Mijn bezoek aan Mrs. Do

afgelopen maandag een bezoek gebracht aan Domination Palace, na een afspraak met Mrs. Do te hebben gemaakt.
In het verleden wel eens vaker een bezoek gebracht bij Mrs. Denise maar dit keer dus bij Mrs. Do.
Na een prettig intake gesprek en ik mijn wensen met haar had besproken voor een nursing-sessie in de medische kamer met o.a. spel met naalden, klemmen en elektro en combinaties hiervan, kon ik na douchen mij melden bij haar, waarna zij mij kundig in de stoel vastzette. Het spel kon beginnen!
Mrs. Do begon rustig maar al snel werd de pijn opgevoerd in allerlei vormen waarbij zij mijn pijngrens steeds verder  opzocht op een meedogenloze maar ook humorvolle wijze. Terwijl zij mij pijnigde, moesten zij en ik ook veel lachen wat voor mij alles dragelijk maakte.
Het was voor mij een bijzonder fijne middag om te beleven en onder handen te worden genomen door een kundige ervaren humorvolle meesteres.
Mrs. Do, bedankt en ik kom beslist in de nabije toekomst nog eens voor zo’n fijne sessie.
Groetjes Joop.
Top