Mijn eerste ontmoeting met Mrs. Do

Mijn eerste ontmoeting met Mrs. Do.
Na te hebben gedoucht kon de sessie beginnen. Ik had Mrs. Do in het gesprek vooraf gevraagd of ze mijn grenzen wilde opzoeken qua pijn. Mijn eerdere ervaringen in een andere studio waren erg fijn geweest, maar ik was nog nooit tot of over mijn pijngrens gegaan. Met een glimlach, die plezier uitstraalde, vertelde ze me dat dat wel zou lukken. Even twijfelde ik nog of ik wel wist waar ik aan begon.

Mrs. Do bracht me naar de zwarte kamer, waar ik voet en enkel boeien om kreeg en werd vast gezet op het rad. Het spel kon beginnen. Mrs. Do bond mijn pik en ballen strak af en bevestigde tepelklemmen. De eerste sensatie gonsde door mijn lijf en nadat ze me met een zweep op alle gevoelige delen had geraakt kon ik zien dat ze er duidelijk lol in had om me pijn te doen. Doortastend begon ze opzoek te gaan naar mijn pijngrens. Mrs. Do plaatste wat kleine klemmetjes op mijn ballen en pik. Toen ik daar niet voldoende reactie op gaf vroeg ze me of ik weleens klemmetjes op de rand van mijn eikel had gehad. Ik schudde verschrikt van nee en er verscheen een grote grijns op het gezicht van Mrs. Do. Machteloos keek ik toe hoe ze de klemmetjes plaatsen en meteen wist ik dat ik had gekregen waarvoor ik was gekomen. Door goed te blijven door ademen probeerde ik de pijn binnen mijn grens te houden en toen ik eindelijk verlost werd kon ik weer ontspannen. Het bijzondere aan pijn is dat je het ook weer snel vergeet, terwijl wanneer je het ervaart je aan niets anders meer kan denken.

Hierna werd ik in een spreidstand vast gebonden op het bondage bed. De riemen werden lekker strak aangetrokken en Mrs. Do opende een klein zwart koffertje met de vraag of ik wel eens elektro had ervaren. Weer schudde ik nee, maar dit keer uit nieuwsgierigheid. De elektrodes werden om mijn pik heen geschoven en ik moest aangeven wanneer ik iets zou voelen. Al snel leek het alsof er in mijn pik werd geknepen, een gevoel dat best aangenaam was. Langzaam werd de stroom opgevoerd. De stroompulsen zinderde nu door mijn pik en het plezierige gevoel werd nu een aangename pijn die steeds maar bij iedere puls bleef komen. Al mijn focus lag nu op mijn pik en de pijn. Waarschijnlijk had Mrs. Do goed door dat ik erg afgeleidt was en eiste ze de aandacht weer op. Met een paar harde tikken onder mijn voeten spannende ik iedere spier in mijn lijf aan van de pijn, heerlijk was het. De stroom werd nog wat opgevoerd en ik kreeg weer tepelklemmen om de pijn compleet te maken. Ondertussen bleven de stroompulsen door mijn pik stromen en werden mijn tepels, pik en ballen bewerkt met de zweep. Door al die pijn moest ik lachen, een reactie die ik heb als ik veel pijn ervaar. Mrs. Do vond het fantastisch en moest er zelf van lachen. En gaf nog wat extra harde zweepslagen onder mijn voeten, met de mededeling dat de blauwe plekken aan de onderkant van je voeten toch niet zichtbaar zijn.
Ik lag kronkelen van de pijn, maar kon geen kan op. Ik kreeg nog een gage in mijn mond en weer werd de stroom nog wat opgevoerd en volgde er nog meer klappen met de zweep. Net toen ik dacht dat ik niet meer kon hebben, werd de stroom stop gezet. Mijn hoofd tolde van sensatie en pijn verdween weer net zo snel als dat hij gekomen was. Even was ik plaats en tijd vergeten.
Maar Mrs. Do was nog niet klaar met me, ze maakte me los en ik moest op mijn buik gaan liggen. Ik kreeg een arm-dwangbuis aan en deze werd vast gezet aan mijn enkel boeien. Dit alles werd nog vast gezet met een ketting aan het plafond. Er volgde een heerlijke spanking en mijn billen voelde rood gloeiend aan. Via het gat in de tafel had ze nog vrij spel met mijn pik en ballen met de zweep en kreeg mijn eikel het nog te verduren met wat stroom stootjes. In deze hulpeloze positie dreef ik heerlijk weg, totdat Mrs. Do me los maakte en de sessie voorbij was. Mijn hoofd tolde en ik had even tijd nodig om bij te komen. Al snel besefte ik dat Mrs. Do me precies de sessie had gegeven die ik gewenst had. Een aantal keer heb ik mijn pijngrens bereikt en ben er zelfs 2 keer overheen gegaan zonder dat ik om genade heb gevraagd. Mrs. Do heeft dit alles feilloos aangevoeld en uitgevoerd. Dit smaak naar meer!
Groet Hans
Top