Mijn eerste sessie met Meesteres Nina.

Bij aankomst deed Nina zelf open zonder dat ik haar herkende. Ik vertelde dat ik een afspraak had met Nina, waarop ze vrolijk zei, dat ben ik. Ik vertelde dat ik haar zo niet herkende, waarop ze zei dat dat vaker voorkwam. Daarna volgde ik haar naar binnen en aan de bar vroeg ze of ik wat wilde drinken en ze ging daarna een glaasje water halen.

Daarna had ze een formulier waarop een heleboel facetten beschreven staan, waarvan we er een aantal weg hebben gestreept. Omdat deze voor mij niets doen of buiten mijn harde grenzen liggen. Na dat formulier vroeg ze of ik nog ideeën had, waarop ik mijn checklist overhandigde. Te uitgebreid en veel hadden we al besproken. Ze opperde dat ik hem eens moest herzien en alle Nee’s op een rijtje zetten. Zodat die duidelijk zijn en ze de rest gewoon kon doen… Later begreep ze volgens mij wel dat er tussen de andere zaken ook nog wel een differentiatie te vinden is.

Daarna gingen we naar boven om uit te kleden (in de travestie kamer) om te gaan douchen en wachten. Ze had van beneden al wat touw meegenomen en in de douchruimte gelegd om niet te vergeten.

Toen ze me kwam halen was haar stemming al wel iets dominanter maar nog steeds vriendelijk en ik moest de touwen meenemen (op een dwingende manier). We gingen weer naar de travestie kamer. Ik dacht om mijn spullen op te halen, maar ik kreeg een dames slipje om aan te doen waarna we naar de zwarte kamer gingen.

Daar moest ik mijn handen voor me uit steken zodat zij ze vast kon binden. Met mijn handen voor me vast gebonden moest ik op de tafel gaan liggen. Uiteraard begreep ik haar verkeerd, en werd ik direct gecorrigeerd. Ik hoefde alleen met mijn bovenlichaam op de tafel te liggen. Het losse eind van het touw werd aan de andere kant van de tafel vast gemaakt waardoor ik alleen maar op mijn buik kon blijven liggen. Mijn voeten werden uit elkaar gezet en met een spreidstang vast gezet. De stang werd later ook nog aan de tafel vast gemaakt zodat mijn voeten niet meer naar achter konden. Ook mijn middel kreeg een brede riem ter hoogte van mijn buik die op zijn beurt weer aan de tafel vast werd gezet. Ik kon niet veel meer bewegen, dat was het resultaat.

Tijdens het hele vast binden had ze me al op meerdere plaatsen gestreeld maar ook af en toe haar nagels lichtjes gebruikt. Zo had ze ook al een paar keer mijn penis gevoeld, wat de staat daarvan was. Helaas voor haar was hij al redelijk stijf maar niet echt hard. Helaas voor haar, omdat ze een plan had waarvoor hij slapper moest zijn. Toen begon ze met een spanking in de hoop dat mijn penis wat slapper zou worden. Toen dat niet het resultaat had, pakte ze door met diverse zwepen, floggers en ander slagwerk. Tussendoor legde ze een plak voor mijn ogen en zei “hier dan kun je er al vast aan wennen.” Uiteindelijk heeft ze die niet eens gebruikt. Naast mijn billen die steeds wat harder geraakt werden was zo nu en dan ook mijn rug het doelwit. Ergens tijdens heel dit slagwerk heeft ze me ook nog een opblaas gag in mijn mond gestoken. Vermoedelijk maakte ik toch net te veel geluid, terwijl ik dat juist probeerde om niet te doen. Het kan ook zijn dat ze het mij wilde laten ervaren. Zoals ook een blinddoek voor een tijdje in deze positie, hoewel deze niet echt nodig was want ik kon er toch niet veel van zien. Op dat moment begon ik langzaam in subspace te raken.

Na een tijdje heeft ze me los gemaakt uit die situatie en toen de blinddoek af ging zag ik de voorbinddildo die ze om had gedaan. Ze zei me om op de knieën te gaan, maar toen ik twijfelde wist ze ineens weer dat mijn knie dat niet leuk vindt ivm een blessure. Ik mocht toen op een bankje gaat zitten en op die manier de orale arbeid verrichten. Dit terwijl mijn handen nog steeds aan elkaar vast zaten, maar kreeg wel de opdracht om de dildo vast te houden. Na een tijdje ging ze geregeld, op het moment dat ik hem dieper in mijn mond nam, net wat naar voren om de dildo tot achter in mijn mond te krijgen. Aan het einde van dit deel pakte ze mijn hoofd vast waardoor ze de dildo echt

achter in mijn mond/keel wist te duwen en ik even geen adem kon halen. Toen ze los liet kon ik weer proestend adem halen.

In het laatste deel van de sessie moest ik op mijn rug op de tafel gaan liggen. Hiervoor had ze al de extra touwen meegenomen en ze begon met een soort van harnas te knopen. Alleen het deel voor de voorkant, waarbij ze de grote lus om mijn nek deed en de knopen op mijn borst en buik lagen. Na die voorbereiding begon ze met 2 touwen vanaf de zijkant van de tafel iedere keer naar een lus in het midden heen en weer te gaan zodat er een soort van web over me heen lag dat aan de tafel vast zat. Op die manier kon ik mijn bovenlichaam niet meer bewegen, zelfs diep adem halen was al wat lastiger. Daarna begon ze met mijn benen ook weer naar de zijkant van de tafel binden. Waarna mijn armen snel volgde. Het enige wat ik nog kon bewegen waren mijn hoofd en de benen verder uit elkaar tot een klein stukje naast de tafel denk ik. Al heb ik dat niet geprobeerd, want ze was er nog niet klaar mee. Op dat moment begon ze tussen alle lussen die om mijn benen zaten, weer een nieuw web te spannen, waardoor alleen met mijn hoofd nog wat om me heen kon kijken.

Dit alles kon ik goed volgen door de spiegel aan het plafond, zoals ik daarna ook schrok bij het volgende wat ze van plan was. Ze had een klein touwtje, dun en ongeveer een ruime meter van lengte bij mijn ballen in de buurt. Ze zag dat ik schrok en ze zei, je had niets gezegd over vast binden alleen geen CBT. Maar ik zal het heel voorzichtig doen en dat heeft ze niet gelogen. Ze ging ook echt voorzichtig te werk om mij niet uit mijn zone te halen, want ik had verteld dat ik daar slechte (eigen) ervaringen mee had. Uiteindelijk zat dus het touwtje om de balzak zodat mijn ballen iets verder van de rest gescheiden waren. Er zat net genoeg spanning open om alles extra gevoelig te maken zonder dat het pijn deed.

Na wat plagen her en der op mijn lichaam, verliet ze even de kamer zodat ik alles nog even kon laten bezinken. Ze kwam terug met een flinke vibrator om mij eens goed te plagen door mij een aantal keer te laten edgen. Ze had op dat moment goed in de gaten hoe ver ik iedere keer was en wist op tijd te stoppen. Ze voegde tussendoor nog wat tepelklemmen toe, maar daar reageerde ik nauwelijks op. Er moesten een paar andere gezocht worden. Maar ook die deden mij niet heel veel. Bij het derde setje was er wel direct een reactie te merken. Tussendoor heeft ze ook nog geregeld de vibrator op allerlei delen van mijn lichaam uitgeprobeerd. Ik weet niet of ik te veel geluid begon te maken, maar het werd tijd voor een gag. Een soort van panelgag met een blokje in mijn mond. Niet lang daarna volgde er een blinddoek waardoor ik niet meer alles kon volgen. Tussen alle handelingen door werd er geregeld wat in mijn oor gefluisterd. Een aantal bijna orgasmes later stopte ze even om weer iets extra er bij te pakken. Het duurde even waarna ze iets met mijn penis deed wat ik niet precies herkende. Het voelde alsof er gemasturbeerd werd, maar het klonk alsof het met de mond gebeurde. Dit laatste kon het niet zijn want ze zou geen “intieme” handelingen verrichten. Al moet ik zeggen dat ik alles toch al wel redelijk intiem vond. Volgens mij wilde ze mij nog één keer laten edgen en haalde ze kort daarna de tepelklemmen eraf, want als dat na het orgasme nog moest kon het wel eens minder prettig zijn. Maar op dat moment hield ik het niet meer en kwam er een flink orgasme naar boven. Ze had het niet direct in de gaten, pas toen ze zelf wat spetters kreeg merkte ze het. Ik wist zelf ook niet dat het zo hevig kon zijn, want het sperma was overal te vinden. Over mijn hoofd heen was het op de grond beland, maar er was ook wat in mijn neusgat terecht gekomen. Toen ik een beetje bij zinnen was, was ze al bezig met wat papieren doekjes om het ergste op te ruimen.

Ik hoop dat ik de volgende keer niet te zwaar gestraft wordt voor het klaarkomen zonder toestemming en het feit dat ik haar geraakt heb.

 

Iets daarna begon ze me los te maken en tussendoor heeft ze ook nog mijn neus gesnoten. Tot ik helemaal los was bleef ze met me praten over hoe ik het vond en dat ze het zelf ook pas laat merkte dat ik al klaar aan het komen was. Toen zag ik pas dat er een sleeve om mijn penis zat, wat ik niet echt kende. Ik weet nog steeds niet precies of dat er nou voor gezorgd heeft dat ik zo ver spoot, of dat het een ander effect heeft gehad. Lekker was het zeker. In het nagesprek was ik al weer in de douche geweest, weer op aarde en hebben we alles nog even kort besproken. Kortom het was een ervaring om te blijven herinneren en binnenkort nog eens over te doen.

Meesteres Nina Bedankt, en hopelijk tot snel.

Jim

Top