Mijn eerste ervaring aan de voetjes van meesteres Rose.

Eindelijk had ik dan een keer een afspraak gemaakt om mijn lang gekoesterde droom na te leven. Gedomineerd worden door een echte meesteres. Mijn zenuwen gierde door mijn keel en door alle emoties die ik had reed ik nog totaal verkeerd ook. Gelukkig was Mrs Denise zo schappelijk mijn fout door de vingers te zien en me wat later toch toe te laten.

Een half uurtje later deed Mrs Denise open en keek ik naar een vrouw om door een oogje te halen. Wat een onthaal! Ik werd aan de bar gezet waar ik snel genoeg Mrs Rose ontmoeten. Ook zij was een lust voor het oog. Tijdens de intake was ze heel aardig en lief en legde ze alles met veel geduld en duidelijkheid uit hoe het allemaal werkte. Ik voelde me dus echt beginner (wat ik ook ben). Maar na het gesprek en de rondleiding mocht ik dan toch naar de kelder. Een snelle douche en toen begonnen we.

Ik kan de sessie wel heel uitgebreid beschrijven maar dat is voor niemand heel leuk. Laat ik de hoogte punten (voor mij) maar even uithalen. Het begin was het likken van laarzen met wat vuil en koffie smaak. Knarsend tussen de tanden proefde ik de zoete koffie. Dat was al wauw en ik voelde de zenuwen langzaam weg gaan. Maar het werd nog veel beter!!!!! De laarzen gingen uit en daar kwamen de meest lekkere ruikende sokken en voeten die ik ooit had geroken. Daar wordt echt iedere voet fetisj meteen aan verslaafd. Niet alleen sterk maar ook nog lekker geen penetrante vervelende geur maar een geur die ze eigenlijk in een flesje als parfum moeten verkopen. Hemels gewoon (en ja Mrs Rose, dit is echt oprecht). Daarna was het echt een rollercoaster aan ervaringen en indrukken. Meer schoenen en laarzen om te likken bespuugd en wel maar dat was niet alles. Meerdere meesteressen kwamen kijken wie die deurmat nu eigenlijk was en wilde ook wel een tongetje tussen hun tenen. Weer een hoogte punt twee voeten diep in mijn mond geduwd, nog een viert voeten tegelijk in mijn gezicht welke ik zeer gretig moest likken. Wat dacht je van voor een meesteres voeten bank zijn terwijl je van een andere haar voeten moet likken. Of met een vieze sok onder je neus gebonden de schoenen waarmee duidelijk buiten was gelopen likken, en vooral de zolen. Echt als er een hemel op aarde is weet ik die nu voortaan te vinden. Het slot was iets wat ik nooit had verwacht te doen laat staan zo snel. In het bij zijn van meerdere Mrs-en plaste Rose mijn gezicht en mond vol. Dit terwijl de gouden nectar via haar been en voet in mijn mond liep.

Werkelijk al deze belevingen in ruim een uur maakt een deurmat zijn benen week en hoofd volledig op hol. Met elk afzonderlijk aspect zou ik al dol gelukkig geweest zijn maar nu alles. Hmmmmm. Echter wist Mrs Rose me met een leuke glimlach te vertellen dat er nog veel meer was dan alleen wat we deze avond hadden gedaan. Ik weet zeker dat ik terug kom Rose heeft me verslaafd gemaakt aan haar voeten geur 😉

Kort samengevat. BEDANKT team. Jullie zijn voor mij engelen in een hemels paradijs op aarde. En ik hoop tot binnen kort.

Onderdanig slaafje Deurmat

Top