Mijn eerste sessie bij de voor mij onbekende Mrs. Akira

Mijn eerste sessie.
Na jaren fantaseren, verhalen lezen en doorzoeken van internet heb ik eindelijk de stap durven nemen om een bezoek te brengen aan een meesteres. Uiteraard wilde ik het wel in een veilige omgeving doen en kwam ik uit op Domination Palace. Na een 1,5 jaar bijna nauwelijks buiten m’n bubble te zijn geweest belde ik op maandag met enig lood in de schoenen om een afspraak te maken voor een sessie op vrijdag. Omdat het m’n eerste was kon ik geen voorkeur geven voor een meesteres dus dat werd een verrassing voor me. Toen ik aangaf voor 2 uren te willen werd er gevraagd of ik dat wel zeker wist. Dat heeft de rest v/d week wel doorgewerkt in m’n gedachten. Zou ik het wel volhouden die 2 uur.
Vrijdag belde ik ongeveer een kwartier voor tijd aan en toen werd er open gedaan door Mrs. Do. Op dat moment kon ik dus niet vertellen voor welke meesteres ik kwam en dan voel je je gelijk al op je plek gezet door je gebrekkige voorbereiding.
Het bleek dat Mrs. Akira me die middag zou ontvangen. Aan het begin van het gesprek in de bar vroeg ze of er een andere meesteres mee mocht kijken, wat ik geen probleem vond. Dit bleek Lady Sadie te zijn. Tijdens het gesprek en het invullen van de voorkeuren kaart begon ik het toch wel warm te krijgen. Zo veel verschillende dingen die mogelijk zijn, waar ben ik eigenlijk aan begonnen. Vooraf denk je daar natuurlijk al wel over na, maar op dat eerste moment overvalt het je toch alsnog. Maar ja als je je comfortzone nooit verlaat gebeurt er ook nooit iets moois. Uiteindelijk een aantal no-go’s kunnen vastleggen en heel veel (misschien wel teveel) misschien’s en ja’s. Ook vroeg ik of er wat foto’s gemaakt konden worden als herinnering aan m’n eerste keer.
In de rode kamer moest ik mij voor de meesteres uitkleden. Ik had voor de gelegenheid dames kanten ondergoed aangedaan om mijn onderdanigheid te tonen. Geheel naakt werd ik naar de douche gestuurd en na het verplichte douchen volgde het eerste deel van de nu nog softe opleiding tot slaaf. Op m’n knieën werd ik door de meesteres opgehaald waarbij ik beide laarzen een kus gaf. Terug in de rode kamer moest ik enkel- en polsboeien omdoen en werk ik vastgezet aan kettingen en een spreidstang. Tepelklemmen werden gelijk bevestigd en mijn ballen en pik werden afgebonden. De meesteres vroeg welke datum het was en ik antwoordde “de 26e Meesteres”. Dus werden het meerdere keren 26 slagen op diverse plekken waarbij ik per plek de tel bij moest houden. Dat is best lastig als er tussen de plek gewisseld wordt tussendoor, maar het is uiteindelijk gelukt. Ondertussen werd er ook een gewicht aan m’n ballen gehangen en ik moest er wel voor zorgen dat deze in beweging bleef.
De rode kamer was inmiddels nodig voor een ander spel dus ik moest mee naar de kelder. Daar ben ik vastgelegd aan het bondage bed en met handschoenen aan zodat ik geen kant op kon bewegen. M’n enkels werden ook vast gezet, iets te strak voor mij dus dat werd gelukkig aangepast toen ik dat vroeg. M’n ballen werden ook nog iets strakker vastgemaakt toen ik aangaf dat ik dat nog aan kon.
Mrs. Do had een bloedmooi sletje op bezoek en die werd ook nog aan mij voorgesteld en ze werd aan het werk gezet op mijn pik. Ik had vooraf nooit kunnen dromen dat dit zou gebeuren. Even vooraf dacht ik nog dat ik ook eindelijk een pik in mijn mond zou krijgen omdat Mrs. Akira mijn masker af deed omdat ze mijn mond nodig had. Dit bleek nog niet zo te zijn.
Mrs. Do en de slet verlieten de kamer en we gingen over op elektro. Nieuw voor mij was ozon. Een best wel kort bijtende maar ook wel weer lekkere sensatie. Het tens apparaatje heb ik al wel ervaring mee en die werd ook aan mijn ballen en pik vast gemaakt. Even een goede stand opgezocht en toen verliet de meesteres de kamer en bleef ik alleen achter. Op dat moment was ik alle besef van tijd eigenlijk al kwijt. Je ligt daar, kunt geen kant op en je moet maar hopen dat de meesteres een keer terug komt. Uiteindelijk was het misschien maar een minuut of 10, maar wat een bijzondere ervaring. De tens lusjes waren in die tijd wel van m’n ballen gevallen maar gelukkig ben ik deze keer nog zonder straf weg gekomen.
Eenmaal losgemaakt werd ik naar de 3e kamer (Zwarte kamer) gebracht. Daar gebeurde het dan uiteindelijk alsnog. Ik moest voor de 1e keer iemand pijpen. Tot mijn grote spijt moet ik wel toegeven dat ik hier nog lang niet goed genoeg in ben dus ik zal nog het nodige moeten oefenen. De dag werd ook verder in de zwarte kamer afgerond.
Al met al vond ik het een geweldige ervaring. Nog wel voor de eerste keer aan de softe kant nu maar ik hoop dat ik ooit een echt volleerde slaaf zal gaan worden die ook hardere dingen aan kan. De reis naar Valkenswaard zal ik nog wel vaker gaan maken in de toekomst. Het is ook heel mooi om de interactie tussen de diverse meesteressen te zien. Echt een heel hecht team.
Thuis aangekomen merkte ik wel een enorme blunder op. Het was helemaal niet de 26e maar de 25e. Wat zou er gebeurd zijn als ik wel het juiste antwoord had gegeven……………
Bedankt Mrs. Akira dat u deze eerste sessie met me hebt willen doen. En uiteraard ook bedankt Mrs. Do, Lady Sadie en de slet voor jullie bijdrage.
hopelijk toekomstige slaaf J.
Top