie staat heel hoog aangeschreven en de dames hebben allemaal een goed ‘niveau’. Er werkt fatsoenlijk volk. Mensen met wie je naast een spel ook een goed gesprek kan voeren.
Ik hoop dat Paul en Do met hun team en fantastische huis nog heel lang blijven bestaan. Mij gaan ze er zeker weten nog vaak zien!
Bij deze 5 sterren voor DP!!
Lieve groet,
Jeroen
Top